/spanien/barcelona/forum/17651.aspx/spanien/barcelona/forum/17651.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Yaya24
2010-01-06 12:57
Utan Kungen Yaya Toure kommer vi inte vinna många titlar iår.
Barcelona LennyRomario
2010-01-06 12:55
Angående Chyg:
Visst, jag förstår tankarna om långsiktighet, att han fortfarande har gott om tid att bli bra osv. Men lägger man ut 250 miljoner för en spelare tycker jag att man bör se till att få spelare som är bra mycket närmare en färdig produkt än vad Chyg tycks vara.
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:54
Trippeln

Du verkar inte ha alla hästar i stallet om man säger så. Vem är du som bakom skärmen skall yttra fraser som "dra åt hel****" ?

Du får tänka till en extra gång innan du postar inlägg.
Valencia rågi
2010-01-06 12:52
Trippeln du har väl fått spärr av samtliga öppna forum? Det måste nog vara alla andra som är idioter...
Barcelona Trippeln
2010-01-06 12:45
Katastrofalt vad skämmiga de flesta av er här inne är,det var puerta klass härinne.Jag fick av ip-spärr av idioterna på Sevilla redaktionen för att jag .....?

Till er som är riktiga barca-fans så säger jag bara att det är långt från kört,fixar vi 1-2 nästa match så har vi övertid.Och för resten dra åt ****** om ni inte tror på barca!!!
Valencia rågi
2010-01-06 12:43
Barca Barca//

Pep är väl bevisligen bra på det mesta inklusive vad/vem man skall värva. Det enda jag skulle säga är hans svaghet är att han inte verkar ha någon plan B. Så fort Barca möts av något lag som pressar dem högt börjar barcas spel fallera. Man tycker att Pep borde kunna göra lite finjusteringar vid dessa tillfällen.

Lösningen på det förra året var att Barca sprang ännu mer och förflytta sig ännu snabbare men det har man inte sett lika mycket av denna säsong. Kanske beror lite på Zlatan som springer mindre nu när han börjat känna sig hemma?
Barcelona Hetfield
2010-01-06 12:42
Mojito

Vidic var 24 år när han köptes från Spartak Moskva för ca. 100 miljoner kronor, så du ser likheten med Chyg

Jag förstår att man ska ge Chyg en ärlig chans, men ibland är det frustrerande att se honom spela, och med tanke på att Peps värvningar har misslyckats (Hleb, Caceres) så har jag svårt att se Chyg bli lika stor

Men jag håller tummarna att Chyg lär sig spelet, och blir en viktig kugge i laget, i alla fall om ett par år, men frågan är om Barca har tålamod med Chyg? Vi har redan två försvarare på lån

Barcelona kallesiete
2010-01-06 12:40

Snälla sluta överdriva de ungas insatser, enbart för att de är just, unga.
Barcelona ★Barca★
2010-01-06 12:39
Chyg= Dåligt Köp
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:37
Mojito

Allt detta snack om långsiktighet har jag förståelse för till en viss del. Men killen visar absolut inga intentioner på att han har någon potential till att bli en ny storback. Han håller helt enkelt inte på den här nivån än.

Det tråkiga är att han ¨verkar inte heller så bra vid uppspelsfasen heller. Ser inga ljusglimtar i hans spel överhuvudtaget.

Barcelona Barca Barca
2010-01-06 12:31
Mycket snack om Chyg. Men allvarligt, har han ens imponerat på någon här inne någon match ens? Har han gjort nått bra en ända glidtackling där man bara "wow asså han är faktis bra" helt ärligt så har jag inte EN ända gång suttit hemma och sagt den mening " faktis han är ändå talang man ser det" Pep är kung när det gäller att träna inget snack om den saken men om han ska bestämma alla spelarköp så blir det många misslyckade affärer det kan jag lova er.

Sen är frågan om vi behöver en mittfältare/anfallare nu till januari? kollar vi på första elvan så ser backlinjen grymt bra ut men kollar vi sen på bänken så hittar vi, Maxwell som är okej på gränsen till kass, Chyg som vi inte ska ens prata om inte gjort en ända hyfsat godkändmatch, Milito borta o över ett år ingen o direkt lita på och till slut har vi Marquez och fråga mig itne vad som har hänt med killen. kolla länktips, kolla hur han försöker försvara sig innan målet och kolla noga i repriserna han är slut, nonchalantare går det inte att bli. Jag ber till gud att ingen av Pique, Puyol, Abidal eller Alves blir skadade.

Hellre att vi åker ut nu i CDR om vi knappt kommer satsa på den.

O förövrigt, bra match av Thiago. Honom vill jag se oftare på plan.
Barcelona Mojito
2010-01-06 12:28
Hetfield

Jag visar inte dig någon attityd.
Jag påvisar bara att det finns en annan sida av myntet.
Chyg är 23 år, jämförs med Vidic som är 28 osv.
Långsiktighet är vad det handlar om, men alla vill ha resultat snabbare än Bolt. Det fanns aldrig någon idé om att han skulle dominera nu, utan sen när Puyol och Marqués är "slut". alltså runt 2012.
Därför blir jag rent ut sagt förbannad när personer inte kan se förbi dessa första macther och omständigheterna kring dem och dömer en spelare så hårt.

PEP.

Har du pungat ut med pengarna?
Ni yttrar eran årikt, jag besvarar åsikten med min egen åsikt och vad jag tycker om er.
Så funkar det på ett forum. Ja.
Har jag någon gång sagt att ni inte får skriva er åsikt. Bad er bara dra nåt gammalt över er, eftersom ni inte verkar se framtiden an ändå.
Barcelona Den vise
2010-01-06 12:26
Chigo är helt enkelt för långsam som mittback. Inte nog med det så verkar hans spelförståelse inte vara den bästa direkt. Är man långsam så ska man alltid sjunka ner ett par meter extra så man har några meter till godo på som kommer i full fart.

Han kanske kan bli 15% snabbare ifall detta prioriteras hos fysteamet.
Jag tror att han kommer få fler chanser av Pep i och med att det var han själv som handplockade honom över till laget.

Det vore en stor törn mot peps stolthet ifall han bara gav upp hoppet om honom efter ett par enstaka matcher.

Personligen så tycker jag att chigo har potentialen till att bli en riktig kalkonvärvning.
Barcelona ★Barca★
2010-01-06 12:15
Låter hur grymt som helst.
PEP.
2010-01-06 12:14
Mojito

A exakt du yttrar din åsikt och vi yttrar våran åsikt.
Med tanke på att Chyg kostade oss 220 miljoner kronor så ska han kunna spela bättre än de han har gjort hittills.
Barcelona Hetfield
2010-01-06 12:08
Mojito

Hey, don't give me attitude!

Det förändrar inte att man betalade så mycket för en ung mittback, jag dissar inte Chyg, det jag försöker säga är att förväntningarna på honom höjdes när de köpte honom för priset. Vi har samma sak med Caceres

Frågan är, vad ska vi göra med Caceres? Spelar Chyg lika dåligt, kommer vi att låna ut honom också? Vi har ju Henrique, vad händer med honom? Varför inte bara sälja Henrique istället föratt skeppa iväg honom hit och dit!
Barcelona nylén
2010-01-06 12:00
Visserligen kostade chyg mycket cash men som nån redan skrivit var ju inte henry heller lysande första säsongen. Han kommer från ukrainska ligan till världens bästa lag och världens största arena och alla vill ha bort honom från klubben om han inte rosar marknaden i några matcher. man ska ju inte direkt säga att han fått många chanser och har ofta suttit rostig på bänken när han plötsligt ska in i hetluften! han måste få mer chanser bara och komma in i laget och allt annnat runt om. Jag tycker han är en av backarna som tar bra initiativ och tar bollen framåt i plan när läge ges. Jag minns hans första framträdande mot getafe borta där jag tckte han var helt enorm så jag tror han har de i sig!
Barcelona Mojito
2010-01-06 11:53
PEP.

Jag finns. Och yttar min åsikt lika fritt som du. Hater.

Hetfield

Priset är det ju inte Chyg som sätter, det är vad Shaktar ville ha för att släppa deras bäsdta försvarare så sent i tansferfönstret.
Kritisera då Pep och Txiki om det är priset som är problemet.
Barcelona Hetfield
2010-01-06 11:45
Mojito

Problemet (som jag skrev tidigare) är priset som man betalade för att få loss Chyg!
Ingen hade öppnat käften om vi hade plockat hem honom för 2-3 miljoner, men när priset är 25 miljoner så förväntar sig alla att han ska vara lika bra som Vidic (när han köptes till Man U), och i dagsläget är han ljusår ifrån det

Alla de stora mittbackarna är inte snabba (förutom Puyol) så det gäller att man kompenserar det genom att vara smart, när Chyg inte ens klarar av det så är det givetvis oroväckande, men jag ger Chyg en andra chans
PEP.
2010-01-06 11:43
Mojito

Finns du verkligen? Om du inte har fattat de redan så är de här ett forum där alla har rätta att uttrycka sina åsikter. Om du inte tål de så hoppa över dem inläggen, de bara ett råd till dig.
Barcelona Smogen
2010-01-06 11:39
Om Xavi tyckte att domaren mot Villareal var katastrof, undras vad han tycker om killen i går...
Barcelona Mojito
2010-01-06 11:34
På vilket sätt bidrog Chyg mer till förlusten genom att vara lika medioker som sina lagkamrater?

Tröjdragningen skedde utanför straffområdet och skulle genererat en frispark.
Chyg är inte snabbare än Capel - men vem är det?Kanske den snabbaste yttern i hela la liga... Självklart blir det till att ta till ojusta medel, precis som motståndarna gör med Messi när han kommer farande. Och inte kunde Chyg väl ana att domaren skulle döma straff?

Så till alla er haters, gå och dra nåt gammalt över er. Ni borde kritisera Pep som tar ut de långsammaste mittbackarna mot de snabbaste anfallarna i ligan i stället. Samtidigt som han inte har med mittfältsmotorn som ser till att backarna får;
1. Bra uppspelsmöjligheter.
2. och slipper för mycket bolltapp på mittfältet.

Men ni kommer aldrig att förstå er på långsiktighet, det enda ni vill ha är snabba framgångar och vinster 24/7. Bortskämda.
Barcelona lameG^
2010-01-06 11:22
Jag tycker inte maxwell har övertygat mig om att stanna i barca. Okej vi fick honom för en liten summa men varför han en spelare på bänken som inte gör skillnad?

Jag tycker vi ska sälja honom inför nästa säsong och värva någon ung som har potential. Skulle jag bestäma vem så skulle de bli Traore. Han e från frankrike är född 89 och tredje val i arsenal efter clichy gibbs. Skulle starta eller vara andra val i många toppklubbar i världen men som alla vet så har arsenal en tendens att skapa många bra vänsterbackar.

Så in med Traore och jag tror nog han skulle gå med på detta för han har ju inte direkt fått så mycket speltid.

Abidal,Traore,(Muniesa)
Puyol,Pique,Marquez,Caceres,Muniesa
Alves,(Caceres)
PEP.
2010-01-06 11:15
Puyi_5 (D.E.P. Puerta)

Tänk på att Chyg inte spelar så många matcher, den senaste han spelade var för ungefär en månad sen, och sen får han va med och spela en match mot ett snabbt sevilla, så man visste att han skulle göra någon tabbe idag och det gjorde han ju när han orsakade straffen.
Men jag håller med dem flesta här inne ge honom tid och han är ju fortfarande ung och han ha ju talangen han måste bara lära sig att utveckla den.
Sen en fråga till alla som hackar på Bojan, vad gjorde han för fel som inte hans med spelare gjorde?
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2010-01-06 11:01
Tan

Det stämmer, som med Henry, ge Chyg tid OM han nu är så bra som Pep tycker. Men det farliga är att Henry kunde göra mål nån gång ibland men om Chyg är som han är just nu så blir det som igår, förlust.. Det är känsligt läge att köpa en back som inte riktigt kommer in i det direkt, även om man inte kan begära det av Chyg egentligen..
Barcelona Puyi_5 (D.E.P. Puerta)
2010-01-06 10:59
The Reporter

Skojar du? Menar du på allvar att DU aldrig kritiserat en enda spelare i ditt liv? Klart Chyg är bättre än alla här inne alla dagar i veckan men fakta kvarstår, han förlorade matchen för Barca igår, han var alltså EN anledning att Barca förlorade igår, inte hela anledningen men en av de...

Pique är inte i närheten av lika seg som Chyg och han kompenserar det med sin hjärna och talang. Marquez är hur många år äldre än Chyg?
Sätt Chyg i B-laget och låt Enrique utveckla honom till en B-lagsgigant säger jag!
Barcelona Tan
2010-01-06 10:50
Ämne: Ingen som kommer ihå....
Instämmer helt. Jag vet att många är besvikna men jag tror fortfarande att Chyg kommer att visa sig vara en riktigt bra värvning när vi ser tillbaka om ett år eller så. Han är ung och van vid en helt annan fotboll uppe i Ukraina. Han kommer att anpassa sig och lära sig. Han har tiden för sig och verkar vara väldigt seriös. Ge honom säsongen innan ni dömer ut honom. Alla kan inte likt Pique och faktiskt Zlatan komma in i spelet på några få matcher.
Barcelona Bojan11
2010-01-06 07:31
Fan det var synd att vi förlorade igår men men...tror vi tar dom nästa omgång...

Messi - Snälla Pep säg till honom att hålla sig på kanten och försöka skära in som förr..:-D

zlatan - skall definitivt starta i andra matchen i cupen....fy fasen va grym han e :-D

Chyg - han ÄR bra, egentligen men om Pep finslipar honom lite kommer han bli en riktig pitbull i backlinjen...

Bojan - Någon som håller med att Bojan spelade bra, Bra idag????...riktigt skönt att se honom utmana och ta sig förbi spelarna...synd att målet genom zlatan var bortdömt :(:(..

VIDIC - Vidic har sagt att han gärna skulle vilja spela för Barcelona ( vem fan vill inte spela för barca liksom )...och han skulle peta Pique, det tror jag då Pique har DEN tendensen att tabba sig då å då....


Jag tror väldigt starkt på att vi vinner med 3-0 mot dom i andra cup-matchen..

VISCA EL BARCA
Barcelona Patrick Kluivert
2010-01-06 04:13
Barcanist

Det handlar inte om att anpassa sig, det handlar om hans äckliga snabbhet. Värdelös!!!
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-01-06 03:34
Alla som säger ha Tålamod med Chygrynskiy, varken ni, resten av dem som skriver här. guardiola, publiken på Camp Nou hade tålamod med Cáceres, om man ska välja mellan Cáceres & Chygyrnskyi så blir det Cáceres alla dagar i veckan, killen är en oslipad diamant, synd att guardiola inte såg det. Hoppas verkligen att han kommer tillbaks efter sommaren det vore ett stort misstag att släppa honom. Och visa klagar på att han kostade 16 mille, det år små potatis jämfört vad man fick hosta upp för Chygrynskiy
Annons: