/spanien/barcelona/forum/1759.aspx/spanien/barcelona/forum/1759.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 19:48
[QUOTE=Vlom]Paco Jemez skrev på ett treårskontrakt med Granada för ungefär 1 vecka sedan. [/QUOTE] Japp, emellertid tror (precis som jag skrev igår) att många spanska tränare har klausuler i sina kontrakt som gör det möjligt för dem att lämna om förbundet ringer. Finns troligtvis inte många kontraktslösa coacher som kan ta ett landslagsjobb. Sen vet i fan om Paco är rätt man, han är ju mer van vid att jobba i mindre klubbar som saknar stjärnor. En riktig utmaning i så fall. Der verkar också som att förbundet är inne på att inte bara byta förbundskapten utan också förnya själva modellen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan
2016-06-28 19:33
Tack för svar! The Catalan Giant verkar dock likt barcastuff vara avstängd.
Vlom
2016-06-28 19:22
Diego Maradona: "Messi has to continue with the National Team, he has to continue!"


Diego Maradona: "They've left Messi alone and I don't want him to be alone."


Diego Maradona: "Those who say they (players) have to go, don't see the mess that is Argentinian football."


Diego Maradona: "They put the kid's face (Messi's face) to cover up what the AFA has done and today we're talking about him and not them."


Maradona: "I want to talk to Messi,To fight for those who were left alone, from first to last, from Segura to Veron"


Från twitterkonton The Catalan Giant och Roy Nemer.
Vlom
2016-06-28 19:18
@the cameroonians:


Paco Jemez skrev på ett treårskontrakt med Granada för ungefär 1 vecka sedan.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-28 17:53
[QUOTE=Capitan]Vart får ni all information nu när barcastuff är avstängda på twitter? Dessutom undrar jag om det finns fler liknande twitter konton [/QUOTE] The Catalan Giant FC Barcelona FI Två jag följer iallafall.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan
2016-06-28 17:43
Vart får ni all information nu när barcastuff är avstängda på twitter? Dessutom undrar jag om det finns fler liknande twitter konton
Barcelona Barclasico
2016-06-28 17:38
Neymar informed Barcelona that he wants to stay with the club as final details of his renewal are being discussed [md]

Nu kan vi vara lugna med Neymar ryktet
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 17:13
Kröjff Tack, och detsamma. Överväger starkt att köpa en automatväxlad bil nästa gång...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-28 17:05
Tack till dom tre musketörerna, som gav mig sin uppskattning för min metafor ifråga om straffläggningens psykologi. Visserligen har jag tagit mig ur dimman. Men som jag skrev innan jag drog iväg, så skulle jag lägga mig i hårdträning för att göra en snabb comeback som boxare för att ge den sjukligt självupptagna domaren i finalen, en rejäl omgång stryk.
Men nu dras jag som vi f d träningsvana stugsittare vet av erfarenhet, just på den andra dagen sedan återuppståndelsen, med rejäl träningsvärk och skulle inte ens kunna gör en fluga förnär (så gammal tungviktare jag är..). Men tack!

Och ett särskilt tack till the cameroonians som inte bara fortlöpande förser oss med fakta om turerna i toppen av näringskedjan, utan också slår an en sträng i djupet av varje sann barcasupporter med nedanstående inlägg, som jag själv fastnade för:


@the cameroonians:


Och måtte Messi hyllas som aldrig förr, när han på nytt gör entré på Camp Nou.
Barcelona Barclasico
2016-06-28 16:48
OT. Emery klar för PSG
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 15:41
MD: De tre hetaste namnen att ta över det spanska landslaget; Julen Lopetequi, Joaquin Caparros eller Paco Jemez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-28 13:40
Kröjff Grymt bra skrivet!
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-28 13:31
Kröjff kommer ut ur dimman och dominerar här inne igen som om ingenting har hänt. Allt är som vanligt. Tack.
Barcelona Kröjff
2016-06-28 13:28
Culés

Helt okej. Och bry dig inte om ifall en kö på en oändlig rad bilar bakom dig, tävlar om vem som kan tuta mest irriterat om det skulle gå åt helvete. Nej, tänk positivt.
Barcelona Culés
2016-06-28 13:19
Genialisk metafor Kröjf. Den kommer jag själv använda i framtiden när jag ska förklara för andra, hoppas det är okej.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-06-28 13:11
Jag ligger lite efter p g a att jag stängde av min dator direkt efter finalen i USA, tog mitt pick och pack och försvann in i dimman. Så jag håller som bäst på att läsa ifatt på forumet, varför jag åtminstone inledningsvis tänker dröja mig kvar vid Messis straffmiss som jag själv fann hjärtskärande, trots att jag är mycket väl medveten om att många människor drabbas av ond bråd död; just nu i skrivande stund.

För den som inte kan förlika sig med att Messi är och förblir en vanlig människa innerst inne, oavsett under vilka omständigheter han lever i övrigt, så vill jag måla upp ett scenario som gör att den som inte förstår hur han kan missa målet från elva meter, i bästa fall bättre kan sätta sig in i hans eller varför inte Roberto Baggios situation; för att nu nämna ännu en stor fotbollsspelare som skjutit över målet från elva meter, i en viktig final spelad i USA (VM 94).

Tänk dig att du sitter ensam i bilen och väntar på grönt ljus. En kamera är dock installerad så att i stort sett hela världen kan följa vad som kommer att ske om man så vill (eller se repris, på repris sändas dag ut och dag in i flera decennier). Om du skulle få motorstopp så kommer hundratals miljoner att jubla av skadeglädje och minst lika många människor se dig som den sämsta bilförare världen skådat sen big bang. Ett riktigt klantarsle utan dess like som det är helt okej att skratta åt på offentlig plats, så fort du får för dig att likt seriefiguren Fantomen gå som en vanlig man på gatan.

Inte nog med det. TV, tidningar, radio, twitterkonton, bloggar och forum som detta etc etc, kommer att dryfta ett eventuellt motorstopp om och om igen in i detalj. Vid i stort sett varje fikabord världen över, finns det en eller flera individer som kommer att välja dig som dagens mest skrattretande alternativt viktigaste samtalsämne, om du skulle få motorstopp. Du är väl medveten om detta, ja så smärtsamt klar över vad som kommer att följa om du inte får till någonting så jävla simpelt, att vänster ben börjat darra betänkligt. Det gröna ljuset dröjer ovanligt länge, spasmerna sprider sig ned i kopplingsfoten och du börjar tänka, tänk om jag inte klarar det. Tänk om!!!

Resten överlåter jag åt din fantasi. Men glöm för all del inte för en sekund,att det faktiskt är på riktigt.
Barcelona Deulofeu
2016-06-28 12:45
Det kan mycket väl bli så att Umtiti startar kvartsfinalen mot Island.

Hoppas verkligen den övergången är mer eller mindre klar för de som inte sett honom kommer gilla honom efter matchen.En komplett mittback som har precis
det vi behöver i backlinjen.

Förhoppningsvis möjliggör detta att Mascherano kan spela mer på mitten.
Barcelona Visca el Barca 17
2016-06-28 12:34
what is the difference between a tea bag and England? The tea bag stays in the cup for longer
Barcelona Smogen
2016-06-28 12:27
@the cameroonians:


Intressant, undrar vilka det kan vara. Gissar på Monsanto eller landet Myanmar.... ;)

ni som inte känner till dessa kan ju googla så förstår ni vad jag menar.
Barcelona Kröjff
2016-06-28 11:41
@Zyzz:


Oroa dig inte, du kommer att darra så på näven när det är dags, att du missar....
Barcelona petersays
2016-06-28 10:53
Nu kommer rykten om Del Bosques avgång! Från AS, men ändå
Barcelona the cameroonians
2016-06-28 10:34
@the cameroonians:Enligt ARA.cat och Albert Llimos kommer Bartomeu INTE att presentera något sponsoravtal på torsdag. Däremot är förhandlingarna långt framskridna med två olika företag.

Som jag förstår det finns det två alternativ som ska erbjuda minst €60 miljoner årligen under 3-5 år.

Funderingarna kring att förlänga ett år med QA för att skapa tid att hinna förhandla mer ska nu vara skrotat.

Det handlar om veckor innan ett avtal ska vara på plats, så under juli kan vi förvänta oss att allt blir klart.

Eftersom det ff förs förhandlingar med Qatar kan vi räkna med att de endera kommer finnas på matchtröjan eller som huvudsponsor för Espai Barca de kommande åren. Hujeda mig.
Barcelona petersays
2016-06-28 07:58
@Smogen:


Var på väg att svara men såg att du redan gjort det. Måste ändå bara stämma in i det du säger. Bragden ligger ju i att ett på papperet mycket svagare lag, från en nation som knappast vistas i fotbollens finrum - kan spöa skiten ur England och alla deras anor. Just däri ligger ju bragden. Att de sedan var bättre hela matchen stärker ju bara bragden!
Barcelona neymar JR
2016-06-28 07:36
Vår ömtåligaste spelare är den ende kvar i turneringen, nej nu hoppas man på Belgien. Italien kommer troligtvis vinna hela skiten men men.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-06-28 07:16
[QUOTE=grande jw]Ser inte ens bragden i det Island gör. Helt ärligt. Inte för att ta någonting ifrån Island och deras fantastiska insats. För dom gör verkligen en fantastisk insats. Men det jag menar är att dom var det bättre laget och hade mer kvalificerade målchanser. På vissa låter det som att det är David mot Goliath. Långa stunder av matchen rullar dom bollen med fina kombinationer utan den minsta stress och jag tycker dom har stenkoll på England och deras tafatta anfallsförsök. England är ett mediokert landslag och Island har vunnit mot bra mycket bättre fotbollslag förr. Sett till invånare och professionella fotbollsspelare är det givetvis en bragd i sig men det är inte första gången vi ser hur extremt överskattad brittisk fotboll är. Både på internationell och klubblagsnivå. Förhoppningsvis går den pissligan i graven nu när dom är så ofantligt dumma och röstade sig själva ur EU. [/QUOTE] Ser du inte bragden i att Island med 330 000 invånare slår ut England, ett land med 5 500 000 registrerade fotbollspelare? Vad i sportsammanhang är i så fall en bragd för dig?
Postat via SvenskaFans-appen
Parano [Xavi per sempre #6]
2016-06-28 01:00
Talksport just nu är klockrent... Engelsmän som är bittrare än någonsin. Folk som ringer in och totalsågar allt.
Barcelona GauJon-10
2016-06-28 00:30
Ronaldinho "Papa America" lirar numera i Peru för den som vill veta vart han håller hus. Hade vart kul å se om man kunde få honom å göra en ordentlig försäsong (utan fest) å komma i form för att sen spela på mitten med den touchen han har hade d varit intressant..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2016-06-27 23:56
Ser inte ens bragden i det Island gör. Helt ärligt. Inte för att ta någonting ifrån Island och deras fantastiska insats. För dom gör verkligen en fantastisk insats. Men det jag menar är att dom var det bättre laget och hade mer kvalificerade målchanser. På vissa låter det som att det är David mot Goliath.

Långa stunder av matchen rullar dom bollen med fina kombinationer utan den minsta stress och jag tycker dom har stenkoll på England och deras tafatta anfallsförsök. England är ett mediokert landslag och Island har vunnit mot bra mycket bättre fotbollslag förr.

Sett till invånare och professionella fotbollsspelare är det givetvis en bragd i sig men det är inte första gången vi ser hur extremt överskattad brittisk fotboll är. Både på internationell och klubblagsnivå. Förhoppningsvis går den pissligan i graven nu när dom är så ofantligt dumma och röstade sig själva ur EU.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-06-27 23:39
[QUOTE=Reymar]Tyvärr förlorade fotbollen idag. Ett buss parkerande Island som är definition av anti fotboll. Påminner om Inter. Usch.. [/QUOTE] Vanligtvis är jag emot den här typen av fotboll men det där är en bragd i allra högsta nivån. Ett land med fler vulkaner än professionella spelare vinner över fotbollens grundare. Det blir inte mäktigare än så. Island har inte spelarna för att spela som Barca gör. De får förlita sig på det de har och göra det bästa av det, och oj vad de gör det bra. All min respekt går till Island. Bugar och applåderar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-06-27 23:34
Tyvärr förlorade fotbollen idag. Ett buss parkerande Island som är definition av anti fotboll. Påminner om Inter. Usch..
Annons: