/spanien/barcelona/forum/1740.aspx/spanien/barcelona/forum/1740.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-06-30 02:21
The 1986 Argentina NT and World Cup Champions show their support for Messi and ask him to not leave NT #NoTeVayasLio

More than 50,000 people will gather at Obelisco de Buenos Aires on Saturday to convince Messi to come back to NT.

Every Team in Argentina's Premira Division won't participate Next Season Unless Leo Comes out of Retirement (@Coral)

The Mayor of Buenos Aires Horacio Rodríguez Larreta unveiled Statue of Leo Messi in Buenos Aires today #NoTeVayasLio

Buenos Aires Underground Metro system asking for Lionel Messi to stay. #NoTeVayasLioDet är sånt här man vill se. Inte någon gammal knarkare (Maradona) som skriker i median innan finalen om de förlorar så ska de inte återvända till Argentina.

Säg någon äldre stjärna där ute som har sagt så till sina lag precis innan finalen? Han är glad att Messi slutade. Nu låtsas han bry sig om honom bara för att hela landet gör det.
Barcelona the cameroonians
2016-06-29 23:43
Gabriel Ge det några år till så kommer du inte att känna igen klubben över huvud taget. #Bartomeu2021 Det senaste, att göra klubbens medlemmar till aktieägare i Camp Nou, är det första steget mot en ombildning av klubbens ägandestruktur. När någon börjar fila på det heligaste som finns vet man att det inte finns några som helst skrupler eller gränser för vad som kan hända. #BopelBarça - Not so much.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-06-29 23:43
[QUOTE=Gabriel]the cameroonians Fy fan! Vad händer med vår älskade klubb? Allt som jag en gång höll så kärt är som bortblåst. Det som fick mig att älska den här klubben. Handen på hjärtat, hade jag blivit fotbollsintresserad idag eller varit yngre idag och liksom nyss börjat intressera mig för sporten så hade jag förmodligen inte valt Barcelona som laget att hålla på, och det skär i hjärtat att säga det. Nu är kärleken redan såppass stark att jag är fast. Ett förhållande till ens fotbollsklubb är som ett giftermål utan möjlighet till skilsmässa. To death do us part. Kan och kommer aldrig att förstå mig på människor som tar Bartomeu och Rosell i försvar. Jag blir arg när jag läser försvarstal åt dessa två. Det är som att man pissar på allt Barcelona står för och bara bryr sig om resultat. [/QUOTE] Du beskriver en känsla som jag haft en längre tid. Jag började följa klubben för ca 15 år sedan när jag bodde i Barcelona och såg Puyol spela och med vilket otroligt hjärta han visade. Sen insåg jag att Barcelona var medlemsägt, vägrade ha sponsor på tröjan, satsade på egna produkter, känpade för att hjälpa de svagare i ssmhället och stod ipp mot fascism m.m Man lät sina värderingar genomsyra klubben och det var viktigare än titlar eller något annat.. jag var fast! Idag känbs allt det som bortblåst, klubben ser bara pengar i sina egna produkter, säljer sig till den som betalar mest och skiter mest i allt och alla förutom titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-06-29 23:21
enkos En match mot Liverpool också tror jag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-06-29 23:19
När får Messi och hans pappa domen? Det snackades om en vecka efter rättegången och nu har en månad gått nästan?

Barca ska alltså möta Samdoria. Sedan tidigare är det klart med Celtic och Leicester samt två matcher i supercupen mot Sevilla. Några fler som jag missat ?

När beräknas alla spelare börja träning?
Barcelona Gabriel
2016-06-29 23:09
the cameroonians Fy fan! Vad händer med vår älskade klubb? Allt som jag en gång höll så kärt är som bortblåst. Det som fick mig att älska den här klubben. Handen på hjärtat, hade jag blivit fotbollsintresserad idag eller varit yngre idag och liksom nyss börjat intressera mig för sporten så hade jag förmodligen inte valt Barcelona som laget att hålla på, och det skär i hjärtat att säga det. Nu är kärleken redan såppass stark att jag är fast. Ett förhållande till ens fotbollsklubb är som ett giftermål utan möjlighet till skilsmässa. To death do us part. Kan och kommer aldrig att förstå mig på människor som tar Bartomeu och Rosell i försvar. Jag blir arg när jag läser försvarstal åt dessa två. Det är som att man pissar på allt Barcelona står för och bara bryr sig om resultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-06-29 23:02
B-lagets renovering fortsätter i sann Pep Segura (sportchefen) anda.

Nu kommer man att värva en fjärde målvakt i form av Gimnastics Alvaro Varó.

Det betyder förmdligne att Jokin Exkieta kommer få lämna på lån för att få mer speltid. Men varför då värva ytterligare en målvat som inte kommer få speltid, särskilt som man redan har spanska U17-landslagets Inaki Peña i Juvenil A som kan ta steget upp om det uppstår skador på Ortolá eller J. Suárez.

Truppen i nuläget ser uut såhär;

(e) = egen produkt

Målvakter: Ortolá, Suarez, Ezkieta, Varó
Ytterbackar: Palencia (e) och Moi
Mittbackar: Borja, Tarin (e), Fali, Martinez, Marlon
Mittfältare: Kaptoum (e), Gumbau, Aleña (e), Xemi, Sarsanedas (e)
Anfallare: Romera, Cámara, Mujica, Perea, Cardona, Alfaro, Abeledo

Ett B-lag som består av färre egna produkter än A-laget. Strålande...
Barcelona the cameroonians
2016-06-29 21:59
Om någon undrar vad som hänt i fallet med den pakt ledningen slutit med skattemyndigheterna och åklagaren i Neymar-caset så är läget som följer; Idag klargjorde klubbens advokat i fallet, Martell, att allting är förhandlat men att en underskrift inte kommer ske förrän under nästa vecka. Klubben kommer alltså att stämplas som kriminell i två fall av skattebrott och åläggs att betala ytterligare €1,6 miljoner till de dryga €13 miljoner man redan betalat in i extra skatt och böter. Advokaten informerade om att de tog beslutet att ingå en pakt eftersom "följderna kunde blivit värre" med än större böter. Åklagaren menade att de inte trodde på att de kontrakten som finns mellan klubben och Neymars pappa ifråga om scouting etc INTE var en del av transfersumman. Martell menat vidare att Rosell och Bartomeu INTE stod anklagade/var en del i pakten, men säger i samma mening att klubben skulle kunna blivit tvingad att avsätta €90 miljoner (alltså de krav på ALLA parter inkl. presidenterna som hela fallet baserades på) för att kunna hantera framtida krav om böter i fallet. När det gäller Laportas framställan till rätten om att stoppa pakten pga av att klubben inte ensam kan fällas när två andra utpekade och namngivna personer finns som anklagade har åklagaren valt att stoppa denna. Detta beror på att Laporta inte anses som en berörd part i målet, även om han varit president och nyligen kandiderat. Lustigt eftersom han trots allt är medlem och därmed ägare i klubben. Mitt perosnliga infall i detta? Det verkar som att skattemyndigheten varit mer intresserat av att kriminalisera klubben än att döma de de som skrivit under kontrakten. Precis som i fallet med Messis skattebrott vill man dra personen/klubbens namn i smutsen - och vår ledning, som hela tiden alltid hävdat att de gjort rätt, tog den enkla vägen ut. NU såterstår att de om Manifest Blaugrans framställan till klubbbens disciplinkommitté kommer få någon effekt. Om inte så är generalförsamlingen i höst den sista möjligheten att via klubbens egna stadgar kunna skuldlägga ledningen och få den att avgå. Dock kommer det vara oerhärt svårt att få till stånd att pakten bryts, så framöver kommer vi, FC Barcelona, att vara en av få klubbar i Europa som någonsin dömts för ett brott.
Barcelona the cameroonians
2016-06-29 21:14
Så, i morgon är det presskonferens med allas(?) vår president JM Bartomeu.

Där kommer han att redogöra för säsongen som gått och göra en kortare presentation för det ekonomiska läget.

Start cirka 12.00, stream med engelsk översättning i länktips. Don´t miss it.
Barcelona DM1982
2016-06-29 20:45
Barça will play Sampdoria for the Joan Gamper trophy on 10/08/2016. https://t.co/ihixFX4mFG
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-29 19:43
Blaugrana91 Förlåt om jag verkar som en "forumspolis" men att du bara "förmedlar" är ju inte riktigt rätt heller, eller? I alla fall inte när man i samma stund använder sig av ryktet för att påpeka att pengarna faktiskt finns finns och att det minsann inte är något fel på ekonomin. Allt kändes för mig som ett sätt att försvara ledningen och klubbens ekonomi, kanske långsökt av mig men jag kände därför för att skriva av mig därmed mitt svar till dig. Ber om ursäkt om det blev ett får hårt svar, eftersom du nu tolkade det som så. Polis polis potatis gris. Väl mött.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-06-29 19:19
Hur fan kunde Higuain missa?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2016-06-29 19:05
Jag är kluven vad gäller Bravo kontra Ter Stegen nästa säsong.. Ter Stegen känns för bra för att agera andrafiol i ligan och man vill ju inte tappa honom till nåt annat lag.

Men Bravo slutar aldrig imponera på mig, förra säsongen kändes han lite sämre än första säsongen men två copa america guld och två liga guld på två säsonger..det andas vinnarmentalitet där. Jag håller honom som topp 3 i världen..
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 18:59
@Junta Dimision:Seriöst rosa strumpor. Vad håller nike på med??? har inte barca nåt o säga? jag fattar noll.
Barcelona Blaugrana91
2016-06-29 18:43
[QUOTE=Gabriel]För varje sommar som kommer brukar jag alltid ha 1 spelare som jag hoppas på mer än någon annan. Det här är nog förmodligen den första sommaren sens jag började följa klubben som kag inte har någon "honom ska vi ha!"- drömvärvning. Snarare har jag spelare som jag kommer att be och böna till Gud för varje dag som går att vi inte köper. Den första är Gameiro. Herregud, kilöen gör en helt okej säsong med Sevilla och har egentligen bara snabbheten. Vad är det egentligen med honom som är så jävla wow? Och han kommer dessutom inte att bli billig. Det för en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken om inte någon där framme skadar sign Om den här värvningen blir av är det återigen kastade pengar i sjön, pengar vi inte kommer att få tillbaka. Vi måste bli smartare på marknaden, Umtit var ett steg i rätt riktning men det är inte tillräckligt. Ekonomin är inte bra, vi har inte råd att slänga 30-40M€ på Gameiro en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken. [/QUOTE] Ingen aning om det är sant eller inte, förmedlade bara vad jag hade läst.... Men som vanligt får man då forumets poliser på sig som dumförklarar en... Faktum är att Gazzeta rapporterade detta för länge sedan och nu säger även hans agent samma. Källkritik kan vara något att tänka på när vissa här sprider dynga om ledningen också, men då kanske sådant inte spelar så stor roll? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-06-29 18:37
Sägs vara ny bortatröjan för nästa säsong, vad tycks?
Barcelona the cameroonians
2016-06-29 18:18
Jaha, då är det klart att Gamper-matchen mot Sampdoria kommer spelas den 10:e augusti vilket då lär innebära att supercupfinalen mot Sevilla spelas den 13:e och 16:e. Läge att boka en resa kanske?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-06-29 17:40
[QUOTE=Gabriel]Och de där uppgifterna väljer du att tro på? Vi har Messi, Suarez och Neymar där framme men du tror att vi ska ha lagt ett bud på Dybala för 80M€? Jaha, vart ska han spela då? Kom igen, tänk lite. De pengarna för Dybala har man inte lagt, det skulle först bli aktuellt att lägga de pengarna ifall förhandlingarna med Neymar går i stupet och han lämnar i sommar. Då måste man hitta en ersättare för Neymar, men så som det är nu finns det inte en chans att man lagt de pengarna för Dybala som ändå inte hade gått in i startelvan i vårat lag. Och detta i ett skede när vi behöver förstärka högerbacksplatsen, mittbacksplatsen och även vänsterbacksplatsen. Tro inte på allt du läser. [/QUOTE] ersättare för Neymar kanske? ifall han lämnar för 2 miljarder.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-06-29 17:26
@Blaugrana91:


Och de där uppgifterna väljer du att tro på? Vi har Messi, Suarez och Neymar där framme men du tror att vi ska ha lagt ett bud på Dybala för 80M€? Jaha, vart ska han spela då? Kom igen, tänk lite. De pengarna för Dybala har man inte lagt, det skulle först bli aktuellt att lägga de pengarna ifall förhandlingarna med Neymar går i stupet och han lämnar i sommar. Då måste man hitta en ersättare för Neymar, men så som det är nu finns det inte en chans att man lagt de pengarna för Dybala som ändå inte hade gått in i startelvan i vårat lag. Och detta i ett skede när vi behöver förstärka högerbacksplatsen, mittbacksplatsen och även vänsterbacksplatsen.

Tro inte på allt du läser.
Barcelona Gabriel
2016-06-29 17:21
För varje sommar som kommer brukar jag alltid ha 1 spelare som jag hoppas på mer än någon annan. Det här är nog förmodligen den första sommaren sens jag började följa klubben som kag inte har någon "honom ska vi ha!"- drömvärvning. Snarare har jag spelare som jag kommer att be och böna till Gud för varje dag som går att vi inte köper. Den första är Gameiro. Herregud, kilöen gör en helt okej säsong med Sevilla och har egentligen bara snabbheten. Vad är det egentligen med honom som är så jävla wow? Och han kommer dessutom inte att bli billig. Det för en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken om inte någon där framme skadar sign Om den här värvningen blir av är det återigen kastade pengar i sjön, pengar vi inte kommer att få tillbaka. Vi måste bli smartare på marknaden, Umtit var ett steg i rätt riktning men det är inte tillräckligt. Ekonomin är inte bra, vi har inte råd att slänga 30-40M€ på Gameiro en spelare som kommer att sitta mestadels på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-06-29 16:59
OT, Hulk till Kina för €56M... Holy shit!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-06-29 16:46
Paulo Dybalas agent bekräftar att Barca erbjöd €80M tidigare i somras, men det nekades. Pengar verkar ju inte vara något problem....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 16:03
Lord Douglas

Läste på fotbollstransfers att Monaco går med på att låna ut han gratis och man behöver inte betala hela lönen.
Barcelona Barclasico
2016-06-29 16:00
L'equipe reports that Umtiti to Barcelona for 30M is a Done deal.
Barcelona Lord Douglas
2016-06-29 15:56
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Enligt rykten hade han en veckolön på nästan 3 miljoner kronor när han var i United, så om han är gratis går att diskutera.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 15:42
Hade inte bangat på Falcao som supersub. Går att få låna gratis tydligen.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-06-29 15:29
Fattar inte vad det är med LE och värva 30 åringar för dom priserna. Helt sjukt!
Barcelona Junta Dimision
2016-06-29 15:24
Lyon har värvat Nikolas N'Kolou från Marseille på fri transfer, verkar vara Umtitis ersättare.
Barcelona Liunil Masse
2016-06-29 15:22
Ska man göra en trupp nu baserat på vad trovärdiga källor skrivit hittills så tror jag truppen ser ut så här till nästa säsong: Startelva: Ter stegen Vidal-Piqué-Mascherano-Alba Rakitic-Busquets-Iniesta Messi-Suarez-Neymar Resten: Bravo, Masip, Mathieu, Umtiti, Lemos, Roberto, Denis Suarez, Rafinha, Arda, Gameiro, Munir Vad tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-06-29 14:56
@Barca4life98:


Jag tror Umtiti och tyvärr Gameiro som kommer nöta bänk och göra sämst inhopp för 40m. Sen har vi inte råd med fler eftersom vi inte får betalt för våra försäljningar och ständigt värvar nästan 30-åringar för överpriser. Kanske eventuellt någon ny Douglas/Robert värvning från Brasilien för 5-6 miljoner också, så Bartos kontakter i Brasilien blir smekta på rätt sätt.
Annons: