/spanien/barcelona/forum/17397.aspx/spanien/barcelona/forum/17397.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Allan14
2010-01-27 16:49
Lukas.RP//

Du får tänka på att det C.Ronaldo just därför fick han inte hårdare straff.

Jag tycker att vi borde låna ut våra talanger till något lag som Getafe Mallorca. Där kan dom nog få speltid.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-27 16:33
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres/

Är inte säker på vem som tog den största Fail idag; du, för det du skrev om Puyol, Piqué, Valdés och Busquets, eller jag som trodde att du var en vettig person man kunde föra en diskussion med.
Barcelona Hetfield
2010-01-27 16:04
Varför ska det alltid komma en bajsnödig maräng med dumma och meninglösa inlägg?

Lite självinsikt skadar inte, faktum kvarstår att Real Madrid har valt den säkra vägen, dvs. värva stjärnor istället för att våga satsa på talanger som behöver luft under vingarna, vissa av köpen var bra, och andra helt korkade (Kaka?!)

Pierre El Rey

Bra att det finns maränger med vett i skallen, de är alltid välkomna
Barcelona Lionel Messi n10
2010-01-27 15:52
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres HAHAH säger jag bara. elbraco klockrent!. Valdes håller inte La-liga klass.....
Lukas.RP
2010-01-27 15:48
Angående Ronaldos avstängning. Är det bara jag som tycker att den är totalfel? Det borde vara ett hårdare straff!

Patrick Mtiliga, som blir borta i tre veckor, går ju förlorande ur en situation som Ronaldo har orsakat. Portugisen blir ju bara borta i två matcher...

Om nu inte spanska disciplinkomittén backar nu när Real överklagar. Blir så trött.
Real Madrid Pierre El Rey - FIFA team of the 20th century
2010-01-27 15:43
elbraco//


Ett helt jäkla onödigt inlägg från Gonzalo Il Pipita helt klart men jag måste bara rätta dig lite=)

Det Pepe gjorde var fel och det har han sagt själv , men du säger i ditt inlägg att han sparkade honom i ansiktet, men det sitter väl inte på ryggen?

Och angående Real Madrid mot Alcorcón snacket så handlade det inte om vilka spelare som är bäst, utan det handlade om motivation. För du kan väl inte påstå att Rubin Kazans lag är bättre än FC Barcelonas?

_________

Och till några här inne som säger att Puyol är egen produkt som kom till Barcelona som 17-åring, men samtidigt säger att Raúl inte är det är för mig väldigt konstigt.


Tack för mig vänner!
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-01-27 15:32
elbraco


Jeffren, JDS, Thiago, Gai, med flera kan ta en plats i Getafe. Fråga Soldado!
elbraco
2010-01-27 15:24
Gonzalo Il Pipita
Ditt inlägg är så korkat att jag tänker göra en hel lista som motbevisar dina korkade saker.

1. Ni som har Kaká i laget borde fatta att Messi knappast är medieskygg, bara inte en mediehora.
bara för att det inte finns artiklar om honom där det står hur han umgås med prostituerade på hotellrummet betyder det knappast att han är medieskygg?

2. Är Casillas bättre än Valdés? Ja, men att påstå att Valdés inte håller hög La Liga-klass är bara idiotiskt. Iker kan göra fantastiska räddningar men har också en tendens att tabba sig ibland, t.ex. gå ut och försöka boxa bort bollar i hörnor etc. På det sättet håller Valdés en jämnare nivå.

3.Skyller du Reals förlust mot Alcorcon med att ni spelade med ert B-lag? Ett div.4 lag är alltså bättre än Real Madrids B-lag? T.o.m. ett Barca-fan som jag kan hålla med om att det inte stämmer, men du verkar tro det..?

4. Pepe = Stor och klok? Han sparkade på en liggande spelare i ansiktet...

5.Du säger att det är hyckleri att Barca fostrar sina egna spelare men nämner sedan själv spelare som Xavi, Iniesta, Messi, Pique? Dubbelmoral, dont you think?
Real har väl idag bara Casillas och Guti (som inte finns med i startelvan) i laget som är fostrade själva...Dessutom buar ju Bernabeupubliken ut Guti med jämna mellanrum.

Dessutom skriver du:
"Dem flesta utav spelarna som får chansen platsar väl knappast i Getafe. ".
Dessa spelare antar jag du menar är JDS, Jeffrén etc? Att hacka på dom är väl som att fråga varför Real Madrid Castilla inte är världens bästa lag?

Snart påstår du väl att Canales är Realprodukt med?
Tänk igenom innan du smutsar ner barcaforumet med såna här korkade inlägg.
Barcelona Essienesque
2010-01-27 15:08
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres -

Ojj, det var ett riktigt vinklat inlägg. Tror du på allt det där själv?

Puyol kom till Barca 1995, alltså som 16 åring. Och började spela i deras ungdomslag, för att sedan ta klivet till Barca B, och sedan A-laget. Vet inte hur du inte kan räkna det som egen produkt.

Pique började spela i Barca som 10åring, ändå tills han var 17, då han flyttade till ManU. Sedan kom han tillbaka som 21 åring..Så ja, egen produkt.

Sedan att kalla Busquets för medelmåtta och att säga att Valdés knappt håller hög LaLiga klass är bara pinsamt.Barcelona Joan Gamper 1899
2010-01-27 15:01
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No*SUCK*
Real Madrid lianne
2010-01-27 15:00
Har hört att det är bra att köpa biljetter till matcherna på sportsevents365.se.
Vet någon om det stämmer?
Länktips: www.se365.se
Barcelona westinho
2010-01-27 14:38
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres

Ni hade stark uppställning mot Alcorcón, skyll inte på det.

Puyol kom väl till barca som 16/17 åring och började spela i b-laget innan han kom upp i A-laget. Det = Egen produkt.

Piqué kom mycket riktigt från Man U, men han fostrades ju i Barcelona.

Valdés blev nyss utsedd till världens 6:e bästa målvakt...håller knappt hög la liga klass?

Busquets är född 1988 och har spelat från start mot Chelsea, United i champions league och gjort det mycket bra. Han spelar i världens bästa landslag och har denna säsongen varit ordinarie i världens bästa fotbollslag. Medelmåtta? Okej.

Skärp dig nu, skriv ordentliga inlägg. Tror du någon på detta forumet kommer hålla med dig?

Fortsätt ni skryta om Guti som blir utbuad av sin egen publik, klagar på medspelare, kämpar inte för laget och bråkar med sin tränare. Samt aldrig få chansen att spela i landslaget när Busquets som 20 åring får spela där.

2-6.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-01-27 14:20
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres

Din komenter om Puyol visar bra hur dum du är gör oss alla en tjänst och radera ditt SF konto
Länktips:
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-01-27 14:01
Messi leker//

"Valdés framstår mer och mer som världens bäste målvakt. Han är så komplett man kan begära av honom, med tanke på hur utlämnad han ibland kan vara när vår backlinje ligger högt upp. Om man dessutom menar att Casillar var världens bäste i december i fjol när han fick priset som sådan, så blir det ju per automatik Valdés nu, då jag anser att han är snäppet bättre idagsläget än vad San Iker är".

Snälla nån hur ska man ta denna artikel på allvar egentligen?, Casillas har varit utlämmnad ensam i snart 10 år.

Alcorcon vann oss med vår B-uppställning, men ändå man måste vara motiverad till vilka matcher som helst och inte underskatta någon. Jaa Alcorcon och milan lärde oss att man ska aldrig ta segern i förskott och förhoppningsvis är det en lärdom.

Angående Ronaldo så har han inte bett om uppmärksamheten, visst har han en öppen personlighet till skillnad från messi som är medieskygg. Att Ronaldos bra saker inte betyder någonting nyförtiden är ingen nyhet, killen har presterat varje gång han har spelat. Man måste tänka vilken press han spelar på, han måste bevisa hans transfersumma, han måste lyfta real madrid, framför allt nöja den kräsna bernaberu publiken. Visst händer det att han vill lite för mycket, men gör han en dålig insats och laget vinner så uppmärksammas hans insats, det är inte lätt för Ronaldo.

Sedan försvarar jag inte pepes handling, jag försvara pepe som människa som är väldigt stor och klok, han fick ett utbrott och det får varje spelare, även om pepes var bland de grövsta.

Sedan så snackas det om att SB publiken skriker efter domarens beslut. Nej enligt mej så är det detta typiskt Camp Nou att fokusera på så mycket annat än att heja fram sitt eget lag, senaste el classico så eldade Camp nou publiken upp domarn, sedan så tycker jag att Camp nou publiken gjorde sig mer hesa genom att vissla åt Ronaldo än att sjunga.

Sedan att det ska vara så himla mycket snack om att barca fostrar bara egna är endast hyckleri, det är bara på senare år har börjat tro på sina egna. Tittar vi på de tongivande i barcelona så är det Xavi,Iniiesta,Puyol,messi,Pique och Valdes.

Xavi: Slog igenom 99
Iniesta : slog igenom 2004
Messi: slog igenom 2005
Puyol: kom till klubben som 18 åring kan knappast räkas som egen produkt.
Pique: kom från Man U väl? vet inte när han lämnade barca.
Valdes: Knappast tongivande håller knappt hög La -liga klass.
Buskets: Medelmåtta, vet inte vad han är bra på, passa till xavi och leva på hans skugga?
Pedro: Talangfull enligt mig, men väldigt klen.
Bojan: för stor press? aldrig sett nåt bra utav honom.
sedan så finns det många som spelat 1-2 matcher.
Men jag tycker att barca akademin är bra men något för överskattad. Dem flesta utav spelarna som får chansen platsar väl knappast i Getafe.

Real Madrid producerar fler talanger och oftast bättre, men kvaliten finns mer i barcas. Väljer Real Madrid en tydlig strategi var man vill nå, så tror jag att talangerna kommer komma en efter en, det går i perioder när talangerna kommer fram som mest, början av 00 talet var vi bäst men nu på senare år är ni bäst, men inte för alltid när det gäller talangerna för Real har de bästa 16-17 åringarna i landet.
Barcelona ★Barca★
2010-01-27 13:42
Hahaha
Barcelona Bernie
2010-01-27 12:43
BlueRed

Man fick ju följa pojken lite när han var med A-laget under försäsongen och av det lilla man har sett så fick man se att han var väldigt lugn med bollen, spelade säkert och kontrollerat. Bollkontrollen var inget utöver det vanliga sett ur lamasia ögon. Jag tror att han helt klart kan bli stor, en blivande kapten absolut.
Barcelona BlueRed
2010-01-27 12:18
Bernie

Det var nog jag som tolkade fel. :) Du har givetvis helt rätt, vid såna situationer så önskar man ibland att han var lite lugnare i sitt agerande.

Följer du Muniesa något? Jag har inte så värst bra koll på de yngre mittbackarna. Det jag har hört och sett är att hans spelstil är likt Puyol (glidtacklingar av världsklass). Men hur är hans bollbehandling?
Barcelona Bernie
2010-01-27 12:11
BlueRed

Jag kanske uttryckte mig fel då, inget fel med Puyols uppoffrande, absolut inte. Men kolla på nästa match t.ex. när Pique och Puyi rullar bollarna mellan varandra. Om någon spelare går upp lite i press så är inte kaptenen den spelaren som kan lösa det lugnt, utan han stressar oftast och skapar onödiga situationer. Det enda jag önskar är en lite mer kyligare Puyi :)
Barcelona BlueRed
2010-01-27 12:00
Förresten, ni kommer säkert ihåg de fantastiska krönikan som el Flaco skrev, om Guardiola.
Här är en annan som också handlar om hans tid innan han blev tränare, en lite kortare version. Jag älskar krönikor om Pep, alltid lika intressant.

Missa inte bilden på Xavi och Pep, värt och spara.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-27 11:57
Hela spelartruppen och tränarstaben gick ut igår och åt middag på en restaurang för att fira triumferna under 2009. Man passade även på att gratulera de spelarna som nyligen hade fyllt år och de som har förnyat sina kontrakter denna säsong. Pep Guardiolas beslut att fortsätta som lagets tränare till minst 2010/2011 var även det naturligtvis en anledning att skåla.

Föga oväntat var Carles Puyol den förste som anlände till restaurangen, medan Keite var sist och något försenad. Ynglingarna Thiago och Jonathan dos Santos deltog också i firandet.
Barcelona BlueRed
2010-01-27 11:53
Bernie

jag anser att det behövs. Med tanke på att alla de andra mittbackarna ser ut och gå på sömnpiller ibland (Chyg-Marquez) så behövs en som går på något som ger motsatt effekt. Att Puyol ibland visar upp för mycket energi är inga problem, hellre det.

Jag förstår att Pep vill ha mittbackar med bra bollkontroll osv, men jag anser ändå att en som Puyol bör finnas i alla lag. En som skiter fullständigt i om bollen hamnar hos motståndaren efter att han har rensat ur eget straffområde. En som skiter fullständigt i hur stor Llorente är och går bara rakt in i en närkamp där han räknar med blod.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-01-27 11:53
Kolla vilken spelare Sergio Ramos vill ha från Barcelona:)
Barcelona Maestro nr. uno
2010-01-27 11:49
Jaha, då har man nu köpt två biljetter till matchen mot Bilbao i påskhelgen. Det ska bli mycket intressant att se lejonet från Baskien möta Barca på Kamp Nou. Rätt stormatch egentligen då det är två klassisk lag som möts. Har precis skrivit ut biljetterna i färg.

Förhoppningsvis blir det väl också en kvartsfinalsmatch i Champions League i mittveckan där, om Barca går vidare till kvartsfinal. Blir det mot Real Madrid, mot Milan eller mot det tråkiga Chelski, må tro? Eller kanske till och med mot Lyon?
Spännande att krydda resan med två härliga matcher.
Barcelona Bernie
2010-01-27 11:27
Ämne: Där har ni en bra up....
En sak som man får upp ögonbrynen för är ju den lilla texten om Carles Puyol där det står: 'Han får nästan aldrig panik'. Jo tjena..

Om det är något vi kan klanka vår käre kapten för så är det just att han stressar onödigt i situationer där man kan tycka att det inte behövs. Det känns ibland som att han har för mycket energi och vill hinna med och göra allt, lite för mycket ibland tyvärr.
Barcelona MESSI LEKER
2010-01-27 11:11
Där har ni en bra upplysning alla real fans .
pengar löser inte allt . det måste ni ha insett då alcorcon slog ut erat 3 miljarders bygge

Mest anmärkningsvärt med min lista är kanske trots allt att samtliga har ”bakats” i La Masía. Det är helt och hållet egna produkter. Vi har inte behövt betala ett dugg i övergångssummor för någon av dessa spelarna utan bara öst av vårt eget material. Och det känns, tycker jag, mycket, mycket bra. Eller hur Florentino?
Barcelona Sempre Culé
2010-01-27 10:51
Ämne: Ämne: Cules s....
Judas skall inte förknippas med Jude (även om namnet är det)! Han fick av många culés namnet Judas (och alltså inte judío, som betyder jude) för att namnet i folkmun likställs med förrädare, inte med Judendomen.
Barcelona Sempre Culé
2010-01-27 10:37
Ämne: Gonzalo Il Pipita!!!....Det där med Pepe - Casquero är ju ett skräckexempel på hur illa man kan få uppföra sig och ändå ha tillträde till en fotbollsplan igen!

När det gäller dommarkommitten så tycker jag att alla tränare borde göra som Pep gjorde; Säga åt sina spelare att inte fokusera på dem, utan låta de göra sitt jobb och själva göra sitt. Men RM är ett historiskt sett bortskämt lag. Om man någon gång varit på SB och sett dem förstår man det. Det är som Råsunda. Faller en spelare på en tuva vrålar hemmapubliken som om spelaren hade råkat ut för just det Casquero råkade ut för! Och det är faktiskt mer av den varan på SB än på CN!
Barcelona Barca-nist
2010-01-27 10:35

Hur omtyckt är Alves hos real fansen eller andra???

Som jag har fått höra så är han inte samma typ av person utanför plan som han visar på matcherna!

Nu har han lovat att sluta hålla på tramsa på plan.
Men jag förstår att folk stör sig på honom.
Barcelona Sempre Culé
2010-01-27 10:31
Har vi världens bäste spelare i varje lagdel?
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-27 10:17
Gonzalo Il Pipita!!!/

Det finns vissa spelare man tycker om som personer och andra som man inte tycker om helt enkelt. Ni madridistas får helt enkelt leva med att omvärlden har all respekt för Cristiano Ronaldo som fotbollsspelare, men det är hans arroganta personlighet som gör att han inte faller i god smak hos de flesta.

Att det spanska domarkommittén och disciplinnämnden är inkonsekventa i sitt arbete och straffen de delar ut är knappast någon nyhet. Däremot tycker jag C. Ronaldos två matchers avstängning är rätt eftersom han bröt näsbenet på Mtiliga och denne sistnämnde kommer vara borta ur spel i tre veckor.

”Sedan undrar jag varför ni anser Pepe är en misshandlare?”

För att om han hade gjort det han gjorde mot Casquero ute på gatan hade de slängt honom i fängelset och åtalat honom för just misshandel.
Annons: