/spanien/barcelona/forum/17384.aspx/spanien/barcelona/forum/17384.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 23:54
tarrak/

Det känns som Ferran Soriano har blivit aningen bortglömd, men han har redan sagt att han kommer, på ett eller annat sätt, delta i presidentkampanjen. Om Godall lyckas övertala honom att gå med hans projekt kommer hans chanser nog att öka.

Även om Soriano skulle presentera en egen kandidatur skulle han nog vara att räkna med under valet. Som du säger, det var hans ekonomiska visioner och idéer som hjälpte klubben att bli av med skulderna.

Jag läste igår att Joan Gaspart ska stödja Soriano ifall denne skulle ställa upp i presidentvalet. Gaspart var tydligen även en av de som hjälpte Soriano att bli ordföranden för Spainair. Men det är Carazo som har kommit med denna nyhet så jag vet inte om man ska lita på den till 100 %.
Barcelona tarrak
2010-01-28 23:43
el Flaco

Ja, det bästa för laget hade väl varit att lägga presidentvalet efter säsongens slut, men för den nya presidenten blir det väldigt ont med tid för att få organisationen på plats och förbereda inför nästa säsong.

Jag tror också att Rosell vinner valet och jag delar din oro. Han är absolut en kompetent affärsman och jag betvivlar inte hans blåröda hjärta, men hans bristande tålamod med Rijkaard säger en del om hans personlighet, som kan leda till stora problem i framtiden.

Vad tycker du om Soriano då? Jag anser att han verkar vara stå för en bra blandning av affärssinne och ideologi. Som jag har förstått det så har han t. ex varit den verkliga arkitekten bakom den kraftiga medlemsökningen vi sett under senare år.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 23:28
På tal om presidentvalet; Abidal gick ut i Ona FM och sa att han tycker personligen att det vore bäst att fortsätta med det nuvarande projektet för att bevara den framgångsrika filosofin. Abi har sagt sitt.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 23:24
Ämne: Ämne: tarrak/....
Inför detta presidentval är jag faktiskt mer orolig för hur valkampanjen kan komma att påverka laget, än för vem som kommer vinna valet.

Även om jag är övertygad om att Pep kommer göra allt för att isolera laget från politiken så vet man aldrig vad det ett presidentval kan få för konsekvenser under säsongens gång.

Angående kandidaterna tror jag främst det kommer stå mellan Ferrer och Godall från styrelsen och Rosell. Samtliga dessa tre alternativ ser relativt bra ut i mina ögon. Jag hade nog blivit nöjd oavsett vem som vinner om jag ska vara helt ärligt.

I slutändan tror jag att det blir Sandro Rosell som vinner valet och även om jag tycker att hans kontakter inom fotbollsvärlden hade kommit bra till hands, är det något med honom som inte övertygar mig. Jag känner en viss oro med Rosell, som jag inte känner med Godall och Ferrer. Svårt att förklara.
Barcelona tarrak
2010-01-28 23:08
Ämne: tarrak/

Låt mig f....
Jag har faktiskt ingen aning hur jag ska göra. Trots mina tidigare så bestämda åsikter är jag faktiskt inte helt hundra på att det blir någon av Laportas lärjungar. Om Ferran Soriano väljer att ställa upp så känns han som ett högintressant namn, men tills vidare håller jag det helt öppet, med undantag för Rosell. Själv då, vilken kandidat tycker du ser bäst ut i nuläget?
Barcelona Sempre Culé
2010-01-28 22:45
Vi har det helt i egna händer. Det är bara vi som kan förlora och ingen vinna s.a.s.
Barcelona lameG^
2010-01-28 22:31
Real har många borta och hoppas verkligen att det blir kryss minst. 7 eller 8 poängs försprång är riktigt bra. Vi kommer ha svåra borta matcher och med ett försprång har vi råd och spela kryss eller en förlust.

Men viktigast är att barca vinner.
Barcelona Sempre Culé
2010-01-28 22:12
Ämne: Under en presskonfer....
el Flaco;

Han är faktiskt beundrasvärd. Jag tror att han skulle kunna spela för vilket lag som helt i La Liga och ändå väljer han att stanna för att utvecklas både som person och som spelare. Stort! Mycket stort!
Barcelona Bojan-Krkic11
2010-01-28 22:02
Ser också fram emot en åldrande Bojan i Barcelonas offensiv. Fortsätter han i denna takt, tar han säkerligen plats i elvan om några ynka år. Vem vet, han kanske blir Barcas svar på Raul.

Barcelona Barcadinho.
2010-01-28 21:34
Bojan föddes dessutom i Katalonien och det gör att han känner sig hemma i trakterna och i klubben. Dos Santos är från Mexiko som ni vet och han har inte lika starka identitetskänslor.

Dessutom har Bojan föräldrar med fötterna på jorden. De rekommenderade honom att avstå från att spela EM med anledning av att han var sliten efter säsongen med Rijkaard.
Kan ni tänka er? Att förbundskaptenen Aragones kallar honom till landslaget inför EM och föräldrarna tackade nej för sitt barn.
De flesta föräldrarna skulle säkert bli så jädra stolta och skulle åka med. Men inte Bojans. De visade att de kan ta modiga beslut. Jag tror att Bojan får bra stöd hemifrån.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 20:54
★Barca★/

I dos Santos fall måste man dock komma ihåg att han har en av kontinentens vidrigaste agenter i Pini Zahavi och det var nog främst denne sistnämnde som viskade i ynglingens öra om de stora pengasummorna i England.

Sen i Bojans fall är det nästan tvärtom. Jag minns svagt att jag läste några citat från hans agent, Zoran Vekic, att Bojan är nöjd i Barcelona och att han vill fortsätta i klubben. Och Bojan själv har alltid varit snabbt att döda rykten som cirkulerar om honom och att han vill stanna i Barça.

Men Giovani tog sitt beslut och det får han stå för. Jag hoppas att hans bror är smartare än så, trots att de har samma agent.
Barcelona ★Barca★
2010-01-28 20:45
Bra sagt av Bojan. Många hade lämnat och sagt får jag inte speltid så lämnar jag. Men Bojan är en stark person.

Då tänker jag på Dos Santos. Som trodde han skulle bli en stjärna och se vad som hände. Man ska inte ha bråttom.

Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-01-28 20:38
Jag tycker det är oerhört starkt av Bojan att ha den inställningen och attityden han har. Han får ständigt sånna frågor om han vill lämna Barca, det verkar som om några verkligen vill det för annars skulle inte denna fråga komma upp ständigt.

Han är väldigt smart och han kommer bli en stor spelare en dag efter allt tålamod och hårt arbete.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-01-28 20:01
Under en presskonferens idag uttalade sig Bojan att han inte ser sig spela för något annat lag än Barcelona. Att han enbart vill träna hårt, fortsätta utvecklas och försöka utnyttja de chanserna han får. Bojan ville inte gå in på huruvida det är rättvisst eller orättvisst över de få spelminuterna han har fått och sade att det är tränaren som bestämmer och att man måste respektera hans beslut.

Det jag gillar med Bojan är att han har hela tiden uttryckt sin vilja om att få stanna i Barça och att han inte har en enda gång gnällt över sin brist på speltid till medierna. Jag fortsätter att hoppas på honom. Han kanske aldrig kommer bli lagets första anfallare, men han duger gott och väl som truppspelare och det skadar inte att han är en bra relation med de övriga lagkamraterna, främst då Piqué.
Barcelona Barca08
2010-01-28 19:55
BOJAN... //
vart kan man se det?
Barcelona BOJAN...
2010-01-28 19:51
OT: För er som inte vet så spelar spanien mot slovenien i handboll nu. Spanien leder med 10mål. Flera spelare från barca med.
Barcelona Mojito
2010-01-28 19:41
Ämne: Hejsan allihopa.
S....
Sidan i länktipset brukar sända de flesta fotbollsmatcher.
Ladda ner ultrasurf (finns länk på sidan) så har du hyfsat bra kvalitet på de flesta streamarna.
Vissa funkar dock bara med t ex veetle, men det står på länken i så fall.
Barcelona ★Barca★
2010-01-28 19:24
petersays

Jag har en känsla att Yaya Toure kommer lämna i sommar för Arsenal eller City. Hoppas jag har fel!

Men då skulle det vara perfekt att köpa Veloso.
Barcelona petersays
2010-01-28 19:09
Jag brukar ju avlägga lite ang Miguel Veloso också eftersom jag gillar honom. Mourinho gick i förrgår ut i pressen och talade öppet om att han ville ha honom, men att det blir svårt. Inter har inte råd med klausulen (25M tror jag), Sporting vill inte låna ut honom (och varför skulle de?) och Quaresma som Sporting vill ha vägrar gå i motsatt riktning. Vi får se, vi får se.
Only God Can Judge Me
2010-01-28 19:08
Hejsan allihopa.
Skulle någon kunna länka en sida där man skulle kunna se dagens matcher? Jag skulle vara jätte tacksam. Tex matchen mellan Algeriet-Egypten ikväll. Tacksam för svar?
Barcelona petersays
2010-01-28 18:38
En barcaspelare in och en ut ur Tottenham senaste dygnet alltså. (Dos Santos/Guddy)

Kan gladeligen tänka mig att se en Tottenham-match bara för att se hur/om Guddy presterar.
Barcelona petersays
2010-01-28 18:37
"Fan vad jag är trött på Puertan, de sitter jävligt bekvämt bak sin mur o snackar skit om Xavi o Messi. Kom in här o säg det istället eller öppna puertan era fega hycklare/dubbelmoral"

Öppna puertan är ju en sak men jag vill absolut inte ha in deras sandlådenivå och skitsnack här. Det bästa är, precis som andra säger, att inte läsa på puertan alls. Att försöka argumentera med dom är i 95% av fallen som att köra skallen i en vägg. Vissa vettiga finns och dom söker sig faktiskt hit och håller en bra nivå på diskussionerna. Resten av gänget, alltså dom som du beskriver, gör nog bäst i att hålla sig på puertan.
Barcelona Sempre Culé
2010-01-28 18:17
Hamrén trycker lite onödigt mycket på Ibra, tycker jag. Och det leder bara till en sak; Dåliga resultat!
Barcelona Saman.
2010-01-28 17:43
Kul för Guddy, hoppas han får speltid där.
Barcelona Barcanist
2010-01-28 17:42
Guddy klar för Tottenham :-)
Barcelona ihefsu
2010-01-28 17:36
Ämne: OT nu men..

Mutu ....
Idioten har sig själv att skylla. Nog om det från min del...
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-01-28 17:35
Off topic: Algeriet-Egypten grym match som väntar!
Barcelona Hetfield
2010-01-28 17:35
OT nu men..

Mutu kan bli avstängd i upp till 4 år för dopning (igen...), lägg till att han har en enorm skuld, det är inte roligt för honom
Barcelona Allan14
2010-01-28 17:13
el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo//
Barcelona Allan14
2010-01-28 17:13
el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo//

Tack för infot. Hoppas inte Alves har nån större skada. Undrar också vem som kommer spela pivote mot Gijon, hoppas faktiskt på Busi.
Annons: