/spanien/barcelona/forum/17268.aspx/spanien/barcelona/forum/17268.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pau
2010-02-10 01:12
Tycker det känns logiskt med 2 år för Jeffren. De längre kontrakten har man gett till antingen spelare givna i startelvan eller superlöften som Messi. Det visar ändå att Guardiola tror på Jeffren men kanske framförallt att Henry skeppas iväg till sommaren.
Barcelona Barca 1899
2010-02-10 01:05
Ja vad ska man säga om skadeläget/avstängningar sjukt är ordet!

Tror på Maxwell-Milito-Chyg-Puyol i backlinjen och förhoppningsvis ska det kunna gå bra. Tycker inte Atletico har en bättre i alla fall då jag anser dom bara är bra i offensiven med Kun & Forlan i spetsen. Dessutom bör vi kunna föra spelet och inte behöva sätta våran backlinjen på specielt svåra prov.

* Cesc ryktet - bra spelare av det förhållandevis lilla jag sett av honom, men petar inte xavi & iniesta. Därför anser jag det är onödigt att lägga runt 50 miljoner, dessutom o värva tillbaka en från ens egna led.

* Vem fan är Scout i Barcelona? Tänker framförallt på köp iform av unga spelare Chygrynskiy, Cáceres, Henrique , Keirrison. Alla enligt mig misslyckade som att slänga pengarna i sjön.

* Milito är enligt mig mittback nummer tre. Förlängnings dax?

* Kommer sakna Abidals markinlägg då han helt slutat upp med inlägg på höjden pga sin taskiga procent

* In med fler La Masia produkter i truppen. Vilka har gjort bort sig?

// Edit blev lite av ett blogginlägg, ber om ursäkt för det ;)
Barcelona Abbe.
2010-02-10 00:29
Ämne: I alla fall en god n....
Skönt att det är klart åtminstone. Får hoppas att kontrakten med de andra ynglingarna (Thiago, Gai och Jonathan) är på gång också.
Barcelona Rambla~
2010-02-10 00:13
Hm, Jeffren förlänger bara med 2 säsonger? Det känns lite klent tycker jag. Har man förtroende för en spelare som är så ung så försöker man väl ändå knyta upp honom på ett längre kontrakt, eller?

Piqué och Marquez fick båda 1 match avstängning. Barcelona överklagade heller inte något av de röda korten.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-02-09 23:49
I alla fall en god nyhet idag, Jeffrén ska på onsdag skriva på ett nytt kontrakt med Barcelona som sträcker sig till 2012
Barcelona Hetfield
2010-02-09 23:43
Jag vet inte vad man ska tro om Fabregas ryktena, ska man ta de på allvar, eller bara vifta bort de? Jag är tveksam

Å ena sidan så har jag svårt att se Arsenal sälja deras lagkapten och bästa spelare, men å ena sidan så skulle pengarna som de får för Fabregas kunna täppa en hel del hål i laget som de har, men jag vet inte riktigt som sagt

Håller med "El Flaco", när man betalar 40 + miljoner för en spelare så ska man ha honom som startspelare, inte en spelare som kan hoppa in då och då (vilket blir fallet om Xavi håller sig skadefri)

Men jag skulle inte tacka nej till en bra kantsspelare, Pedro är inte redo att axla den rollen helt och hållet
Barcelona Abbe.
2010-02-09 22:46
Ett ganska så roligt inlägg att läsa nu när skadehelvetet börjar smyga sig fram allt mer.

Larsson1333

Roligt inlägg :-). Eloge.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-02-09 22:46
Barcelona Larsson1333
2010-02-09 22:38
Vill verkligen inte se chyg spela, alla pratar om att han ska få chansen, han har fan inte visat något i dom 5-10 matcherna han spelade, trodde han var en 30 miljonervärvning snarare.

Ser hellre någon yngre, muniesa eller fontas eftersom jag tror de har en bättre framtid, chyg blir såld i sommar !
Barcelona Andres Iniesta Lujan
2010-02-09 22:29
Jao!!! ska alla skada sig helt plötsligt.. in med Muinesa o grabbarna från b-laget! kommer ihåg försäsongsmatchen mot Tottenham då vi bara spela med b och c lag, ändå spela vi ut dem! Så nu när alla är skadade så äre lika bra o låta juniorerna få spela ;)
Barcelona ★Barca★
2010-02-09 22:27
Kommer bli tufft på Söndag.
Barcelona Saman.
2010-02-09 22:17
Barca Barca

Jag är medveten om att mättekniken inte ger en 100%ig bild dock ger det åtminstone en uppskattning. Dock har jag hört att ca 60-65% av Spaniens befolkning ser matchen. Hur det är i resten av världen har jag ingen aning om men skulle vara intressant att veta.
Barcelona Mojito
2010-02-09 22:16
Ja vad ska man säga om skadeläget/avstängningarna?

Kanske tur att vi åkte ut i cupen, för truppen hade kanske till och med mått sämre än idag i så fall?!?

Hoppas samtliga spelare är fit för fight till 14 mars då vi möter Valencia hemma, bara för att 3 dagar senare spela returmötet med Stuttgart.
Blir svårt för Abidal men resten kanske kan fixa det - då snackar vi att vara i matchform, redo för startelvan.

Skulle inte förvåna mig om Busi äker på en varning (A. Madrid har ett tufft innermittfält) och blir avstängd nästa match, samtidigt som gipskatten Maxwell springer på hörnflaggan och blir borta ett par veckor.

Vi har 2 hyfsat enkla hemmamatcher plus bortamötet mot Stuttgart den närmsta tiden efter helgens match.
Förhoppningsvis kan ví slicka såren och ändå prestera bra resultat, för att komma tillbaka med full slagkraft i mitten av mars.

Men då vill det till att truppspelarna presterar på sitt max och att disciplinen fungerar över hela banan.

In Pep we trust!
Barcelona Barca Barca
2010-02-09 22:12
Saman.// Grejen med tittar siffror är lite små krånglig. När man mäter tittar siffror så går det inte efter varje hushåll. Tittar siffror i Sverige mäts på de viset, att 1000 hushåll får en apparat där varje apparat representerar 1000 tittare. Det fick jag lära mig i skolan, och jag antar att hela Europa mäts på de viset för hade det funnits en bättre ideé som ger lite mer exaktare siffror så hade sverige säkert snott iden med tanke på att landet är så involverad i EU. Men om det påstås att VM finalen hade 3 miljarder tittare så säg minst en tredjedel, en miljard kanske.

Jag kan ha fel inte helt säker. Nån annan här på forumet som kan bättre kanske?:)

Tror det här med så många skadade i backlinjen kan ge oss en liten fördel, nu blir det lite så att Atl. Madrid smått underskattar oss och våra spelare vet att det kommer bli tufft utan så många ordinarie. Messi, Xavi o Co kanske kommer extra tända med extra ansvar in till mötet. En teori från min sida bara.
Barcelona el Flaco - El Movimiento 2-6 de Mayo
2010-02-09 22:06
Rambla: "Tidningen Sport och i viss mån EMD kommer vara de som i slutändan förstör en eventuell värvning av Cesc."

Jag vet inte om detta är något negativt i slutändan. Ser inte Cesc som någon prioritering rent sportmässigt inför nästa säsong. Att hans prislapp kommer med största sannolikhet ligga på 40-50 miljoner euro är en annan anledning i mina ögon att tacka nej till en sådan affär. Fabregas får gärna stanna i Arsenal och förbli en stor fisk i en liten damm för min del.


Heywwod Jablome: "Jag tar gärna emot Cesc. Xavi blir inte yngre, även fall han håller ett tag till. Det är ju en investering."

Tycker inte att en 50-miljoner-euro-spelare kan ses som en investering. Antingen kör man in honom direkt in i startelvan eller så köper man inte honom helt enkelt. Och i dagsläget rör ingen varken Xavi eller Iniesta.


Slutligen vill jag bara påpeka att det är radiostationen Ona FM som har kommit med de här uppgifterna om att Cesc ska ha kommit överens med Barça, inte Sport eller EMD. Och att spelaren ska vara "överens" med en klubb om en eventuell flytt och att det enda som fattas är att klubbarna kommer överens om en transfersumma är inget nytt direkt. Redan förra sommaren kunde man låsa sådana "nyheter" i de katalanska tidningarna om Fabregas.

Gäsp & suck åt dessa Cesc-rykten.
Barcelona The Reporter
2010-02-09 22:05
Real fansen på puertan firar över att vi har fått många skador inför atl madrid matchen. De tror redan att det är avgjort. Asså vänta så får vi se, vi kommer krossa dem !
Barcelonistas
2010-02-09 21:58
snälla de bästa är att inte starta med träben som busi o chyg. för de var just busi och chyg som var totalt sämst mot atm på camp nou.så jag skulle helst vilja ha keita på mitten istället för busi.
Barcelona Pedrito
2010-02-09 21:53
Skulle vilja ha Keita i mitten iistället för Sergi, Knappast troligt men hans snabbhet skulle vara bra att hjälpa chyg o milito mot snabba kun och forlan.
Barcelonistas
2010-02-09 21:53
antingen blir det en hel galen match precis som den föra säsongen 4-3 eller så kör vi över atm.

dessutom så är det inte samma atm som föra säsongen.
Barcelona The Reporter
2010-02-09 21:37
Vi måste utnyttia deras backlinje. Vi har bättre backar än dom. Jag tror att de kommer spela med

Ujfalusi Perea Ibanez/Dominquez Lopez
Barcelona Saman.
2010-02-09 21:35
Är det någon som har siffror på ungefär hur många tittare el clasico får worldwide? Gärna en källa, har letat men verkar inte finnas definitiva källor.
Barcelona BOJAN...
2010-02-09 21:32
-----------Valdes---------------
Puyol---Milito---Chyg------Maxwell
-----------Busquets--------------
-------Xavi--------Iniesta-------
Messi-------ZLATAN--------Bojan

Tror på detta, Chyg kommer vara taggad att visa vad han går för efter all kritik, det kommer Bojan också efter minimal speltid. Milito och Maxwell var strålande senast. Zlatan kommer leka :)

Tror på 4-1 till Barca.

Zlatan 1-0 3min
Bojan 2-0 18min
Kun 2-1 32min
Zlatan 3-1 63min
Messi 4-1 75min (solo show a la Getafe)
Barcelona Lokmaninho ( Namnet säger allt )
2010-02-09 21:30
Chyg måste vissa mot atletico att han är en spelare man kan räkna med!Och jag tror att han kommer vissa det också!

Jag får känslan att han komer va bra!
Barcelona The Reporter
2010-02-09 21:29
Valdes

Maxwell Puyol Milito Keita

Xavi Busquets Iniesta

Messi Ibra Pedro

--

Kommer inte att hända men villse vad folk tycker.
Chyg o milito kan vi inte mot Aguero och Forlan, de är för snabba. Hellre skulle jag vilja ha Puyol i mitten och ta ner Keita på vänstern flytta över maxwell på högern, Vi såg att han klarade det bra mot Getafe.
Ni vet hur det brukar vara med våra backar på Ramon Calderon. Puyol behöver vi i mitten en sån här match, Va gör han för nytta på kanten?
Barcelona Saman.
2010-02-09 21:15
Valdes

Puyol Chyg Milito Maxwell

Xavi Busquets Keita

Messi Zlatan Iniesta

Jag tror stenhårt på denna elvan mot Atletico. Busquets kommer få göra ett riktigt hästjobb för att hjälpa försvaret samtidigt som Keita lär befinna sig i princip över hela plan men kanske ha ett tyngre defensivt ansvar. Målproduktionen lämnas åt trion längst fram som lär serveras av Xavi. Messi och Iniesta på kanterna lär nog skapa tillräckligt med problem för Atletico försvaret?

Dock känns det som vi inte har råd att kunna spela Henry och Iniesta samtidigt mot Atletico (med tanke på hur försvaret ser ut) men vad vet jag vi får se vad Pep har klurat ut. Dock ser jag helt klart att Iniesta spelar istället för Henry om jag måste välja en utav dom men bänkas Henry två matcher i rad...
Barcelona Mes Que Un Club R10
2010-02-09 20:51
Valdés
Maxwell-Puyol-Milito-Keita
Busquets
Xavi Iniesta
Messi Henry/Pedro
Z. Ibrahimovic

Den här 11:an kmr döda A.M
Pep.G vet vad han gör och jag är 100 på att vi kmr vinna med 3-1.

0-1 Messi (17min)
0-2 Zlatan(43min)
1-2 Kun (73min)
1-3 Zlatan(82min)
Barcelona el Maestro!
2010-02-09 20:51
Ämne: Rambla. Jag tar gärn....Sorgligt var ordet.
Jag såg Chelsea - Arsenal och Cesc var överallt på plan.
Han slet som en häst. Han försökte att styra upp spelet från en position längre ner. Han sprang på kanterna för att försöka sig på bra inlägg, han spelade som anfallare emellanåt och han sprang på mittfältet. Han försvarade när det behövdes men räckte inte.
Det kändes som att Arsenal var ett lag som bygger på en enda spelare. Alla bollar gick i princip genom honom.
Så viktig är han för Arsenal.

Jag skulle inte bli förvånad om det ligger något i det som Sport skriver. Att Cesc har bestämt sig för att lämna Arsenal. Fast inte troligt att han får lämna. Wenger släpper inte honom.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-02-09 20:39
Killar lägg ner med att köpa spelare jag tycker att vi har tillräckligt bra trupp. Jag vill så gärna att Bojan, K9, Jeffren ska komma med in i bilden. Sk*t i Ribery eller vem nu de är, ja till och med Barcelona sonen Cesc Fabregas.


Ta en stund och tänk.....om Arsenal hade jagat Messi och de skulle vara en massa spekulationer varje dag skulle de inte kännas tungt för oss fans ? de är precis så de händer med Arsenal fansen, dom ser ner på oss!Visca Catalunya!
Barcelona Rambla~
2010-02-09 20:37
Hetfield

Sports vanliga bullshit skulle jag vilja kalla det. En nära källa hos förhandlarna? Jo tjena, för det första så får man inte ens förhandla med honom utan Arsenals tillstånd. Ett stort hittepå bara från Sport.
Barcelona Smogen
2010-02-09 20:36
Men vad i helvete, här kommer man hem från jobbet och ser att ännu en back är borta. En olycka kommer sällan ensam känns ju rätt passande. (O)lustigt att alla skador/avstängningar är på defensiva spelare också. Visserligen hade fem avbräck på offensiva spelare varit värre, men känns ju lite väl extremt när vårt förstaval på vänsterkanten, högerkanten samt vår näst bästa back är borta samtidigt. Hoppas verkligen vi slipper fler skador nu för då blir det riktigt tufft.

Dags för Chyg att visa varfär Pep var villig att betala 250 mille för honom.
Annons: