/spanien/barcelona/forum/1725.aspx/spanien/barcelona/forum/1725.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2016-08-04 20:27
Seriöst, vi borde aldrig någonsin göra några som helst typer av affärer med en italiensk klubb igen. Så äckligt snåla. Visst, det kan kallas för "good bussiness" men som culé äcklas man av denna utnyttjarstilen de alla kör med. Deras lån med köoptioner kan de sticka upp nånstans där solen inte skiner. Enda undantager är Fiorentino pga Mario Gomez om de går med på ett byte rakt av med Tello.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-04 20:05
@El Pistolero #9:


Herregud, hur de leker med oss...så pinsamt!
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-04 19:32
Barcelona want at least 12m for the player. Roma prefers a 2m loan and 10m mandatory option to buy at the end of the season. [dimarzio] HAHAHA visste det. Äcklas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-04 19:31
Roma, are very close to signing Barça defender Thomas Vermaelen. 3-4 year contracts are being negotiated. [@DiMarzio] Fyfan om de lån med köpoption...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-04 18:16
BILD: Gomez will chose between Barça and Dortmund this week. He will join one of them.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez #9
2016-08-04 18:02
Mido// jag satt bland/nära Leicester fansen ingen bad de hålla käften utan det uppskattades att de försökte stödja sitt lag. Var VÄLDIGT tyst från oss barca supportrar även om vi var kanske 90% eller något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-04 17:51
Det var en grej som jag upplevde igår på friends.. När ett lag som man älskar å vill heja på tills lungorna kollapsar besöker ditt land,, så vill man visa sin kärlek till laget efter allt de har gett oss. Man vill visa att vi är med er i med och motgångar.. Då får man höra shhhhhhhh sätt dig, du är i Sverige och sånt gör man inte här,, då blir man jävligt besviken. Och vad är grejen med popcorn?? Trodde först att var på bio :( jag satt precis bakom bänken, höll käften pga några idioter men jag väntade på klacken, alla satt och var dödatysta, engelsmännen var mycket bättre å jag slår vad att de blev tillsagda att sätta sig och hålla käften, men de sket i vad de andra tyckte.. Nej det var iskallt på friends arena, tummen ner
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-08-04 17:26
Ribohn Fan Orättvist att jämföra med Arda och Sergio då de är helt olika spelartyper än Sergi trots att de spelar på "samma" position. Rakitic och Sergi har dock visa likheter. Är faktiskt inte alls orolig vad gällande konditionen. Sergi verkar ha rejäla lungor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-08-04 17:22
El Pistolero Inte bara vi här på les rambles har fått upp ögonen för Marlon utan även tidningarna sport och md har skrivit lite om brassen. Tror nog att LE kommer inkludera in han i A laget. På mig har han imponerat enormt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-04 16:54
Barcelona could sign a 4th forward by the end of next week. They either want a young forward or could sign Mario Gómez (31) [sport]
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-04 16:40
L. Enrique has selected 4 Barça B players who will continue training with 1st team: Marlon, Cámara, Alfaro and Mujica [@xavicampos] #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-04 16:02
Den vise mannen Sergi springer många kilometer per match, så som alla innermittfältare gör. Men det är skillnad på löpningarna för en ytterback. Så som Barca spelar med offensiva backar, med långa max löpningar upp och ner. Det krävs en enorm löpstyrka och en annan fysik än när man spelar innermitt. Han klarar det bra för att var innermitt, men är inte ideal spelaren på den positionen. Tänk om Rakitic, Buquets, Arda skulle spela högerback, det är inte ofta vi skulle få med högerbacken i anfallsspelet. Lite liknande! Därför inte rätt mot Sergi, bättre att spela honom där han är bäst.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-04 15:35
@Mido:


Det ser ut som som att han måste gå ner 4 till 6 kilo för att hitta sin speed och kondition igen. Han har sett ut lika långsam som Cesc från den dagen han började spela hos oss.

Han behöver en At.Madrid boodcamp. Kan inte Barca scoutarna gå och se tränarna gör gör i At. Madrid?
Barcelona Kröjff
2016-08-04 14:59
Kommer att tänka på den nyligen avlidne boxningslegendaren Mohammad Ali, när jag läser dom senaste hyllningsinläggen om Lionel Messi. Ali lär en gång ha sagt: "Min enda brist är att jag inte förstått hur bra jag är". Men var så säkra, Ali visste. Däremot vill jag nog mena att om Messi dristat sig till ett sådant påstående, så hade det ärligt talat inte kunnat tolkas som skryt. Utan tvärtom varit tecken på uppriktig självinsikt. Det är bl a det som skiljer honom från sådana som Diego Maradona.
Barcelona Gabriel
2016-08-04 14:47
En tanke gällande det "telepatiska sammarbetet" med Messi är att Denis Suarez och Messi verkar förstå varandra riktigt bra så här långt och har hur kul som helst tillsammans med deras väggspel. Det var liknande när Alves kom, det bara da "klick" helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2016-08-04 14:34
Ribohn fan Dina åsikter gällande Sergi delar jag inte. Orken tror jag absolut Sergi besitter. Ligger alltid i topp gällande meter per match de gånger han spelar. Vad gällande snabbheten så har en riktigt bra driv när han väl får upp farten dock kanske inte lika kvick och explosiv som Alves. Där det i mitt tycke saknas är i tekniken och lösa trånga och svåra situationer. Det telepatiska samspelet med Messi är oxå inget som kommer på en dag eller två. Sammantaget så känns det i mitt tycke ganska ok på HB inför säsongen. Framtiden får dock utvisa vem av oss som får "rätt". Vore dock kul om Sergi kunde göra platsen till sin permanent. Vill alltid ha så många från de egna leden som möjligt, givetvis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-04 14:19
[QUOTE=Cule4life]Alltså rent spontant känns inte våran backlinje helt perfekt. Frågetecken på Macherano, Vermalen. Mathieu och Vidal. Men klubben kanske anser att dessa är dugliga reserver vette fan.... [/QUOTE] Hur kan folk fortfarande ifrågasätta Mascherano? Vidal har varit bland dom bästa hittills under försäsongen. Mathieu är en duglig fjärdereserv o Vermaelen bör kastas åt helvete.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-08-04 14:16
Nu när Digne och Umtiti är här så måste iaf någon av Vermalen och Mathieu bort. Det blir en för mkt där. Det är miljoner i lön så går till spillo.
Barcelona Cule4life
2016-08-04 14:13
Alltså rent spontant känns inte våran backlinje helt perfekt. Frågetecken på Macherano, Vermalen. Mathieu och Vidal. Men klubben kanske anser att dessa är dugliga reserver vette fan....
Barcelona Cule4life
2016-08-04 14:11
Om bellerin är så bra som vissa säger. Tror ni inte då Arsenal hade accepterat Vermalen och Turan för te.x Bellerin. Arsenal får betala säg 10 milj euro samtidigt. Bellerin är väl inte värd 40-50 milj € ?
Barcelona Mido
2016-08-04 12:01
[QUOTE=Himne del Barcelona]Kan tycka att det blir överdrivet när det utbryter tumult vid bänken, så till den grad att Suárez blir rädd, när fansen trycker sig fram för att kunna ta bilder i samband med att Messi blir utbytt. Samtidigt säger det mycket om vilken spelare Messi har varit och vilken spelare han har blivit. Är egentligen emot den här typen av jippomatcher, men det går inte att bortse från värdet för fansen att kunna se sina idoler på nära håll och då inte minst en av historiens allra bästa fotbollsspelare. Klart som tusan att man ska passa på. Har man möjlighet att ta sig till Friends ska man såklart göra det. Har man möjlighet att åka lite längre till Katalonien ska man såklart göra det. Inte bara för att se Barcelona utan även för att passa på att se Lionel Messi spela fotboll live innan det är för sent. Messi var inte briljant igår om man mäter efter hans egen speciella och ibland orättvisa måttstock. Men han var på helt okej spelhumör vilket räcker för att dominera en match totalt och styra Barcelonas anfallsspel på sitt eget unika sätt. Som sagt. Passa på. För tvivlar på att vi kommer få se en spelare styra ett anfallsspel på samma eleganta och effektiva sätt som argentinaren gör vecka ut och vecka in. Han kommer självfallet att lämna ett stort tomrum efter sig för alla fotbollsälskare den dagen han lägger skorna på hyllan. Fram till dess är det bara att fortsätta njuta och glädjas av det privilegium vi alla har fått i form av att se på när Lionel Messi spelar fotboll. [/QUOTE] Håller med dig fullständigt, den grabben är helt otroligt,, ni skulle se mina barns ögon igår, till och med min åttaåringa son sa, jag ska säga till mina barn att jag har sett Messi live, haha grabben har lite för bråttom när det gäller att ha barn, men så mycket betyder Messi för oss alla.. Ronaldinho vred nyckeln men Messi fick tåget att rulla mer än man har anat..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-08-04 11:38
Kan tycka att det blir överdrivet när det utbryter tumult vid bänken, så till den grad att Suárez blir rädd, när fansen trycker sig fram för att kunna ta bilder i samband med att Messi blir utbytt. Samtidigt säger det mycket om vilken spelare Messi har varit och vilken spelare han har blivit. Är egentligen emot den här typen av jippomatcher, men det går inte att bortse från värdet för fansen att kunna se sina idoler på nära håll och då inte minst en av historiens allra bästa fotbollsspelare. Klart som tusan att man ska passa på. Har man möjlighet att ta sig till Friends ska man såklart göra det. Har man möjlighet att åka lite längre till Katalonien ska man såklart göra det. Inte bara för att se Barcelona utan även för att passa på att se Lionel Messi spela fotboll live innan det är för sent. Messi var inte briljant igår om man mäter efter hans egen speciella och ibland orättvisa måttstock. Men han var på helt okej spelhumör vilket räcker för att dominera en match totalt och styra Barcelonas anfallsspel på sitt eget unika sätt. Som sagt. Passa på. För tvivlar på att vi kommer få se en spelare styra ett anfallsspel på samma eleganta och effektiva sätt som argentinaren gör vecka ut och vecka in. Han kommer självfallet att lämna ett stort tomrum efter sig för alla fotbollsälskare den dagen han lägger skorna på hyllan. Fram till dess är det bara att fortsätta njuta och glädjas av det privilegium vi alla har fått i form av att se på när Lionel Messi spelar fotboll.
Barcelona Bosketts
2016-08-04 10:34
Deulofeu,

Håller med i det mesta. Värvningarna är rätt intressanta och vettiga. I synnerhet Umtiti ser helt fantastisk ut redan. Samper, Denis, Rafinha och möjligen Munir bidrar med ungdomlig entusiasm och viljan att vinna allt. Utöver det har vi kvar stommen av briljans med Messi, Iniesta och Busquets i spetsen.

Vi var bäst i världen förra säsongen, förutom i fyra matcher. I just dessa matcher, när viljan och glöden inte fanns, hade vi verkligen behövt den nya generationen. I år är de här.
Barcelona Deulofeu
2016-08-04 10:26
Jag har ganska länge varit rejält sur på mycket som skett i mitt älskade Barcelona.

Måste ändå medge att det börjar kännas rätt positivt med rätt mycket inför denna säsongen.

Tycker många av värvningarna vi gjort ser oerhört intressanta ut och det var verkligen dags för en rejäl föryngring av truppen.

Jag är nog gladast över Umtiti värvningen han osar klass är redan bra och kommer bli riktigt vass om några år.

Att Samper äntligen flyttas upp gör mig oerhört glad även om han lånas ut...

Digne är i grunden ingen dålig vänsterback och kan passa bra hos oss.Han startade ändå 32 matcher för Roma förra året och stod för bla 3 mål och 3 assist dessutom spelade han Romas alla 8 cl matcher.

Nu går det vila Alba utan att Mathieau ska göra att man är orolig...då han inte längre håller som vänsteback

Andre Gomes värvningen är jag inte helt för direkt visst killen har potential men jag tycker det fanns bättre alternativ och jag anser inte Alena skulle göra bort sig helt han är klass.Nu har vi dock ersättare till Iniesta och ett mittfält med Gomes,Rakitic samt Busquets i någon svår bortamatch mot ett tyskt lag känns bra!

Turan hade jag mer än gärna sett att vi släppt jag kan inte se hur han ska få spela denna säsongen centralt på mittfältet håller han inte och som ytter är han för långsam.Kommer aldrig fatta varför han värvades och både Rafinha och Suarez gör hans jobb bättre...

Denis Suarez har gjort en fin försäsong och han är mer än redo att kampa för speltid underbar teknik och som skuren för oss!

Jag tror äntligen att det är dags för Ter Stegen att få spela i ligan vi har en otroligt fin målvalk och han kommer bli bättre!

Munir har inlett bra under försäsongen lägg ned jakten på en anfallare och sälj Turan samt Vermaelen och gör ett försök på Bellerin...Såklart han säger att han vill stanna i Arsenal eftersom vi inte har några pengar...

En bra sommar två bra träningsmatcher nu vill man bara ha bort dököttet och sedan vill man se vad som händer i supercupen!
Barcelona Smogen
2016-08-04 08:56
[QUOTE=Ribohn Fan]Ännu en sömnlös natt! Högerbacksplatsen gör mig orolig! Så som truppen ser ut nu med alla nyförvärv. Ser truppen bredare ut för framtiden och rotation. Däremot vår bästa startelva som vi ställer upp med vid viktiga matcher. Är sämre än förra året. Ingen av nyförvärven går direkt in i den startelvan. Men vi har tappat världens bästa högerback på det sättet Barca spelar fotboll. Vidal han har löpstyrkan och snabbheten. Trygghet med boll och lösa svåra situationer är han inte bra på och hans mentala är jag väldigt tveksam över. Sergi är ingen ytterback och kommer alldrig vara en lika bra sådan som han är på mittfältet. Hans största aber är snabbheten och att han har för tung kropp för att löpa upp och ner. Behöver återhämta sig efter långa ruscher. Kommer att bli en säkerhetsrisk vid omställningar, då han inte kommer att orka löpa hem. Så lägg ner forwards förvärv och lägg ner tiden på hitta en högerback eller skola om en ytterforward till högerback och han har en garanterad startplats i Barca. [/QUOTE] Fast Barcelona har ju sagt att högerbacken är täckt för nästa säsong. Lucho litar på Vidal och Sergi. Så har du inget direktnummer till LE så är det nog lika bra att förlika sig med detta faktum och släppa värvningsönskningarna. Själv tycker jag det ska bli spännande att se Vidal i höst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-04 08:40
Ännu en sömnlös natt! Högerbacksplatsen gör mig orolig! Så som truppen ser ut nu med alla nyförvärv. Ser truppen bredare ut för framtiden och rotation. Däremot vår bästa startelva som vi ställer upp med vid viktiga matcher. Är sämre än förra året. Ingen av nyförvärven går direkt in i den startelvan. Men vi har tappat världens bästa högerback på det sättet Barca spelar fotboll. Vidal han har löpstyrkan och snabbheten. Trygghet med boll och lösa svåra situationer är han inte bra på och hans mentala är jag väldigt tveksam över. Sergi är ingen ytterback och kommer alldrig vara en lika bra sådan som han är på mittfältet. Hans största aber är snabbheten och att han har för tung kropp för att löpa upp och ner. Behöver återhämta sig efter långa ruscher. Kommer att bli en säkerhetsrisk vid omställningar, då han inte kommer att orka löpa hem. Så lägg ner forwards förvärv och lägg ner tiden på hitta en högerback eller skola om en ytterforward till högerback och han har en garanterad startplats i Barca.
Barcelona fcbTobb
2016-08-04 08:00
@El Pistolero #9:

Snyggt mål mot Celtic, annars kass
Fidizzle
2016-08-04 03:22
@El Pistolero #9:

Fanns en tid man trodde att vi köpt in en ny "Deco", i å me värvningen av Arda Turan, men icke sa nicke :). Killen är en ren sopa numera. Har sett honom dyka upp på reklam TV, på allt från Turkish Airlines till Turkisk Yoghurt. Å d på reklam TV hans bästa position är tycker ja, väldigt charmig med ett fint leende å så.
Däremot kan man inte ta ifrån Barca, antalet tröjor som sålts i Turkiet, Mellanöstern å länder där det bor ett stort antal med Turkisk ursprung. Vi lär vunnit över en hel del nya fans just pga Arda.
Lets face it! Arda har blivit "Mellanösterns å Barcas Inamoto"
Barcelona Mido
2016-08-04 01:06
Var på plats och såg matchen,, härligt att se laget, särskilt för min son... En sak måste jag påpeka, arda är helt under isen, gjorde inte en grej rätt,,, det kommer att bli tufft för honom tyvärr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-08-04 01:04
Jag va på matchen idag! Arda erbjuder verkligen ingenting till laget! Han borde vara 3-4 val till alla positioner han används på! Seg och faktiskt rätt slö! Borde verkligen säljas om ett bud kommer oa pris faktiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: