/spanien/barcelona/forum/17216.aspx/spanien/barcelona/forum/17216.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2010-02-15 12:46
Jag begriper inte varför ni just måste disktuera Zlatans insats igår när det var så uppenbart att så många andra också underpresterade.

Huruvida Zlatan passar in eller inte i Barcelona är kanske lite väl tidigt att slå fast? För det första så har inte hela laget peakat tillsammans ännu. Låt oss vänta och se tills alla är i topptrim och de får chansen att spela några matcher i rad tillsammans.

Det lustiga från matchen igår är ju annars att under hela veckan så har alla experter uttalat sig om betydelsen av alla skadade spelare och hur det ska gå mot Atlético. Nu visade det sig att det var de mest rutinerade (med något undantag) och nyckelspelarna som underpresterade istället för de orutinerade ersättarna.
Barcelonistas
2010-02-15 12:38
nej ni är ute och cycklar på hal is. vadå ibra inte passar in i barca? början av säsongen så gjorde han otroligt mycket mål och assist. och spelmässigt var han lysande!
Barcelona Calavera
2010-02-15 12:35
Elvis:
OK, du är inne på "alla-som-inte-tycker-som-jag-förstår-inte-fotboll"-gimmicken? Blir bra diskussioner av den.

Du kan ta en tur bland spanska tidningar idag och upptäcka att ingen av dem "begriper sig på fotboll". Zlatab förtjänar beröm när han är bra, men han får inte bli untouchable. När han uppträder som igår ska han ha kritik, och generöst med kritik. Problemet är att det gullats så mkt med honom att han aldrigt blivit den spelare han kunde blivit.
Barcelona Hetfield
2010-02-15 12:33
tarrak

Det kan väl knappast komma som en "surprise" att Zlatan är väldigt bekväm av sig? I Inter så var han den som skapade lägen åt andra, eller fick han det serverat på silverfat, så han är inte den typen som springer i onödan

Det är just därför jag ifrågasätter Zlatan, han är en grymt skicklig spelare, men alla passar inte in i spelet, nu med facit i hand så hade det kanske passat bättre med en mer "Eto'o" liknande spelare, men så är livet
Barcelona tarrak
2010-02-15 12:29
Elvis

Anledningen till att Zlatan inte "får" några bollar är att han inte rör på sig och därmed inte är spelbar. Visst kan exempelvis Messi vara väl egoistisk, men han både vinner bollar på egen hand och rör sig så att hans medspelare har en rimlig chans att hitta honom med passningar.

Jag tyckte att Goal summerade Zlatans insats bra med: Lazy performance.

Hetfield

Håller med om att man borde använt Zlatans targetkvaliteér mer igår. När inte en passning går rätt är det väl lika bra att bara slänga in bollen mot boxen och hoppas på det bästa.
Barcelonistas
2010-02-15 12:27
men början av säsongen så spelade ibra väldigt bra vette fan va som hänt me han nu.
Barcelona Hetfield
2010-02-15 12:23
Jag måste nog ifrågsätta Pep's val av att köpa en stark targetplayer som Zlatan

Om man har en så bra targetspelare som Zlatan, varför försöker man inte variera spelet? "Tiki-taka" grejen funkar bara när mittfältet lyckas "länka" ihop försvaret och anfallet, men när det inte funkar så ser det bara löjligt ut

Varför inte försöka variera spelet genom att slå ett par långbollar på Zlatan, som kan ta ner bollen, och skicka den vidare? Varför måste ALLT gå igenom Messi? Det funkar bara till en viss gräns

Tyvärr så blir det lättläst ibland, variera spelet! Visserligen så hade vi enorma skadeproblem, men vi ska väl inte vara så harmlösa mot de?
Barcelonistas
2010-02-15 12:23
Ronaldo-TheKing

var lyon bättre än oss när vi vann cl och ligan 05/06 skojar du?
men ja kan hålla me om att dom var ett bättre lag då än va dom är nu!
Mallorca Elvis A. Presley
2010-02-15 12:23
Ämne: Elvis:
Du måste skä....
Om man anser att Zlatan, förutom målet, var planens sämsta spelare är den sorgliga sanningen att man inte förstår sig på fotboll. Zlatan var en ständig oroskälla för AM, men han får för få bollar från sina mer egoistiska medspelare.

Samtidigt som att Zlatan är Sveriges populäraste fotbollsspelare är han också en person som många ogillar. Till den kategorin hör uppenbarligen Calavera. Men igår var Zlatan helt OK i ett i övrigt lamt och osäkert Barca.
Barcelona Pep the King
2010-02-15 12:18
Tyvärr så passar Zlatan inte in i Barca. Ok han är stor stark kan hålla i bollen.

Barca behöver spelare som Etoo.

Känns som Zlatan segar upp allt.

Barcelona tarrak
2010-02-15 12:07
Jag tycker också att Zlatan såg lika seg och oinspirerad ut som han gjort den senaste tiden. Igår var han varken sämre eller bättre än någon annan, men rent generellt skadar det Barcas spel, när vi har en så totalt orörlig nia på planen. Jag förväntar mig inte att han ska jaga boll på Eto'o-vis, men han måste göra sig spelbar oftare och framför allt på ett smartare och mer varierat sätt.
Barcelona Calavera
2010-02-15 11:55
Elvis:
Du måste skämta, Zlatan var fruktansvärt seg och långsam. Hade han inte gjort målet hade han varit planens klart sämsta spelare.
Mallorca Elvis A. Presley
2010-02-15 11:52
En av de få spelare i Barca som visade klass igår var Zlatan. Vackert mål och många bra ingripanden. Men laget i övrigt var oinspirerat och Messi och Xavi har jag sällan sett så dåliga.
Barcelona Calavera
2010-02-15 11:43
Grymt besviken på Zlatans insats igår. Varje gång han verkar vara på väg att ta steget till världsspelare så dyker det upp en sån här match där han går omkring och segar...

Han ska revanschera sig i CL i år, visa att han verkligen är förtjänt av alla hyllningar och alla ekonomiska uppoffringar som klubben har gjort för honom. För en månad sedan tyckte jag Barca gjort den bästa affären i somras, men efter en match som den igår börjar jag ifrågasätta det.
Barcelona The Reporter
2010-02-15 11:11
Är Marc Bartra egen produkt?
Real Madrid Gonzalo Gerardo Higuaín
2010-02-15 11:09
Ämne: Till er alla madrid ....
just för tillfället är real madrid det bättre laget, det beror mycket på skadeläget osv. hur som helst spelar det ingen roll. den som står som etta när ligan är slut är det bästa laget.
Real Madrid Ronaldo-TheKing
2010-02-15 08:34
Ämne: Only Iker

4 senas....
Vad du inte tänker på att på den tiden så var Lyon bättre än Barcelona. De hade alla stora framtidsstjärnor som Porto 2004, Monaco osv
Barcelona Criff
2010-02-15 08:18
Haha Atleticos president slängde ur sig en härlig grej igår.
"När Barcelona förlorar här, så vinner dem alltid ligan."

Hoppas det stämmer :P
Barcelona Sempre Culé
2010-02-15 05:08
Vi förlorade. Men det är fortfarande så att de som ligge nedanför får titta uppåt...
Barcelona Ya habibi
2010-02-15 03:22
Highlights :) (länktips)
Barcelonistas
2010-02-15 01:17
Nu möter vi stuttgart och formen på visa spelare specielt ibra är inte bra. men vi ska ändå gå vidare utan problem. men sen i kvarten måste vi fan ha ibra i form samma gäller yaya monster yaya lol.
Barcelona Ayaz
2010-02-15 01:17
Ok fel ordval.Jag tycker inte om folk som tror att dem är störst bäst och vackrast.I mina ögon så är dem små och betydelselösa så väl som deras kommentarer.Och jag tycker inte att dem här människorna ska klanka ner på någon annan så denne ständigt behöver försvara sig.

Message fixed
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-02-15 01:04
Sorry Mod my bad.
Barcelona Ayaz
2010-02-15 01:01
Till er alla madrid fans.

Eftersom man kan inte skriva någon kritik mot er på puertan så får jag väll skriva det här.Tyvärr så vågar ni ju inte ta emot kritik för i er lilla råtthåla då är ni störst bäst och vackrast.Men så är det inte i den riktiga världen.Och ja Barca förlorade för första gången den här säsongen.Tror ni helt ärligt att ni är det bättre laget?


Till Barca fansen:Förlust skulle komma förr eller senare.Jag vet att vi inte är vana men läget var inte så bra.Och ibland gör man dåliga matcher.Låt inte real fansen få er ner.För dem har sjunkit till en sån låg nivå att det skulle vara omöjligt för en cule att nå.

Respekt till red som håller forumet öppet trots förlust.Föregår ett gott exempel (yttrandefrihet)

Är det så svårt och låta bli och kalla folk för patetiska och dylik? Följ reglerna, simple as that! /Mod
Moderator
2010-02-15 00:57
Antingen så höjer ni nivån här inne, eller så delas det ut spärrar! Släpp denna diskussion då det allt för ofta leder till provokationer och sänker nivån på forumet. /Mod
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-02-15 00:55
Trippeln//
Eftersom du håller på så kan jag fortsätta, det finns en anledning till varför ni ska 2 titlar inte 3.

Ö
V
B
R
Ö
Barcelona Trippeln
2010-02-15 00:53
##adidas##

När du sa 9 cl titlar så blev jag fundersam,läs min profil så får du veta varför ni igentligen ska ha 4 cl.
Ledtråd:
F
R
A
N
C
O

Ni kommer få luft,precis som förra året när vi åkte på däng mot Patetico men sen kommer vi flyta på och för att sedan dra ner era byxor på bernabeu min vän.
Ronaldinho y Pato
2010-02-15 00:41
tänk om de hade lossnat för thierry idag :) , de vet man inte men killen har inte spelat på 4 veckor han måst ju få speltid...
Ronaldinho y Pato
2010-02-15 00:41
tänk om de hade lossnat för thierry idag :) , de vet man inte men killen har inte spelat på 4 veckor han måst ju få speltid...
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-02-15 00:40
Barcelonistas //

Jo självklart jag ville/vi att ni skulle förlora och åka ur för det hade bevisat så mycket att trippeln bara var en en gångs förteelse. Men ska jag vara ärligt så hejade jag faktist på er mot Inter från spanska fotbollsögons perspektiv. Allt detta på grund av inter redaktionens inför rapport där de skrev att "nu tar vi barca, sen på helgen vill jag se en krossad marängtårta". Sedan 'ven Mourinhos fega taktik med 4 defensivt odlade centrala mittfälltare, där han knappt bjöd upp till dans mot barca som saknade messi och zlatan och njööt av hur dem förnedrades av barcas triangelspel hela tiden, fattar du logiken hejade på barca som ett hån mot inter.
Annons: