/spanien/barcelona/forum/172.aspx/spanien/barcelona/forum/172.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona tikitaka
2017-09-01 17:08
No worries mi hermanos. Vi har ett bättre lag än förra säsongen iaf!
Barcelona FCB_Messi
2017-09-01 17:05
Med andra ord så har denna ledningen kämpat hela sommaren med Coutinho och nu några timmar innan fönstret stänger går man ut med att det inte blir nått . Jadu , man blir ju inte liiiite frustrerad ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-01 16:59
Barça have finally given up on Coutinho. [diario sport]
Barcelona fotpall
2017-09-01 16:58
Tja, ponera att en spelare "bokstavligen pissar" på sin klubb för att den vill lämna. Vad är då bäst för en klubb att göra:
1: Lägga sig platt, svälja pisset och låta spelaren lämna klubben och därmed belöna det beteendet och ge spelaren rätt.
2. Torka bort pisset, sätta ner foten och visa vem fan som bestämmer och inte låta det löna sig att "bokstavligen pissa" på sin klubb.

Barcelona JakWah
2017-09-01 16:57
Kan tänka mig att många spelare väljer bort Liverpool framöver. Visst skall man respektera sina kontrakt, men det finns ju gränser. FC Nordkorea vore ett lämpligt namn. Hade jag varit proffs så hade jag aldrig velat spela i en sådan diktatur till klubb. Jag hade åtminstone aldrig skrivit kontrakt längre än ett år i taget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-09-01 16:52
Little Magician - jag tror inte riktigt du fattar själv vad du pratar om. En spelare som lämnat in en TR och sagt att han vill lämna Liverpool flera gånger o satt enorm press. Killen bokstavligt talat pissar på er. Att inte kasta/sälja ut en sån spelare visar bara vilken small clubs mentalitet ni har. Ni visar att Coutinho är större än eran klubb. Ska inte ni vara en klubb där spelarna ska brinna för er när dom sätter på sig en sådan anrik tröja? Faktum är att ni har skämt ut er själva. Ni har visat att ni är lika stora som City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jr_truce_fcb
2017-09-01 16:46
Jag är inte så aktiv i det här forumet men när jag väl målar i planket så hoppas jag kan ge något nyttigt. Tycker det är viktigt att hålla hög nivå både när det kommer till referenser och dialoger. Har handlat rätt mycket om Coutinho och tror det är dags att släppa på gasen. Kan här med säga att affären inte blir av till 100% och tycker vi borde blicka framåt med det vi har eller kommer få. Vi får även hoppas att vote of no confidence går igenom så vi kan bli av med det här viruset som förstör för vår klubb. Angående Coutinho följ källan. Rekommenderar även kanalen då han kommer med rätt så precisa källor.

Visa barca visca cules we run this Club!
Barcelona Skurhink
2017-09-01 16:44
Lustigt att alla här dissar Pool bara för att dom inte säljer Coutinho. Vi hänvisade till utköpsklausulen på Neymar istället för mer pengar i kistan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fotpall
2017-09-01 16:44
@Port Olímpic.:


Precis detta är en stor anledning till att Liverpool inte sålt Coutinho. Man har försökt köpa både Van Dijk och Lemar utan att lyckas. Southampton respektive Monaco ville helt enkelt inte sälja. Det samma gällde Keita från RB Leipzig som efter många om och men trots allt skrev på för Liverpool, men först nästa år eftersom han då har en utköpsklausul. Leipzig totalvägrade att sälja i år. Samtliga, inte minst Keita och Van Dijk har minst sagt varit tydliga med att de vill till Liverpool. Van Dijk har till och med, precis som Coutinho, lämnat in en transfer request. Liverpool har alltså redan väldigt mycket pengar. Detta gäller även Monaco, Leipzig och Southampton. Det finns så mycket pengar i så många klubbar att man tjänar mer och mer på att behålla sina bästa spelare trots enorma bud. Vad ska Liverpool då med ännu mer Coutinho-pengar till?

Se bara på Arsenal som tackar nej till uppemot 600 miljoner kronor (!) för Sanchez som har ett år kvar på sitt kontrakt. Man tycker alltså att det är värt 600mkr för att få ha en spelare i ett ynka år.
Barcelona Blaugrana91
2017-09-01 16:43
Alfredo Martinez på Onda Cero, brukar vara trovärdig, säger att klubben inte kommer värva någon idag om inte ett mirakel inträffar gällande Coutinho. Är alltså Coutinho eller ingen. Låt oss hoppas på ett mirakel då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-09-01 16:36
Gillar hur alla börjar tro på Sport helt plötsligt haha. Jag kommer iallafall invänta tills de mer trovärdiga i Katalonien rapporterar liknande. De har varit ganska tysta så det kanske inte ligger någonting i det? Har dessutom svårt att tro att ledningen inte kommer försöka tills 00:00 med tanke på deras löften och skakiga sits just nu. Klubbens statement angående Beneditos omröstning, förresten.
Barcelona Blaugrana91
2017-09-01 16:34
[QUOTE=Gabriel]Sport kom precis ut med att man definitivt inte kommer att köpa Coutinho. Blaugrana91, kan jag sätta dig på "JuntaDimissió"-listan nu eller? [/QUOTE] Svar ja, men jag vägrar ändå ge upp Coutinho förens klockan slagit 00.00. Men som sagt ledningen bör avgå oavsett.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Little Magician
2017-09-01 16:28
Soko Samtidigt har det ju kommit fram rapporter om att Liverpool började ana ugglor i mossen då han trots nytt kontrakt valde att bara korttidsleasa kontraktet på huset, vilket kan tyda på att det pågått konversationer mellan Barcelona och Coutinhos representanter under en period. Behöver inte vara så, men kan vara så. Angående tårarna med tanke på i vilken situation de kom var det ju självklart bara tårar av lättnad. Att äntligen få spela fotboll igen och allt var som vanligt igen och i alla fall för stunden lägga det hela bakom sig. Börjar ju knappast gråta sorgetårar i en sådan situation helt plötsligt
Barcelona Little Magician
2017-09-01 16:26
Tänkte bara lägga till hur olika syn vi kan ha på detta med att vara "större än klubben". Jag håller med dig Gabriel om att Coutinho har pissat på Liverpool FC, lagkamrater, fans och allt vad det är. Men för mig hade större än klubben här varit om Liverpool faktiskt belönade detta beteende och med anledning av det valde att sälja. Inte att man gör som nu och visar att ett sådant beteende inte ska löna sig. Det tycker jag tvärtom visar på att klubben är större än spelaren
Barcelona socccerfan1
2017-09-01 16:26
Vi får släppa cou! Och önska honom lycka. Ännu en som kunde varit .. Aja.. vem hoppas vi på nu?:)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-01 16:25
När Coutinho förlängde kontraktet för några månader sedan så fanns det väl inte erbjudandet från Barcelona ? Han hade kanske inte förlängt om han visste att Barca skulle knacka på dörren .  Så jag tycker nu synd om honom,  han vill bara uppfylla sin stora dröm att spela för Barcelona men får inte det . Han är också medveten att denna chans kanske inte kommer tillbaka. Om ett år kan mycket hända . Därför kom de stora tårarna inatt.

Barcelona socccerfan1
2017-09-01 16:20
Grabbar! Pool äger coutinhod a**... tyvärr .. vill de inte så vill de inte sälja. Kontrakt finns och man ska försöka komma överens .. men ja.. Inte little magicias fel:p PS 160m€ är inte småpengar :) det är obegripligt mycket pengar .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Port Olímpic.
2017-09-01 16:19
Undra vad alla Liverpool-fans hade sagt om Arsenal krävde typ 800 miljoner för Oxlade-Chamberlain med hänvisning till att han faktiskt skrivit på ett kontrakt. Trots att han absolut ville lämna Arsenal, vägrat spela och alla andra metoder som finns att ta till. Tänk om alla klubbar hade agerat så mot Liverpool. Det är ingen logisk eller smart strategi av en fotbollsklubb.
Barcelona Gabriel
2017-09-01 16:18
@Little Magician:

Sätter man honom på läktaren så vinner Liverpool en stor respekt av mig, men det kommer aldrig att hända.
Barcelona Gabriel
2017-09-01 16:17
@Trio el Mágico:


Haha, men Gud människa förstår du baklänges eller? Han har inte respekterat färgerna, klubben, fansen eller något alls. Lämnat in en transfer request, fejkat skada för att undvika att spela, begärt att inte bli inskriven i CL listan. Vad mer krävs det för att man inte ska vilja se spelaren bära klubbens färger igen? Hade någon gjort så i Barcelona så hade jag aldrig velat ha kvar honom. Sedan om det handlar om att "visa vem som bestämmer", fine, då sätter man honom på läktaren säsongen ut men inte fan väljer man att använda sig utav en sådan spelare.
Barcelona Little Magician
2017-09-01 16:16
@Gabriel:


Uppenbarligen är man villiga att göra det om han inte kommer krypande tillbaka och ber om ursäkt och accepterar läget.

Barcelona Iniesta.70
2017-09-01 16:16
Ja, själv tycker jag inte det minsta synd om Coutinho. För inte allt för längesedan satt han och snacka framtiden med sin klubb Liverpool. De prata säkert om en satsning, dom snacka säkerligen om att han är en viktig pjäs i deras nya storsatsning inför framtiden. Troligtvis så har de också lockat andra lirare att stanna och andra lirare att komma genom att fresta de med att Coutinho minsann är "med på tåget" . Så med löften om en storsatsning och en högre lön så signa Coutinho sitt nya kontrakt med ett leende på läpparna, ja, säkert så hjälpte det nya betydligt tyngre lönekuvert också till på traven att få flinet att stanna kvar på läpparna. Men inte allt för långt efter alla löften och ryggdunkningar så kommer Barca in med en fet check på 1,7 miljarder och pekar på Coutinho. "Han vill vi ha!" Nix, säger Liverpool och stänger dörren, han ingår i vår storsatsning. Nää, då börjar Coutinho att tjura och sätta sig på tvären. För det var ju trots allt Barca han alltid drömt om att få lira i. Jaha, ska då Liverpool släppa allt och låta grabben gå? Låt oss hypotetiskt leka med tanken att Mané alltid drömt om att lira i Real Madrid och att Firmino alltid drömt om att lira i West Ham. Ja, låt oss leka med tanken att både de klubbarna kommer in snubblandes "fem-i-tolv",, samtidigt som Barca vill köpa Coutinho, med en kappsäck med pengar och vill köpa respektive spelare. Jaha, ska man helt enkelt sälja dom bara för att det kommer en klubb och hivar upp en jäkla massa stålar? Och om båda sätter sig med Coutinho och sitter å tjurar i samma hörn av omklädningsrummet ska man tycka synd om dom då? För att deras drömmar inte slog in? Nää, inga sympatier från mig. Sen tycker jag inte det är idiotiskt att tacka nej till närmare ett par miljarder. Nää, jag tycker det to m är hälsosamt att nån klubb visar att man inte bara kan kasta upp en fet check och sen så ska allt lösa sig. Att vi i Barca går runt med våra "Neymar-miljarder" och beter oss som vilket olje-lag som helst. Det tycker jag är äckligt. Ja, sen försvara vi oss med att peka med hela handen mot PSG o City och gnäller : "Det var dom som börja!"
Barcelona Barcelonistas
2017-09-01 16:10
Little magician - ni visar att ni har en small clubs mentalitet. Jag trodde Liverpool va större än detta. Ett av historiens största men tydligen så är ni lika små som City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-09-01 16:09
Little Magician - gå sov gubben. Ni får ju typ 1 miljard + bonusar. Dom bonusarna är typ om vi vinner Cl vilket inom 3 år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 16:08
Gabriel... Har han bokstavligt talat pissat på tröjan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-09-01 16:04
@Little Magician:


Att sätta ned foten och inte låta sig köras med hade varit att behålla Coutinho på läktaren en hel säsong för att visa vem det är som bestämmer. Inte att tillåta Coutinho dra på sig Liverpool tröjan igen, en tröja som han bokstavligt talat kastat på marken och kissat på.

Lite värdighet får man ha. Skiter man i klubben och fansen ska man inte få ta på sig tröjan igen, det är min slutgiltiga åsikt. Men du kanske ser fram emot att se Coutinho spela för Liverpool igen trots allt som har hänt. Jag hade hellre bojkottat Barça en hel säsong än att kolla på matcherna om Neymar stannade.
Barcelona BARCA-més que un club
2017-09-01 16:03
Men som dom säger "Its just a Few hours left"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BARCA-més que un club
2017-09-01 16:02
Haha fiasko säsong väntar oss grabbar håll i hatten. Slutar 3-4 i ligan åker ut redan i åttondelen i CL, ryker redan i kvarten i Cupen mot atletico Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-09-01 15:59
Ryker inte ledningen nu så kommer jag bojkotta den här säsongen.. de finns en gräns för allt och den är verkligen nådd nu..
Barcelona Katalano
2017-09-01 15:59
@Gabriel:


Nej, jag ville inte behålla Neymar, men alla situationer måste sättas i sin kontext. Barca och Real är ju generellt dit de flesta spelare vill i sina karriärer, Mindre klubbar som vill vara framgångsrika har inte samma möjlighet att ge höga löner och titlar som oss. Deras spelare kommer i de flesta fall att vilja ta steget vidare i sina karriärer när möjligheten ges, något Barca aldrig behöver stå ut med. När spelare lämnar Barca och Real så är oftast speltid eller personliga problem orsaken.
Annons: