/spanien/barcelona/forum/172.aspx/spanien/barcelona/forum/172.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Beast Puyol
2018-05-23 19:58
Josep ”Pep” Guardiola Rulli är också skadad tyvärr..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-23 19:57
Sen tvivlar jag verkligen inte på att mascherano kommer ha en viktig roll detta vm. Om inte på plan så är det utanför plan. En sann ledare. Om det nu Visar sig att han ska spela så backar jag honom till 100%. Är dock som sagt skeptiskt till han som innemitt i detta vm. Men vad vet jag, har ju inte sett han i kina så svårt o avgöra hans verkliga status. Just nu är ändå Biglia före för mig. Synd att paredes inte är med...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-23 19:46
Jaha så vm spelas med samma spelare som 2014? Ofan. Tycker du sj att mascherano är lika bra nu som 2014? 2014 fick han kontinuerligt med speltid hos oss. Nu har han varit i kina ett halv år. Nä, mascherano ska inte starta som innemitt o han kommer inte starta som innemitt. Om inga nya skador sker dvs. Hans fötter på ett innemittfält mot rakitic, modric o kovacic i gruppen? Då är det klippt kan jag säga. Kan självklart ha fel men tror inte det, tror verkligen inte mascherano är redo för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-23 19:42
Så du påstår att Mascherano inte brukar leverera för Argentina? *host VM 2014, Argentinas bäste spelare som mittfältare....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-23 18:48
Mascherano ska absolut inte spela på ett innermittfält. Håller verkligen inte, varken tekniskt eller i huvet efter ett halvår i kina. Paredes skulle det varit men det går ju inte nu. Biglia ska spela, han brukar leverera hyfsat i landslaget. Framför han är banega given. Sen antingen lo celso eller lanzini.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rivaldo=Gud
2018-05-23 18:46
@II Barça II:
Är anfallskollegorna i Argentina bättre än dom.han har i barca? Du hävdar alltså att higuain är bättre än Suarez och di maria bättre än Coutinho?
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-23 18:00
L.a.m Lanzini kan komma att bli en frisk fläkt i Argentinas mittfält. Lo celso har ju bolltrillande i sig men alldeles för våghalsig. Mascherano - lo celso/lanzini- banega är ju det bästa centrala mittfältet Argentina kan ställa upp med. Allt beror ju ändå Messis roll, falska nia med aguerro och di Maria på kanterna hade varit optimalt. Försvarslinjen + målvakt är ju fruktansvärd dock. Hittar mittfältarna Messi så har dom mycket vunnet, just det problemet Argentina har haft stora problem med tidigare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2018-05-23 17:58
Fast tänk på att de har Messi. Kan han bära ett mediokert Barca till en dubbel så kan han nog bära landslaget till VM guld. Om du jämför hans kollegor i anfallet är de betydligt bättre än de han har i klubblaget. De laget som har Messi i laget är alltid favoriter, spelar ingen roll hur resten av truppen ser ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2018-05-23 16:59
Oaner

Tror det blir den startelvan förutom att Higuain förmodligen startar framför Aguero. Jag fattar verkligen inte vad det är med Aguero, han har alltid varit en personlig favorit och en världsklasstriker i snart tio år men får inte alls det i landslaget. Higuain är en målsumpa av rang när det gäller men går före i Argentina.

Aguero och Dybala är dock två fina supersubs att slänga in om Di Maria/Higuain inte presterar. Argentinas nackdel är ju innermittfältet och till viss del backlinjen. Banega, Bigilia och framförallt MAscherano är inga dåliga spelare men alla dessa saknar egenskaper jämfört med de allra bästa lagen. Mascherano inte tillräckligt kreativ, Biglia stabil men ingen spets, Banega kanske lite för mycket spets men brister i mycket annat. I backlinjen är Otamendi rätt duktig men har alltid ett stort misstag i sig, Fazio helt okej men medioker och Mercado också helt okej men medioker. Tagliafico har jag för dålig koll på, vet bara att Rojo är alternativet och honom slipper jag helst.

För att summera så har Argentina helt klart ett bra lag men folk stirrar sig blinda på anfallsbesättningen. För att de ska gå långt måste det kollektiva försvarsspelet sitta till 100 % samtidigt som Messi ska ha några perfekta matcher.
Barcelona Oaner
2018-05-23 15:47
Aboslut, hoppas på mer ungt blod i truppen! Hade varit roligt med en Lautaro Martinez på topp, men istället väljer man en skadedrabbad Aguero samt en överviktig Higuain....

Vet någon om det finns någon motivering till vfr Paredes inte blev uttagen? Trodde han var given...
Barcelona jerkasss
2018-05-23 15:22
Oaner Tror du inte att Argentina behöver lite ungt blod? Medelålder på 42 i din elva. Lo celso? Pavon? Lanzini?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2018-05-23 15:20
Själv tänker jag bojkotta Cl finalen. Efter senaste säsongernas bullshit så har jag fått nog.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2018-05-23 14:12
@Beast Puyol:Fattar inte varför man inte spelar rulli. Klart bästa argentinska målvakten.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-23 12:31
Andres Iniesta kommer presenteras för Vissel Kobe imorgon gäller detta. Hans destination blir Japan. Rakuten ligger nog bakom detta. Hur som helst så lär Podolski bli glad då Iniesta anländer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjff
2018-05-23 09:00
Fulspel har "man" sett förut på forumet. Frågan är vem som är högst ansvarig i det.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-23 08:04
Usch! Det här börjar faktiskt bli lite läskigt tycker jag. Du skickade mig ett PM för flera månader sedan. Efter att du hade ett intressant inlägg hur Barca spelar fotboll. Precis sådant jag gillar att diskutera om. Jag har min filosofi hur Barca ska spela fotboll och din min åsikt skiljer sig inte så jätte mycket, så den här gången skrev jag bara hur jag såg på det från min synvinkel. Helt fritt från att nämna ditt namn eller något personligt mot dig att du inte fattar fotboll exempel. Jag respekter din sin på fotboll, så är det ju alla ser ju på fotboll på olika sätt, det är ju det som är kul. I detta PM stod något om att jag måste avguda dig och något om att du kände dig förföljd. Jag tyckte det PM inte kändes bra. Jag ville ju bara beskriva min syn på hur Barca spelar. Gårdagens inlägg var likadant. Du skriver ditt inlägg att Barca har dålig stämning i omklädningsrummet och Real har fått en bra stämning där och därför vinner dem CL. Jag och #5SergioBusquets antyder i inlägg att det kan vara svårt att veta för oss hur stämningen är i omklädningsrummet och om det verkligen är orsaken till Reals CL vinster. Och då hoppar du på mig men inte #5SergioBusquets. Jag kommer fortsättningsvis fortsätta att skriva mina åsikter om fotboll härinne och då fritt från mitt huvud eller ge mitt inlägg/åsikt i någon diskution någonannan har startat. T ex har jag skrivit min syn på La Masia efter Iniesta70 inlägg. Jag skrev inlägg nyligen om denna säsong. Statistik jämförelse med förra säsongen och avslutade att offensiven har varit betydligt sämre på grund av att Neymar lämnade. Katalano skrev ett inlägg på detta och höll inte med och det respekterar jag. Det är så det måste vara.
Barcelona Beast Puyol
2018-05-23 07:35
Sergio Romero skadad och missar därmed VM. Han har knäproblem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-23 07:07
@Ribohn Fan:Eller hur. Nu spelar vi dumma och ingen fattar nånting. Vi två vet dock. Sen kan du rädda ditt ansikte framför alla här inne. Jag skickade flera PM till dig och fick aldrig något svar. Då var du inte snabb med att rädda dig själv, nu svara du inom 20 minuter. Jag har inget större intresse att ta det här vidare. Jag ville bara att alla skulle veta hur du beter dig. Alla kan söka själv genom att söka på mitt namn och skribenten i fråga och själva se.
Barcelona Lion24
2018-05-23 07:01
#5sergiobusqutes

På länktips hittar du artikeln. När jag läser den upplever jag att Ramos menar att en av de orsakerna till att det gick dåligt för dom för några år sen var på grund av splittringen. Rent truppmässigt påminner detta Real om "gamla" Barca och tvärtom. Madrid har Vallejo, Nacho och Achraf som reserver med Theo. 3/4 är från egna akademien alltså. Casilla, Llorente, Lucas och så vidare, många är spanska eller akademi spelare. Det Madrid har lärt sig är att bygga en grupp, ett omklädningsrum. Det här var inte synonymt med Real Madrid.

Medans vi har gått i tvärtom riktning och köper spelare från hela världen som komplement spelare. Jag tror att Madrids nuvarande linje (våran gamla alltså) ger en mer harmonisk och enad trupp än den vi har nu. Missförstå mig inte, jag tror inte spelarna i Barça hatar varandra där dom inte kan stå ut med varann. Absolut inte, men vi måste börja bygga ett omklädningsrum före namn. Ramos ord idag kommer inte av sig självt, det är en skärpning från deras sida där man i stort sett lärt sig av oss, även i själva spelet också.
Barcelona Davids3
2018-05-23 02:38
Victoria Lopyreva (The 2018 World Cup ambassador, Former Miss Russia):

“If you are talking about my favourite player in the world, I think it’s Lionel Messi, and if you are talking about skills, if you are talking about what a genius he is, then I think it’s Messi.”
Real Madrid Dûssel
2018-05-23 01:21
@Infinit8Don:

Tycker inte man ska basera åsikter på människor med baserat på rykten och hörsägen. Är man inte 100 % insatt så är det snudd på korkat att ens kunna ha en åsikt om vad som hänt.
Barcelona El Messias
2018-05-23 00:21
Kan bara instämma, låt oss säga att Xavi skulle komma in och styra. Det hade sett helt annorlunda ut. Jag tror till exempel spelare som dembele, coutinho skulle ha lyssnat mer på Xavi än vad de har gjort med V.V Xavi tänker fotboll som Messi, Busq samt Pique. Att det har gått bra för Madrid senaste 3-4 åren är enbart att de har en riktig president som vill Madrids bästa. Kolla på deras värvningar. Sen att vi har vunnit en titel här och där beror på helt hållet Messi. Det har inte gått dåligt för oss. Men det har inte heller gått bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-05-23 00:18
[QUOTE=Infinit8Don]Angående Icardi grejen får man inte glömma en viktig detalj. Lopez var som en bror för Icardi. Hjälpte honom med allt, släppte in honom i familjen o så boom. Tog han Lopes fru. Vem gör ens så? Alla i landslaget avskyr honom. Hade bara påverkat negativt o ha han med för Argentina. Han är inte precis oersättlig. Hade varit en grym inhoppare i vm, inte mer. [/QUOTE] Hört att Maxi själv inte är av bättre sort. Han var ju otrogen x antal gånger innan Icardi tog hans fru. Säger inte att de Icardi gjorde var rätt men what goes around comes around.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 23:55
Lion24 Jo men går ju inte grunda att dom har en bättre stämning i truppen genom att peka på deras cl finaler. Speciellt med tanke på deras höst samt liga misslyckande. Dom är i cl final igen då dom är brutalt grymma på det här med dubbelmöte. Dom ska vidare oavsett hur, det stämmer ju inte in på våra spelare. Se Roma matchen där tränaren ville en grej och spelarna en helt annan grej. Real kommer alltid vara en favorit till cl oavsett form men inte pga en ”god stämning” i truppen. Dom har precis lika mycket gruppindelningar i laget som vår klubb. Däremot har dom en president som ger deras tränare full kontroll över det sportsliga/truppen. Du kan själva komma på vad som hade hänt ifall valverde hypotetiskt hade börjat bänka suarez under våren.... Visst står zidane för en pragmatisk och tråkig fotboll men hans hanterande av spelartrupp samt egoister måste hyllas. Att han lyckades vända på kollapsen utan nyförvärv eller försäljning visar på en jävla pondus. God stämning nu när dom är i final? Absolut, men enbart pga zidane som har styrt med järnhanden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 23:33
Fel jag vill endast diskutera fotboll!
Sedan fattar jag ingeting vad du är ute efter. Jag har aldrig angripit dig någon gång i mina inlägg.
Bara skrivit hur jag ser på saker och ting, gällande Barca och fotboll.
Känns lite pinsamt tycker jag.
Barcelona Oaner
2018-05-22 23:29
Argentina ska ställa upp på följande vis: S Romero Mercado Fazio Otamendi Tagliafico Mascherano Banega Biglia Messi Aguero Di Maria Hade annars varit coolt med denna trupp: S Romero Otamendi Fazio Rojo Mascherano Banega Biglia/Lo Celso Dybala Messi Aguero Di Maria
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2018-05-22 23:20
#5sergiobusqutes

Dom gav upp ligan för längesen. Dom vann den sist förra året med CL inräknad. Om några dagar spelar dom ännu en final. Så vi bör också vara ödmjuka...
Barcelona Lion24
2018-05-22 23:17
Jag vill bara säga till alla att skribenten här nedanför ("Ribohn Fan") inte är ett dugg intresserad av diskussioner kring fotboll, framförallt när det gäller mig. Vad jag än skriver så skriver den här skribenten alltid det motsatta, direkt efter jag skrivit ett inlägg alltså. Jag har skickat PM till den här skribenten och frågat vad som står på, varför han gör så här, och det här var för några månader sen. Jag fick inget svar.

Jag vet inte varför men jag misstänker att det här och göra med Neymar gate. Jag var en stark och högljudd kritiker av Ney och skribenten Ribohn Fan avgudar honom. Kanske var det därifrån. Eller bara att skribenten här något personligt emot mig, trots att han inte känner mig. Jag vet inte.

Men kolla gärna upp själva om det jag har sagt. Allt ligger i historiken. Så därför "Ribohn Fan" så tar jag dig inte seriöst. Jag tar inte någon som provocerar seriöst och mellan mig och dig så vet vi båda sanningen. Du behöver inte dra "Jag fattar ingenting". Vi vet båda två. Också mycket sorgligt att du har något emot mig trots att du inte känner mig, antingen är det de eller så blir du väldigt väldigt hårt sårad när man kritiserar dina favoritspelare att du börjar ta det personligt. Så jag uppmanar andra att vara försiktiga och kolla all fakta själv.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 23:10
Sluta 17 poäng efter Barcelona ger ju en jävla moralboost i truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-22 23:01
Undrar också varför den goda stämningen bara orkade samla ihop 75 poäng i La Liga.
Annons: