/spanien/barcelona/forum/171.aspx/spanien/barcelona/forum/171.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-09-01 18:46
Naby Naby - Coutinho är värd 800 miljoner max gubben. Vad pratar du om?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2017-09-01 18:42
Jaha, nu har Sky Sports också rapporterat det, det är nog över nu. Om inte det blir en dramatisk och mirakulös sista minut värvning. Aldrig att det skulle hända med den här ledningen dock, haha.
Barcelona Mezziahs
2017-09-01 18:37
Varför inte bara köpa seri!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-01 18:35
Barcelona and Philippe Coutinho's entourage have finally accepted a move away from Liverpool will not be happening. [Sky Sports]


Inga mirakel här inte.
Barcelona rANDOMhERO
2017-09-01 18:27
När exakt stänger fönstret? 00.00?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-09-01 18:24
[QUOTE=Davids3]Fast de mjuknade väl till lite när Cou bad om att få lämna. Jag menar, varför träffa Barca överhuvudtaget, vara svara på deras fax,mail,sms,samtal överhuvudtaget om han verkligen inte är till salu? Varför se efter ersättare och tänka på en plan B om han verkligen inte var till salu under några som helst omständigheter? [/QUOTE] Det kan ju ha stått "han är inte till salu" i varenda kontakt. å andra sidan kan det ju vara som med Veratti, massa rykten, men vi lade inte ens något bud. Tredje alternativet kan ju vara att vi hade kunnat få köpa honom om Liverpool lyckats köpa Lamar. En spelare som vi i panik kanske själva värvar inom några timmar. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-01 18:14
@Smogen:


Fast de mjuknade väl till lite när Cou bad om att få lämna.
Jag menar, varför träffa Barca överhuvudtaget, vara svara på deras fax,mail,sms,samtal överhuvudtaget om han verkligen inte är till salu? Varför se efter ersättare och tänka på en plan B om han verkligen inte var till salu under några som helst omständigheter?
Barcelona Gabriel
2017-09-01 18:12
@the cameroonians:


En efter en efter en ska dom alla kastas ut. Bartomeus livlinor håller på att tar slut. Iväg med skräpet!
Barcelona Smogen
2017-09-01 18:12
[QUOTE=Davids3]Liverpool told Barça that not even €500 million would change their mind about Coutinho. [UOL] Vettefan om detta stämmer, men om det stämmer så är det smutsigt av Liverpool om de sa det först nu och inte från början. [/QUOTE] hahaha....vad menar du? Dom har ju sagt från början att han inte är till salu. Dion har ju till och med gjort ett officiellt uttalande om det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-09-01 18:05
[QUOTE=Romelu Umtiti]Gerard Romero säger att det kan ske förändringar inom idrottsledningen ikväll. Creo que alguien dará la cara hoy... Vamos a ver que pasa #FCB Någon som kan översätta?? [/QUOTE] Han skriver att han tror att nån får stå till svars ikväll. Det har bara varit en fråga om tid innan Barto skulle kasta någon under bussen som han gjorde med Zubi. Nån syndabock måste det ju finnas, och det är ju aldrig Bartomeu själv - det vet vi vad det här laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-09-01 18:03
Liverpool told Barça that not even €500 million would change their mind about Coutinho. [UOL]


Vettefan om detta stämmer, men om det stämmer så är det smutsigt av Liverpool om de sa det först nu och inte från början.
Naby Naby
2017-09-01 18:01
@Barcelonistas:


Du måste ställa om dig till den nya marknaden som gäller. Ska du köpa den största stjärnan från ett topplag i PL då får ni pröjsa närmare 2 miljarder. Är ni ute efter en toppspelare med 1 år kvar på kontraktet därifrån så kanske 8-900 miljoner räcker till en Alexis Sanchez, annars räcker det kanske inte ens till Van Dijk från Southampton.

Nästa år har Coutinho fortfarande 3 år kvar på kontraktet och han kommer inte gå mycket billigare utan tänk snarare 1.7-2 miljarder. Du har bara inte förstått hur marknaden i England ser ut numera. Real vill säkert ha Hazard men dom försöker inte ens för det kostar mer än det smakar. Välkommen till en helt ny marknad!
Barcelona Blaugrana83
2017-09-01 17:58
var det nån mer än jag som tittade på Brasilien matchen igår? Paulinho överraskade mig verkligen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tribente_magico
2017-09-01 17:58
Vad tjänar Liverpool på att ha en missnöjd spelare som kanske vägrar spela/fansen avskyr så mycket så han inte vill spela resten av säsongen? Att ha ett sånt stort jävla ego och för egen stolthets skull krossa en spelares dröm utan att själv tjäna något på det, det är personer som helt saknar empati det..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-09-01 17:57
"Barcelona make two stunning last-minute bids for a combined €158 million."

Det kan hända något sista timmarna. Blir det inte Coutinho kommer ledningen säkert att värva någon annan. Man har ju mycket pengar kvar som man vill bränna .
Barcelona II Barça II
2017-09-01 17:57
Tycker att behandlingen av Coutinho är förskräcklig, vidrigt rent ut sagt. Jag kan inte förstå att man 2017 tvingar människor att vara kvar på en arbetsplats mot sin vilja. Skiter fullständigt hur mycket han tjänar och vad för kontrakt han skrev för några månader sen, han har all rätt i världen att byta arbetsplats som vilken fri människa som helst. Att se han i tårar igår bevisar hur dåligt han mår, det är uppenbart att Liverpool krossar hans drömmar. Har fortfarande stor respekt för den anrika klubben Liverpool, men det här skötte de dåligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 17:56
[QUOTE=Thierry Henry]Du är nöjd med laget? Grattis. Dembele skall ensam ersätta Neymar tror du? [/QUOTE] Försökte du vara rolig? Dembele är än utav de bättre tillgängliga ersättarna på den positionen. Neymar är dock i en Klass för sig, strax under Messi och CR7. Sen har vi Dembele, Arda och Delofeu som trivs som vänster anfallare. De kommer att rotera tills Dembele kommer in i rollen. Så nej han kommer inte att ersätta Neymar ensam...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-01 17:55
Gerard Romero säger att det kan ske förändringar inom idrottsledningen ikväll. Creo que alguien dará la cara hoy... Vamos a ver que pasa #FCB Någon som kan översätta??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Villa7
2017-09-01 17:55
Kanske jag har missat något men varför är Liverpool så fi**iga mot oss och Coutinho? Dem kan säga nej till bud medans visa respekt men då drabbas ju Coutinho bara.
Liverpool är en fin klubb enligt mig, de är mitt favorit lag i england och jag gillar klopp som tränare men de måste ju finnas lite rum i hans hjärta och släppa en grabb till hans drömklubb?
Barcas ledning är inga änglar och jag tycker dem ska visa respekt också, men vad har vi gjort mot Liverpool?
Barcelona Smogen
2017-09-01 17:54
och hade jag varit Bebedito hade jag nu tagit en chansning och planterat ett litet ykte. Ett som säger att Messi vägrar skriva på nytt kontrakt så länge denna ledning är kvar i klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-09-01 17:52
@Trio el Mágico:


Du är nöjd med laget? Grattis. Dembele skall ensam ersätta Neymar tror du?
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 17:52
Med detta övergångs fönstrets resultat. Med tanke på alla löften och misslyckade försök och så vidare. Samt att Messi är missnöjd med ledningen och att denna ledning är huvudorsaken till att Thiago ej vill spela i Barça... Såå tror jag nog att de inte att de kommer sitta kvar särskilt länge till...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-09-01 17:51
Tror det finns en god chans att vi köper Couthino i januari istället. För betydligt mindre än nu. Liverpool har sagt att dom vägrar att sälja och tänker hålla sitt ord, samtidigt så riskerar dom ju att hamna i en ohållbar situation med en spelare som vantrivs och som fansen kanske avskyr. En försäljning i januari är därför något alla tjänar på. Det viktigaste är ändå att Messis kontrakt förlängs, inte nya värvningar. och om det nu vill sig så väl så att ledningen snart tvingas att avgå så kanske det misslyckade köpet av Coutinho göra att nästa ledning får en hel del pengar att bygga truppen med. och sist men inte minst, kritar man på ett 5 års kontrakt så får man fan skylla sig själv att man inte får lämna ett halvår senare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2017-09-01 17:50
Det behövs nästan en mittfältare med fart lika mycket som en "Xavi-typ". Förra säsongen var nästan allt ansvar på Neymar och Messi att driva fram med bollen från en mittfältsposition och det gick inte alltid att förlita sig på det. Därför hade Coutinho varit perfekt eftersom han har så bra driv med bollen och Iniesta hade i så fall kunnat ta en lite mer tillbakadragen roll. Dembele är fortfarande lite omogen och kan behöva tid så man är lite orolig att det bara är Messi som kommer kunna driva igång anfall. Iniesta brukar dock för det mesta rulla tillbaka åren när det vankas toppmatcher men måste hålla sig undan från skador och man vet inte hur mycket han orkar.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-09-01 17:46
Det som jag är mest orolig över är att Messi ännu ej har förlängt med klubben. I januari är det fritt fram för honom att förhandla med andra klubbar. Medlemmarna måste fan rösta bort denna ledning. Vad fan håller man på med? Känns som att de vill att Barca ska misslyckas.
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-01 17:45
Liverpool told Barça that not even €500 million would change their mind about Coutinho. [uol] How about €500 000 001?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2017-09-01 17:45
@Skurhink:


Du borde ha gått in på Neymars sida när han inte ville vara kvar. Inte många Barca fan ville ha kvar honom. Det bästa Barca gjorde denna sommar var att vi sålde honom och vi fick im 2,2 miljarder kronor.
Liverpool har inte samma förutsättningar som Barcelona. Man kommer till Barcelona för att vinna titlar. Du går till Liverpool för att City, United och Chelsea inte vill ha dig i England. Barcas mål är att vinna ligan och CL medan Liverpools mål är att komma topp tre för att vara med i CL nästa år.
Barcelona Trio el Mágico
2017-09-01 17:33
Jag är nöjd med laget som det är. Gomez hade kunnat gå. Aldrig gillat honom. Vi behövde förstärka högerbacks positionen. Check ? Vi sålde Neymar. Värvade ersättare i form utav Dembele. Check ? Nästa sommar behöver vi en toppklass spelfördelare a la Thiago/Veratti/Seri och en offensiv mitt a la Coutinho/De Bruyne. Hade velat ha en spelfördelare denna sommar då det har saknats sedan Xavi lämnade. Men detta blir nog Iniestas sista säsong på den absoluta toppen. Nästa sommar måste vi renovera mittfältet. Å nästa sommar finns det ingen Neymar som välter upp och ner på allting. Så Barça bör scouta mittfältare till nästa sommar och inget annat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2017-09-01 17:14
Jag tänker såhär om det inte blir fler värvningar. En frisk Iniesta som skärper sig utgår jag ifrån och en skadad Suarez. Detta är nog vår bästa elva i dagsläget. Turan är bättre än Denis/Deufoleu och kan göra poäng.

Målvakt
Semedo Pique Umtiti Alba
Rakitic Busquets Iniesta
Dembele Messi Turan
Barcelona Bosketts
2017-09-01 17:13
Så då har alltså Blaugrana91, forumets enda och respektfullt principfasta Bartomeu-supporter, till slut bytt sida.

Det får mig att undra hur stor andel av de medlemmar som faktiskt har en rätt att rösta också börjat kliva på det tåg som har ett friskt och korruptionsfritt Barcelona som slutdestination.

Att vi som svenskt forum på kanske 60-70 skribenter nu är överens om att ledningen bör störtas betyder såklart ingenting, men det borde väl rimligen börja tippa över även hos de mer inbitna ledningsförsvararna (likt de gjort även hos vår)?

Slutligen vill jag också berömma Blaugrana91 för att hen alltid hållt god ton och argumenterat på ett moget sätt, trots mängder av påhopp och oliktänkande. Kudos!!
Annons: