/spanien/barcelona/forum/1709.aspx/spanien/barcelona/forum/1709.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Katalano
2017-01-18 15:24
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

Jag har 2 gissningar angående A.Vidal.

1. Det finns en klausul i kontraktet som gör att vi får extra utgifter om han spelar visst antal matcher/minuter som Lucho och klubben inte vill aktivera.

2. A.Vidal har gjort/sagt något vid sidan som gör att Lucho helt enkelt vidtagit disciplinära åtgärder.

Detta är som sagt gissningar och om ingen av dessa stämmer så har jag verkligen ingen aning.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-18 15:17
Alltså vad måste A.Vidal göra för att få mer chanser?

Man bli skogstokig bara att läsa det. Tappar nästan viljan att se på matchen. Ok, ni kanske finner att jag blev en bit dramatiskt där just nu. Fine, jag tar det. Även, om jag hittar tid att kolla på matchen och vi vinner med stora siffror kommer inte kunna njuta av den helt.

Vad ska A.vidal göra för att få mer chanser?

Finns det någon själ i det här forumet som tror sig förstå vad det är Lucho tänker på?
Barcelona Meneysuarez91011
2017-01-18 14:55
Blir så förbannad. Varför är inte Vidal uttagen till matchen imorgon?! Blir helt less på detta! Killen visa sist att han har mycket mer att ge oss. Att utefrysa en spelare är fan det sämsta man kan göra, nu blev jag riktigt sur. Vi är BARCELONA vi värvar för att de ska få chansen, inte bli utfrysta av våran tränare! Nej, nu räcker det, bort med LE. Förlåt för min frustation, men detta börjar ju bli löjligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-18 14:33
Pep - El Míster

Davids3's inlägg och kommentar om Neymar hör absolut hemma i vårt forum. Klart vi kan diskutera vilken uppfattning vi får om spelarnas känsla för klubben. Skribenten skrev också tydligt att det bara är vad han/hon tror.

I just Neymars fall så tyder ju mycket tyvärr på att pengarna och varumärket är det allra viktigaste. Sen självklart så kan han fortfarande gilla/älska klubben Barcelona och sina lagkamrater väldigt mycket, men att det kan vara sekundärt. Speciellt med tanke på att det krävdes pengar under bordet till hans pappa för att ens få igenom en övergång hit, vilket gjort vår klubb kriminell. Jag förstår absolut Davids3's uppfattning om Neymar och jag håller med om den.

Eftersom du verkar tycka annorlunda så är jag genuint nyfiken på att höra vad som gör att du uppfattar honom annorlunda. Men vill du inte diskutera det så respekterar jag det också.

Barcelona Pep - El Míster
2017-01-18 14:11
Davids3 Lämna sånt svammel utanför forumet är du snäll. Du vet uppenbarligen ingenting om Neymar och hans relation till Barca och sina lagkamrater. Skrattretande inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2017-01-18 13:47
Va är det för jävla skit som pågår egentligen? Vidal inte med i truppen igen efter en riktig bra insats senast med ett mål. Mobbning av Lucho? Kan inte kännas bra för grabben..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2017-01-18 13:44
Vidal har lämnats utanför truppen!! den har Enrique har verkligen fått nog av. Han ska sparkas oavsett hur den har säsongen går.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-01-18 13:33
Om enda lösningen till att få hit Veratti är att skeppa iväg Neymar, så tycker jag vi ska sätta oss vid bordet och börja prata. Utöver Veratti ser jag gärna att vi kräver kanske 500M, då Neymar är en extremt stor varumärke, kanske den största fotbollen har skådat.
På tal om eldsjälar, så ser jag tyvärr inte att Neymars blod pumpar för Barca för 5 öre.

Dybala och Veratti kommer ta fotbollsvärlden med storm närmaste åren, ser gärna någon utav de hos oss.

Sen förstår jag inte riktigt alla rykten om Costa, vad ska vi med Costa till egentligen? Backup till MSN ? ersättare till Suarez? ingen chans, han är 28 år.
Rashford däremot drömmer jag om som Suarez framtida ersättare, men antagligen omöjlig att få hit.
Barcelona Blaugrana91
2017-01-18 13:32
[QUOTE=oocbgb]Är det till sommaren vi får ta del av de nya sponsorpengarna? [/QUOTE] Ja, dem första utbetalningarna bör komma i juli där Rakuten betalar €55M €6M i bonusar. Dock börjar ju avtalet med Nike officiellt först sommaren 2018, men sommaren 2017 kommer dem betala oss €85M istället för €60M som vi fått tidigare. Sedan från 2018 gäller €105M i fast summa men som med bonusar och liknande kan bli hela €155M.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-01-18 13:23
Tänk vad spännande mittfällt/försvar vi hade kunnat få med ett nyförvärv och uppflyttning/tillbakahämtande av två spelare...
Personligen tycker jag nog Mathieu och Rakitic samt nog även Rafinha pga alla hans skador står närmst på tur för att lämna.
Plocka hem/upp Samper och Marlon, lägg stort krut på att värva Veratti.

Målvakter: Ter Stegen och Cillesen
Försvar: Vidal, (Roberto), Marlon, PIque, Umtiti, Mascherano, Digne, Alba
Mittfällt: (Roberto), Samper, Busquets, Veratti, Iniesta, Gomes, Suarez
Anfall: Arda, Messi, Suarez, Neymar, Paco

Vad tror ni om en sådan matchtrupp 17/18? Tunn/lagom? Känns enligt mig som en grym mix på mittfället framförallt mellan ung talang och världsklass-generaller.
Barcelona Bosketts
2017-01-18 08:09
@El Pistolero #9:


Detta är precis det vi behöver. Vi behöver eldsjälar som brinner för klubben och klubbens kultur. Vi har tappat tillräckligt i Xavi, Puyol och Valdes. Det gör skillnad.

Skulle välja Samper före Gomes varje dag i veckan. Inte för att han är bättre, för det är han inte, men för att hans blod pumpar för FC Barcelona. Det gör inte Gomes på samma sätt.
Barcelona oocbgb
2017-01-18 07:22
[QUOTE=Blaugrana91]Det är en löneökning som är fullt nödvändig för att behålla våra bästa spelare och jag ser inte att det är ett hot mot klubbens ekonomi så länge intäkterna fortsätter öka. Förra säsongen drog man in €679M vilket gjorde att vi för första gången passerade Real Madrid som världens rikaste klubb. Nu kommer avtalen med Nike och Rakuten inom kort träda i kraft dessutom, vi lär med all säkerhet som första fotbollsklubb i världen omsätta €700M denna säsong! Lägg även till att skulden fortsätter att minska idag nere på €271M, knappast farligt sett till omsättningen. Det som kommer påverka ekonomin den närmsta tiden är Espai Barca projektet som gör att skulden kommer öka igen, men som sagt intäkterna kommer ju i samma veva antagligen fortsätta öka och speciellt sedan när Espai Barca står klart. [/QUOTE] Är det till sommaren vi får ta del av de nya sponsorpengarna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-18 05:59
@Blaugrana91:


Det är en löneökning som är fullt nödvändig för att behålla våra bästa spelare och jag ser inte att det är ett hot mot klubbens ekonomi så länge intäkterna fortsätter öka.

Förra säsongen drog man in €679M vilket gjorde att vi för första gången passerade Real Madrid som världens rikaste klubb.
Nu kommer avtalen med Nike och Rakuten inom kort träda i kraft dessutom, vi lär med all säkerhet som första fotbollsklubb i världen omsätta €700M denna säsong!

Lägg även till att skulden fortsätter att minska idag nere på €271M, knappast farligt sett till omsättningen.

Det som kommer påverka ekonomin den närmsta tiden är Espai Barca projektet som gör att skulden kommer öka igen, men som sagt intäkterna kommer ju i samma veva antagligen fortsätta öka och speciellt sedan när Espai Barca står klart.

Tack för de lugnande siffrorna. Jag har också läst att skulden har minskar de senaste åren tros höjda avgifter, precis som du skrev, för att intäktena ökat i samma el bättre takt.. Ändå tycker jag att ju högre nivå desto känsligare det är o spelarnas båda lön o transfers summor har gått över gränsen för länge sen.
Ingen akut situation dock just nu hos vår klubb.

Ha en skön arbetsdag, i skolan el vad ni är gör
Barcelona Barcelonistas
2017-01-17 23:51
Mina favorit tröjor är 1 - 09/10 2 - 10/11 3 - 05/06 Utan ordning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-17 23:32
Hur kan Messis lön vara hot mot Barcas ekonomi ?
Killen har ju kommit helt gratis och ska kunna få vilken lön som helst.
Messi är en av Barcas billigaste spelare.
Se tex vad klubben betalat för Suarez och Neymar och sedan betalar deras löner.
Hur hade det sett ut om klubben betalat 1 miljard som Real betalat för Ronaldo och sedan även betala dyrast lön till honom.
Messi som klubben alltså inte betalat 1 krona ska ha dubbelt så högt lön som Ronaldo och inte samma eller mindre .
Hur många tröjor han säljer också och hur många turister han drar till inte bara klubben utan även staden som tjänar stora pengar på honom.
Messi är det billigaste som hänt Barca !!
Barcelona Blaugrana91
2017-01-17 22:20
[QUOTE=Barcadinho.]FFT är en seriös källa. Det kan inte vara mer än tre/fyra år sist jag har läst att vår totala löne kostnad var 150M. Det betyder en fördubbling på en kort tid. Detta är inte en normal ökning, utan en ekonomisk tsunami. Jag tror inte att vi slipper konsekvenserna för el senare, snarare för än senare. Nästan så att jag drar mig ifrån ambitionerna för säsongen. Jag tar hellre ett par "sabbats år" från titlar än ekonomisk kollaps. Titlar innebär bonusar, många bonusar, vilket sätter ännu håradre tryck på kassan. Ofattbar karusell. Barca är en medlemsförening, finns inte rika ägare som kan täcka för skulderna. [/QUOTE] Det är en löneökning som är fullt nödvändig för att behålla våra bästa spelare och jag ser inte att det är ett hot mot klubbens ekonomi så länge intäkterna fortsätter öka. Förra säsongen drog man in €679M vilket gjorde att vi för första gången passerade Real Madrid som världens rikaste klubb. Nu kommer avtalen med Nike och Rakuten inom kort träda i kraft dessutom, vi lär med all säkerhet som första fotbollsklubb i världen omsätta €700M denna säsong! Lägg även till att skulden fortsätter att minska idag nere på €271M, knappast farligt sett till omsättningen. Det som kommer påverka ekonomin den närmsta tiden är Espai Barca projektet som gör att skulden kommer öka igen, men som sagt intäkterna kommer ju i samma veva antagligen fortsätta öka och speciellt sedan när Espai Barca står klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-01-17 21:01
Mina favorit-kit är

Barcelona anno. 05/06

Barcelona anno. 08/09

Barcelona anno. 14/15

Tycker årets tröjor är snygga de också, men som ni kanske lägger märke till spelar slutresultatet och titlarna in också hehe.
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 20:55
Speaking to Granada's website, he said: "I did not want to listen to [Arsene] Wenger. I told him clearly that I wanted to stay, I wanted to succeed at Barcelona, that I was a big cule, and what would make me happy was succeeding at Barcelona in the future." Samper, tillskillnad från Bellerin och Toral vill lyckas i Barça no matter what. Pengarna från Wenger var aldrig lockande. Kan tänka mig att om vi får in Sampaoli nästa säsong, så kommer han älska en spelartyp som Samper. Bra på att läsa spelet, bra bollkontroll o bra driv med boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-01-17 19:53
Kröjjf Haha skönt att se dig i form! Ja, Suarez får nog "cellskräck" i den modellen. Ingen " uppläxning" av mitt val som efterträdare till Lucho? Som ändå slutar med att jag ger dig ett "tumavtryck" på grund av den verbala labyrint du brukar lyckas få ner på print, eller sitter du med ett "facit" när det kommer till den dag då Lucho lämnar, ofrivilligt eller frivilligt. Har du lust/ork eller tid så kom gärna med en kontring:)
Barcelona neymar JR
2017-01-17 19:37
Kröjff Suarez behöver mer än något luftigt :). Själv gillar jag designen när det är något nytt. Röd borta tröja har vi väl ändå aldrig haft?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-17 19:36
El_jefe Snarare en diss mot designen, men men man läser det man vill läsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-17 19:26
[QUOTE=Katalano]När det gäller tröjor så är min favorit på senare år 2013-2014 tröjorna. Se länktips. Detta var en snygg design för mig på både hemma och bortastället,men jag gissar att många här inte håller med. Röd och gul är ändå kataloniens färger och det gör bortastället speciellt. Jag gillar ärmarna också. [/QUOTE] Vackra tröjor men för mig personligen så avskyr jag alla tröjor som vi gjort dåliga säsonger med. 13/14 tröjorna får mig att tänka på Tata, Fabregas, en omotiverad Messi, usch... 14/15 och 08/09 dock, wow, glädje!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-17 19:19
När det gäller tröjor så är min favorit på senare år 2013-2014 tröjorna. Se länktips. Detta var en snygg design för mig på både hemma och bortastället,men jag gissar att många här inte håller med. Röd och gul är ändå kataloniens färger och det gör bortastället speciellt. Jag gillar ärmarna också.
Barcelona Kröjjf
2017-01-17 19:12
neymar JR Dom tröjorna tycker jag vi kan vara utan. Ytterligare reklamtext och spelarna kommer förmodligen att se ut som slimmade italienska cyklister i dessa tätt randiga tights, snarare än värdiga representanter för vår klassiskt estetiska fotbollsklubb. Neymar skulle säkert göra den aktuella kollektionen rättvisa, under sin catwalk på Camp Nou. Men Suárez behöver nog något mer luftigt att släppa loss sina krafter i. Men smaken är ju som baken som det brukar heta. Undrar just därför hur byxorna kan tänkas se ut i skärningen, vad gäller "ändalykten".
Barcelona El_Jefe
2017-01-17 18:58
Det var ju en diss av den flaggan som heter duga, men okej - agrree to disagree. Sen kopplar jag inte alls svarta bortaställ till Real. Vitt och lila, fine, men svart?!
Barcelona neymar JR
2017-01-17 18:54
Svart bortaställe = real Den Senyeran stället fick våra gubbar se ut som McDonalds fotbollslag i valfri firma turnering. Dom missade designen helt och hållet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El_Jefe (Heisenberg)
2017-01-17 18:47
Vad är det med Barcelonas fetisch för turkosa tröjor?! De två snyggaste vi haft är otvivelaktigt den helsvarta samt Senyeran. Sen var väl inte de andra på den bilden så mycket att hurra för heller.
Barcelona neymar JR
2017-01-17 18:34
El pistolero Conte vill gör honom till wingback...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-17 18:27
Fantastiska tröjor, visst inget officiellt men vi vet alla hur det blir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-01-17 18:13
@Reymar:


FFT är en seriös källa. Det kan inte vara mer än tre/fyra år sist jag har läst att vår totala löne kostnad var 150M. Det betyder en fördubbling på en kort tid. Detta är inte en normal ökning, utan en ekonomisk tsunami. Jag tror inte att vi slipper konsekvenserna för el senare, snarare för än senare. Nästan så att jag drar mig ifrån ambitionerna för säsongen. Jag tar hellre ett par "sabbats år" från titlar än ekonomisk kollaps. Titlar innebär bonusar, många bonusar, vilket sätter ännu håradre tryck på kassan. Ofattbar karusell. Barca är en medlemsförening, finns inte rika ägare som kan täcka för skulderna.
Annons: