/spanien/barcelona/forum/1708.aspx/spanien/barcelona/forum/1708.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2017-01-19 18:50
Om jag minns rätt var det under Tito som vi hade mest bollinnehav samt bäst statistik. 19 spelade matcher, 1 kryss och 18 vinster i ligan (innan han fick kliva åt sidan pga cancer och Roura tog över) jämfört med nu 18 matcher 11 vinster, 5 kryss samt 2 förluster.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-19 18:33
Kröjff Ligger nog ändå något i den hypotesen, speciellt med tanke på att Vilanova hade hand om 87:orna i yngre ålder. Vilanova var rejält omtyckt av alla spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-19 18:32
After renewing w/ Barca, Messi will become the best paid player in world and it'll tie him down to club until the end of his career. [sport] Ingår Kina i "the best paid player in the WORLD"? Visst ska han få det är han värd, innebär snart allt vi får från Nike dock...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjjf
2017-01-19 18:31
Jag var vidrört det förut. D v s att jag för egen del tror att Tito Vilanova var oerhört betydelsefull för Pep Guardiola och därmed också FC Barcelona, under sistnämndes framgångsrika period som tränare i klubben. Och jag tror att Pep Guardiola själv var mycket medveten om att Vilanova besatt förmågor som han själv saknade, när det gällde att komma till tals med sina spelare och skapa mellanmänskliga relationer, som möjliggjorde ett visst mått av bråk, oliktänkande och konflikter, utan att dessa för den skull utvecklade sig till "härdsmältor". Jag tror vidare att Pep därför var väldigt mån om att Tito Vilanova skulle förbli hans assisterande tränare, när han flyttade till Tyskland. Och att ovänskapen dem emellan tog fart, när Tito istället bestämde sig för att ta sin chans att äntligen få gå i bräschen för sitt älskade FC Barcelona. Men märk väl, det är bara vad jag tror. För vem vet?
Barcelona S.Eto'o
2017-01-19 18:22
Ghoulam som ryktas till flera topp klubbar stod för Afrikanska mästerskapets hittills största tabbe....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-19 18:11
Eto må aldrig varit medgörlig men alltid varit en som har sagt det han har på hjärtat. Det har blivit allt för många "fall" för att börja damma av det även med Bayern spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-01-19 18:09
@Katalano:


Har alltid undrat om vad som hände mellan Pep och Eto.
Nu har man hört Eto's version. Brydde mig inte om Yaya, Ibra och alla andra.

Det enda jag har alltid bryt mig om har varit varför Eto fick gå.

Nu försöker jag inte försvara Pep, eller vi har inte heller hans version än men jag också att Eto inte var medgörlig om man säger.

Så synd att en älskad spelare som Eto fick gå så där i backdörren.

#We love tou eto 4ever
Barcelona neymar JR
2017-01-19 18:04
Jag hade förstått Peps agerande ifall han inte hade varit en professionell fotbollsspelare tidigare. Sånt beteende som man förväntar sig från Mourinho. Den bristen av respekt ska inte finnas i ett omklädningsrum, det ska absolut inte ske framför hela laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-01-19 17:49
El Pistolero #9

Vilken intressant och underhållande intervju med Eto'o. Det lär ju inte komma som en chock för er här inne att Pep inte var den som pratade så mycket med spelarna öga mot öga. Det har Bojan, Zlatan mm berättat om tidigare. Han är säkert konflikträdd. Detta är som sagt inget nytt, men intressant att få Eto'os bild av det hela också.
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-19 17:38
Jag förstår verkligen inte Real Madrid fans som menar att Ronaldo snart kommer göra fler mål o va i form. Det handlar inte om mål. Han är spelmässigt urdålig. Varesig om han gör 3 mål eller 0 i en match. Det är inte där problemet ligger. Personligen tycker jag han förstör spelet. Jag är övertygad om att Real skulle vara bättre med tex Hazard ist för Ronaldo. Man har då en spelare som kan dribbla sin gubbe och bryta mönstret. Messi är ljusår bättre. Att folk ens jämför. När realfans (inte alla, vissa har insett) snackar om form tänker dem bara på målskörd. Det handlar inte om spelmässiga formen. Där har han dött sedan år tillbaka. Ronaldo kan inte göra en bra match utan poäng. Messi kan bli man of the match utan att göra mål eller assist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-19 16:28
[QUOTE=FCB_Messi]Bästa argumentet när det kommer till Ronaldo vs Messi frågan tycker jag lyder så här. Ta bort Ronaldo och lägg in t.e.x lewandowski, så kommer real bli ett bättre lag. Ta bort Messi och lägg in lewan så kommer Barca inte ens få sniffa på några titlar. [/QUOTE] Så resten i Barça duger inte till för att vinna titlar? Busquets, Iniesta, Neymar, Suarez, Piqué osv....
Postat via SvenskaFans-appen
Amo.38
2017-01-19 16:10
Får sura uppstötningar när jag hör hur Pep behandlat vissa spelare. Han framstår mer och mer som en riktig jävla fegis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-01-19 16:07
Bästa argumentet när det kommer till Ronaldo vs Messi frågan tycker jag lyder så här. Ta bort Ronaldo och lägg in t.e.x lewandowski, så kommer real bli ett bättre lag. Ta bort Messi och lägg in lewan så kommer Barca inte ens få sniffa på några titlar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-01-19 13:34
Från 2014. Eto'o pratar om sista tiden i Barça, hur Pep behandla honom, lite om Ronaldinho o Rijkaard. Visste inte att Eto'o var den som höll tal efter första halvlek mot Arsenal i CL-finalen 2006. Kanske intressant för några av er.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2017-01-19 11:47
Vår egen pärla som dessutom är kapten i u-19 med tröja nummer 6!

Fint framspelad av Mboulo en äkta högerytter som också är mycket fin!

Denna Alena alltså skolad i la masia vänsterfotad tekniker med ett grymt skott dessutom har han fysiken 180 cm mäter han i strumplästen.

Svårt för honom att få speltid i år men han räddade oss i copa del rey om ni minns.

Någon måste nog bort från vårt packade mittfält och måste jag välja har jag nog kvar Gomes trots att jag älskar vad Rakitic gjort för vår klubb.

Vi måste nog få in lite mer pengar i kistan och fortsätta att föryngra vårt lag.

Jag skulle kunna leva med ett mittfält som ser ut som följande

Gomes----------Alena

---------Samper------

Två egna spelare och en riktig box till box som kommer bli ännu bättre.
Jag skulle vilja se det hända.

Vi har ju även S.Roberto om vi värvar en ny högerback!

Denis Suarez ser jag mer som en vänsterytter än en central mittfältare.Rafinha kan spela överallt.
Marlon nyheten är ju suverän han ser bra ut även om Gerard tycker han måste bättra sig ett par nivåer för b-laget ha ha.Han har ju sett bra ut i a-laget.

Nu har vi ju precis värvat Digne men jag är oerhört förtjust i Cucu vänsterbacken i juvenil a.Han har gjort någon match i b-laget men han påminner så mycket om Puyol och börjar likt honom sin karriär som ytterback.Tror han kan bli mittback i framtiden.

Han borde vara given i b-laget varför han inte är det är för mig en gåta.


Barcelona StolpeIn
2017-01-19 10:23
Hej, Vet att det finns en reseguide här på sidan, men den är 7-8 år gammal, vet därför inte om den fortfarande är aktuell. Men jag efterfrågar tips och knep om hur man kommer över bra (inte allt för dyra) biljeter till Barcelona-PSG den 8/3. Vi är ett gäng som åker ner för att titta på matchen. Vilka sidor ska man köpa biljetter ifrån? Är det bättre att åka ner (vi åker ner redan den 5:e) och köpa biljetter där? Med risk för att det är slutsålt? Tacksam för alla tips.
Barcelona Soko
2017-01-19 10:19
Skoj eller bråk på Barcas träning?
Barcelona Pep - El Míster
2017-01-19 10:15
Kontraktet med Marlon är jättegött. Han bör tillhöra a-laget nästa säsong på bekostnad av Marlboro. Coutinho som mittfältare i Barcelona vet jag inte vad jag ska tycka om. I sina bästa stunder helt fantastisk men besitter han den höga lägstanivån som behövs för att vara vår mittfältsmotor? Jag tror inte det. Han är dessutom alldeles för offensivt lagd enligt mig. För att inte tala om att han kommer kosta mycket pengar - pengar jag tycker vi skall lägga undan till ett försök att värva Verratti.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-01-19 10:12
Dessutom tappade Real första platsen till Barca ..
Barcelona Soko
2017-01-19 10:10
Två raka förluster och petade från tronen . Ingen rolig läsning för de vita från Madrid .
Barcelona neymar JR
2017-01-19 10:00
Någon britt*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2017-01-19 10:00
Rivaldo: Barca's interest in Coutinho: "I think that this transfer might happen because Barcelona is always going to attract the best." Ska vi värva honom så ska minst 2 mittfältare bort, antar att denis/rafinha kommer gå till Liverpool. Värva honom innan fönstret öppnar i sommar så får grabben en ärlig chans direkt istället. Räknar kallt med att han är en Barcelona spelare inom snar framtid. Kul att Rivaldo gör ett besök, när alla ungar hade r9 på tröjan eller någon så gick man glatt med en rivaldo tröja. En otroligt underskattad legendar, både i Europa och i Brasilien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mxm Ciilow
2017-01-19 09:44
Barça B defender Marlon Santos, on loan from Fluminense, has signed a 5-year contract with Barcelona. [Diario Sport]. mycket bra nyheter eller vad säger ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Flexus
2017-01-19 09:28
Men hey var det inte Benzema som var bättre än Suarez?
Barcelona Soko
2017-01-19 09:11
Nemesis 10

Ronaldo kommer att gå många mållösa matcher och då och då göra 3, 4 och 5 mål i enskilda matcher tap in, straff etc och då skriver medier som om bomben slagit . På det sätt håller Ronaldo sin mål produktion och till slut är det som med hjälp av medier räddar honom gång på gång trots att han alltså är ojämn.

Messi å andra sidan gör sällan 3 4 och 5 mål, han har aldrig gjort 5 i La ligan märkligt nog, utan är mycket mer jämn och producerar mål efter mål nästan varenda match och avgör matcher också När man gör det hela tiden blir medier "trötta " att lyfta fram och folk blir bara vana något som till slut inte ger eko . Tills slut hamnar båda på lika antal mål och tom Ronaldo fler.
När det är dags att rösta tar folk fram statistik på antal gjorda mål totalt och röstar , ibland efter enskild statistik och ibland efter antal vunna titlar, alltid har det visat sig det som passar Ronaldo.
Vi glömmer inte att Ronaldo fick en guldboll trots att han inte vunnit en enda titel och i år vann han trots att Messi gjorde både fler mål och assist.
Barcelona Cule4life
2017-01-19 09:09
Aspas i celta hade varit mkt bättre alternativ än Paco. Verkar vara en riktig målgörare. Hade känts tryggt bakom Luis.
Barcelona Neymar N11
2017-01-19 09:08
Nemesis Sluta skäm ut dig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nemesis 10
2017-01-19 07:58
Tycker synd om Messi som blivit rånad på individuella priser pga hypen media har byggt upp om Ronaldo.
Men samtidigt är det väl just hypen som fick Real att signa ett kontrakt värt över 1 miljard med dykaren så sent som i somras?

Om Ronaldo är bäst i världen så är jag inte långt ifrån, jag är också bra på straffar men jag har inte median bakom mig vilket är synd.

Solo Robar!!!
Barcelona II Barça II
2017-01-19 07:37
Ronaldo är inte ens bäst i Real Madrid, hur kan han då vara bäst i världen? Modric har varit Reals bästa samt viktigaste spelare i några år nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-01-19 01:38
Vad är rekordet på förlorade matcher idag? Real kanske jagar det?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: