/spanien/barcelona/forum/1706.aspx/spanien/barcelona/forum/1706.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dûssel
2016-08-07 05:00
@enkos:


Är sitt ner i båten. Träningsmatch.
Vlom
2016-08-07 02:06
@Reymar:


Hellre att Messi missar lägen i betydelsefulla matcher jämfört med tävlingsmatcher där missen kan vara ödesdigert i samband när vi behöver ett ledningsmål eller kvittering. Sedan så ska det sägas att Messi fortfarande är en väldig duktig målgörare, men att argentinaren till största delen agerar mer som playmaker numera.
Vlom
2016-08-07 01:53
Grattis i efterskott till Douglas Pereira dos Santos som fyllde 26 år gammal under gårdagen. Man kan inte säga något annat än att brassen har varit otroligt framgångsrik under sina 2 säsonger hos oss såhär långt: 2 La Liga 2 Copa Del Rey 1 Champions League 1 UEFA supercup 1 Klubb-VM Totalt: 5 stora titlar (LL, CL och CdR)r och 2 mindre titlar. För att sätta hans framgångar i perspektiv, så vore det intressant att göra en jämförelse med Zinedine Zidanes framgångar hos Real Madrid under sina 5 säsonger när denne var aktiv som spelare. 1 La Liga 2 Spanska supercup 1 Champions League 1 UEFA supercup 1 Interkontinentala cupen Totalt 3 stora titlar (LL och CL) och 5 mindre titlar Man kan lugnt konstatera faktumet att Douglas har onekligen samlat på sig fler betydelsefulla titlar trots att brassen ifråga har spelat betydligt färre säsonger än vad Zidane gjorde för Real Madrid. Douglas är en Barcelona-legend och ska hyllas unisont när brassen lämnar klubben en dag! :P
Barcelona Santiago Cazorla
2016-08-07 01:27
@Reymar:


Ändå har han gjort flest mål 2016 och ligger bland toppen när det gäller conversion rate? Tror dock det är Messi själv som vill spela som mittfältare nu och inte högre upp i planen tyvärr. Vi får se när säsongen börjar och det ordinarie mittfältet är tillbaka + Gomes.
Barcelona Neymar N11
2016-08-07 01:22
Till er som inte vet så var Matheiu väldigt nära en flytt till Besiktas men vår kära president Bartomeu övertalade honom att stanna. Matheiu har gjort ganska bra ifrån sig sen vi köpte honom för 2 år sen men under denna försäsong så har han inte visat bra form. Han passar fel och ser helt vilsen ut. Nu var det ändå träningsmatch men i ligan så är såna misstag avgörande för om det ska bli ligatitel eller ej. Han har tid att förbättra sig och jag hoppas att han och Laget hittar formen och rytmen igen. Arda behöver man inte nämna, helt sjukt att han fortfarande spelar för oss. På andra sidan förhandlar Roma med Vermaelen och det roliga är att allt pekar på att italienarna lånar honom med köp option helt sjukt hur dåliga vi är när det gäller sälja spelare. Bättre att ge bort gratis.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-07 01:09
[QUOTE=El Pistolero #9]Vi bör casha in på Arda o lägga pengarna på en hb snarast!! Förstår faktiskt inte vad Lucho sysslar med, han om någon borde se att han inte duger till? Fan en höna ser det! [/QUOTE] Finns knappast några alternativ som är direkt bättre på marknaden, skulle väl vara Bellerin men Arsenal kommer inte sälja i år. Krävs dessutom €40M-€50M, knappast några sånna summor man får för Arda. LE räknar med Vidal och Roberto på den positionen, vi får se om han gör rätt eller fel. Men oavsett vad vi tycker kommer ingen högerback i sommar. Jag är nöjd med truppen, vi har världens bästa lag, och fokus i sommar var att förstärka och bredda truppen vilket vi gjort. Dock behövs en anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-06 23:14
Vi bör casha in på Arda o lägga pengarna på en hb snarast!! Förstår faktiskt inte vad Lucho sysslar med, han om någon borde se att han inte duger till? Fan en höna ser det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-08-06 23:12
@A good coach is everything!:

Va? Kan hålla med om att han VAR världens bästa målgörare men numera är chansen större att han missar än sätter. Idag såg vi han missa från tre(!) meter och mot Leicester fick han ett läge strax utanför straffområdet men sköt åt helvete.

Barcelona Ribohn Fan
2016-08-06 23:11
Jag är inte överens
Barcelona Himne del Barcelona
2016-08-06 23:07
@Skurhink:

Det stämmer nog att vi inte kommer få se Messi spela likadant som han gjorde för ett par år sedan. När man tänker efter är det helt sjukt hur Messi såväl fysiskt som mentalt bara fortsatte att spela på det viset vecka ut och in.

Att Messi har insett att det inte skulle fungera att spela så längre och istället tagit en lite mer tillbakadragen roll och styr anfallsspelet där Neymar och Suárez båda två tillåts glänsa ser jag som en storhet mer än något annat. Särskilt med tanke på att det säkert innebär att vi kommer få njuta av denna makalösa fotbollsspelare längre än om han hade slitit ut sig totalt och fått sluta tidigare.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-06 23:03
Kan vi alla vara överens här att Lucho inte tillhör bland de bästa i världen när det kommer till det taktiska? Är rädd att han blir avklädd av en taktisk mästare som Sevillas Sampaoli i supercupen, får hoppas vår individuella kvalité ger oss titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-08-06 22:48
Att analysera en sån här match är lixom fel! Att döma spelare utifrån en sån här match är åxå det igentligen jävligt fel, men man rycks med och gör det ändå! Vi har våra personliga favoriter och våra hack-kycklingar allihopa! Som många vet så har jag svårt för Messis attityd och inställning! Jag såg honom på frinds i onsdags live! Jag imponerades grymt av hans passningar! Han rörde sig på smarta ytor och drog isär mittfältet på Lescter på ett sjukt smart sett utan att förta sig fysiskt! Idag är han en jävla kon! Blir av med varenda boll han får! Som den gamle Messi för 2-3 år sedan hade skapat så otroligt mycket ifrån sånna lägen, Själv eller igenom bra samarbete! Idag själ han bara ytor, och är i mångt och mycket ivägen för Denis framför allt! Förr va Messi riktigt utomjordiskt bra i 99 matcher av 100. Jag vet inte längre var jag ska ta vägen med det här mer än att jag är helt säker på att vi sett det bästa av Leo och det är fruktansvärt frustrerande!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-06 22:43
Dagens match inte mycket säga om. En träningmatch i förberedelse till nya säsongens som ska avslutas med CL guld i början av juni 2017. Tunga ben och kroppar efter hårdträning och match för 4 dagar sedan. Då inträffar sådana inviduella misstag som Arda, Mathuei och Busguets gör vid dem tre första målen. Energin i press när man förlorar boll finns inte för knopp och fötter inte lirar ihop, i den här perioden av säsongen. det är något som Lucho har med i räkningen. Dem tidigare försäsongerns såg ut på samma vis. Kom ihåg förra årets supercup final mot Sevilla i andra matchen. Då Barca gör en bra första halvlek, men andra tog dem helt slut och var helt bedrövliga, höll på tappa matchen. Matcherna hittills är glädje ämnerna att Munir ser ut att höjt sig ett snäpp, hoppas det håller i sig och att det inte är en tillfällighet. Camaras Ytterbacks spel har imponerat, ett kraftigt misstag mot Leicester(kanske skulle haft frispark) annars väldigt moget, fräjdigt spel och läser spelet bra, fast det är en ovan plats. Klart ett ämne. Matheu har börjat starkt och ser fysiskt stark ut i år. Annars får man nog vänta en bit in i september innan man vet vad den här säsongen barkar av.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-06 22:26
Kollar på OS.

Fotboll mellan Usa-fran

Jag bara älskar spelstilen hos Frankrikes Kapten/mittback/general.
Undrar nästan lite om hon skulle göra det bättre än våra mittbackar idag.
Hon är så dominant och elegant. Hon har Marques vippar.

Älskar henna. Hoppas Barca hittar en motsvarig mittback inom det närmaste 2 åren,
Barcelona Kröjff
2016-08-06 22:20
Förklaringen till storförlusten mot Liverpool skulle kunna vara att spelarna är rejält nedtränade för tillfället. Två faktorer talar emellertid emot en sådan slutsats. Dels har ju de flesta nyss varit på sin semester och dels brukar Luchos upplägg enligt initierade källor, gå ut på att formtoppen ska nås först på vårkanten; d v då allting vanligtvis avgörs. Så nedtränade till bristningsgränsen borde dom vara först nån gång i säg mars. Träningsvärk?
Barcelona Kröjff
2016-08-06 22:02
EIRaval

Okej, då förstår jag. Och Turan hade alltså inte varit intresserad att gå till Barca om Tata varit kvar? Jag menar basket och strandfotboll är inte att leka med, om man vill ta det lite lugnt. Att spela i sand kan suga musten ur benen på vem som helst. Och hoppa högst är kanske inte så svårt i just Barca. Men det ska ju göras också...
Barcelona Vampíro
2016-08-06 22:01
Eller så är det ett bevis på att det var två riktigt dåliga värvningar av klubben. Två spelare som värvades in för att sen lira på onaturliga positioner. Jag har inga problem med att skrota en idé när den från första början inte var särskilt genomtänkt. Detta är FC Barcelona, du får inget gratis speciellt om du k appast brvisat något tidigare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-08-06 21:46
[QUOTE=Kröjff]Problemet med Turan är kanske lika mycket Luchos? Trots att den senare oftast framställdes som en man med hårdhandskar när han tog över från Tata och att alla latmaskars sötebrödsdagar var över i och med hans ankomst, så går det väl inte att blunda för att Diego Simeone från skillnad till karlakarlen med "cojones", fick fart på turken i Atlético? [/QUOTE] Fick fart och fart.. Arda ska ju ha sagt att Simeones spelstil tar för hårt på kroppen. han har inga intetioner att jobba hårdare hos oss utan såg fram emot lite finlir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-06 21:40
Att Messi spelar som någon jävla mittfältare är en gåta som LE fucking bör svara på! Vi har världens bästa målgörare ja Messi är bäst i världen på att göra mål. Vad gör vi? Jo vi gör honom till en mittfältare :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-06 21:36
[QUOTE=Vampíro]På vilket sätt "förtjänar" Vidal en hel säsong innan man ska kunna kritisera honom? Vad har han ens åstadkommit för att förtjäna den särbehandlingen? [/QUOTE] Självklart kan man kritisera insatser, men att börja skrika om att sälja honom är överdrivet, men det är ju standard på det här forumet samt Reals.... Jag anser att han bör få en hel försäsong samt få speltid undrar kommande säsong. Han fick som sagt inte spela på ett halvår och fick sedan inte alls mycket speltid, jag tycker han förtjänar en chans. Det är ju intressant att dem två spelare som fått mest kritik är just dem spelare som fick titta på i ett halvår, kanske säger en del....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-06 21:35
Mido // Att förlora med 4-0 är aldrig ok, aldrig !! Speciellt inte mot anrika klubbar som Liverpool !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-06 21:27
Är vissa av er seriösa som om det var världens undergång herregud,,, vet ni vad, även om vi skulle förlora med 10-0, så betyder det ingenting för mig förutom att jag vet att det blir en förbättring,,, herregud slappna av! DET ÄR EN TRÄNINGSMATCH!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-08-06 21:25
[QUOTE=Ronaldinho10yElfenomeno9]Hej! Har en fråga angående hotell nere i Barcelona. Någon som vet något billigt hotell nära Camp nou? Har kollat runt, men allt är rätt så dyrt. Tacksam för svar. [/QUOTE] Senator Barcelona brukar jag bo på. Fast allt handlar om hur bra framförhållning man har gällande priset.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-08-06 21:18
Glömde tillägga att det är första gången jag åker ner dit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-08-06 21:14
Hej! Har en fråga angående hotell nere i Barcelona. Någon som vet något billigt hotell nära Camp nou? Har kollat runt, men allt är rätt så dyrt. Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-08-06 20:59
Det är försäsong inge här sa ett smack om deras förnedring mot PSG... Herregud matcher som inte betyder något firar man inte över. Kanske om du är ett barn men det är ju 90 av luffarna där inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-06 20:50
@Blaugrana91:


Lägg av, självklart hade flera härinne givetvis jublat ifall om Real Madrid var laget som åkte på en 0-4 torsk mot Liverpool och inte vi. Förståeligt när dem gottar åt en rivals nederlag och vice versa.
Vlom
2016-08-06 20:48
@Katalano:


Nja... Messi började sjunka ner på mittfältet redan när Xavi stagnerade och att argentinaren har gjort det sedan dess.
Vlom
2016-08-06 20:47
@enkos:


Resultatmässigt är det såklart en förnedring, men då får man såklart tänka på omständigheterna bakom vår förlust...
Barcelona Barcelonistas
2016-08-06 20:46
Tack gode Gud att ja miss matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: