/spanien/barcelona/forum/170.aspx/spanien/barcelona/forum/170.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-05-22 12:37
Ledningen i nötskal Jagar anfallare nöjer sig med en mittfältare, bägge fransmännen så det fungerar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-05-22 12:07
n case the Griezmann deal fails, Pogba is an alternative, since Valverde likes him. [@elchiringuitotv]
Barcelona Cule4life
2018-05-22 10:17
@Beast Puyol:

Det är sant. Men problemet ät 442 och att varken Messi lr Suarez vill lr kan(Suarez) spela kant.
Barcelona Davids3
2018-05-22 09:47
Huesca kommer spela i la liga för första gången.
En arena på 5500 platser hehe
Barcelona Beast Puyol
2018-05-22 09:32
Davids3 Ärligt talat så hoppas jag att Griezmann stannar hos Atletico. Vi behöver lägga dem pengarna på att förstärka mittfältet och försvaret. Vi har Coutinho, Messi, Suarez och Dembele där framme så fe räcker gott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DizzLow
2018-05-22 08:15
Jarlma

Jag tror att Barça inväntar en viss Xavi att ta över tränarjobbet. Han går väl på en massa tränarutbildningar just nu!?
Barcelona Barcadinho.
2018-05-22 07:19
@Jarlma:


Tänk vad vi klagade på Txiki Begiristain en gång i tiden. Som vanligt, man vet vad man missar i efterhand. Vissa gör samma sak med en partner, har en bekant som har kastat bort sin underbara kvinna efter 25 år. Hon hittade en ny, men han blev äldre mycket snabbare än naturen tänkt sig.
Så är det för en fotbollsförening som inte tar hand om kompetenta människor i alla led.
Barcelona Davids3
2018-05-22 01:45
Enligt senaste rykten (Marca och AS) så vill Greiz stanna där han är. Vi kanske ska lugna oss lite med att ställa upp 11or med hans namn.
Barcelona Jarlma
2018-05-22 00:34
PSG värvar alltså Tuchel. En tränare som hade fått min trötta vän att resa sig, nä men seriöst City sitter med ex antal Barca profiler som bygger deras lag. PSG värvar enligt mig en "Barca" tränare och vad gör vi? Varningsklockor någon?
Barcelona Kröjjff
2018-05-21 23:52
@Barcadinho.:
Och jag som levde i föreställningen att det var jag som lät som jag ätit helt fel sorts svamp..Vad gäller firandet av Iniesta, kunde man nästan tro att det var Shakira som laddade upp för mekaniskt höftvickande á la duracellkanin i Camp Nous innersta och inte att trummaskinerna var ämnade att hylla "den vite mannen". Som inget kunnat stoppa från att springa evighetsåttor runt sina motståndare, med mindre än att man drivit en påle i hans hjärta. För vilket vårt fortsätter att slå. Oförtrutet. För övrigt så var det Semedos dotter som stal showen, med sista dansen. Mot alla tänkbara odds.
Barcelona II Barça II
2018-05-21 23:26
@Umtiti Fast om de allra flesta värvningar på senare tid har floppat så måste ju det innebära att vi inte scoutat tillräckligt bra? Delefoue Digne Gomes D.Suarez Vidal Arda Paco Vermaelen Utöver dessa så kan vi kanske lägga till Mina, Dembele och Semedo efter nästa säsong. Vi vet helt enkelt inte för att det är chansningar där ingen egentligen vet utgången! Det skulle i så fall innebära att 11 av 15 (!!!) värvningar har misslyckats (räknar Umtiti, Cotunhio, Suarez och Ter Stegen som lyckade värvningar). Man lägger inte ner flera miljarder på osäkra kort, vilket vi gjort i flera år nu. Både på spelarfronten och även i tränarposten. Det är tillexempel helt sjukt att få ta över Barca efter att man misslyckats kapitalt med Roma. Efter den chansningen fortsatte man med att chansa med ännu en oprövad Valverde. Tittar vi på titlar har det kanske gått bra, men spelmässigt har det gått åt skogen. Ja, jag försöker säga att Gomes är en flopp, men jag anser att flopp och dålig scouting hör ihop. De som har hand om värvningarna borde i förhand kunna se att den här spelartypen inte passar in i Barca. Låt oss ta Digne tillexempel, han platsa inte PSG och sedan platsa han inte i Roma och inte landslagets. Tycker du då att det är någon skräll att han inte platsar i Barca, världens bästa klubb? Eller menar du att Vermaelens skadehistorik var okänd? Han värvades för f*n medan han var långtidsskadad! Är Arthur som aldrig spelat i Europa, ett säkert kort? Ska vi bli förvånade ifall han misslyckas? Även Paulinho var ju egentligen en ren chansning som visserligen gick hem, i alla fall första säsongen. Nej, jag anser att vi har en extrem dålig scouting och planering i klubben och att man chans-värvar och hoppas på det bästa. Och i det flesta fallen har det gått åt skogen på ett eller annat sätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-05-21 22:43
Vet inte hur många ggr jag kollat om Iniestas farewell nu.... tårarna kommer varje gång. Stunden när hans familj kommer fram med en tavla samtidigt som låten ”Now we are free” spelas+ en publik som skanderar hans namn. OBESKRIVLIGT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-21 22:08
Jag tror Alena kommer att få samma chans som Deulofeu fick den här säsongen. Kommer han inte att leverera blir han utlånad, för hans eget bästa.
Barcelona Infinit8Don
2018-05-21 21:45
Ni kan vara lugna! Alena kommer stanna här o flyttas upp nästa säsong. Ledningen har inte råd med annat efter alla lovord till Alena, även valverde gick ju ut senast igår o nämnde Alena bland potentiella ersättare till Iniesta. Nä, Alena kommer stanna. Nästan garanti på den.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-21 21:43
Iniesta.70 Mycket beror så klart på om Valverde får som han vill vad gäller en mindre trupp så att han får möjlighet att göra det han pratar om - att använda B-lagspelare mer. Så frågan är om Bartomeu och Segura har förmågan att både rensa och förstärka truppen. Utan Raul Sanllehí och med sportchefen Robert på väg bort har vi tappat i kraft. Mycket som ska lösas under en sommar som det dessutom är VM. Miranda och Cucu har störst chans att få speltid medan Aleña mycket väl kan lånas ut beroende på om det blir 4-2-3-1 och en plats mindre för Carles att kämpa om. Oriol Busquets kan också vara med i snacket om han kommer tillbaka starkare efter knäskadan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-05-21 21:33
the cameroonians

Ja, det ska bli djävulskt "intressant" att följa vissa spelare inom en snar framtid.

Puig rankar jag som en personlig favorit. Ja, Ruiz ligger mig alltjämt varmt om hjärtat likaså Morey och Miranda. Alena? Tror tyvärr starkt på att han lånas ut till typ Betis..ja, inte helt fel miljö, men ändå, vafan, man vill ju trots allt se nån jäkla egenprodukt få en ärlig chans.

Va tror du själv? Ja, hypotetiskt? Tror du nån av grabbarna får tålamodet och chansen att slå sig in i A-truppen under Barto och Seguras floskel era? Eller är det the "fixstjärne" sign of the times som kommer husera ända till 2021?


Barcelona Ribohn Fan
2018-05-21 21:31
Spanien trupp är bra, men två fel för min egen smak. D.Costa är inte värdig att spela i ett spanskt landslag. Ett spanskt landslag spelar fotboll, inte filmar och sparkar ned motståndare. Det var bara synd att hans första klubb inte var Chelsea, då hade han varit engelsman nu. Andra felet är Monreal skulle bytas ut mot Berchiche, men tror hans val blev så för att Monreal kan spela mittback också.
Barcelona Xavi #6
2018-05-21 21:28
För er som inte sett dokumentären om La masia så rekommmenderar jag att ni ger den ett försök. Nästan komiskt att höra de Pep Segura har att säga.
Barcelona Barcadinho.
2018-05-21 21:18
@Kröjjff:


Var det bara det, jag är besviken...
Vet du hur jag tolkade dina metaforer? Du kommer att skratta.
Jag trodde du syftade på att du sparar pengar för att åka o se VM på plats. Kiev stämde dock inte i ekvationen.
Men så är det med läsförståelse för en som bara fick ett E i svenska.
(Däremot A i matte o fysik, haha...)

Vi kan köra lite OT för att höja humöret fram tills VM startar.
Eller när ett rykte blir ett faktum.

Avslutningen för Iniesta igår var hederligt men lite för kitschigt för min smak.
Barcelona Ribohn Fan
2018-05-21 21:16
Jag tror och hoppas att Iniesta kommer att göra en kanon VM-turnering och att han sedan blir värvad av någon toppklubb, t ex Man.City. För han har mycket kvar och ge, behöver bara en tränare som har hans förtroende.
Barcelona Smogen
2018-05-21 21:09
@the cameroonians:


Han var väl typ klar, sen börjar ledningen snacka skit. Griezmann, som den förmodat vettiga person han är, tänker "Vad fan är det här för något? En ledning som beter sig som svin mot min klubb", och hoppar av hela affären. :)
Barcelona the cameroonians
2018-05-21 21:07
Iniesta.70 Det är inget klart gällande Puigs framtid. Han har mycket riktigt ingen agent och att han inte blev imponerad av Pep Segura är inte så konstigt med tanke på den sistnämndes förkärlek till fysisk fotboll. Detta händer alltså bara några dagar innan din namne avtackas som en levande legend efter att ha vunnit allt - och verkligen är direkt motsatsen till en fysisk spelartyp. Gissar att valet att lämna skulle vara betydligt enklare för Riqui om inte Garcia Pimienta tränar B-laget och det ff finns möjlighet till spel i Segundan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2018-05-21 20:50
the cameroonians

Nåt nytt angående Puig?
Stämmer det att han klev in själv utan representanter till ett möte med Segura? Och, klev ut därifrån missnöjd med vad han hört? Ja, i alla fall ifrån Barcas håll.
Barcelona Vampíro
2018-05-21 20:40
Icardi i all ära men Angel Correa som gjort en fin säsong i Atléti hade ju varit perfekt som en joker. Känns som att Argentina haft exakt samma lag sen OS i Peking och endast förlorat en massa finaler.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2018-05-21 20:36
Enligt Miguel Talavera på Madrid-baderade radiokanalen SER har Griezmann berättat för några vänner att han kommer stanna i Atletico. Och det var väl det som Kröjff syftade på, sillyseason och köphysterin. Eller är jag också snurrig...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Oaner
2018-05-21 20:34
Mitt orosmoment är att Paredes ej är uttagen......hade även varit roligt om lautaro Martinez blev uttagen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2018-05-21 20:26
Alla värvningar är väl chansningar till en viss del. Det finns inga som helst garantier att en spelare, som gör det bra i ett annat lag, kommer att lyckas hos laget som värvar spelaren. En spelare som köps för en högre summa och erbjuds ett högre kontrakt är där emot bara en större chansning än en spelare som värvas på free transfer och med en liten lön. Det går inte att spå framtiden och garantera någon succe för varken den ena eller den andra, dock kan man finslipa scoutningen och öka sannolikheten till att chansningen verkligen lönar sig!
Barcelona TKTK
2018-05-21 20:18
är inte orolig gällande icardi för Argentina. han hade aldrig startat ändå, otroligt usel utanför boxarn. skulle väl vara som supersub isf. nä jag är mer orolig över att parades inte är med... hade gjort nytta på mitten. hade ställt upp såhär: (4-3-3) Mercado-fazio-otamendi-tagliafico Banega-biglia-lanzini/lo celso messi i sin fria roll-aguero-di maria
Barcelona Kröjjff
2018-05-21 20:17
Barcadinho

Tyvärr kan jag inte se tydligare än just så. Karusellen snurrar. Tror jag snart måste spy.
Barcelona Barcadinho.
2018-05-21 20:13
Kröjff.

Kan du översätta för en trött o tråg måndags efter jobbet man?
Hänger inte med :-)
Annons: