/spanien/barcelona/forum/1696.aspx/spanien/barcelona/forum/1696.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-08-08 12:55
Vermaelen alltså bara en läkarundersökning från att skriva på för Roma ? Vad får Barca ?
Barcelona Barclasico
2016-08-08 12:41
Sport: "Barca wants Luan to sign before the Supercopa of Spain begins"
Barcelona Barclasico
2016-08-08 12:40
@Blaugrana91:


Hoppas!!
Barcelona Smogen
2016-08-08 12:35
[QUOTE=Mascherano#14 el Jefecito]Fast nu är det ju inte så att Qatar Airways råkar vara ett företag som "oturligt" nog ligger i diktaturen Qatar. Nej, det är ett statligt bolag och vi gör alltså reklam åt och tar emot pengar av staten Qatar, något som får frasen "Mes que un club" att bli helt innehållslös och som snarare kan liknas vid hyckleri än att vi skulle vara mer än en klubb. Det är fan pinsamt! Speciellt med tanke på vår egen historia av att göra motstånd och förenas tillsammans mot diktatur och fascism. Hade vi slutat att ge bort våra spelare eller slutat köpa skitspelare som Song, Vermaelen och Douglas så hade vi kunnat ha rena tröjor. Eller om våran skitstyrelse hade haft någon jävla skam i kroppen så hade dom bestämt sagt nej tack till diktaturreklam på tröjan och istället letat efter en bättre sponsor som i alla fall nästan förtjänar att bli förknippade med FC Barcelona. Det har hänt så mycket skit i våran klubb sedan 2010 då den här ledningen tog över att jag till och med har förlorat en del av min passion för hela sporten. Jag fattar att alla supportrar inte tycker, tänker eller reagerar exakt som mig, men jag har så svårt att förstå hur man ens bara litegrann kan försvara "Qatar Airways" på våra tröjor. Jag längtar mer till nästa presidentval än vad jag längtar efter att vi ska vinna nästa trippel. [/QUOTE] Du svarade ju mycket bättre än mig. cosign på den!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-08-08 12:34
[QUOTE=Reymar]Finner det komiskt att du ständigt påpekar diktaturen men vad har ett flygbolag att göra med just diktaturen? I såna fall kan jag vända på steken och säga att United som har ett amerikanskt sponsor (Chevrolet) inte heller är något vidare då USA dödat flera miljoner oskyldiga i bl.a Irak och aldrig har jag sett någon klaga på det. Hur man än vrider och vänder på detta hela så finns det i slutändan inget "rent" sponsor/företag, Skulle även påstå att Unicef inte har rent mjöl i påsen. Så då undrar jag vad du skulle tycka om att ha Chevrolet som sponsor? För jag är 100% säker på att du inte skulle klagat lika mycket just för att det är ett västerländskt och inte arabiskt. [/QUOTE] Säga vad man vill om USA, men det är ingen diktatur. Men framförallt ägs inte Chevrolet av amerikanska staten. Den styrande familjen i Quatar äger ju Quatar Airways. Den som bestämmer i landet bwstämmer också i flygbolaget. Ser du inte skillnad på det så kan vi ju lägga ned den här diskusionen. Och för att ändå svara på din fråga, hade tex. Amazon hamnat på tröjan (det ryktas ju ändå om dom) så hade jag inte varit direkt överförtjust. Amazon har ett rykte om sig att behandla sina anställda som skit Jag vill helst ha en reklamfri tröja, inget annat. Och ja, kostar det oss en CL titel så får det vara så. Tyvärr fattar jag att det är en utopi, tröjsponsor är här för att stanna. Men vi kanske inte behöver gå från UNICEF till diktatur. Det finns grader i helvetet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-08 11:06
Ang. Gabigol så har Santos gått ut och sagt att man fått in tre officiella bud, man har inte sagt från vilka men spekuleras att det är från Juve, Inter och Barca. Spelaren kommer efter OS sätta sig ner med sin agent och besluta vart han ska gå. Vet ej om detta stämmer men kan ju vara anledningen till att det är lite "tyst" gällande anfalldvärvningen just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-08 10:44
[QUOTE=Tiki-Taka]Vem är det här Luan Vieira!? Varför går man inte efter Gabigol!?!? [/QUOTE] Har bara sett Luan i två matcher nu under OS och det var väl inte något att hurra för. Å andra sidan finns det absolut inget att hurra för när det gäller Brasiliens OS-lag, inte ens Neymar. Riktigt tråkigt och oinspirerat lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-08 10:34
Vem är det här Luan Vieira!? Varför går man inte efter Gabigol!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-08 08:10
Som jag skrev innan, hoppas Brasilien åker ut snabbt så Neymar kan åka tillbaka till Barça. Brasilien är riktigt svaga, egentligen inget som funkar utan alla kör sitt race.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-08-08 04:54
Såg bara de sista 30 minuterna men Neymar fick inte en enda vettig boll att jobba med, Brasilien är fruktansvärt usla.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 04:33
Rafinha tar alltså inte en startplats i detta usla Brasilien o det med all rätt, illa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 04:19
Rafinha känns väldigt slö i både fötterna o tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-08 04:01
Så då börjar det här maskandet direkt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-08 03:58
Skulle inte påstå att dom spelar efter sina "förutsättningar" genom att ligga ner och maska sen match minut 5. Termen; att spela efter sina förutsättningar måste väl ändå vara bland dom mest utslitna orden man använder när man ska försvara anti-fotboll idéen. 2 fötter, 1 hjärta och 1 hjärna förutsättningarna är glasklara. 11 spelare vardera och en boll jävel i syfte att VINNA matchen. Att lag försvarar är en grej men att försvara lag som enbart går ut för att förstöra matchrytmen (likt atletico) känns lite cyniskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-08 03:47
Brasilien suger,, Irak spelar efter sina förutsättningar, bra kämpat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 03:27
Förstår inte varför man bara inte köper Gabigol. En jävla gåta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-08 03:20
Irak spelarna ligger ner hela jävla tiden, gabigol den ende som imponerar!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-08-08 03:19
@El Pistolero #9:


Jag förstår ej vad vi ska med honom till. Han är mer en kreativ spelare som hör hemma på kanterna eller som 10a. Han är inte alls den anfallaren vi behöver. Båda Gabrielerna hade varit mycket bättre om vi ska värva ungt. Personligen hoppas jag på Mario Gomez nu när Jesus är klar för city
Barcelona neymar JR
2016-08-08 02:58
Gabriel Jesus är ju värdelös vid målchanser, men gabigol är fan någon man borde satsa på.
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-08-08 02:19
Fast nu är det ju inte så att Qatar Airways råkar vara ett företag som "oturligt" nog ligger i diktaturen Qatar. Nej, det är ett statligt bolag och vi gör alltså reklam åt och tar emot pengar av staten Qatar, något som får frasen "Mes que un club" att bli helt innehållslös och som snarare kan liknas vid hyckleri än att vi skulle vara mer än en klubb. Det är fan pinsamt! Speciellt med tanke på vår egen historia av att göra motstånd och förenas tillsammans mot diktatur och fascism.

Hade vi slutat att ge bort våra spelare eller slutat köpa skitspelare som Song, Vermaelen och Douglas så hade vi kunnat ha rena tröjor. Eller om våran skitstyrelse hade haft någon jävla skam i kroppen så hade dom bestämt sagt nej tack till diktaturreklam på tröjan och istället letat efter en bättre sponsor som i alla fall nästan förtjänar att bli förknippade med FC Barcelona.

Det har hänt så mycket skit i våran klubb sedan 2010 då den här ledningen tog över att jag till och med har förlorat en del av min passion för hela sporten. Jag fattar att alla supportrar inte tycker, tänker eller reagerar exakt som mig, men jag har så svårt att förstå hur man ens bara litegrann kan försvara "Qatar Airways" på våra tröjor.

Jag längtar mer till nästa presidentval än vad jag längtar efter att vi ska vinna nästa trippel.
Barcelona Reymar
2016-08-08 01:00
@Acrobat:

Som sagt det är komedi därinne och det hela blir inte sämre när man skriver att Pogba värvning förstör marknaden för inte kan dom väl ha glömt att de köpte träbenet Bale för en miljard. Sen påpekar en annan bestämt hur överskattad denna Pogba är men han glömmer bort att dom värvade James för en dryg miljard efter enstaka VM matcher och då är Pogba mil bättre.

Man får sig alltid ett gott skratt när man läser därinne..
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 00:37
"Countdown for Luan" [sport] Robert is currently in Brazil, Barca wants to finish this before the Sevilla match. [SPORT] Sport fortsätter envisas om denne Luan. Någon som har bra koll på honom? Sett Youtube-klipp på honom o där känns han meh...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-08 00:23
Måste vara något fel? Gör ett sista försök... * inget företag är tyvärr helt rent idag, nej inte ens Ikea, HM eller SAS....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-08 00:20
Varför kommer inte all text med??? Nåja det sista skulle vara: Inget företag är tyvärr helt rent idag, nej inte ens Ikea, H
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-08 00:17
Jag kan förstå att man inte vill ha Qatar Airways på tröjan, jag hade hellre sett något annat. Men samtidigt håller jag med Reymar, det är trots allt företaget Qatar Airways vi har på tröjan, ett av världens största och bästa flygbolag. Miljoner människor åker varje år med dem, betyder det automatiskt att dem är för diktaturer och allt vad det innebär? Vidare är inget företag tyvärr helt rent idag, nej inte ens Ikea, H
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 00:12
Robert in May: "We will sign a 4th forward, it's vital" In June: "We must sign a 4th forward, it's important" In July: "We are still looking for a 4th forward, but it's not simple" In August: "A 4th forward? We always had confidence in Munir" (SPORT)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-08 00:04
Jag tycker att vi borde sälja Arda Turan innan säsongen kickar igång. Han har inte visat någon signal att han är hungrig och är villig att kriga för sin plats i laget. Sälj honom till en kinesisk klubb för en stor peng.

Barcelona Shanghai
2016-08-08 00:01
Hahaha, Zlatan som blev bänkad av 19-årige Bojan Krkic får säga vad han vill. Hade jag blivit petad av en bänknötare om jag värvats för en astronomisk summa så hade jag också varit bitter.

Vem minns hans vår säsong i våran klubb? Jag minns en match mot Real Zaragoza där Messi kunde göra 4 mål efter att han hade fixat en galant straff, så ger han bort bollen till Zlatan.

Det är lugnt Zlatan, tyck vad du vill men ett sådant uttalande tyder endast på att du är en arrogant förlorare.
Barcelona Reymar
2016-08-08 00:00
@Smogen:

Finner det komiskt att du ständigt påpekar diktaturen men vad har ett flygbolag att göra med just diktaturen? I såna fall kan jag vända på steken och säga att United som har ett amerikanskt sponsor (Chevrolet) inte heller är något vidare då USA dödat flera miljoner oskyldiga i bl.a Irak och aldrig har jag sett någon klaga på det.

Hur man än vrider och vänder på detta hela så finns det i slutändan inget "rent" sponsor/företag, Skulle även påstå att Unicef inte har rent mjöl i påsen. Så då undrar jag vad du skulle tycka om att ha Chevrolet som sponsor? För jag är 100% säker på att du inte skulle klagat lika mycket just för att det är ett västerländskt och inte arabiskt.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-07 23:54
Förstår inte varför det är sån stor snackis över att Higuain är lite överviktig? Vår Suarez är det också trots att Lucho är stenhård med träning o det är inget folk reagerar starkt på.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: