/spanien/barcelona/forum/1690.aspx/spanien/barcelona/forum/1690.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barclasico
2016-07-21 11:50
Song är klar för rubin kazan
Barcelona Rambla~
2016-07-21 11:43
@barcagurl:
Största misstaget han kan göra är att gå till Chelsea. Istället för att fortsätta utvecklas i Benfica (mer speltid och mer teknisk fotboll) går han till en osäker framtid i Chelsea. Han lär ju knappast få i närheten av den speltiden i Chelsea jämfört med Benfica. Synd att inte fler spelare tänker med insidan av huvudet. Fast som i så många andra fall finns det säkert en agent som trycker på, så att denne kan få sin saftiga bonus som en övergång genererar.
Barcelona barcagurl
2016-07-21 10:53
Jag hade gärna sett Lindelöf i Barcatröjan! Vad tror ni om vår landslagsback? Kommer han lyckas i en större klubb? Chelsea verkar ro i hamn värvningen idag, och jag måste säga att jag är lite avundsjuk. Visst absolut inte nån som tar en startplats direkt men kan nog växa till sig en med tiden!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-21 10:52
När börjar LE presskonferens idag?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-21 08:22
El Pistolero Ledningen har nu (äntligen) börjat fatta att Sevilla inte vill sälja Gameiro (deras anfallsval, inte Luchos) för annat än utköpsklausulen. Så förhoppningsvis kan de nu snabbt byta fokus och börja jobba med de andra namnen på listan. Det borde ju liksom finnas en plan B och C. Och känner jag Robert rätt så har han koll på läget, allt annat har ju rullat på bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-21 02:44
Vad hände med att Lucho ville ha värvningarna färdiga innan försäsongen börjar, still no striker... Är Vietto den nya Marquinhos? Dvs en spelare vi jagar hela transferfönstret utan framgång o sen panikvärvar vi någon sopa till överpris sista dagen (Song 2.0), för spelare som Gabigol har då dragit till en annan klubb. Släpp Vietto för fan o värva in Gabigol nu. Hade passat in utmärkt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-21 02:31
[QUOTE=Vampíro]Hade inte haft något emot att behålla både Tello och Montoya, två spelare jag faktiskt gillar. Frågan är dock om de själva är sugna, troligtvis inte. Tello har kvaliteter som definitivt hade kommit till nytta och Montoya är för mig minst lika bra om inte bättre än Vidal. Och med den bomben lämnar jag forumet. Cherio! [/QUOTE] "Montoya är för mig minst lika bra om inte bättre än Vidal" Holy cow!!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-20 23:46
Castro (President Sevilla): "Wish we could sign Vietto, he's magnificent player but I fear it's impossible as he wants to join Barca" [cope] ......
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-07-20 23:44
Hade inte haft något emot att behålla både Tello och Montoya, två spelare jag faktiskt gillar. Frågan är dock om de själva är sugna, troligtvis inte. Tello har kvaliteter som definitivt hade kommit till nytta och Montoya är för mig minst lika bra om inte bättre än Vidal. Och med den bomben lämnar jag forumet. Cherio!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-20 23:33
Cameronians Tack! Missade helt att du skrivit angående Tello! Jo, mycket märkligt beslut från början att inte låta dom delta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-20 23:14
Bruno Peres.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-20 23:09
Varför kan inte vi värva han? för att han är billig? sjukt alltså. killen är grym!.

Bruno Peres från torino, tror han hade axlat Alves roll faktiskt.
Barcelona the cameroonians
2016-07-20 22:58
Skurhink Tello skrev jag om igår, se längre ner bland inläggen. Kan tänka mig att Montoya också fått lov att träna och det är ju inte mer än rätt. De har trots allt kontrakt och alla parter vinner på att de håller sig i trim. De är ju också lugna personligheter som förstår sin roll i truppen och båda är ju inställda på att deras framtid inte är i Blaugrana.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-07-20 22:52
Kan någon förklara vad Tello och Montoya gör på bilder från träningen med laget? Dom skulle vell ansluta först 8aug? Någon som vet något angående det ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-20 22:29
Lord Douglas tackade nej till ett erbjudande av Cruzeiro, Brasilien. Klubbarna var överens, Barca skulle tom få betalt, 60% av rättigheterna för €2m, men lorden ville annat.

Istället lär det väl bli som vanligt. Han kommer lånas ut där Barca lär få betala huvudparten av lönen. Skyller inte på ledningen i detta fall, snarare spelaren. :/
Barcelona the cameroonians
2016-07-20 22:12
Vår sportchef Robert var som bekant i Brasilien i helgen och såg såväl Santos med Gabigol som Palmeiras med Gabriel Jesus. Nu skriver Sport att Juventus trappat upp jakten på den förstnämnde och lagt ett formellt bud. Barcelona har sedan köpet av Neymar ett first refusal på Gabigol och kan alltså matcha eventuella bud. Spelaren själv hittade att hans framtid snart skulle vara klar och han har ännu inte kritat på ett nytt kontrakt med Santos som gärna vill behålla alternativt öka värdet på anfallaren. Återstår att se vad som händer och hur mycket sanning det ligger i ryktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-20 21:44
@the cameroonians:


Flera av B-lagspelarna tränade med A-laget under båda passen idag, bland dem Aleña. På eftermiddagen anslöt Kaptoum också.

Samtidigt spelade faktiskt B-laget sin första träningsmatch och vann enkelt mot ett lokalt lag med 6-0. Mål bland annat av Juvenil A´s Sarsanedas och koreanen Lee. Nyförvärvet Alfaro var dock värst med två bollar i mål.

De som tränade med A-laget var så klart inte med i matchen, därför är det tänkbart att de kommer skiftas om på lördag när det är träningsmatch igen.

Ska bli kul att se vem som får åka med till England och träningslägret där. Lucho vill säkert ta med sig några stycken i väntan på att många först ansluter den 1 augusti.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-07-20 14:28
Perfekt avslutning på Silly season enligt mig (inte baserat på vad som är troligt)

Behålla Tello, snåla italienska klubbar som vill köpa han för en skitsumma.
Han får agera backup till Framför allt Neymar samt rotation i enklare matcher. (Även på högerkanten som alternativ) Tycker det är konstigt att Lucho inte verkar vara sugen på honom..Borde passa till ett rakare spel + kontringar.

Köpa in en anfallare, Helst en 9a: Vietto, Gabigol, Gabriel Jesus, Lucas Perez etc

Låna ut Munir till ett lag i La liga där han har stora möjligheter till en startplats.

Samper får en säsong med A-laget även fast det kommer bli tufft för han att få speltid. Rotation samt Copa speltid när Sergio kan vilas.

Högerbacksplatsen är jag kluven till då alternativen på marknaden inte är många, Det kommer till 99% inte komma en värvning.

Spelare som ska lämna: Adriano, Munir, Douglas, Vermaelen (dock inte för en struntsumma annars stanna) Song (Haha), Montoya.

Barcelona El Pistolero #9
2016-07-20 13:40
Rafinha didn't train with Brazil today after suffering muscular problems. He trained alone at the gym | Sport | Han är fan värre än sin bror. Undrar hur många skador vi kommer se på honom kommande säsong.... :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona san_miguel
2016-07-20 13:18
Jag tycker Gabriel Jesus ser mer spännande ut.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-07-20 12:44
Om valet står mellan att värva Gabriel Jesus eller Gabigol vem hade ni valt?..Ska erkänna att jag bara sett videoklipp på de båda lirarna och det enda jag kan konstatera är att Gabigol är mer en kraftfull 9a (Suarez liknande) Och Gabriel Jesus är mer en mångsidig spelare som hade kunnat spela på fler positioner.
Om man skulle välja en spelare som ska in och prestera direkt som 4e anfallare hade jag nog valt Gabigol..Men tänker man långsiktigt så är jag kluven.
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-07-20 11:47
Lirade inte Roberto högerytter mot Real borta? Var ju typ utan att överdriva en av de bästa på planen. Otroligt mångsidig spelare men jag tycker vi ska satsa på honom som högerback. Dock vill jag ändå värva in ett komplement på den positionen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-20 10:14
Skulle gärna sett Carrasco till Barca men rykterna har tyvärr dött ut. På högerback platsen tror jag Vidal kommer göra det bra, annars finns det ett vinterfönster tätt inpå. Vietto? Vad hände? Näst intill klar och nu helvändning och en annan Laliga klubb plockar honom bara sådär framför ögat på oss. Ryktades om att Atletico velat ha en återköpskasul..? Haha. Lucas Perez är 27 år gammal, visst det är ingen ålder direkt men jag tycker vi ska satsa på någon för framtiden, likt Vietto. Så vad tror ni kommer in? Vi är lovade en anfallare, tror dock vi plockar in 2 spelare till, feeling bara. Hoppas på vietto starkt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-20 09:18
@Tiki-Taka:


Haha jag minns säsongen när vår nr 9 värvades jag åkte till Camp Nou och sparkade in en boll på planen
Barcelona Visca el Barca 17
2016-07-20 09:16
Jag bara minns Gomes hur stark och tung han var när han spelade mot oss och real Madrid. Men jag blir lika glad över Munir och Samper för då följer klubben vårt gamla recept.
Barcelona Visca MSN
2016-07-20 04:26
Roberto var väl högerytter mot real Madrid borta förra säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2016-07-20 01:36
Hur kan man tycka Sergi Roberto gör sig bäst som högerback? Tycker han visade lite kvalité på mitten mot tex Madrid borta. Fungerar perfekt som inhoppare eller backup. Hur som helst så spelar det ingen roll vad vi värvar eller vem, har Messi en bra säsong så vinner vi garanterat titlar. Läskigt hur mycket som hänger på lilla loppans axlar men han är den som lyfter laget till skyarna. Dessutom tycker jag att det är dags för Neymar att ta det där sista steget för att kunna räkna med annars kan vi lika gärna sälja och inkassera en saftig summa för brassen och bygga vidare på nyckelpositioner och då tänker jag på mittfältet. Även om det är tufft med bra centrala mittfältare av Barca kaliber på marknaden. Den enda jag kan komma på just nu är Veratti och vad är oddsen att PSG släpper han till just oss? Nä jag får drömma vidare..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
2016-07-20 00:39
Håller med. Tycker också att Sandro är en bättre spelare en Munir, det enda rätta hade varit att låna ut Munir och behålla Sandro istället. Munir kommer aldrig någonsin att lyckas i Barcelona, och han är inte tillräckligt bra för att vara back up heller.

Från att kunna välja mellan Vietto, Nolito, Vietto, Gameiro och Jesus till att nu stå där med Munir?

Det är tid kvar av fönstret, jag hoppas verkligen att en anfallare kommer in.

Högerback behövs inte, räcker med Vidal och Roberto.
Barcelona Skurhink
2016-07-20 00:24
Jag tycker ingen av dom hör hemma i Barca, jag tycker det är extremt viktigt att vi får in en till målskytt! Kantspringare och spelare som kan lura en gubbe på kanten har vi så det räcker! Men vi behöver en Striker! Det får gärna vara någon som kombinerar ovan skrivna kvalitéer! Tycker ledningen känns trångsynta och verkar snöa fast så inihelvete när dom tittar efter spelare! Varför gick vi inte för Sanabria? 7-14£
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-20 00:08
Tycker också det är synd att Sandro gick, dessutom gratis. Kontraktet gick ut nu i sommar, tror han kommer utvecklas enormt med mer speltid. Munir, visst har han en talang men personligen tycker jag Sandro skulle varit kvar och lånat ut Munir en säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: