/spanien/barcelona/forum/16835.aspx/spanien/barcelona/forum/16835.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca-nist
2010-04-07 00:33
Gunners Freddie


Hur gammal är du egentligen??
varför sådan påhopp???

Är du bitter så kan du svalka dig med en kall öl!

nu vill jag inte vara elak mot dig för du har redan fått 4 smällar ikväll.
Barcelona ★Sami★
2010-04-07 00:33
Messidinho_10

Underbart:)
Barcelona GuruRamen
2010-04-07 00:33
Ämne: Bokat flygbiljetter ....
Andreas E //

Såg att du skulle åka ner också.. kommer du köpa på plats? Jag känner mig inte riktigt säker på det, är det ända sättet? Jag vill gärna vara säker
Barcelona Messidinho_10
2010-04-07 00:31
Diego Maradona:
"Jag har sett spelare som kommer att ärva min plats i den argentinska fotbollen och hans namn är Lionel Messi . Messi är ett geni och han kan bli en ännu bättre spelare. Hans potential är gränslös och jag tror han har allt som krävs för att bli Argentinas största spelare. "

Pep Guardiola:
"Sett i superlativer, jag har slut på dem. Han är enastående. Han är mer än avgörande på alla sätt. Att han är kapabel till allt som han gör i hans ålder är något imponerande, det har inga gränser.

Ronaldinho:
"Denna utmärkelse säger att jag är den bästa spelaren i världen, men jag är inte ens den bästa spelaren i Barcelona. Leo Messi påminner mig mer om Maradona, med hans vänsterfot och längd. Messi är den bästa spelaren i världen, tillsammans med Kaká och Cristiano Ronaldo. För oss är det inte en överraskning. En dag kommer jag att förklara att jag var med när en av fotbollsfamiljens storheter föddes: Leo Messi. "

Carles Puyol:
"Han är en spektakulär spelare, det finns ingen annan som honom. Jag borde veta eftersom jag har lidit så mycket under hans uppvisningar. Jag tror att han är den bästa framåt just nu och jag tror att han kommer att vara så i många år. Han står med båda fötterna på jorden. "

José Aurelio Gay:
"Ikväll såg jag Diego Maradona, men på fler varv per minut. Det finns inga ord kvar att beskriva honom - han är interplanetär. Vi kunde ha slagit Barcelona men vi skulle aldrig ha slagit Leo Messi. Om vi hade gjort fyra, skulle han ha gjort tolv.

Ander Herrera:
"Jag är inte säker på att han är mänsklig."

Frank Rijkaard:
"Han är en unik spelare eftersom han kan göra saker med nästan omärklig kompetens och är en pärla att titta på."

Xavi:
"Det är uppenbart att Messi är på en nivå över alla andra. De som inte ser detta är blinda."

Carlos Tévez:
"Hans snabbhet är förvånande. Det är fantastiskt hur han kan gå från 1 till 100 på bara en sekund. Jag spelar ständigt med bra spelare som Cristiano [Ronaldo] och [Wayne] Rooney, men den här killen är bara ett steg upp över alla andra stora fotbollsspelare där ute just nu. Inte bara är han snabb, bestämd, och extremt intelligent på bollen, men hans rörelse med bollen är precis lika fantastiskt - otroligt att sammanfattas i ett ord. "

Johann Cruyff:
"Han förtjänar tio av tio för vad han gör. Han är en sensation, men han kan fortfarande utvecklas. Han måste veta när man ska flytta bollen snabbt och då för att försöka göra det omöjliga uppdraget. När han lär sig detta kommer han inte bara att vinna en enda Golden Ball, utan en hel samling. "

Juan Sebastian Veron:
"Jag ser Maradona varje gång han griper tag i bollen och tar fart. Vi måste skydda honom. Jag skulle personligen sätta honom i en låda i mitt nattduksbord."

Karl-Heinz Rummenigge:
"Ingen har varit så underbar vid 19 års ålder, varken Pele eller Maradona."

Theirry Henry
"Jag har möjlighet att se Messi i träning varje morgon, och på grund av vad han visar då, anser jag att han är den bästa spelaren i världen. Det är ett nöje att se honom och på grund av hur han spelar är han en obestridd ledare för Barcelona-laget.

Juan Laporta
"Messi, utan tvekan, är en ledare för Barcelona. Han är den bästa spelaren i världen och den bästa i historien om fotboll. Tillsammans med [Johan] Cruyff och [Diego] Maradona han är den bästa spelaren vi har sett i Barca. "

Marcello Lippi
"Den bästa? Messi."

Christian Gross
"Jag tycker definitivt att han är en av de bästa i världen och folk gör rätt i att göra jämförelser med Diego Maradona. Det är fantastiskt när man hör att han är fortfarande bara 22 år gammal. Han är bara en fantastisk spelare. "

Mikel Arteta
Det är som om någon befaller honom från läktaren, som ett tv-spel. Jag har aldrig sett en människa springa med bollen vid den hastigheten. Jag har inte sett Maradona så jag kan inte jämföra, men Messi är helt enkelt oslagbar."

Raul
"Häromdagen såg jag en av hans matcher. Han sprang med bollen i hundra procent fu
Barcelona Andreas E
2010-04-07 00:31
GuruRamen //

Jag gick in och kollade hur mycket biljetter det fanns 1 timme innan matchen idag, det fanns MÅNGA kan jag säga så det är nog lungt, köp på plats :) Går alla matcher utom El Clasicó då det blir svårare.
Barcelona NoGo™
2010-04-07 00:30
Nu kan man lägga sig med ett leende iaf :p

No diga fútbol, diga Messi :)

Bona nit
Barcelonistas
2010-04-07 00:29
Gunners Freddie

ja ni saknade många nyckel spelare, men de gjorde barca ochså!

Ibra,Iniesta,Pique,Puyol. men tråkigt att vi inte fick se 2 ordinarie lag.
Barcelona Criff
2010-04-07 00:29
Förstår inte den här besattheten med Unicef på tröjan, PR-trick eller inte så borde det istället uppmana folk till att hjälpa till och bry sig om varandra.

Istället fokuserar folk på det negativa och säger det som ren och skör PR.
Hade alla fotbollslag haft en räddningsorganisation på tröjan hade det räddats mycket mer liv än vad det gör nu.

Tänk på det nästa gång istället.
Barcelona Andreas E
2010-04-07 00:28
Bokat flygbiljetter nu!

Åker ner 25e April och hem 29e April.
Om någon ska ner så skicka PM så kan vi dela hotell, blir så dyrt annars.

Om inte Barca - Xerez flyttas till lördagen så har man 2 matcher att skåda.

Mvh
Barcelona GuruRamen
2010-04-07 00:28
Biljett till Barcelona inter den 28:e?

Tja! Vet någon hur man köper biljetter till 2 semifinalen i champions? Jag kommer vara på plats i Barcelona en vecka innan.. måste man köpa biljetter på plats eller finns det sätt att få tag på biljetter genom internet? Om det nu går att få tag på biljetter, kan tänkta mig att trycket är rätt så stort efter dagens... ska vi säga... uppvisning.

Tacksam för svar!
Barcelona ★Sami★
2010-04-07 00:25
Adriano_2

Hahaha tönt!
Spanien Gunners Freddie
2010-04-07 00:25
Barcelonistas//

Det var väll främst om att killen aldrig nånsin trodde vi skulle ta någon titel igen om vi fortsatte på våran väg som klubb. Men att vi inte är med och krigar ända fram berodde på mot t.ex United och Chelsea att vi saknade en striker att sätta in en boll på (RvP & Bendtner var skadade). Jag är stolt över våran väg vi valt, vi kunde likt Chelsea, City, Pool eller United bytt ägare och haft en pinsam ekonomi och en klubb som blöder. Att vi inte når ända fram i det långa loppet stavas skador och att vi spelar i den engelska ligan som är tuff och vissa lag spelar brutalt och vi som ett väldigt spelande lag tar mycket stryk.

Och idag saknade vi för många nyckelspelare för att möta Barca och Messi på bortaplan. Song och Gallas hade blivit aningen mer komplicerade att runda än Silvestre och Denilson. Man kan inte möta er på bortaplan och sakna så många spelare.

Men visst vi hade förmodligen fått en lektion av Messi endå men han hade nog fått det lite svårare.

Barca-nist//

Är du så fruktansvärt korkad så du inte förstår att man inte har Unicef för att vara snälla? Var det en slump att tröjförsäljningen blev överlägsen över hela världen efter att man fått Unicef på tröjan?
Ja visst det är en fin gest att ha Unicef som första tröjsponsorn någonsin men det är främst ett PR trick (ett briljant trick) för att öka tröjförsäljningen och det funkade alldeles briljant.
Självklart vore det bättre att ha Unicef men alla kan inte köra med det tricket och man måste tjäna pengar för att konkurera.
Hört talas om "fotbollsturism"? Hur många åker inte till Barcelona för att se Messi? Hur många åker inte till england för att uppleva stämningen kring engelsk fotboll? Vilket är ganska ironiskt för stämningen dör med fotbollsturismen. Men eftersom ni är en större klubb så drar ni fler turister, så är det inget konstigt med det.

Nåväll tack för matchen (lektionen)
Barcelona Barca-nist
2010-04-07 00:25
Arsene Wenger

"Congratulations to Barcelona, they were better than us," Wenger told Sky Sports.

"For me he [Messi] is the best player in the world by some distance.

"He is not always in the game, but when he is, he is really dangerous.

"Once he is on the run with the ball he is unstoppable. He's the only player in the world who can change direction at such a pace."
Barcelona Barcanist
2010-04-07 00:24
Från artikeln "Tankar efter CSKA..." från en Inter-skribent.

"Just nu verkar det vara Fc Messilona som leder med 4-1 mot Arsenal."
Haha, Fc Messilona.. Bara jag som tycker att det är lågt att skriva så i en artikel som läses av väldigt många? Han får Barcelona att framstå som ett "one-man" lag i en artikel. Hade detta skrivits i ett inlägg på Inters forum hade jag nog inte brytt mig, men nu skrivs det i en artikel skriven av en skribent. Lågt!!

Jag hoppas på att någon av våra skribenter kan använda "Köplaget Inter" när de skriver artiklar inför Inter-Barcelona. Eller vänta... jag ångrar mig, sjunk inte så lågt.
Barcelonistas
2010-04-07 00:24
Adriano_2

varför har du sevilla tröja då om du är barcafan?.
Barcelona Henry#14
2010-04-07 00:24
Messidinho_10//

Forumet stängdes tack vare några Barca-idioter som kom in och provocerade..
Adriano_2
2010-04-07 00:23
Sami .. Din tölp! Ibra är det bästa vapnet mot tunga lag som Chelsea, United, Real Madrid... då messi inte får samma ytor. Då behöver man en stark target. Arsenal är perfekt för Messi! Jävla va trött man bli på alla dessa okunniga fotbollspelare.

Jag skriver aldrig på detta forumet, läser dock posterna o ibland så blir ja bara tvungen o skriva ett svar på sådana arroganta inlägg!. Vamos Barca...!!!
Barcelona Barca-nist
2010-04-07 00:22
Criff

verkligen bra skrivet!
Barcelona Messidinho_10
2010-04-07 00:21
Blev det för mycket på Arsenals forum eller dem verkar ha stängt butiken för gott?!?
Barcelona Criff
2010-04-07 00:17
Vi börjar borta mot Inter.
Barcelona ★Sami★
2010-04-07 00:17
Någon som saknade Zlatan idag:)
MaraMessidona
2010-04-07 00:16
Nån som vet säkert om vi börjar hemma eller borta mot inter ?
Barcelona Criff
2010-04-07 00:16
Rätt stort ändå av Magnus Falk att gå ut och skriva den krönikan han gjorde efter matchen.

Han verkar inte vara en dålig förlorare iaf!
Barcelona Suñol
2010-04-07 00:15
Jäkligt kul citat angående Messi's migränattack i veckan "He had actually missed training last week after going down with a migraine, an affliction that causes some sufferers to be blinded, temporarily, by shimmering white light. Those at the heart of Arsenal's defence bore all the symptoms" - Dominic Fifield, The Guardian
Barcelona Rambla~
2010-04-07 00:14
Gunners Freddie

Du är medveten vem det är som äger klubben FC Barcelona va? Det är medlemmarna och ingen annan. I dess stadgar står det klart och tydligt att klubben inte ska drivas i vinstintresse, alla pengar som förvärvas ska gå direkt tillbaka till klubben. Alltså inga giria aktieägare som väntar på sitt efter varje bokslut. Det är heller tillåtet för utomstående eller sittande president att ta in egna pengar till klubben, investera alltså.

Det är väl bara possitivt om klubben kan tjäna så mycket pengar det bara är möjligt på reklma och marknadsföring när det i slutändan gagnar klubben och dess verksamhet. Då handlar det inte bara om pengar till fotbollssektionen utan pengarna går till hela klubben och de andra sektionerna så som basket, handboll osv. Håller du inte med?
MaraMessidona
2010-04-07 00:14
så med andra ord så börjar vi Borta mot Inter eller ?=
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-04-07 00:13
Andreas.E

hehehe tack men det var inte nödvändigt tror vi skulle klara oss bra men tack ändå :)
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-04-07 00:13
Tisdagen den 20:e april spelas matchen mellan Inter och Barcelona i Milano.
Barcelonistas
2010-04-07 00:13
nån som vet nått om abidals skada? hört nått?. han måste vi bara ha mot real, får hoppas att de inte är så alvarligt..
Barcelona Messidinho_10
2010-04-07 00:12
Grabbar titta och njut hela natten på det här för det går inte sova inatt efter den här uppvisningen av Messi.
Annons: