/spanien/barcelona/forum/1683.aspx/spanien/barcelona/forum/1683.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-07-27 14:50
Gomes kommer till Barca utan press. Ok, kostar man så mycket finns det sk alltid en press, det jag menar är att vårt mittfält är redan starkt utan honom. Han kan smälta in lugnt i klubben utan att ha den pressen på sig att han måste leverera på studs utan kan växa in i rollen. För att efter en säsong sen steppa upp på riktigt allvar för potentialen är enorm. En lång och stark spelare som ändå är mycket rörlig. Väldigt bra på att täcka bollen och samtidigt hålla försvarare ifrån sig. Det här kan bli riktigt bra om någon säsong eller två bara han ges förtroende och att man har tålamod med honom. Kan det på sikt vara Iniestas ersättare tom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-07-27 14:42
@Barclasico:


Ganska säker på att det är fake. Skulle Ronaldinho riskera att skapa en dålig stämning inför en viktig match? Det hela låter löjligt och något ett troll på facebook skulle hitta på likt när de hittar på att Ronaldo har donerat något efter en dålig match och det sprids som en löpeld. Föga förvånande kommer man till facebook också när man söker på citaten och inte en enda seriös sida har tagit upp historian.
Barcelona Rambla~
2016-07-27 14:40
Priset för Gomes är €35m + €20m. Inte 55m + 20m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-27 14:40
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Tycker Andre Gomes är en bra spelare. Men borde man inte lägga dom pengarna på en spelare som Coutinho? Eller billigare spelare som Erikssen? Renato Sanches? Reus?. Man kan nämna fler namn men ni fattar vad jag menar. 55 mille som kan bli 70 är ju sjukt mycket pengar för en spelare som kommer att rotera. [/QUOTE] Det är snarare 35 mille som kan bli 55, och om han vinner Ballon d'Or kan det som mest bli 70 miljoner. Han är 22 år gammal och kan mycket väl bli en ordinarie spelare i flera år framöver efter lite anpassning och finslipning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-27 13:58
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Tycker Andre Gomes är en bra spelare. Men borde man inte lägga dom pengarna på en spelare som Coutinho? Eller billigare spelare som Erikssen? Renato Sanches? Reus?. Man kan nämna fler namn men ni fattar vad jag menar. 55 mille som kan bli 70 är ju sjukt mycket pengar för en spelare som kommer att rotera. [/QUOTE] Andre Gomes är en CM, som Rakitic o Iniesta. Reus, Coutinho, Eriksen är spelare som är yttrar o offensiva mittfältare, hur tänker du där när vi redan har Denis, Rafinha och Arda som kan fylla på där? Renato Sanches är duktig, men även han har bonusar så Bayern kan komma att betala en sammanlagd summa på 80M €.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-07-27 13:58
Känns vi inte lite svaga defensivt på ytterbacks platserna? Känns så faktiskt. Hade velat ha en rejäl ytterback som stänger totalt och bildar 3 backlinje när vi skiftar snabbt från offensiv till defensiv. Vidal och Alba är snabba men tunna. Kan man hålla undan dom så kan det bli farligt. Dom kompenserar det med sin ettrighet men det hjälpte inte mot vissa tekniskt starka spelare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-27 13:49
Tycker Andre Gomes är en bra spelare. Men borde man inte lägga dom pengarna på en spelare som Coutinho? Eller billigare spelare som Erikssen? Renato Sanches? Reus?. Man kan nämna fler namn men ni fattar vad jag menar. 55 mille som kan bli 70 är ju sjukt mycket pengar för en spelare som kommer att rotera.
Barcelona NoGo™
2016-07-27 13:43
Albert Soler: "An agreement has been reached and Mascherano will continue Barca for the next three years". [fcb] Mascherano has agreed to renew his contract until 2019 with improved wages. Official signing & announcement will later take place #fcblive
Barcelona Kröjff
2016-07-27 13:02
@Barca - Puyol:


Barca - Puyol

Om jag förstår dig rätt så är du precis som jag oerhört trött på all namedropping av en uppsjö spelare som aldrig satt sin fot på Camp Nou, eller kommer spela för FC Barcelona. Att man sen "råkar" halka in på hur det står till i Real Madrid hör väl liksom till "silly season". Inte minst med tanke på att dom förmodas vara en av vår klubbs värsta huvudkonkurrenter i såväl liga -som europaspelet, även den säsong som snart börjar. Och det med eller utan exempelvis Pogba samt alla andra spekulationsobjekt som ofta fyller forumet, vare sig transferfönstret är öppet eller stängt.
Tiki-Taka
2016-07-27 13:00
Vermaelen lämnar tror jag....annars en fantastisk bredd på truppen. Bättre än på många år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-07-27 12:58
Vilken magnifik trupp Barca har den här säsongen. Bra för konkurrensen så att ingen känner sig säker på en startplats.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Cule4life
2016-07-27 12:52
Jag tror Umtiti och Gomes är värvade för startelvan. Ca 80 milj euro. Jag gillar Macherano o Rakitic men jag tror dom kmr bli utkonkurrerade.
Barcelona Cule4life
2016-07-27 12:50
Får man in en hyfsat bra anfallare så ser det bra ut. Samtidigt har man Mathieu och Vermalen på läktarn ifall det krisar sig.
Barcelona Andresito
2016-07-27 12:44
[QUOTE=Cule4life]Stegen Vidal Umtiti Pique Alba Gomes Busquets Iniesta Messi Suarez Neymar Bravo? Roberto Macherano Rakitic Denis Rafinha (Turan/Munir-lr ngn ny striker) Ungefär så kmr det så ut. [/QUOTE] Varför kommer det se ut så? Varför Umtiti före Mascherano och varför Gomes före Rakitic? Motivera gärna hur du tänker, annars blir dessa elvor ganska meningslösa i ett forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-27 12:39
Haha, Fernando Couto och Vítor Baía har ju båda spelat i Barca (de visar tidigare portugisiska spelare i klubben). Det hade jag nästan förträngt. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-07-27 12:36
Stegen
Vidal Umtiti Pique Alba
Gomes Busquets Iniesta
Messi Suarez Neymar

Bravo? Roberto Macherano Rakitic Denis Rafinha (Turan/Munir-lr ngn ny striker)

Ungefär så kmr det så ut.
Barcelona Rambla~
2016-07-27 12:35
Live presentation av André Gomes från Mini-Estadi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-27 12:21
Kan vi sluta prata om Higuaín och Ronaldo och Real här inne. Man blir trött att gå in här o se hur mkt de skrivs om allt annat förutom Barca. Vi ska lägga fokus på Barca inte allt annat skit. Var är de som har ett ansvar för detta forum? Varför lägger ni så mkt energi på allt än just Barca? Orkar inte med detta. Ni borde veta bättre. Visa att ni har ett Barca hjärta och lägg fokus på Barca. Hoppas ni förstår min poäng. Ha det bra. Iam out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-27 12:16
Barclasico Fyfan vad vackert, det är vad Barcelona ska vara! En stor familj som strävar efter samma mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-27 12:05
Thierry Henry

Ursäkta att jag inte kunde hålla isär Lionel "Rey" Messis inlägg från ditt och därför drog in ditt "nick" i sammanhanget. Tur att det går att ändra i efterhand. Åtgärdat.
Barcelona Kröjff
2016-07-27 11:36
@Lionel "Rey" Messi:
Señor (?) Lionel "Rey" Messi Tackar som frågar. Jo, som du kanske vet behöver du inte ägna extra tid och energi åt att övertyga mig om att Messi är en betydligt bättre fotbollsspelare än CR7. Det vet väl alla härinne vid det här laget. Men eftersom du i ett annat och tidigare inlägg delvis förklarade överpriset på Higuaín som snart fyller 29 år, med att strikers är en bristvara i dagens fotboll och att denna deras speciella s k spetskompetens, gör dom så eftertraktade att marknadsvärdet drivs upp till dessa orimliga nivåer. Du menade också att man bortsett från det fotbollsmässiga också ska inkludera den kommersiella attraktionskraften och fann att Neymar "helt klart" ska kosta minst 2 miljarder, då han enligt dig "tillsammans med CR och Leo" är fotbollens ansikte utåt "samt "drar in rejäla summor från alla möjliga håll". Och när som du nu kan uppge en minimumsumma för Neymar och räknade in Ronaldo som topp tre vad gäller hans marknadsvärde, så fann jag det naturligt att fråga dig vilken sorts prislapp som du personligen tycker portugisen borde ha på samma premisser. Och ditt svar blev alltså att CR7 som inte verkar lämna någon enda oberörd i hela den stora fotbollsvärlden och som ständigt höjs till skyarna i vått som torrt till vår stora irritation, borde vara betydligt billigare än den summa som några "räknenissar" lär vara beredda att betala för Higuaín. Just den ekvationen får jag ärligt talat inte riktigt att gå ihop. Inte heller köper jag det gamla vanliga ryggmärgsargumentet som sedan anförs fortsättningsvis, nämligen att Neymar som sedan flera år tillbaka framställs som fotbollens framtida fixstjärna, betalar sig på "nolltid" om några får för sig att "pröjsa" 2 miljarder för honom; bl a genom tröjförsäljning. Kan någon följa upp ett sådant påstående genom att räkna ut för en matematisk novis, hur många tröjor som måste säljas på cirka trettio dagar för att den månadslön brassen uppbär, ska finansieras den vägen? Men som svar på din fråga, skulle jag nog vilja välja att beskriva dagens smått vanvettiga fotbollsvärld som ett gigantiskt luftslott, för vilken det förr eller senare kommer att gå som för Grekland (och då tänker jag inte på EM i Portugal). För övrigt så är Kejsaren naken..
Barcelona Barclasico
2016-07-27 11:23
Måste läsas!

Iniesta: "Few days before El Clasico, Ronaldinho called me after midnight, he said: 'Andres, I know that it is 3am but I have to tell you something, I will leave Barça in June, my brother has closed a deal with Real Madrid, they have offered crazy numbers so I can't say no. You are young, I know you can understand me. But please, do not tell anyone about it, do not tell any other player or the club, I trust you more than anyone else, do not let me down. goodnight Andres!' Ronaldinho didn't give me a chance to respond.
The next day we were at the training ground and I could feel something unusual going on around me. Everyone was acting weirdly, everyone was hugging Ronaldinho like never before.
Then El Clasico day arrived, we were in our dressing room at the Bernabeu. Ronaldinho started speaking to all of us: 'Boys, today we play a very important game, they are strong but in the post few days I have realized that we are a family, I have called each one of you after midnight and told you all that I will leave to Real Madrid in June, and none of you revealed my secret. After that, I realized that we are all ready to suffer on the inside for each other. I will stay here in Barça for many more years. Now, let's get out to the pitch and give Real Madrid a football lesson.'
In that night, Ronaldinho delivered one of his greatest performances at the Bernabeu, he scored two goals against Real Madrid and was applauded by the Bernabeu.

Tårögd, så vackert!
Tiki-Taka
2016-07-27 11:14
Ser inte någonstans att Moussa är klar för real!? Hänvisa till källa. Inte ens Madrid forumet har uppmärksammat det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-27 10:53
@5puyol5:


Tycker han gjorde några riktigt bra matcher med Frankrike i EM, och känns tyvärr som en väldigt bra värvning för dom. Men jag hoppas du har rätt. :)
Barcelona Culés
2016-07-27 10:47
Jag säger som så många andra här, kasta ut "Trippeln" härifrån. Rätt så uppenbart. Jefecitos checklista är ju bara så klockren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 5puyol5
2016-07-27 10:32
Moussa Sissoko är klar för Real Madrid! Duktig spelare som kommer nöta bänk och ruttna där!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-27 10:07
[QUOTE=Trippeln]El Jag är mer cule än du någonsin kommer vara. Att skrika korruption och ta på sig en jävla offermantel är inte värdigt en Barcelona supporter, det är bara pinsamt. "buhu Real har köpt allting" "buhu Real är korrupta" "stackars oss" ska vi prata korruption eller? Vems presidenter är det som riskerar fängelse? Hade Real varit så korrupta så hade dom inte vunnit bara 1 ligatitel på typ 7 år eller vad det är. Du beter dig som en Real supporter som lipade över att vi fick möta PSG s och Bayerns B lag sist vi vann CL. Lion Reals lottning var pinsam. Men ingen kommer bry sig om dom lottningen, allt folk bryr sig om är att dom vann titeln. Vi och Bayern fick pisk av Atletico, Real fick inte det och därför vann dom. Hade inte vi tur när Iniesta gör ett mål i 93 minuten? Eller när Real hade 22 raka och helt plötsligt fick sina 2 bästa spelare skadade vilket ledde till att dom tappade allt och det öppnade upp för oss? Kom igen för fan. Vi vinner titlar varje år, ändå målar man upp sig själva som offer ändå. [/QUOTE] Om du nu ska vara cule så kan du ju börja läsa lite om Barcelona och annat. 1. La liga och CL styrs av två helt olika organisationer. La liga är ligaförbundet och styrs av Tebas, en uttalad Real Madrid supporter och dessutom gammal fascist. Det är bl.a. han tillsammans med domarförbundets ordförande som försökt påverka en linjedomare till att döma till fördel för Real i förra årets clasico. Det finns mycket mer att säga om detta. Till exempel har Marca ibland räknat ut vad poäbgen i ligan landat på om domarna inte gjort några misstag, varje gång har Real fått för mycket poäng. En annan sak är hur ligan spelas och vilka som dömer vilka matcher, vilka lag man möter efter landslagsuppehåll, vilka tider matcher läggs på etc. Nästan alltid till Real fördel och Barcas nackdel, men det är klart. Dom har nog bara flyt, år ut och år in. 2. CL styrs av UEFA, en organisation där majoriteten av styrelsen är medlemmar i Eal Madrid. En organisation där fler än en insatt person anklagat dom för att fuska i lottningar m.m. Men det är klart, UEFA är nog fri från korruption och Real har nog bara flyt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-07-27 04:50
@Lionel "Rey" Messi:Även Messi är påväg ner (iaf peakat ) känns det som. Även om han fortfarande är bäst och 2 år yngre än Cr. Skulle dock vädera Messi kring 1,8-2 miljarder eller liknande. Neymar är för mig den spelaren som jag tycker är värd mest pengar i fotbollsvärlden idag 2.2-2.5. Det står skrivet i pannan på killen att han kommer dominera fotbollsvärlden framöver. Med den åldern och potentialen . Det marknadsvärdet och så bra han är redan nu så är han lätt den mest värda spelaren.

Neymar kommer prestera mer från dagens datum till den dagen han slutar än va Messi och Cr kommer göra från nu tills dom slutar. Därför är han mest värd för mig. Cr är 31 och klart på nedgång 800 miljoner max.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-27 04:33
[QUOTE=El Pistolero #9]Neymar: "I told Gabriel Jesus and other teammates that Barcelona is one of the biggest clubs in the world." #fcblive :O :O [/QUOTE] Gabriel Jesus och lagkamraterna måste blivit chockade när de hörde det. Inte visste de att Barcelona, som vunnit 2 tripplar, 4 CL och 8 La liga senaste decenniet, är en av världens största klubbar. Tack för klargörelsen(som är felaktig dessutom, då Barca inte är en av, utan den bästa klubben i världen) Ney.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-07-27 04:27
[QUOTE=Kröjff]Så vad skulle du då uppskatta CR:s marknadsvärde till, om man nu får fråga? För om det är kombinationen av att göra många mål på regelbunden basis och samtidigt vara ett framgångsrikt varumärke som är gångbart globalt samt visat sig hålla över tid, så borde väl CR vara nära nog dubbelt så dyr som brassen? Åtminstone i den bästa av världar, där ålder är av underordnad betydelse i det långa loppet. [/QUOTE] CR är 31 och är på dekis. Han har gjort många mål senaste åren men spelmässigt har han varit under all kritik, med tanke på vad han själv, och hans fans, säger om honom. Bäst senaste 20, bäst genom tiderna är sånt man får höra hela tiden. Jag skulle värdera honom till 70-80 miljoner euro, och då är majoriteten av summan pga hans enorma varumärke och expansion inom flera olika branscher. Det fotbollsmässiga är en annan femma. Vi såg under EM att han inte är den som kliver fram när det gäller. 3 mål på 7 matcher är inget att hurra över. Messi gjorde, för att sätta i perspektiv, 5 mål på 4 matcher och ändå var det han som fick ta största delen av kritiken. CR, å andra sidan, gled på en räkmacka serverad av lagkamraterna; Pepe, Nani, Renato och Quaresma för att nämna några. Samtidigt i Argentina förväntade både fans och medspelare sig underverk från Leo. Jag hade således värderat Messi till minst 2,5-3 miljarder, då han är den överlägset bästa spelaren och då krävs det att klubbar slantar upp rejält om de vill ha Messias. Neymar värderar jag till 2 miljarder för att han är ung men redan topp 3 i världen, och har då ändå inte fått ut sitt fulla repertoar. Lägg därtill ett varumärke som enbart blir större. Klubbar får tillbaka den summan på nolltid,genom för att nämna en grej, tröjförsäljningar. CR, som sagt, värderar jag till max 80 dels för hans ålder men också för att han inte är samma spelare som för ett par år sedan. Själv då, herr Kröjff?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: