/spanien/barcelona/forum/16823.aspx/spanien/barcelona/forum/16823.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Il Pipita es un hombre, no nombre | No se vende
2010-04-02 17:28
PEP.//

Men som defensiv speluppläggare så måste man väl kunna vara konstruktiv själv väl? Man ska kunna starta ett uppspel på minst 15/20 meter istället för 5 meter till närmaste spelare.

Ni får kalla mig blind eller enögd, jag har sett Sergio.B dem senaste 2 åren, jag vet inte vad han är bra på, vad han har för kvaliter och vad han i h-e gör i la selaccon, även varför han petar yaya.
Visst är han ung och kan utvecklas, men hur bra kan han bli? vilken talang har han visat upp?

Det enda jag sett busquets visa upp är att han är modig och respektlös(positivt sätt).
PEP.
2010-04-02 17:20
Il Pipita es un hombre, no nombre | No se vende

Det är ju hans uppgift att fördela bollarna till Xavi, som i sin tur ska slå en genomskärare eller en längre passning till anfallarna. Vem har sagt till dig att Sergio ska slå en 100meters pass?
Il Pipita es un hombre, no nombre | No se vende
2010-04-02 17:15
BlueRed//

Har du frågat di själv hur busquets fördelade sina passningar? När jag såg matchen så riskerade han inte en enda passning, antingen passade han till en Xavi som var 2 meter bort, eller tillbaka till backlinjen. Väldigt riskfria passningar med andra ord.
Barcelona Barca4eva
2010-04-02 16:56
34 mål totalt ja , inkluderat är VM målen och supercups målen.
Barcelonistas
2010-04-02 16:55
PEP.

Ja
PEP.
2010-04-02 16:20
En fråga visst har Messi gjort 34 mål den här säsongen?
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-04-02 15:12
Messi, som inte tränade igår pga migrän, deltog i dagens träningspass utan några problem och är fullt återhämtad och spelduglig inför morgonsdagens möte mot Athletic Bilbao.

Jonathan dos Santos har han även tränat med A-laget de två senaste dagarna.
Barcelona BlueRed
2010-04-02 14:49
Ämne: Otroligt!....
Ja det är det, 513 lyckade passningar, och då har jag inte ens räknat med Valdes 20. Detta visar också lite av hur viktig Busquets kan vara. Xavi och Iniesta/Keita kan bolla fram och tillbaka med honom om det behövs, och dem får tillbaka bollen snabbt. Touré brukar driva runt lite med bollen, dödar lite av farten.
Barcelona Barcadinho.
2010-04-02 13:55
Smogen/

Olika artiklar i media berättade för två/tre månader sen att ledningen kommer att fortsätta jobba med nya kontrakt och att man tänker ta upp förhandlingarna med de här tre unga talangerna efter det att Piques kontrakt blir klart.
Pique var klar med sitt nya kontrakt runt 25/feb, alltså för fem veckor sen.

Jag misstänker att man förhandlar just nu och några besked kommer fram så småningom.
Förhandlingarna gäller nog inte bara pengar och hur länge. Jag tror att man snackar också om den sportliga framtiden och då är Guardiola också inblandad.

Thiagos pappa bekräftade för en månad sen att förhandlingar pågår och han gav ljusa signaler om sonens framtid i klubben. Det kommer säkert gå bra.
De andra två vet jag inte.
JDS får förtroende av Pep. Där ser vi. Jag tror att han kommer att stanna i klubben och tom flyttas upp till a-laget kanske redan nästa säsong. Bra kontrakt och ljus framtid i a-laget kommer förmodligen locka honom kvar. Trots det att agenten heter Pini Zahavi.

Assulin känns lite mer osäkert. Jag vet inte om Pep kan tänka sig ha honom som vänster ytter som ersätter Henry eller om man kommer att gå efter en crack. Svårt att gissa. Och jag vet inte hur benägen han är att flytta till ett annat land. Jag tror att Assulin har föräldrar med mycket tålamod och fötterna på jorden. Det kan påverka hans beslut om han ska vänta ett eller ett par år till eller dra iväg nu. Litet frågetecken här tycker jag.

Glad påsk alla.
Barcelona Pedrito
2010-04-02 13:40
Är i london 10 april för att kolla på west ham.
Någon som vet vilka som sänder El classico i England? BBC? SKY?
Barcelona Visca Barca
2010-04-02 13:22
tack för hjälpen såg att det stod den 10 förut men det var någon som sa att det var den 11.
Barcelona C.Andrés
2010-04-02 13:14
El Clasico spelas kommande lördag kl 22.00!
Barcelona The Reporter
2010-04-02 13:14
1o april kl 22.00. Det är faställt !
Barcelona Visca Barca
2010-04-02 13:11
Jag har kollat på olika hemsidor och alla säger lite olika, men är det någon som kan säga till mig när el clasico spelas.
Barcelona Trippeln
2010-04-02 12:47
Otroligt!
Barcelona Smogen
2010-04-02 10:37
Någon som har koll på hur det går/gått med att förlänga kontrakten för JDS, Thiago och Gai. Just nu är ju alla utan kontrakt till sommaren och kommer ifall inget görs gå gratis till andra klubbar.

Dessutom så har dom ju sen några månader tillbaka kunnat förhandla med andras klubbar så kan ju redan vara för sent att göra något åt det.
Real Madrid ☆iEl-Grande-Raúl!☆
2010-04-02 10:33
IL PIPITA//

Jasså så man ska strunta i taktik och låta spelarna springa runt på plan som 5-årigar? Ska Casillas och Valdes vara anfallare och Ronaldo och Messi målvakter kanske?

Håller med dig på vissa punkter MEN det betyder inte att man ska strunta i t ex taktik. Sedan är det 3 poäng båda lagen är ute efter och det är det viktigaste.

Så snälla tänk till innan du skriver.
Gonzalo Il Pipita!!! - Hombre No Nombres
2010-04-02 02:48
Jag har sett att alla har diskuterat el classico och hur vi ska vinna den. Enligt mig är el classico inte en vanlig match, det är inte 3 poäng det handlar om. Det kommer att komma fram hjältar, de kommer finnas syndabockar.

När det gäller detta el classico då båda lagen är lika individuellt skickliga, så är det bara att glömma taktik, taktik är inte nyckeln till denna match.

1.Viljan att våga vinna ska vara större än rädslan att förlora, man måste våga, man måste ge allt, man måste offra. Man ska vara modig, men inte alltför oförsiktig.

2.Historia och bakgrund: Anser man som spelare att detta är en "vanlig" match så kan man lika gärna stryka sig själv från truppen, man måste känna till traditionen, man måste ha i tanken vad står din klubb för?,. Detta kommer avgöra spelarnas inställning till matchen, för att älska sitt lag måste man hata antagonisterna ännu mer. Det ska vara en tändvätska att möta sina värsta fiender.

3. Psykologi och mentalitet: När man spelar en match där allt står på spel, så måste man kunna ta fram sin bästa fotboll när det behövs som mest, här ska det sorteras bort dem mentalt starka från de mantalt svaga, man måste ha ett psyke av stål denna match.

4. Media och press: Median har en viktig del av utgången av detta möte, vilket lag drar på sig mest fokus? vilket lag lägger pressen på motståndarna? vilket ser sig själva som det bättre? vilket ska anser sig som underdogs. Lyckas man flytta över fokusen och pressen till antagonisterna så är mycket vunnet, man kan spela under en mindra press.

5. Motivation och hunger: Vilket lag är hungrigast? vilket lag är mest taggat att spela den match? Morivationen måste vara på topp alltid, då tabellplacering, titlar och meriter inte har nån betydelse denna dag.

6. Ödmjukhet eller högmodiget: Vilket lag är för säkra på seger? vilket lag respekterar sina motståndare och inte underskattar dem?. Här gäller det att ta sina motståndare på allvar och göra sitt bästa i varje minut.

Glöm taktik, glöm tabellplacering, glöm 3 poäng, glöm titlar, glöm meriter och glöm förutsättningarna. Det gäller bara att klara av alla de 6 punkterna jag skrev, ja då är man en värdig vinnare.
Barcelona Criff
2010-04-02 01:39
y Messi. El argentino ha pasado una mala noche y se ha despertado con malestar general y migraña. Después de consultar con los médicos, éstos le han aconsejado reposo. Se espera que el ཆ’ se reincorpore en el próximo entrenamiento del Barça, el viernes a las 12 del mediodía en Sant Joan Despí.


Nu vet vi kanske varför Messi inte var sig lik mot Arsenal, orkar inte översätta nu :P Det är för sent.
Barcelona Criff
2010-04-02 01:35
- The draw means Barça have broken their away record in Europe. With seven draws and four wins on the road, they have bettered their 10 games without losing between the semi final of the Champions League in 2001/02 and the 2004/05 group stages.

- Barça came close to becoming the first team to beat Arsenal away in the first leg of a European match. Nobody has ever managed that.


Sjuka stats!
Barcelona Libaax
2010-04-02 00:43
Ämne: Los Cules

Om du i....
Men saken är vem behöver Barca best i CL en Xavi wannabe som passar offensivt,sidleds eller en dm som äter upp mittfältet defensivt.

Fattar inte hur vissa fans kräver Yaya ska vara playmakern när han har order att vara bollvinnare bara.

Busi är grym talang men han är för svag defensivt.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-04-02 00:00
Ska bli intressant och se om talangerna Jeffren, Pedro och JDS får chansen från start mot Bilbao.

Kanske inte alla på samma gång, Pedro har vi sett mycket av. Vill se mer av Jeffren och JDS. Skulle också vilja se Gai och Thiago men de blir alldeles för många på en och samma match.

Samtidigt så är det Bilbao vi möter och inget korplag, en stark uppställning skulle sitta fint. Vill hellre se Jeffren än Messi i startelvan då Messi borde få vila lite inför den tuffa veckan. (Arsenal och el clasico)

Ser verkligen fram emot matchen!
Barcelona C.Andrés
2010-04-01 22:48
Huh lite läskigt att stå bland de högre stånden i Mestalla,nästan spikrakt ner!
*Edit*Vilken match för övrigt! Anfall hela tiden,aldrig lugnt!
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-04-01 22:44
Aj aj aj, för Liverpool. Benfica har nu fått två straffar och vänt från 0-1 till 2-1 på hemmaplan.

Snacka om att ha publiken som en 12:e spelare, underbart och se!
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-04-01 22:36
The Reporter/

Svårt att säga. Prognosen sade att Iniesta skulle vara borta i ca tio dagar och på tisdag nästa vecka, när returen spelas, kommer det vara tio dagar exakt sedan han slog upp skadan mot Mallorca.

I bästa fall blir han uttagen till matchen mot Arsenal på Camp Nou, men får sitta på bänken och endast hoppa in ifall det skulle behövas. Ser hellre att han vilas till el Clásico.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-04-01 22:31
Grabbar och tjejer, kom ihåg att man kommer längst med ödmjukhet. Uppträd efter hur klubben uppträder inför kommande utmaningar, det är bara att hoppas att Pep och spelarna gör sitt absolut bästa nu när det vankas slutrace. Då är jag i alla fall nöjd, kan inte begära mer, och vi vet när Barca gör sitt bästa så är vi BRA! :)
Barca såklart!
2010-04-01 22:27
10 April. Då smäller det.

För att få tippa ett resultat; 2-3. Vi tar det genom ett mål av #9 och 2 av #10.

Reals mål gör Ronaldo och Ramos.
Barcelona C.Andrés
2010-04-01 22:25
Tack så mycket!
Barcelona The Reporter
2010-04-01 22:24
Jag vill höra från Rambla och El flaco

Finns det chans att Iniesta medverkar mot Arsenal?
Barcelona el Flaco - Fuerza Chile!
2010-04-01 22:14
C.Andrés/

Enligt klubbens egna hemsida spelas el Clásico lördag den 10:e april kl. 22.
Annons: