/spanien/barcelona/forum/1671.aspx/spanien/barcelona/forum/1671.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-07-27 17:22
MAtS återvänder från sin semester redan i morgon fast han skulle varit ledig i 11 dagar till. Han kommer göra fys och medicinska tester i Barcelona under morgondagen. Redan sugen på att sätta igång säsongen tydligen. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-27 16:53
The reliable @superdeporte_es say Barcelona have set their sights on Santi Mina. Interesting. O vad fan har han bevisat? Varför värva en ung utvecklingsbar striker när vi redan har det i Munir som man verkligen ser utveckling på, starka insatser under 2016 trots att han otacksamt fått lira på kanten. In med en rutinerad striker som kan förändra en matchbild.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-27 16:15
Jag kommer att bli vansinnig ifall real lyckas knipa verrati för under 70. Killen kommer att bli bäst på sin position inom ett par år.
Barcelona neymar JR
2016-07-27 15:49
Trodde det var kovacic dom höll hårt i ;P eller så lurade dom oss så att dom kan värva sissoko (stavningen).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-27 15:32
Vadå, har du inte hört? RM ville ju aldrig ha Gomes utan istället behålla James hela tiden. Det är åtminstone den versionen Marca har pumpat ut sen Gomes blev klar för Barca. Perez ville inte släppa sin inkomstkälla på den sydamerikanska marknaden. Zidane däremot är ju måttligt road över det beslutet. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-27 15:03
Lyckan gomes och hans far visar upp idag är genuin. Madrid hade inte en chans när vi kom in i bilden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-27 14:50
Santiago Cazorla

Kontrollera aldrig en god nyhet hur otrolig den än kan synes vara. Nu gjorde du många tårögda, ännu mer ledsna.
Barcelona Rambla~
2016-07-27 14:50
Gomes kommer till Barca utan press. Ok, kostar man så mycket finns det sk alltid en press, det jag menar är att vårt mittfält är redan starkt utan honom. Han kan smälta in lugnt i klubben utan att ha den pressen på sig att han måste leverera på studs utan kan växa in i rollen. För att efter en säsong sen steppa upp på riktigt allvar för potentialen är enorm. En lång och stark spelare som ändå är mycket rörlig. Väldigt bra på att täcka bollen och samtidigt hålla försvarare ifrån sig. Det här kan bli riktigt bra om någon säsong eller två bara han ges förtroende och att man har tålamod med honom. Kan det på sikt vara Iniestas ersättare tom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-07-27 14:42
@Barclasico:


Ganska säker på att det är fake. Skulle Ronaldinho riskera att skapa en dålig stämning inför en viktig match? Det hela låter löjligt och något ett troll på facebook skulle hitta på likt när de hittar på att Ronaldo har donerat något efter en dålig match och det sprids som en löpeld. Föga förvånande kommer man till facebook också när man söker på citaten och inte en enda seriös sida har tagit upp historian.
Barcelona Rambla~
2016-07-27 14:40
Priset för Gomes är €35m + €20m. Inte 55m + 20m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-27 14:40
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Tycker Andre Gomes är en bra spelare. Men borde man inte lägga dom pengarna på en spelare som Coutinho? Eller billigare spelare som Erikssen? Renato Sanches? Reus?. Man kan nämna fler namn men ni fattar vad jag menar. 55 mille som kan bli 70 är ju sjukt mycket pengar för en spelare som kommer att rotera. [/QUOTE] Det är snarare 35 mille som kan bli 55, och om han vinner Ballon d'Or kan det som mest bli 70 miljoner. Han är 22 år gammal och kan mycket väl bli en ordinarie spelare i flera år framöver efter lite anpassning och finslipning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-27 13:58
[QUOTE=Josep "Pep" Guardiola Sala]Tycker Andre Gomes är en bra spelare. Men borde man inte lägga dom pengarna på en spelare som Coutinho? Eller billigare spelare som Erikssen? Renato Sanches? Reus?. Man kan nämna fler namn men ni fattar vad jag menar. 55 mille som kan bli 70 är ju sjukt mycket pengar för en spelare som kommer att rotera. [/QUOTE] Andre Gomes är en CM, som Rakitic o Iniesta. Reus, Coutinho, Eriksen är spelare som är yttrar o offensiva mittfältare, hur tänker du där när vi redan har Denis, Rafinha och Arda som kan fylla på där? Renato Sanches är duktig, men även han har bonusar så Bayern kan komma att betala en sammanlagd summa på 80M €.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-07-27 13:58
Känns vi inte lite svaga defensivt på ytterbacks platserna? Känns så faktiskt. Hade velat ha en rejäl ytterback som stänger totalt och bildar 3 backlinje när vi skiftar snabbt från offensiv till defensiv. Vidal och Alba är snabba men tunna. Kan man hålla undan dom så kan det bli farligt. Dom kompenserar det med sin ettrighet men det hjälpte inte mot vissa tekniskt starka spelare.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-07-27 13:49
Tycker Andre Gomes är en bra spelare. Men borde man inte lägga dom pengarna på en spelare som Coutinho? Eller billigare spelare som Erikssen? Renato Sanches? Reus?. Man kan nämna fler namn men ni fattar vad jag menar. 55 mille som kan bli 70 är ju sjukt mycket pengar för en spelare som kommer att rotera.
Barcelona NoGo™
2016-07-27 13:43
Albert Soler: "An agreement has been reached and Mascherano will continue Barca for the next three years". [fcb] Mascherano has agreed to renew his contract until 2019 with improved wages. Official signing & announcement will later take place #fcblive
Barcelona Kröjff
2016-07-27 13:02
@Barca - Puyol:


Barca - Puyol

Om jag förstår dig rätt så är du precis som jag oerhört trött på all namedropping av en uppsjö spelare som aldrig satt sin fot på Camp Nou, eller kommer spela för FC Barcelona. Att man sen "råkar" halka in på hur det står till i Real Madrid hör väl liksom till "silly season". Inte minst med tanke på att dom förmodas vara en av vår klubbs värsta huvudkonkurrenter i såväl liga -som europaspelet, även den säsong som snart börjar. Och det med eller utan exempelvis Pogba samt alla andra spekulationsobjekt som ofta fyller forumet, vare sig transferfönstret är öppet eller stängt.
Tiki-Taka
2016-07-27 13:00
Vermaelen lämnar tror jag....annars en fantastisk bredd på truppen. Bättre än på många år
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2016-07-27 12:58
Vilken magnifik trupp Barca har den här säsongen. Bra för konkurrensen så att ingen känner sig säker på en startplats.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Cule4life
2016-07-27 12:52
Jag tror Umtiti och Gomes är värvade för startelvan. Ca 80 milj euro. Jag gillar Macherano o Rakitic men jag tror dom kmr bli utkonkurrerade.
Barcelona Cule4life
2016-07-27 12:50
Får man in en hyfsat bra anfallare så ser det bra ut. Samtidigt har man Mathieu och Vermalen på läktarn ifall det krisar sig.
Barcelona Andresito
2016-07-27 12:44
[QUOTE=Cule4life]Stegen Vidal Umtiti Pique Alba Gomes Busquets Iniesta Messi Suarez Neymar Bravo? Roberto Macherano Rakitic Denis Rafinha (Turan/Munir-lr ngn ny striker) Ungefär så kmr det så ut. [/QUOTE] Varför kommer det se ut så? Varför Umtiti före Mascherano och varför Gomes före Rakitic? Motivera gärna hur du tänker, annars blir dessa elvor ganska meningslösa i ett forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-27 12:39
Haha, Fernando Couto och Vítor Baía har ju båda spelat i Barca (de visar tidigare portugisiska spelare i klubben). Det hade jag nästan förträngt. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-07-27 12:36
Stegen
Vidal Umtiti Pique Alba
Gomes Busquets Iniesta
Messi Suarez Neymar

Bravo? Roberto Macherano Rakitic Denis Rafinha (Turan/Munir-lr ngn ny striker)

Ungefär så kmr det så ut.
Barcelona Rambla~
2016-07-27 12:35
Live presentation av André Gomes från Mini-Estadi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-07-27 12:21
Kan vi sluta prata om Higuaín och Ronaldo och Real här inne. Man blir trött att gå in här o se hur mkt de skrivs om allt annat förutom Barca. Vi ska lägga fokus på Barca inte allt annat skit. Var är de som har ett ansvar för detta forum? Varför lägger ni så mkt energi på allt än just Barca? Orkar inte med detta. Ni borde veta bättre. Visa att ni har ett Barca hjärta och lägg fokus på Barca. Hoppas ni förstår min poäng. Ha det bra. Iam out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-07-27 12:16
Barclasico Fyfan vad vackert, det är vad Barcelona ska vara! En stor familj som strävar efter samma mål!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-07-27 12:05
Thierry Henry

Ursäkta att jag inte kunde hålla isär Lionel "Rey" Messis inlägg från ditt och därför drog in ditt "nick" i sammanhanget. Tur att det går att ändra i efterhand. Åtgärdat.
Barcelona Kröjff
2016-07-27 11:36
@Lionel "Rey" Messi:
Señor (?) Lionel "Rey" Messi Tackar som frågar. Jo, som du kanske vet behöver du inte ägna extra tid och energi åt att övertyga mig om att Messi är en betydligt bättre fotbollsspelare än CR7. Det vet väl alla härinne vid det här laget. Men eftersom du i ett annat och tidigare inlägg delvis förklarade överpriset på Higuaín som snart fyller 29 år, med att strikers är en bristvara i dagens fotboll och att denna deras speciella s k spetskompetens, gör dom så eftertraktade att marknadsvärdet drivs upp till dessa orimliga nivåer. Du menade också att man bortsett från det fotbollsmässiga också ska inkludera den kommersiella attraktionskraften och fann att Neymar "helt klart" ska kosta minst 2 miljarder, då han enligt dig "tillsammans med CR och Leo" är fotbollens ansikte utåt "samt "drar in rejäla summor från alla möjliga håll". Och när som du nu kan uppge en minimumsumma för Neymar och räknade in Ronaldo som topp tre vad gäller hans marknadsvärde, så fann jag det naturligt att fråga dig vilken sorts prislapp som du personligen tycker portugisen borde ha på samma premisser. Och ditt svar blev alltså att CR7 som inte verkar lämna någon enda oberörd i hela den stora fotbollsvärlden och som ständigt höjs till skyarna i vått som torrt till vår stora irritation, borde vara betydligt billigare än den summa som några "räknenissar" lär vara beredda att betala för Higuaín. Just den ekvationen får jag ärligt talat inte riktigt att gå ihop. Inte heller köper jag det gamla vanliga ryggmärgsargumentet som sedan anförs fortsättningsvis, nämligen att Neymar som sedan flera år tillbaka framställs som fotbollens framtida fixstjärna, betalar sig på "nolltid" om några får för sig att "pröjsa" 2 miljarder för honom; bl a genom tröjförsäljning. Kan någon följa upp ett sådant påstående genom att räkna ut för en matematisk novis, hur många tröjor som måste säljas på cirka trettio dagar för att den månadslön brassen uppbär, ska finansieras den vägen? Men som svar på din fråga, skulle jag nog vilja välja att beskriva dagens smått vanvettiga fotbollsvärld som ett gigantiskt luftslott, för vilken det förr eller senare kommer att gå som för Grekland (och då tänker jag inte på EM i Portugal). För övrigt så är Kejsaren naken..
Barcelona Barclasico
2016-07-27 11:23
Måste läsas!

Iniesta: "Few days before El Clasico, Ronaldinho called me after midnight, he said: 'Andres, I know that it is 3am but I have to tell you something, I will leave Barça in June, my brother has closed a deal with Real Madrid, they have offered crazy numbers so I can't say no. You are young, I know you can understand me. But please, do not tell anyone about it, do not tell any other player or the club, I trust you more than anyone else, do not let me down. goodnight Andres!' Ronaldinho didn't give me a chance to respond.
The next day we were at the training ground and I could feel something unusual going on around me. Everyone was acting weirdly, everyone was hugging Ronaldinho like never before.
Then El Clasico day arrived, we were in our dressing room at the Bernabeu. Ronaldinho started speaking to all of us: 'Boys, today we play a very important game, they are strong but in the post few days I have realized that we are a family, I have called each one of you after midnight and told you all that I will leave to Real Madrid in June, and none of you revealed my secret. After that, I realized that we are all ready to suffer on the inside for each other. I will stay here in Barça for many more years. Now, let's get out to the pitch and give Real Madrid a football lesson.'
In that night, Ronaldinho delivered one of his greatest performances at the Bernabeu, he scored two goals against Real Madrid and was applauded by the Bernabeu.

Tårögd, så vackert!
Tiki-Taka
2016-07-27 11:14
Ser inte någonstans att Moussa är klar för real!? Hänvisa till källa. Inte ens Madrid forumet har uppmärksammat det
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: