/spanien/barcelona/forum/1664.aspx/spanien/barcelona/forum/1664.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nesto
2016-08-16 13:36
Enkos

Han tillhör en av ligans äckligaste målvakter. Det är heller aldrig optimalt,i min mening, att ha två unga keepers som etta och tvåa.
Optimala vore en något äldre keeper med mycket erfarenhet och som möjligtvis skulle kunna bidra med bra stämning. lex Pinto.

Alternativ för Diego Alves skulle kunna vara Valdes eller Reina.
Valdés skulle dock säkerligen kämpa för en första plats men den sistnämnde skulle nog tillföra en mycket god stämning. Tycker inte han är allt för kass heller.
Tiki-Taka
2016-08-16 13:36
Kan vara bra för Munir att han går till Valencia...med Paco i laget så kommer han få minimalt med speltid....lika bra att han går till ett bra lag som Valencia, där han kommer få betydligt mer speltid samt där utvecklingspotentialen är högre. Samper är jag lite mer kluven över....vill gärna att han stannar kvar och får visa upp sig bakom Busi...men som sagt....om inte Busi skadar sig så får han knappt med speltid han med....vad säger ni alla andra? Med Tello, Bravo, Douglas, Munir samt Samper borta så har vi en trupp om 22 spelare, med Paco och alves inkluderat. 19 utespelare och 3 målvakter....men med en Marlon Santos i B laget, som jag hoppas får fler tillfällen detta år, så har vi en 23 mannatrupp att ha tillgodo. Grym bredd på laget!!!
Barcelona enkos
2016-08-16 13:25
Fabregas sägs ha erbjudit sig till Real. Vill han bara hämnas Barca och hur tror ni blir relation mellan honom och Pique bland annat om han verkligen hamnar i Real. i så fall hoppas jag att han fastnar på deras bänk och blir förödmjukad liksom Valdes. Pique skulle sedan bomba med sina hån på sociala medier.
Barcelona enkos
2016-08-16 13:16
Barca kommer slippa Pau Lopez som lämnat Espanyol för Tottenham för bara ca 5 miljoner euro. Han är tänkt att vara backupp för Loris trots att han bara är 21 år gammal. Han kunde ju stannat i Barcelona och vår bänk ? Eller så ska Loris till Real?
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-16 12:57
ter Stegen Roberto-Piqué-Masche-Alba Rakitic-Busq-Iniesta Messi-Suarez-Neymar Bänk: Alves, Umtiti, Vidal, Digne, Gomes, Denis, Alcacer Utanför: Arda, Rafinha, Masip, Mathieu Inte dålig bredd här inte :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-16 12:50
Bosketts Jag skulle vilja påstå motsatsen gällande konkurrensen. ter Stegen har jag svårt att se gynnas av den nuvarande situationen. Bravo spelar i ligan och får regelbunden speltid varje vecka där han samtidigt spelar varje landskamp. I tyskens fall kan det dröja flera veckor innan en match och det hjälper inte heller av att sitta på bänken i landslaget. Sedan vet de båda målvakterna vilka matcher de kommer spela vilket kan leda till att man tar det lugnare på träningarna när man vet att man ändå inte kommer spela oavsett hur bra man presterar. Upplägget kan dessutom skilja där målvakten som ska spela får lite mer specialträning där andra- och tredjemålvakten till större delen får hjälpa målvaktstränaren. Dessutom är det ingen slump att målvakter är som bäst i en senare ålder av den enkla anledningen att de spelat många matcher när de närmar sig 30. Mats ligger back med cirka 60 matcher i sin utveckling efter att ha missat två års ligaspel. Så att Bravo lämnar tror jag kommer gynna ter Stegen både gällande hans rutin och hans självförtroende. Ser bara positiva följder av att chilenaren lämnar, enda nackdelen är eventuella skador.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-16 12:09
[QUOTE=Ribohn Fan]DM1982 Den utmaningen har han inte i Barca eller... [/QUOTE] Den sportsliga utmaningen är stor men han kommer knappast vara så välkommen av många fans. Hart har varit en favorit hos fansen, de är mer den utmaningen jag pratar om.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-16 11:55
Det blir ännu värre om City får mer för Hart än de ger för Bravo, då City vill ju värva än bättre målvakt och bli av en sämre.
Barcelona Bosketts
2016-08-16 11:29
Fasiken vad splittrad man är inför Bravos flytt. Å ena sidan är man glad över MatS chans att blomma ut till en av världens absolut främsta målvakter, men man får inte heller glömma bort att vi släpper en helt komplett målvakt.

Bravo har varit helt strålande sedan han köptes in, och jag tror nog också att konkurrensen varit riktigt givande för MatS och Bravo.

Alves från Valencia har jag alltid tyckt om. Blir ett bra tillskott på bänken.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-16 10:23
DM1982

Den utmaningen har han inte i Barca eller...
Barcelona Gabriel
2016-08-16 10:08
Från 25 till 20 och nu från 20 till 16. Okej, det gäller att ha is i magen. Jag tänker inte skrika fan innan något har bekräftat men om det stämmer så är det helt jävla värdelöst hanterat av oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-16 08:59
16m är pinsamt dåligt om detta stämmer. Barca, som egentligen inte vill sälja Bravo, ska altlså skeppa iväg honom på Rea och på Citys villkor. Hart som inte ens är önskvärd ska lämna City för 20m? Jämför dessutom meritlistan, Bravo har 2 Copa America och 2 ligatitlar i Spanien.

Fuck logic...
Tiki-Taka
2016-08-16 08:42
Enligt Marca är det 16 miljoner euro!! Lita aldrig på en Madrid baserad tidning. Tror på 25 miljoner euro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-08-16 08:42
När det är just ManC som är ute efter en målvakt med Pep som ny tränare tycker jag att vi borde kunna mjölka lite mer ur dem. De är desperat efter en målvakt som inte bara är stabil utan även bra med fötterna. Hur många sådana finns det på marknaden idag? inte många som håller bra standard. Bravo som dessutom bevisat att han håller nivå i självaste Barca är ett självklart val för Pep och City. nog borde vi just därför kunna mjölka ut minst 25 miljoner Euro för honom tycker jag.
Barcelona DM1982
2016-08-16 08:18
Bravo kommer få det jobbigt i City. Hart är engelsk landslagsmålvakt och har inte direkt varit dålig. Minsta misstag från Bravo kommer vara ett kvitto för en del att Pep är en värdelös tränare. Det blir en jäkla utmaning för Bravo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-16 07:54
@Gabriel:
Det verkar nu inte ens bli 20 utan 16 miljoner euro där priset kan komma upp i 20 beroende på vissa bonusar. ps. Pep å andra sidan sägs släppa Hart till Everton för 20 miljoner euro.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-16 07:16
[QUOTE=Barca - Puyol]Hoppas att affären med Paco går åt helvete. Varför, vi behöver fan inte han. Ge oss en lång och stark anfallare de kommer lösa våra anfallas bekymmer. Alves från Valencia hade varit en grym värvning. Men snälla köp inte Paco... [/QUOTE] Fast vilka anfallsproblem? Vi har världens bästa anfallstrio som öser in mål. Det vi har behövt är en spelare som kan avlasta trion och samtidigt hålla hög kvalitét, vilket Paco gör. Lägg till att han känner till ligan. Dessutom är han ung, vilket verkar vara det vi är ute efter den här sommaren. För övrigt förstår jag inte varför man klagar på priset? Visst det är höga belopp det pratas om men så länge vi har råd så har jag inget att invända på. Det är så här marknaden ser ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-16 06:52
Hade inte Paco haft den statusen han har i Valencia så hade han varit väldigt mycket billigare. Vi betalar mer för hand symboliska värde gentemot Valencia än för hans kvalitéer på plan. 45 miljoner plus två spelare för Alves och Paco är på tok för mycket. Lägg därtill en eventuell återköpsumma av Munir och Samper som säkert kommer innebära en vinst på ytterligare 5-10 miljoner för Valencia. Sommaren har dock varit näst intill felfri av Robert, så jag har ändå en tillit till att det blir en bra deal till slut, både när det gäller Valencia-affären men även Bravo till City.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-16 03:49
Tycker Paco är för dyr, får vi honom för £15m så är det bra om de kräver över denna summa, satsa på en annan spelare istället. Jag dreglar fortfarande för Mario Gómez, men våran patetiska ledning verkar inte visa intresse.

Seriöst köper vi Paco över £15m så har vi skjutit oss själva. Hade hellre satsat på Munir.
Barcelona Reymar
2016-08-16 02:15
Paco Alcacer & Diego Alves will be signing for Barcelona this week with approximate fees of €30m and €9m euros, respectively. [md]

Bästa transferfönster på väldigt länge om detta nu är sant.
Barcelona Reymar
2016-08-16 02:11
@Gabriel:

Vad tycker du att en 33-årig målvakt är värd egentligen? 20-25M är en väldigt bra deal med tanke på att han blev på att han inte behåller sin startplats. För att jämföra så låg De Geas utköpsklausul på 40M förra året..
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-16 01:09
Hoppas att affären med Paco går åt helvete. Varför, vi behöver fan inte han. Ge oss en lång och stark anfallare de kommer lösa våra anfallas bekymmer. Alves från Valencia hade varit en grym värvning. Men snälla köp inte Paco...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-16 00:56
Och btw, 20M€ för Bravo är rena rånet. Det där kommer jag aldrig att vara okay with oavsett hur många twist and turns jag gör i mitt huvud. Jag var redan kritisk till 25M€ men hade börjat make my peace with it. 20M€ däremot för en målvakt av Bravos kaliber är ett pinsamt pris. Skamligt dåligt!
Barcelona Gabriel
2016-08-16 00:51
Ja, jag känner precis som er andra. Munir och Samper är två stora talanger och bör värderas högre samtidigt som Valencia i spillror knappast bör anses som en bra destination för någon av våra talanger om klubben verkligen har som mål att de ska utvecklas. Men jag antar att prioriteringen är att få över 2 spelare som är önskvärda av Lucho och Robert och att våra talangers utveckling snarare ses som något sekundärt än en prioritering. Tyvärr, men det verkar vara så.

Personligen hade jag lånat ut Samper och Munir till en la liga klubb som befinner sig i mitten av tabellen där det ska inkluderas en typ av klausul i kontraktet att de måste få spela åtminstone 50 procent av alla matcherna, annars tillkommer en straffavgift till oss. Sen gillar jag Paco Alcacer men är han ca 35-40M€ bättre än Munir? Nej, verkligen inte. Framför allt inte så som Munir presterat under försäsongen.

Jag håller med Rambla, lägg 15 på Lucas Perez istället, köp in Alves för max 10 så har vi 2 bra truppspelare för 25M€ istället för ca 50. Sen lånar vi ut våra talanger till en klubb som inte är in total ruins för tillfället.
Barcelona Rambla~
2016-08-16 00:49
Xavi Campos confirms my information that Manchester City will pay €20m and not €25 (RafaH) Jag visste väl att de första rapporterna om summan för Bravo var överoptimistiska. Blir inte förvånad om det slutar vid 15m när allt väl är klart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-16 00:47
Jag brukar alldrig kritisera Lucho och är försiktig med det nu med Jag blir bara fundersam på hur vi har spelat hittills på försäsongen. Beror det enbart bara för att Neymar är borta eller har han nya tankar, visioner på hur Barca ska spela i år. Är det för att Neymar är borta, kan bara konstatera att vi har en feltrupp. Barca har alltid haft en filosofi hur fotboll ska spelas. Den följer man även om man spelar borta eller hemma, mot botten lag eller topp lag. Så som vi spelar med rak backlinje och rakt mittfält senast Går det inte att spela upp en boll från backlinjen. Blir långa bollar eller som dem tidigare matcherna med bolls tapp och mål. Var är trianglarna i spelet, som helt bort blåst. Var är press spelet och understödet, som helt bortblåst. Jag hoppas att jag överreagerar, men lite orolig är jag för åres säsong. Kanske inte för resultatet, vi har bästa spelarna i världen, men för Barca filosofin.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-16 00:46
Bara jag som tycker att det är fel att köpa Paco? Vi behöver antingen en dribbler eller en storväxt som kan kriga i luften. Alltså en som kan ändra matchbild.

Hoppades verkligen på Mario Gomez:(
Barcelona Rambla~
2016-08-16 00:42
Jag känner att vi håller på och bli blåsta i den här affären, igen. Vadå 45-50m, är inte Samper och Munir värda ett skit helt plötsligt? Alves, max 5m för honom. Han är faktiskt inte önskvärd i Valencia. Paco sen, först surrades det om 25m men nu snackas det om minst 40m. Fan heller, värva in Lucas Perez för 15m och stäng sen mercaton. Skicka iväg Munir och Samper till en klubb i kaos bådar fan inte gott. Jag förstår Munir att han inte vill skeppas iväg som boskap som någons slags delbetalning för andra spelare. Det handlar inte om vad som är bäst för hans utveckling från Barcas sida utan snarare om att de försöker komma lite billigare undan för spelare de ska ha in.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Duda
2016-08-16 00:38
Gabriel / Instämmer. Det känns lite som att Munir spelar utan pressen av att vara "supertalangen i Barcelona", där förväntningarna har varit skyhöga på honom. Nu när han spelar är det väl ingen som egentligen förväntar sig att han ska komma in och avgöra en match, men han har absolut imponerat på mig hittills. Frågan är bara om det är en tillfällighet, eller om han verkligen kan utmana om en plats på allvar?
Barcelona Vampíro
2016-08-16 00:31
Valencia är helt fel klubb för Munir och Samper. Påminner om när vi skeppade iväg både Denis och Deulofeu till Sevilla för att få Rakitic och det gick ju åt helvete. Ser mycket hellre att vi lånar ut de till en mittenklubb typ Granada eller Betis där de får speltid och kan utvecklas i lugn och ro. Valencia är ett getinbo just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: