/spanien/barcelona/forum/1652.aspx/spanien/barcelona/forum/1652.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-06 23:11
Jag är inte överens
Barcelona Himne del Barcelona
2016-08-06 23:07
@Skurhink:

Det stämmer nog att vi inte kommer få se Messi spela likadant som han gjorde för ett par år sedan. När man tänker efter är det helt sjukt hur Messi såväl fysiskt som mentalt bara fortsatte att spela på det viset vecka ut och in.

Att Messi har insett att det inte skulle fungera att spela så längre och istället tagit en lite mer tillbakadragen roll och styr anfallsspelet där Neymar och Suárez båda två tillåts glänsa ser jag som en storhet mer än något annat. Särskilt med tanke på att det säkert innebär att vi kommer få njuta av denna makalösa fotbollsspelare längre än om han hade slitit ut sig totalt och fått sluta tidigare.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-06 23:03
Kan vi alla vara överens här att Lucho inte tillhör bland de bästa i världen när det kommer till det taktiska? Är rädd att han blir avklädd av en taktisk mästare som Sevillas Sampaoli i supercupen, får hoppas vår individuella kvalité ger oss titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-08-06 22:48
Att analysera en sån här match är lixom fel! Att döma spelare utifrån en sån här match är åxå det igentligen jävligt fel, men man rycks med och gör det ändå! Vi har våra personliga favoriter och våra hack-kycklingar allihopa! Som många vet så har jag svårt för Messis attityd och inställning! Jag såg honom på frinds i onsdags live! Jag imponerades grymt av hans passningar! Han rörde sig på smarta ytor och drog isär mittfältet på Lescter på ett sjukt smart sett utan att förta sig fysiskt! Idag är han en jävla kon! Blir av med varenda boll han får! Som den gamle Messi för 2-3 år sedan hade skapat så otroligt mycket ifrån sånna lägen, Själv eller igenom bra samarbete! Idag själ han bara ytor, och är i mångt och mycket ivägen för Denis framför allt! Förr va Messi riktigt utomjordiskt bra i 99 matcher av 100. Jag vet inte längre var jag ska ta vägen med det här mer än att jag är helt säker på att vi sett det bästa av Leo och det är fruktansvärt frustrerande!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-06 22:43
Dagens match inte mycket säga om. En träningmatch i förberedelse till nya säsongens som ska avslutas med CL guld i början av juni 2017. Tunga ben och kroppar efter hårdträning och match för 4 dagar sedan. Då inträffar sådana inviduella misstag som Arda, Mathuei och Busguets gör vid dem tre första målen. Energin i press när man förlorar boll finns inte för knopp och fötter inte lirar ihop, i den här perioden av säsongen. det är något som Lucho har med i räkningen. Dem tidigare försäsongerns såg ut på samma vis. Kom ihåg förra årets supercup final mot Sevilla i andra matchen. Då Barca gör en bra första halvlek, men andra tog dem helt slut och var helt bedrövliga, höll på tappa matchen. Matcherna hittills är glädje ämnerna att Munir ser ut att höjt sig ett snäpp, hoppas det håller i sig och att det inte är en tillfällighet. Camaras Ytterbacks spel har imponerat, ett kraftigt misstag mot Leicester(kanske skulle haft frispark) annars väldigt moget, fräjdigt spel och läser spelet bra, fast det är en ovan plats. Klart ett ämne. Matheu har börjat starkt och ser fysiskt stark ut i år. Annars får man nog vänta en bit in i september innan man vet vad den här säsongen barkar av.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-06 22:26
Kollar på OS.

Fotboll mellan Usa-fran

Jag bara älskar spelstilen hos Frankrikes Kapten/mittback/general.
Undrar nästan lite om hon skulle göra det bättre än våra mittbackar idag.
Hon är så dominant och elegant. Hon har Marques vippar.

Älskar henna. Hoppas Barca hittar en motsvarig mittback inom det närmaste 2 åren,
Barcelona Kröjff
2016-08-06 22:20
Förklaringen till storförlusten mot Liverpool skulle kunna vara att spelarna är rejält nedtränade för tillfället. Två faktorer talar emellertid emot en sådan slutsats. Dels har ju de flesta nyss varit på sin semester och dels brukar Luchos upplägg enligt initierade källor, gå ut på att formtoppen ska nås först på vårkanten; d v då allting vanligtvis avgörs. Så nedtränade till bristningsgränsen borde dom vara först nån gång i säg mars. Träningsvärk?
Barcelona Kröjff
2016-08-06 22:02
EIRaval

Okej, då förstår jag. Och Turan hade alltså inte varit intresserad att gå till Barca om Tata varit kvar? Jag menar basket och strandfotboll är inte att leka med, om man vill ta det lite lugnt. Att spela i sand kan suga musten ur benen på vem som helst. Och hoppa högst är kanske inte så svårt i just Barca. Men det ska ju göras också...
Barcelona Vampíro
2016-08-06 22:01
Eller så är det ett bevis på att det var två riktigt dåliga värvningar av klubben. Två spelare som värvades in för att sen lira på onaturliga positioner. Jag har inga problem med att skrota en idé när den från första början inte var särskilt genomtänkt. Detta är FC Barcelona, du får inget gratis speciellt om du k appast brvisat något tidigare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-08-06 21:46
[QUOTE=Kröjff]Problemet med Turan är kanske lika mycket Luchos? Trots att den senare oftast framställdes som en man med hårdhandskar när han tog över från Tata och att alla latmaskars sötebrödsdagar var över i och med hans ankomst, så går det väl inte att blunda för att Diego Simeone från skillnad till karlakarlen med "cojones", fick fart på turken i Atlético? [/QUOTE] Fick fart och fart.. Arda ska ju ha sagt att Simeones spelstil tar för hårt på kroppen. han har inga intetioner att jobba hårdare hos oss utan såg fram emot lite finlir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-06 21:40
Att Messi spelar som någon jävla mittfältare är en gåta som LE fucking bör svara på! Vi har världens bästa målgörare ja Messi är bäst i världen på att göra mål. Vad gör vi? Jo vi gör honom till en mittfältare :/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-06 21:36
[QUOTE=Vampíro]På vilket sätt "förtjänar" Vidal en hel säsong innan man ska kunna kritisera honom? Vad har han ens åstadkommit för att förtjäna den särbehandlingen? [/QUOTE] Självklart kan man kritisera insatser, men att börja skrika om att sälja honom är överdrivet, men det är ju standard på det här forumet samt Reals.... Jag anser att han bör få en hel försäsong samt få speltid undrar kommande säsong. Han fick som sagt inte spela på ett halvår och fick sedan inte alls mycket speltid, jag tycker han förtjänar en chans. Det är ju intressant att dem två spelare som fått mest kritik är just dem spelare som fick titta på i ett halvår, kanske säger en del....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-06 21:35
Mido // Att förlora med 4-0 är aldrig ok, aldrig !! Speciellt inte mot anrika klubbar som Liverpool !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-06 21:27
Är vissa av er seriösa som om det var världens undergång herregud,,, vet ni vad, även om vi skulle förlora med 10-0, så betyder det ingenting för mig förutom att jag vet att det blir en förbättring,,, herregud slappna av! DET ÄR EN TRÄNINGSMATCH!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Himne del Barcelona
2016-08-06 21:25
[QUOTE=Ronaldinho10yElfenomeno9]Hej! Har en fråga angående hotell nere i Barcelona. Någon som vet något billigt hotell nära Camp nou? Har kollat runt, men allt är rätt så dyrt. Tacksam för svar. [/QUOTE] Senator Barcelona brukar jag bo på. Fast allt handlar om hur bra framförhållning man har gällande priset.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-08-06 21:18
Glömde tillägga att det är första gången jag åker ner dit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-08-06 21:14
Hej! Har en fråga angående hotell nere i Barcelona. Någon som vet något billigt hotell nära Camp nou? Har kollat runt, men allt är rätt så dyrt. Tacksam för svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-08-06 20:59
Det är försäsong inge här sa ett smack om deras förnedring mot PSG... Herregud matcher som inte betyder något firar man inte över. Kanske om du är ett barn men det är ju 90 av luffarna där inne.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-06 20:50
@Blaugrana91:


Lägg av, självklart hade flera härinne givetvis jublat ifall om Real Madrid var laget som åkte på en 0-4 torsk mot Liverpool och inte vi. Förståeligt när dem gottar åt en rivals nederlag och vice versa.
Vlom
2016-08-06 20:48
@Katalano:


Nja... Messi började sjunka ner på mittfältet redan när Xavi stagnerade och att argentinaren har gjort det sedan dess.
Vlom
2016-08-06 20:47
@enkos:


Resultatmässigt är det såklart en förnedring, men då får man såklart tänka på omständigheterna bakom vår förlust...
Barcelona Barcelonistas
2016-08-06 20:46
Tack gode Gud att ja miss matchen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-06 20:44
@Katalano:

Nej faktiskt inte. Det är först senaste åren och efter att Xavi lämnat som han börjat spela så.
Barcelona enkos
2016-08-06 20:42
@Vlom:

Det finns som sagt inga ursäkter . Detta är rena rama förnedring.
Vlom
2016-08-06 20:41
Manchester United vann mot oss med 3-1 i en försäsongsmatch under föregående säsongen.

Ändå slutade man 5:a i Premier League och åkte ut från en av de allra lättaste CL-grupperna.

Något att tänka på...
Barcelona Vampíro
2016-08-06 20:39
På vilket sätt "förtjänar" Vidal en hel säsong innan man ska kunna kritisera honom? Vad har han ens åstadkommit för att förtjäna den särbehandlingen? Vi pratar om en spelare som gjorde EN bra säsong med Sevilla, det som ytteemittfältare. Det är inte direkt någon worldbeater utan en spelare som mest lirat i mittenklubbar. Är ganska trött på det resonemanget. Det var en märklig värvning på förhand, han har knappast imponerat när han fått chansen och han ska fan inte få något gratis. Känns jävligt medioker som spelare om man ska vara ärlig.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-06 20:39
@enkos:


Liverpool ligger betydligt längre fram i sin försäsong eftersom att Premier League börjar om en vecka medan La Liga börjar om ca 2 veckor för oss. Samt att ungefär hälften har kommit tillbaka från semestern.
Barcelona Bosketts
2016-08-06 20:32
Helt otroligt hur nivån här inne bara blir sämre och sämre för varje säsong.
Barcelona Katalano
2016-08-06 20:32
[QUOTE=enkos]Messi har spelar 3 matcher nu utan att göra mål. Han får skärpa sig och bestämma vad han vill spels för position. Han kan inte både vara en upplägare och avslutare för det funkar inte så. Antingen spela på topp eller gå ner och ta en plats på mittfältet. [/QUOTE] Det är ju så Messi spelat sedan han slog igenom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-08-06 20:29
@enkos:


Det fungerar för Messi.
Annons: