/spanien/barcelona/forum/1649.aspx/spanien/barcelona/forum/1649.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2016-08-08 13:41
Diego Alves har av Valencia blivit tillsagd att hitta ny klubb innan fönstret stänger. Detta enligt MD. Han ingår inte i tränarens Pako Ayestarans planer. Anledningen har nog lite med hans lön och göra. Ryan och Jaume blir truppens målvakter. Alves är ju den målvakt som ryktats som ersättare till Bravo eller ter Stegen om någon av dem lämnar.
Barcelona Rambla~
2016-08-08 13:36
@Tiki-Taka:


Han är ju inte ens värvad än. Frågan är om ryktet ens stämmer? MD har åtminstone inte skrivit något om det.
Tiki-Taka
2016-08-08 13:30
Helt obegripligt att värva en okänd brasse från Gremio!? Varför köper man inte M Gomez för, en erkänd och beprövad striker ute i Europa, samt att han har en fantastisk säsong bakom sig i Besiktas. Helt obegripligt !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-08 13:28
@El Pistolero #9:

För att han är en svag tränare som ingen lyssnar på och alla skiter i. Barca behöver en "man" som kan höja laget och få spelarna motiverade att ta varje match på största allvar. Kom inte bara och påstå att han vann trippel för även jag hade gjort det med det laget. Spelarna behöver en ny röst. Just nu har inte LE pungor att bytta ut någon av MSN något som behövs för att få de att inse att de måste höja sig och inte tro att de kan göra vad de vill och ändå spela varenda minut i tävlingsmatcher.
Barcelona funB
2016-08-08 13:26
@El Pistolero #9:


Och vi spelade direkt inte lika dåligt som Inter gjort? Mycket slarv individuellt och missar, men laget i helhet va inte dåligt!
Du får gärna hata LE, men han ska bli kickad den dagen han förtjänar det! om den nu kommer
Mascherano#14 el Jefecito
2016-08-08 13:25
@El Pistolero #9:


Du förstår att han förlorade ju en träningsmatch med 4-0 och då sk man sparkas och helst halshuggas offentligt! Det vet du väl? ;)
Mascherano#14 el Jefecito
2016-08-08 13:25
Blaugrana91

Du får det att låta som att vi får miljardvis av euro för tröjreklamen. Om vi säger så här, och nu kopplar jag det direkt till spelarköp för att det blir tydligast så, hade vi skitit i att köpa Andre Gomes så hade vi gått ca plus minus noll om vi även hade skitit i tröjreklam. Är vi chanslösa i CL och ligan utan Andre Gomes? Knappast va?

Jag hade köpt ditt argument om man hade kunnat få en MSN för summan man får för tröjreklamen, men nu är det en Andre Gomes man får och i min värld så är varken han eller Mathieu+Vermaelen värda "priset" av att bli tvungna att bära tröjreklam. Man hade kunnat ge Rafinha/Suarez mer speltid istället för Gomes och behålla en ren tröja. Eller bara skitit i att köpa Arda och gå för Gomes ändå. Man hade kunnat satsa mer på Bartra istället för att köpa Mathieu och Vermaelen.

Visst, vi hade blivit lite sämre om vi hade kört med Bartra istället för Mathieu vissa matcher och truppen hade blivit lite tunnare utan Arda eller Gomes. Men vi hade varit en mycket finare klubb utan Qatar och vi hade framförallt fortfarande varit en speciell klubb utan tröjreklam överhuvdtaget. Och min åsikt är att det hade varit värt det minst 10 ggr om.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 13:19
[QUOTE=enkos]Inter blev förnedrade av Tottenham och Mancini fick sparken. LE får sitta kvar. [/QUOTE] Inte för att jag är LEs största fan men varför skulle han få sparken?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-08-08 13:17
@enkos:Den italienska storklubben har meddelat beskedet på sin hemsida, där de skriver att att det rör sig om en ”ömsesidig överenskommelse” och att de är därför Mancini lämnar klubben.
Barcelona enkos
2016-08-08 13:11
@Barclasico:

Man får inte 2 miljoner euro i skadestånd om man lämnar själv.

Barcelona Barclasico
2016-08-08 13:08
@enkos:


Fel, Mancini sa upp sig
Barcelona enkos
2016-08-08 13:06
Inter blev förnedrade av Tottenham och Mancini fick sparken. LE får sitta kvar.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-08 12:57
[QUOTE=Smogen] Jag vill helst ha en reklamfri tröja, inget annat. Och ja, kostar det oss en CL titel så får det vara så. Tyvärr fattar jag att det är en utopi, tröjsponsor är här för att stanna. Men vi kanske inte behöver gå från UNICEF till diktatur. Det finns grader i helvetet. [/QUOTE] Fast en tröja utan en sponsorer innebär knappast bara utebliven CL-titel, utan även utebliven Liga-titel, hela vår ungdomsakademi skulle fallera än mer (tro det eller ej men det kostar att driva), vi skulle ha svårt att behålla våra stjärnor. Samt att Camp Nou skulle stå kvar som den är och inte generna tillräckligt med pengar då den börjar bli omodern Många verkar indirekt koppla tröjsponsorn till värvningar, men som sagt är knappast bara det som kostar.... Vad gäller Qatar Airways så ja man ägs av staten, men fortfarande är det flygbolaget som vi har på tröjan och flygbolaget har inget med landets politik att göra. Vart pengarna inom diverse företag egentligen kommer ifrån vet man aldrig, SAS ägs av svenska staten, vem vet vilka pengar som rullar i statens kassa? Hade jag fått välja hade jag också hellre sett något annat företag på tröjan, men jag tror att många hänger upp sig på just Qatar, hade flygbolaget hetat något annat men fortfarande ägts av Qatars stat så hade det knappast varit lika mycket tjafs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-08 12:55
Vermaelen alltså bara en läkarundersökning från att skriva på för Roma ? Vad får Barca ?
Barcelona Barclasico
2016-08-08 12:41
Sport: "Barca wants Luan to sign before the Supercopa of Spain begins"
Barcelona Barclasico
2016-08-08 12:40
@Blaugrana91:


Hoppas!!
Barcelona Smogen
2016-08-08 12:35
[QUOTE=Mascherano#14 el Jefecito]Fast nu är det ju inte så att Qatar Airways råkar vara ett företag som "oturligt" nog ligger i diktaturen Qatar. Nej, det är ett statligt bolag och vi gör alltså reklam åt och tar emot pengar av staten Qatar, något som får frasen "Mes que un club" att bli helt innehållslös och som snarare kan liknas vid hyckleri än att vi skulle vara mer än en klubb. Det är fan pinsamt! Speciellt med tanke på vår egen historia av att göra motstånd och förenas tillsammans mot diktatur och fascism. Hade vi slutat att ge bort våra spelare eller slutat köpa skitspelare som Song, Vermaelen och Douglas så hade vi kunnat ha rena tröjor. Eller om våran skitstyrelse hade haft någon jävla skam i kroppen så hade dom bestämt sagt nej tack till diktaturreklam på tröjan och istället letat efter en bättre sponsor som i alla fall nästan förtjänar att bli förknippade med FC Barcelona. Det har hänt så mycket skit i våran klubb sedan 2010 då den här ledningen tog över att jag till och med har förlorat en del av min passion för hela sporten. Jag fattar att alla supportrar inte tycker, tänker eller reagerar exakt som mig, men jag har så svårt att förstå hur man ens bara litegrann kan försvara "Qatar Airways" på våra tröjor. Jag längtar mer till nästa presidentval än vad jag längtar efter att vi ska vinna nästa trippel. [/QUOTE] Du svarade ju mycket bättre än mig. cosign på den!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-08-08 12:34
[QUOTE=Reymar]Finner det komiskt att du ständigt påpekar diktaturen men vad har ett flygbolag att göra med just diktaturen? I såna fall kan jag vända på steken och säga att United som har ett amerikanskt sponsor (Chevrolet) inte heller är något vidare då USA dödat flera miljoner oskyldiga i bl.a Irak och aldrig har jag sett någon klaga på det. Hur man än vrider och vänder på detta hela så finns det i slutändan inget "rent" sponsor/företag, Skulle även påstå att Unicef inte har rent mjöl i påsen. Så då undrar jag vad du skulle tycka om att ha Chevrolet som sponsor? För jag är 100% säker på att du inte skulle klagat lika mycket just för att det är ett västerländskt och inte arabiskt. [/QUOTE] Säga vad man vill om USA, men det är ingen diktatur. Men framförallt ägs inte Chevrolet av amerikanska staten. Den styrande familjen i Quatar äger ju Quatar Airways. Den som bestämmer i landet bwstämmer också i flygbolaget. Ser du inte skillnad på det så kan vi ju lägga ned den här diskusionen. Och för att ändå svara på din fråga, hade tex. Amazon hamnat på tröjan (det ryktas ju ändå om dom) så hade jag inte varit direkt överförtjust. Amazon har ett rykte om sig att behandla sina anställda som skit Jag vill helst ha en reklamfri tröja, inget annat. Och ja, kostar det oss en CL titel så får det vara så. Tyvärr fattar jag att det är en utopi, tröjsponsor är här för att stanna. Men vi kanske inte behöver gå från UNICEF till diktatur. Det finns grader i helvetet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-08 11:06
Ang. Gabigol så har Santos gått ut och sagt att man fått in tre officiella bud, man har inte sagt från vilka men spekuleras att det är från Juve, Inter och Barca. Spelaren kommer efter OS sätta sig ner med sin agent och besluta vart han ska gå. Vet ej om detta stämmer men kan ju vara anledningen till att det är lite "tyst" gällande anfalldvärvningen just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-08 10:44
[QUOTE=Tiki-Taka]Vem är det här Luan Vieira!? Varför går man inte efter Gabigol!?!? [/QUOTE] Har bara sett Luan i två matcher nu under OS och det var väl inte något att hurra för. Å andra sidan finns det absolut inget att hurra för när det gäller Brasiliens OS-lag, inte ens Neymar. Riktigt tråkigt och oinspirerat lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-08 10:34
Vem är det här Luan Vieira!? Varför går man inte efter Gabigol!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-08 08:10
Som jag skrev innan, hoppas Brasilien åker ut snabbt så Neymar kan åka tillbaka till Barça. Brasilien är riktigt svaga, egentligen inget som funkar utan alla kör sitt race.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-08-08 04:54
Såg bara de sista 30 minuterna men Neymar fick inte en enda vettig boll att jobba med, Brasilien är fruktansvärt usla.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 04:33
Rafinha tar alltså inte en startplats i detta usla Brasilien o det med all rätt, illa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 04:19
Rafinha känns väldigt slö i både fötterna o tanke.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-08 04:01
Så då börjar det här maskandet direkt....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-08 03:58
Skulle inte påstå att dom spelar efter sina "förutsättningar" genom att ligga ner och maska sen match minut 5. Termen; att spela efter sina förutsättningar måste väl ändå vara bland dom mest utslitna orden man använder när man ska försvara anti-fotboll idéen. 2 fötter, 1 hjärta och 1 hjärna förutsättningarna är glasklara. 11 spelare vardera och en boll jävel i syfte att VINNA matchen. Att lag försvarar är en grej men att försvara lag som enbart går ut för att förstöra matchrytmen (likt atletico) känns lite cyniskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-08-08 03:47
Brasilien suger,, Irak spelar efter sina förutsättningar, bra kämpat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-08 03:27
Förstår inte varför man bara inte köper Gabigol. En jävla gåta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-08 03:20
Irak spelarna ligger ner hela jävla tiden, gabigol den ende som imponerar!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: