/spanien/barcelona/forum/1648.aspx/spanien/barcelona/forum/1648.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barcagurl
2016-07-29 18:25
Mja är också ytterst fundersam på hur Trippeln fortfarande inte fått en ban.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-29 18:24
[QUOTE=Barcelonistas]Trippeln är en gammal skribent varit medlem här i många år. Jag undrar vad han rökt på för han verkar inte ha alla hästar hemma just nu. [/QUOTE] Trippeln är en Madridista som verkar vara immun från att åka på en ban här. Hur han skriver, vinklar grejer i det han skriver samt skyddar RM direkt. Väldigt enkelt att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-29 18:04
[QUOTE=Trippeln] Shanghai Gomes 30 miljoner euro. Vad har du rökt om man får fråga? [/QUOTE] Vad har DU rökt på? Har du ens koll på vad som händer i klubben eller kommer du hit för att sprida skit? €35M kostade Gomes. Beroende på prestationer kan det öka till €70M där 15M av dessa utbetalas om han är bland topp 10 i Ballon d'Or.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-07-29 18:02
Trippeln är en gammal skribent varit medlem här i många år. Jag undrar vad han rökt på för han verkar inte ha alla hästar hemma just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-07-29 17:50
Trippeln Perioden jag "dog" för Pogba som mest var främst för 2 år sedan. Pogba var väl 21 år gammal då och hyperintressant (vilket han fortfarande är, bara inte för mig). Jag föll för hypen kring honom samt att jag ansåg att han spelade på en väldigt hög nivå för att bara vara 21 år gammal. Jag tycker däremot inte att Pogba har tagit ett ytterligare kliv under de 2 senaste säsongerna, samtidigt som jag under denna perioden (pga mitt tidigare stora intresse för honom) insett att han faktiskt inte är så jävla bra som hypen fått honom att framstå. Han gjorde för övrigt ett ganska så svagt EM, han visade inte på några som helst sätt vara värd den höga 120M€ summa. Det är min åsikt, sen andra välkomna att tycka att Mourinho som självklart är världens bästa tränare vet mycket bättre än mig och att det är argument nog för att Pogba kommer att bli världens bästa mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Trippeln
2016-07-29 17:35
Enkos Messi missade straffen, den straffen var viktig. Hade han satt den så hade Argentina haft stora chanser att gå vinna. Shanghai Gomes 30 miljoner euro. Vad har du rökt om man får fråga?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-29 17:32
Vietto klar för sevilla nu, hade gärna sett honom i barca tröjan tyvärr.. Vem tror ni kommer vara vår nya anfallare? Vi är ju lovade en.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-07-29 17:25
Bale har faktiskt gjort ett starkt år. Han var bra i slutet av ligan och pangade in flera mål, oerhört viktig i CL och var klart den bästa spelaren i finalen med Carrasco. Samt att han var grym i EM.
Barcelona Shanghai
2016-07-29 17:15
Trippeln

André Gomes kostade 30 miljoner euro.

Tillbaks med dig till puertan.

Snälla kan någon banna trollet.
Barcelona Shanghai
2016-07-29 17:14
Pogba tillsammans med Cristiano Ronaldo är de två mest överskattade spelarna någonsin.

Pogba som gjorde enstaka fina mål mot Udinese och sådana lag och helt plötsligt blir han värd 120 miljoner euro efter 4 år. Såg ni ens hur killen spelade i CL och EM? För 10 år sen hade en sån sopa kostat max 5 miljoner euro om ens det.

Vid det här laget vet alla hur pass hypad Cristiano är. Trots att han ej var så involverad i Reals och Portugals triumfer anses han som den stora "hjälten". I Cl gjorde han 12-13 mål i gruppen mot amatörgäng. Vad gjorde han i slutspelet av CL? Jo, de där där 3 målen mot Europa League motståndet Wolfsburg och han blev den stora "hjälten". Vad gjorde han mot City och Atlético? Samma sak i EM hahahaha. Vart va han mot Ungern, Island, Kroatien, Polen och Frankrike?

Han hypas av media och fans, därför får han så mycket utrymme.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-29 17:12
Bring Gabigol, varför? Han kan spela på alla tre positionerna i anfallet men främst så är han en fysisk spelare. Vi har bara Suarez som erbjuder fysik av MSN. Vi behöver en till som ger motståndarbackarna ett helvete fysiskt o det får vi med Gabigol. Neymar, Messi o Munir är inte spelare som trycker bort försvarare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-07-29 17:08
Messis straff var aldrig avgörande även om hans hatare vill hävda det Messi har missat direkt efter att Vidal har missat redan efter första serien. Den avgörande straffen missade Biglia.
Barcelona enkos
2016-07-29 17:06
Gomes säger att han längtar efter att spela med Messi och kommer att njuta. En pik mot sin landsman.
Barcelona Trippeln
2016-07-29 17:00
Vlom Word. "Higuain sviker Messi"? Messi har svikit Higuain lika mycket, Higuain missade ett friläge Messi missade en straff och det efter att Chile missat sin med. Han har svikit Higuain lika mycket som Higuain svikit honom. Det är lätt att skylla ifrån sig, men faktum är att Messis straff var avgörande och den missade han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-07-29 16:58
@Vlom:


Då undrar jag var du har kollat? Messi har fått enormt mycket kritik. Även om det usla förbundet har en del att göra med hans beslut så har det även med att göra av all oförtjänt hat och kritik han har fått av fansen och media. Sedan skulle det kanske vara värt att kolla om Messis match mot Chile, även om det inte betyder mycket nu var han planens bästa spelare, var isolerad gång på gång men skapade ändå chanser och var ett stort hot.

Jag tror heller inte folk enbart kritiserar Higuain för hans insatser i finalerna för Argentina utan även hur han har presterat i toppmatcher för klubblagen. Fast du kanske tycker att hans 8 mål på 48 matcher i CL var imponerande för Real och typ 2 mål totalt i slutspelen?

Med det sagt är Higuain en duktig fotbollsspelare men summan är helt galen.
Barcelona Trippeln
2016-07-29 16:35
Gabriel Jag vet att du dog för Pogba innan, hur kommer det sig att du vänt så kraftigt? Sen är det som du säger, Modric, Busuqtes, Veratti, Kroos, Iniesta är flera klasser bättre. Även Rakitic, och Isco skulle jag säga är bättre. -- Om det är sant att vi köpte Gomes för 70 miljoner euro så har vi skämt ut oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-07-29 16:34
Och när jag ändå pratar om just Gonzalo Higuain, så måste jag säga att han är en fantastisk avslutare som regelbundet når över 20 mål t.o.m. när argentinaren fick dela spelminuter tillsammans med Karim Benzema i Real Madrid. Och under föregående säsongen, gjorde Higuain 36 ligamål för Napoli och blev samtidigt den som gjort flest mål i Serie A under en säsong. En makalös imponerande bedrift eftersom att rekordet som den föregående rekordinnehavaren hade (Gunnar Nordahl) stod i ungefär 70 år och då har Serie A ändå haft flera fantastiska anfallare genom åren såsom Ronaldo, Marco van Basten, Francesco Totti Gabriel Batistuta, Alessandro Del Piero, Zlatan Ibrahimovic o.s.v.

Visst, Higuain har missat chanser under finalerna för Argentina och väldigt många människor är djävulskt snabba med att skylla på honom för att Messi inte har vunnit en landslagstitel med Argentina på seniornivån, när hela laget i själva verket var inget vidare och förlorade mot de bättre lagen för dagen. Många skyller på Higuain, men vad ska man säga om de övriga anfallarna som under finalerna inte visade upp sig?

Om man ska vara riktigt ärlig, så var Messi heller inte någon vidare (naturligtvis utifrån sin egen standard) under finalerna och har sin del av skulden för att Argentina inte har vunnit. Han missade en straff, men knappast ser man folk kalla honom för att vara en s.k. "choker" och att det är alla andras fel oavsett om boven är solen, månen, Illuminati etc.

Visst, övergångssumma som Juventus betalade för Higuain kan ses som lite väl högt. Men med tanke på en rad faktorer (marknad, att han flyttar från en annan titelutmanare i ligan till en, att Higuain har haft en makalös grym säsong etc) s är det förståeligt varför Juventus vill betala hans utköpsklausul.
Barcelona Gabriel
2016-07-29 16:16
Thierry Henry Håller verkligen inte med dig, dagens marknad eller inte, det finns absolut ingenting som berättigar den löjliga summan som Pogba kommer att gå för. Kostar man 120M€ så ska man vara världens bästa mittfältare rätt så överlägset också, och det är han inte i närheten av att vara. Modric, Kroos, Busquets, Iniesta, Thiago, Verratti och ja även vår egna underskattade Rakitic är alla bättre fotbollsspelare idag än vad Pogba är. Men det är just det jag beskrev, hans flashande på youtube samt hans pr team som fått honom att verka bättre än vad han är. Med det sagt är han långt ifrån att vara en dålig spelare, så var snäll och missförstå mig inte. Han är en otroligt duktig fotbollsspelare, men att han ska kosta 120M€ som det ryktas är ju bara helt absurt. Och att använda argumentet att Higuain kostade 94 ser jag inte som ett speciellt bra argument då det är lika löjligt att Hoguain gick för den summan som det är att Pogba går för 120. Enligt mig handlar det inte om att "hänga med", det handlar om att kunna värdera spelare rätt och inte betala sjuka summor bara för att marknaden är sån. Sen är jag långt ifrån lika övertygad som du är om att Pogba om några år blir världens bästa mittfältare, men tiden får utvisa det.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-07-29 16:13
@neymar JR:
Hans utköpsklausul var värd €94m och som Juventus var beredda att slänga upp summan för att få argentinaren.
Barcelona Andresito
2016-07-29 14:19
Oavsett hur komplett och sexig Pogba är så kommer övergångssumman aldrig att berättigas. De enda mittfältarna jag hade kunnat betala 1 miljard för är Xavi och Iniesta. Att Pogba ska komma upp i deras nivå är för mig otänkbart. Iniesta och Xavi kan/kunde påverka matchen helt och hållet. Det var de som bestämde hur matchen skulle se ut. De har aldrig varit poängsspelare vilket säger en hel del om deras tålamod och ovilja att synas, detta gör att deras närvaro förbättrar och lyfter fram spelarna snarare än att de får all cred. Pogba kommer inte nöja sig med att lyfta spelarna omkring sig, han ska vara stjärnan och tar således ofta beslut som gynnar honom själv mer än laget vilket inte är det optimala som mittfältare. Just därför anser jag att Pogba är överskattad och att en miljard är överpris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-29 14:15
Thierry Henry Alldeles för mycket lovord om Pogba. Han har än så länge enbart spelat i en liga som inte håller yttersta nivån. På landslags nivå har han ännu inte visat något som är mer än bra. T om Sissoko överglänser honom där ibland på det som du beskriver. Onekligen är han en bra spelare, som har det mesta. Men en ordinarie plats i Barca, det skulle få jobba hårt med att utvecklas ännu mer, för att kunna ta en plats Han har svårt ibland att kordinera sina långa ben, som gör att det uppstår tekniska problem och misstag.
Barcelona Andresito
2016-07-29 14:04
[QUOTE=Smogen]Tror man kör på Gabigol nu. Man han följt honom en längre tid och när man inte fick typ sitt 1a 2a eller 3e val så köper man Fabigol. Sen så hoppas man att Munir och Gabigol kan utmana varandra om vem som ska vara förste ersättare och därmed höjer dom sig något. Köper vi Gabigol kommer detta fönstret vara det första på mycket länge då jag är riktigt nöjd med värvningarna. [/QUOTE] Munir verkar bli utlånad till Real Sociedad. Att ha både Munir och Gabigol slåss om småminuter gynnar ingen. Förhoppningsvis kan Munir få en hel del speltid i La Real med tanke på att Eusebio är där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2016-07-29 13:58
@Gabriel:
Jag är ledsen men i en värld där en 29 årig Higuain går fö 94 miljoner så är Pogba transfer summa till det närmsta berättigad. Det gäller att anpassa sig till marknaden inte tro att marknaden skall anpassa sig till oss. För då blir vi snart som arsenal och sitter på läktaren när paraden rullar förbi utan oss. Pogba är långt ifrån färdig men är väldigt ung fortfarande för en mittfältare. Han är väldigt ojämn men när han väll når sina toppar så är han helt ostoppbar och kan på egen hand dominera vilken mattchbiöd som helst och vända en match. Om man tror Pogba bara består av små episoder av trixande och flashande så är man ute och cyklar. Hans driv med boll är få förunnat, han är brutalt stark med en fantastisk teknik som gör det omöjligt för motståndare att ta bollen av honom när han har den vid fötterna och väldigt enkelt förr honom att passera motståndare 1 mot 1. I luftspalt har hn få övermän och kan med den spänsten styrkan och tekniken ta ned och behandla bollar i trånga situationer som dom flesta andra hade haft svårt att nå med huvudet ens en gång. Lägg sen där till det fina spelsinnet, passningarna och skotten. Han är helt komplett. När han når guldåldern för mittfältare och mognar i sitt spel så kommer united ha världens bästa mittfältare i laget. Det finns ingen mittfältare i dagens fotboll som ens är nära hans potential. Vi valde att gå för en biliga te Gomes då vi ej hade råd. En fattig mans Pogba som bäst. Tiden får utvisa resultatet av köpen. Personligen säger jag grattis till united redan nu. Argumenten för att Pogba skulle va en överskattad youtube spelare är för mig lika löjeväckande som dom som beskrev Neymar på samma sätt innan vi köpte honom. José Mourinho (den framgångsrikaste tränaren i modern tid) har knappast valt att köpa Pogba för 1.3 miljarder kronor pga några "flashar" på Youtube.....
Barcelona Smogen
2016-07-29 13:36
[QUOTE=Blaugrana91]Enligt Sport har Gabriel Barbosa (Gabigol) tackat nej till Juves bud då han väntar på Barca tydligen. Får se vad som händer nu när Robert har åkt till Brasilien. [/QUOTE] Tror man kör på Gabigol nu. Man han följt honom en längre tid och när man inte fick typ sitt 1a 2a eller 3e val så köper man Fabigol. Sen så hoppas man att Munir och Gabigol kan utmana varandra om vem som ska vara förste ersättare och därmed höjer dom sig något. Köper vi Gabigol kommer detta fönstret vara det första på mycket länge då jag är riktigt nöjd med värvningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-29 13:26
[QUOTE=MessiLionel]När spelar Barca sin första träningsmatch? Är det mot Leicester på onsdag eller? [/QUOTE] fcbarcelona.com är ett tips för framtiden. Barca spelar sin första match imorgon mot Celtic klockan 19.00.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2016-07-29 13:20
När spelar Barca sin första träningsmatch? Är det mot Leicester på onsdag eller?
Barcelona Blaugrana91
2016-07-29 13:06
Enligt Sport har Gabriel Barbosa (Gabigol) tackat nej till Juves bud då han väntar på Barca tydligen. Får se vad som händer nu när Robert har åkt till Brasilien.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-29 12:48
Trippeln

Håller med riktigt orolig på anfallsfronten, alldeles för mediokra spelare vi har där.
Däremot på högerbacks positionen vimlar det av världsspelare.
Sergi kanske kan spela 9:a också, då behöver vi ingen anfallare heller.
Barcelona enkos
2016-07-29 12:39
Tittar just nu på Atletico mot Tottenham, en träningsmatch men vilken hjärta har varenda spelare i Atletico och spelar som om det var en tävlingsmatch. Det står 0-0 men Atletico låter inte Tottenham andas. Godin har precis gjort 1-0 för Atletico.
Barcelona dinho the artist
2016-07-29 12:26
@Mascherano#14 el Jefecito:

haha FC Nike hade fan varit något
Annons: