/spanien/barcelona/forum/1645.aspx/spanien/barcelona/forum/1645.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2016-08-18 22:46
Varför köpa Ajax målvakten för 10-12 miljoner, när vi kan få en mycket bättre målvakt för 5-8 miljoner. Hoppas allt detta är massa bullshit rykten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-08-18 22:23
@Gabriel:
LE har gett oss mycket glädje dom två åren han varit tränare, men jag känner såhär, att våran sportchef(?) Robert gör ett kanon jobb, det är bra spelare som han värvad på förhand och förslagen som han verkar komma med är inte illa pinkat heller. Att han håller på och fixa en deal med Valencia där Paco och målvakten Alves ingår i, bör då LE faktiskt sitta ner i båten lite, vi är en klubb som sitter i skulder, vi har haft en hel del motgångar mot oss utanför den sportsliga sidan, där transfer ban, bötern som klubben skall betala för fiffel med mark, Neymar affären, att LE ska hålla på och envisas är inte till mycket hjälp. Ibland får ledningen faktiskt tänka på klubbens bästa och bara ta och sätta ner foten, visst tränaren har rätt att sura och envisas och stoppa en affär OM det är en "Douglas" värvning som är på väg, men nu är det Diego Alves som stundtals varit brutalt bra speciellt när han har fått vakta buren mot oss och LE har bevittnat det. Paco är en framtida spansk landslags anfallare om allt går rätt och kan avlasta Suarez, Paco är även en spelare att slänga in när matcher låser sig då Paco är en väldigt smart spelare, perfekt uppgift för en kommande anfallare i Barca, då pressen är på MSN. Någon mer än mig som imponerades av Andre Gomes ? Han slarvade lite, men man ser att det finns fin potential i den grabben, det som chockade mig igår var hans fina passningsspel speciellt mellan linjerna. Edit: O så lägger El Pistolero upp statistik där Gomes hade 94% i passningar till rätt adress :D
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 22:22
Barca players with best pass success% against Sevilla: Umtiti - 98% Gomes - 94% Arda - 93% Samper - 93% Messi - 91% Masche - 91% Busquets - 91% Digne - 91% Tror de flesta av oss har en ny favorit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-18 22:08
Förstår mig faktiskt inte heller på Lucho när det kommer till Diego Alves, det är ju faktiskt en bra målvakt. Kan det vara så att han känner att ter Stegen kanske är lite för skadebenägen och att han i så fall inte känner att Alves håller måttet. För i så fall ser han ju inte den nya målvakt som bara en CdR målvakt utan också som en viss garanti på att ersättaren till Bravo ska kunna klara av att prestera även i liga och champions league sammanhang (när MaTs inte är tillgänglig).

Sen anser ju jag, och de flesta andra här inne att Diego Alves är tillräckligt kapabel för att klara av ett sånt scenario om det nu skulle inträffa, men Lucho är envis som tusan och om han känner att Diego Alves inte kan ge honom de garantier han vill ha så är det helt enkelt så och inte mycket att göra åt.

Å andra sidan verkar han inte vara nöjd med någon av de förslag som Robert och ledningen lagt fram till honom, utan han vill nog helst vill ha kvar Bravo till vilket pris som helst. Vilken soppa det här är.
Barcelona Cule4life
2016-08-18 22:01
Fan vad jag har sett av d Alves genom åren är det en riktig klass målvakt. Gör alltid sjuka räddningar speciellt mot Barça.

Men Alcacer har jag ingen koll på, vad är det som är så bra med honom?
Barcelona Rambla~
2016-08-18 22:00
Lucho är pissed för att Bravo lämnar och hämnas genom att vägra ta in D Alves. Istället ska han ha in en medioker Cillesen som dessutom är dyrare. Alves för 8m och som dessutom kan ligan, är en perfekt värvning. Ibland önskar jag att Lucho bara kunde lägga sin prestige och envishet åt sidan istället för krångla. Aja, den där Cillesen ska ändå bara spela CdR så skit samma. Dyrt precis för en andramålvakt kan jag tycka.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 21:30
"enbent" Hahaha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-18 21:26
Abidal var också "enbent" och han lämnade klubben som en legend. Umtiti is a boss!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 21:18
Hade varit nice med nya anfallaren till ligastart. Helr sjukt va det dröjer med Alcacer.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 21:00
Hoppas verkligen att D.Alves och Paco köps in nu! Låt Bravo, Douglas och munir gå....vilken trupp vi har då!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 20:52
"Mittfältet ser begränsat ut"........du vet inte vad du pratar om Hahaha!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-18 20:43
Första halvlek mot Leicester är den halvlek vi har spelat bra fotboll. Resten riktigt skräp fotboll. Matchen i går är katastrofal första 10-15 minuterna. Verkar som om dem inte har någon match genomgång. Rak försvar och mittfält, helt omöjligt att spela upp bollen. Sen efter 15 minuter tar Busquets tag i det går ned mellan mittbackarna och säger att dem ska bredda och automatiskt flyttar ytterbackarna fram. Då får dem direkt fler uppspels allternativ och sedan mål som följd. Men efter ett tag faller vi tillbaks och tappar trianglarna. Press och understöds spelet är som helt bortblåst. Busquets och Marcherano försöker i mellanåt att sätta ingång en press, men får inte med sig resten av laget. Vi har en tendens att hela tiden falla. kan lätt bli så med nya spelare, som inte är van att spela så, men då måste Lucho vara på dem. Men jag är osäker om han vill spela så längre. Mittfältet ser lite för begränsad ut, vi har bara Iniesta som klarar av göra sin spelar och löpa en längre strecka med boll. Saknas tempoväxlingar och snabbhet. Gomes försökte en gång i slutet på vänsterkanten, men kom inte förbi, motståndar tog bollen. Annars tycker jag Gomes gör en riktigt bra match. Umtiti ser lovande ut, bara rädd att han är för enbent. Brukar bli problem för enbenta mittbackar, när dem blir pressade. En så länge ser det ut som om han grejar det, men det ska bli intressant att se honom när vi möter bra motstånd. Sevilla har ju inget anfall längre. Denis start har inte varit bra, varken offensivt och defensivt. Ser inte ut som han är på, att han inte riktigt är klar för det här. Jag är nog rädd att han får begränsat med speltid i år.
Barcelona lapulgatomica
2016-08-18 19:42
^^FreeYourMind*Think*Reflect Haha, nej, Douglas är ett lost case. Dock med den frisyren han skaffat så tror jag att en framtida karriär som sumobrottare hade passat. Några fler kilon där så... För på fotbollsplanen är han oduglig, och tyvärr en produkt av den skumma relationen Barça - Traffic.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-18 19:19
[QUOTE=lapulgatomica]Munirs uppryckning ligger inte i att han har blivit en så extremt mycket bättre spelare under sommaren, för även om han troligtvis lagt ner lite extra tid så handlar det inte om rent speltekniska moment. Under förra säsongen var han ängslig och rädd för att göra fel, och vågade inte göra misstag, vilket fick motsatt effekt då han bara gjorde fler av den varan. Han såg kantig och malplacerad ut, och bollbehandlingen lämnade mycket i övrigt att önska. Anledningen till att Munir fått så många chanser trots bristande prestationer tror jag är att Lucho ser honom varje dag, och ser alla hans kvalitéer som finns där bakom ett ängslighetshölje liknande Sergi Roberto. Under denna försäsong är det en ny Munir El Haddadi vi får bevittna. Han rör sig bra, han tar kreativa beslut och är mjuk och känslig i sin bollberöring. Tekniken ser allt annat än kantig ut och beslutsfattandet har förbättrats. Förklaringen till förbättringen ligger högst troligt närmast enbart i ett bättre självförtroende. Därför måste han hanteras varsamt och visas kärlek, få möjlighet att göra fel utan att miljoner culers skriker att han minsann förstör manitas och tar beslut som en junior. Får Munir den möjligheten, spelas centralt och slipar på några svagheter har vi den ultimata Suárez-ersättaren inom truppen. [/QUOTE] klockren. Minns när vi alla svärde åt vår Roberto. kolla på han nu. Han kan säkert hoppa in som målvakt och mittback med. Nu kommer 100 000 kr frågan. Tror du att Douglas har någon fotboll elle talang överhuvudtaget alls :-p?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-18 19:12
[QUOTE=Reymar]Nej Alves är fri att lämna men Lucho har bromsat den affären då han ej vill bli av med Bravo och att Alves inte ingår i listan av potentiella ersättare till Bravo. [/QUOTE] Fast Bravo kommer ju uppenbarligen lämna oavsett så det låter som ett konstigt resonemang.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 19:12
Men frågan är...varför ska Cillessen agera som back up när kan spela som ordinarie målvakt i ett annat lag!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-18 19:11
[QUOTE=Tiki-Taka]Eller lönekravet som stökar till det!? [/QUOTE] Så kan det också vara, klubben kanske också är orolig att samma situation som med Bravo och Stegen kan inträffa med Alves också?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-08-18 19:11
@Blaugrana91:

Nej Alves är fri att lämna men Lucho har bromsat den affären då han ej vill bli av med Bravo och att Alves inte ingår i listan av potentiella ersättare till Bravo.
Tiki-Taka
2016-08-18 19:09
Eller lönekravet som stökar till det!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-18 19:05
[QUOTE=Tiki-Taka]Barcelona expected to pay 10-12M for Ajax goalkeeper Cillessen (27). He will replace Bravo. [@Mike Varför betala dubbelt upp för en målvakt som inte kan ligan och som är sämre än D.alves!? Helt jävla ologiskt! [/QUOTE] Ja låter konstigt. Kan det vara så att Valencia inte vill sälja både Alcácer och Alves till oss med tanke på att vi redan har värvat Gomes från dem? Och då blir det bara en av dem och då satsar vi på Alcácer?
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 18:57
Barcelona expected to pay 10-12M for Ajax goalkeeper Cillessen (27). He will replace Bravo. [@Mike Varför betala dubbelt upp för en målvakt som inte kan ligan och som är sämre än D.alves!? Helt jävla ologiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-18 18:30
@FCB14:


Äsch, båda de straffarna han gav oss var korrekta och solklara, den som däremot var felaktigt dömd var straffen han belönade Ronaldo med hans filmning utanför straffområdet. Sen glömmer jag aldrig hur äcklig han var mot oss i cupfinalen mot Madrid 2011, Madrid tillätts göra vad som helst mot våra spelare. Alla mma tricks var tillåtna. Nej han är långt ifrån en favorit hos mig.
Barcelona Gabriel
2016-08-18 18:09
Har ingen koll alls på Cillessen, är han så jäkla dålig eller? Klart att jag också föredrar en målvakt som kan ligan redan, Diego Alves är därför perfekt. Annars finns Reina tillgänglig.
Tiki-Taka
2016-08-18 18:07
Negotiations between Barcelona and Ajax for goalkeeper Cillessen (27) are advanced. 10-12M expected fee. [md] .......ingen kommentar
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-18 18:07
Barcelona are interested in Ajax goalkeeper Cillessen (27), replacement for Bravo. [Sport] #fcblive Hoppas detta är ett jävla skämt!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB14
2016-08-18 17:53
@Gabriel:


Nja, tycker om Mallenco. Jag kanske är färgad av att han gav oss 2 straffar i ett El Clasico mot madrid i Bernabeu.
Barcelona Gabriel
2016-08-18 17:46
El Pistolero

Finns värre än Lahoz. Clos Gomez, Jesus Gil Manzano och Undiano Mallenco är alla värre.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-18 17:13
Mateu Lahoz will be the referee for Barça's second La Liga game against Athletic Bilbao at San Mames. #fcblive Skumt att denne Lahoz alltid får döma Barcas tuffa bortamatcher i ligan?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-18 16:17
[QUOTE=El Pistolero #9]Carlos Bosch (Suoerdeporte journalist): "Paco Alcacer wants to leave Valencia." [tribunavcf] #fcblive [/QUOTE] Trovärdig källa allafall. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona lapulgatomica
2016-08-18 16:15
Munirs uppryckning ligger inte i att han har blivit en så extremt mycket bättre spelare under sommaren, för även om han troligtvis lagt ner lite extra tid så handlar det inte om rent speltekniska moment. Under förra säsongen var han ängslig och rädd för att göra fel, och vågade inte göra misstag, vilket fick motsatt effekt då han bara gjorde fler av den varan. Han såg kantig och malplacerad ut, och bollbehandlingen lämnade mycket i övrigt att önska. Anledningen till att Munir fått så många chanser trots bristande prestationer tror jag är att Lucho ser honom varje dag, och ser alla hans kvalitéer som finns där bakom ett ängslighetshölje liknande Sergi Roberto. Under denna försäsong är det en ny Munir El Haddadi vi får bevittna. Han rör sig bra, han tar kreativa beslut och är mjuk och känslig i sin bollberöring. Tekniken ser allt annat än kantig ut och beslutsfattandet har förbättrats. Förklaringen till förbättringen ligger högst troligt närmast enbart i ett bättre självförtroende. Därför måste han hanteras varsamt och visas kärlek, få möjlighet att göra fel utan att miljoner culers skriker att han minsann förstör manitas och tar beslut som en junior. Får Munir den möjligheten, spelas centralt och slipar på några svagheter har vi den ultimata Suárez-ersättaren inom truppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: