/spanien/barcelona/forum/1641.aspx/spanien/barcelona/forum/1641.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Tiki-Taka
2016-08-19 22:25
Ni får tycka vad ni vill, jag har min åsikt och ni har er! Tycker bara att Pep betedde sig oerhört illa och gjorde bort sig totalt med tanke på dem ekonomiska omständigheterna samt att han misslyckades med att få ut Zlatans potential. Med det laget hade Mourinho vunnit fler titlar än vad Pep gjorde. Det är vad jag tror iallafall. Inte svårt att vinna när du har tidernas bästa lag att leka med ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 22:24
[QUOTE=Vlom]"Zlatan bestämde över sig själv, laget, ledarna och förbundet" - Kim Källström [/QUOTE] Precis, antaligen försökte han göra samma i Barca, vilket såklart inte gick hem och då var det ut med huvudet före.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 22:22
[QUOTE=Tiki-Taka]Såklart fan han inte ska acceptera bänken, en storstjärna och en av världens bästa anfallare som har köpts in för en rekordsumma, såklart han inte ska acceptera bänken. Pep gjorde bort sig, och tack vare hans usla taktik vi inte vann CL 2010! [/QUOTE] Jaha och vad spelar det roll om du är en storstjärna, presterar du inte ska du bänkas! Ehh Pep vann CL innan Zlatan kom och vi vann sedan efter Zlatan också....Säger väl allt? Men det är omöjligt att diskutera med Zlatanister... Att sälja honom var bland det bästa Barca någonsin gjort, ja trots en halv miljard i förlust!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-19 22:21
@Shanghai:


"Zlatan bestämde över sig själv, laget, ledarna och förbundet"

- Kim Källström
Tiki-Taka
2016-08-19 22:21
Namnet Tiki-taka har jag för att det symboliserar en spelstil i fotboll som har utvecklats från totalfotbollen och kännetecknas av kortpassningar och rörelse....dvs skapat av rinus michels. Har ingen koppling med Pep här inte!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 22:20
Killen är inte lätt att handskas med, han är dryg och högmodig. Inte konstigt på att spelare från svenska landslaget börjar öppna sin mun nu när han har slutat. Han är en diktator.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 22:19
En culé som klankar ner på klubbens nästviktigaste person genom tiderna bara för att skydda sin Zlatan. Obegripligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 22:17
Tiki-Taka

1. Varför uttrycker du dig verbalt och angriper Pep med smädelser när du har smeknamnet "Tiki-Taka"? Visste du att det var Pep som utvecklade och distribuerade tiki-taka?

2. Ja, det var hans feeling som gjorde att vi satsade på Zlatan och han gjorde fel där att värva honom från första början. Likaså hade han feelings om Chygrynskiy och ukrainaren var ett fullständigt misslyckande. Värvningar är inte Peps vassaste sida.

Barcelona Z_Z
2016-08-19 22:14
@Tiki-Taka:


Kan absolut köpa det du skriver att det var ett felköp rakt igenom. Att byta ut Eto'o som var så otroligt perfekt för Barcas anfallsspel mot Zlatan som helt ärligt spelade en mycket mer statisk fotboll var rakt igenom idioti.

Men Zlatan gjorde inte mer än en okej säsong. Tycker helt ärligt du ska titta om alla matcherna under såväl hösten som våren om du hittar någon ledig tid och faktiskt kollar på spelet och hur ofta spelet stoppades upp på grund av just Zlatan. Att han gjorde 8-9 mål på de första 11 matcherna är vad som lyfte hans insats och på grund av det så har väldigt många (inklusive dig själv uppenbarligen) inte det minsta minne av hur han var i övrigt.
Tiki-Taka
2016-08-19 22:13
Ni ser ju själva...vart han än går, där han har en tränare som tror på honom, så resulterar det i succé! 2 mål idag och mer kan det bli. Kung Zlatan! Sveriges stolthet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-19 22:13
Vi vann cl året innan Zlatan kom, vi vann cl året efter han lämna.....
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 22:12
Haha "rättfärdig" petning!? Du menar "frysa ut spelaren" taktiken istället...killen presterade fram tills Pep pissade honom på ansiktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-19 22:11
HAHAHAHHAHAHA Zlatan 2måls skytt
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 22:10
Såklart fan han inte ska acceptera bänken, en storstjärna och en av världens bästa anfallare som har köpts in för en rekordsumma, såklart han inte ska acceptera bänken. Pep gjorde bort sig, och tack vare hans usla taktik vi inte vann CL 2010!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 22:10
[QUOTE=Tiki-Taka]Det summerar en mentalt krossad Zlatan...orsakat av åsnan Pep! Med rätt tränare hade Ibra varit en gigant, det är jag övertygad om! Självförtroende gör mycket ;-) [/QUOTE] Så Zlatan kan alltså inte hantera en helt rättfärdig petning utan att bli "mentalt krossad" och börja gnälla och klaga. Isåfall bevisar han än mer att han inte höll måttet för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 22:08
Det var väl Pep som valde ut Ibra för hans spelsystem. Felet ligger hos Pep, inte Zlatan. Pep bad klubben att punga ut dem pengarna för Zlatan, visar bara på vilken idiot han var i detta scenario!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 22:07
Tiki-Taka

Bojan Krkic var mäkta imponerande under våren år 2010. Han avgjorde några matcher, där inklusive den tuffa matchen mot Sevilla på Sanchez Pizjuan. Killen var även nära att ta oss till final i CL mot Inter, men domaren dömde bort målet för hands. Så att säga det är p.g.a schismen så har du fel, Zlatan accepterade inte bänken helt enkelt för han var och är fortfarande högmodig.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 22:06
[QUOTE=Tiki-Taka]Bojan bänkade honom inte....du måste fatta att Pep frös ut honom och gjorde så för att jävlas med Ibra. Bojan bänkade inte honom pga att han är bättre, utan pga schismen med Pep. Om inte du har fattat det är du helt borta! [/QUOTE] Pep fryser bara ut spelare han inte anser vara dugliga till hans spelsystem. Tyvärr passa inte Zlatan in, hur svårt är det att förstå? Det är inget sammanträffande att vi vann CL när vi gjorde oss av med Zlatan o ersatte med Villa. Villa passa in så mycket bättre. Sen, varför såga en sån klubblegend som Pep för att Zlatan helt enkelt inte passa in? Obegripligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 22:05
Det summerar en mentalt krossad Zlatan...orsakat av åsnan Pep! Med rätt tränare hade Ibra varit en gigant, det är jag övertygad om! Självförtroende gör mycket ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 22:04
[QUOTE=Tiki-Taka]Bojan bänkade honom inte....du måste fatta att Pep frös ut honom och gjorde så för att jävlas med Ibra. Bojan bänkade inte honom pga att han är bättre, utan pga schismen med Pep. Om inte du har fattat det är du helt borta! [/QUOTE] Pep frös knappast ut honom i första läget. Zlatan spelade dåligt och blev bänkad med all rätt. Em 19 årig Bojan presterade bättre och fick därför spela, enkelt. Divan kunde inte acceptera det och visade sitt rätta jag för Pep och vad som hände sen vet vi ju. Höj nivån för övrigt och kalla mig inte borta dessutom....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 22:03
Tiki-Taka

Än idag kommer jag ihåg denna match och jag ser denna match som referens för att tysta sådana som dig (zlatanist). Messi gjorde hattrick (varav ett av de kanske var bland hans finaste i karriären). Messi kunde göra 4 mål efter att han hade snurrat bort nästan hela Real Zaragoza, men ödmjuk som han är - ger han bollen till divan som missade flera solklara chanser.

Hoppas alla tittar på klippet, den summerar i princip hela hans karriär i FC Barcelona.
Tiki-Taka
2016-08-19 22:01
Bojan bänkade honom inte....du måste fatta att Pep frös ut honom och gjorde så för att jävlas med Ibra. Bojan bänkade inte honom pga att han är bättre, utan pga schismen med Pep. Om inte du har fattat det är du helt borta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 22:00
[QUOTE=II Barça II]Du måste skoja, Zlatan levererade fram tills dess han hamnade i konflikt med Pep. Dessutom avgjorde han El Classico. [/QUOTE] Den summan plus Eto'o var skandalöst för en spelare som inte kunde kombinera på små ytor o förstörde mer anfall än vice versa. Zlatan var anledningen till varför vi inte försvara CL på självaste Bernabeu. Mot Inter så var det som att vi spela med 10 man. Helt bedrövlig o blev så illa att Bojan peta honom. Han har levererat överallt förutom i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 21:59
Tyvärr har inte Pep kulorna att styra stjärnor med stora egon...han vill endast ha lydiga springpojkar som han kan styra! Därför han aldrig kommer upp till Mourinhos nivå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 21:59
Zlatan passade aldrig in i Barcelona, en arrogant diva har inget i den här klubben att göra. Och visst han var ok under perioder, men fakta är att Bojan bänkade honom. Vilket divan inte kunde acceptera. När han sen inte fick som han ville var det dags att gnälla och då åkte han ut med huvudet före. Bara det faktum att Barca var villiga att göra en förlust på en halv miljard säger allt om vad man ansåg om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 21:56
Kolla på detta klipp och njut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 21:56
@Rambla~:


Håller med dig, jag avskyr denna målvkat sen jag såg honom första gången i VM 2014. Vi skjuter oss själva i foten om vi värvar denna papperskorg, satsa på Diego Alves som har rutinen och känner till ligan in och ut.

Vi har gjort ett fantastiskt mercato fram till slutet om nu vi värvar den holländska sopan och Alcacer.
Tiki-Taka
2016-08-19 21:54
Zlatan var brutal hos oss! Men åsnan Pep frös ut sin värvning....36 matcher, 21 mål och 9 assist säger väl det mesta... med tanke på att han var en bänksittare i ett halvår så är en mycket stark prestation! Såklart Ibra inte presterade i sin topp sista halvåret när han har en tränare som tryckte ner honom och som inte pratade med han. Fortfarande övertygad om att Zlatan hade varit en legend hos oss om han hade haft en tränare som trodde på honom och som gav honom utrymmet till att spela sitt spel! Kommer aldrig förlåta Guardiola för det grisiga beteendet han hade mot Zlatan, hatar han sen dess! Köper en spelare för 700 miljoner, ett år senare säljs han för 200 mille. En 500 jävla miljoner i förlust på ett år....inte acceptabelt och rent ut sagt pinsamt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 21:53
Återigen kommer det folk som hyllar divan Zlatan och menar att han lyckades i vår klubb. Han blev petad av 19-årige Bojan och Pedro, så jag förstår inte hur han hyllas till skyarna under hans tid i våran klubb eller så beskylls fiaskot på Pep. När ska ni bestämma er zlatainster, han var urkass i FC Barcelona under våren och missade gång på gång lägen därav av blev han petad.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 21:50
Ja jag är på dåligt humör överlag, därav mitt inlägg nedan...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: