/spanien/barcelona/forum/16396.aspx/spanien/barcelona/forum/16396.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-09-02 09:04
Naknooo

Vem bryr sig vilket lag han tycker är bäst? Han spelar inte för oss längre så det är onödigt att ens fortsätta prata om honom här inne.. Varje gång man loggar in här så ser man något om Zlatan.
Barcelona Naknooo
2010-09-02 04:17
En liten grej jag hakat upp mig på med zlatan cirkusen är att han inte kan bestämma sig vilket lag han tycker är bäst i världen...

Barcelona är mycket starka men dit jag är påväg är enligt min mening bäst i världen..så lät det precis när allt var klart med milan, såhär lät det på senaste presskonferansen dock, Barcelona är världens bästa lag men jag tar det som en utmaning!

Ja Zlatan du är en pajjas, du stod för en OK säsong i barca inte mer inte mindre, och det är skönt att hela cirkusen är över nu..tack för mig !
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-09-02 02:59
Gonzalo Il Pipita - "Hombre"

Herregud, Zlatan ämnet slutar aldrig! Det känns som en ond-cirkel nu. Zlatan kunde inte anpassa sig tillräckligt och han gillade tydligen inte det faktum att han kunde nöta bänk den här säsongen. Allt är ett spel bara, han spelar ett spel med medierna. Det är vad jag tror det är, jag köper inte hans argument, jag tror knappast på ett ord av vad han säger. Om han nu anklagar Pep för att "fly från sina problem" så är han ju en hycklare då han själv skickar ut sin agent för att gråta ut i media istället för att vara en man och tala ur egen mun, istället så gömde han sig och lekte oskyldig.
Real Madrid Gonzalo Il Pipita - "Hombre"
2010-09-02 02:44
Zlatan hade faktist en poäng i presskonferensen idag.

"Jag har haft dem största tränarna Capello och Mourinho, jag har aldrig haft problem med dem och dem har inte haft problem med mig"

"En stor tränare löser problem, en sämre tränare flyr från problem"

Nu ver jag inte om de fanns något problem, något som Zlatan förnekat.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-09-02 02:18
Sentuary//

en tjänst? Zlatan är ingen okänd fjunis. Han är en etablerad världstjärna 28 år gammal och behöver inga tjänster. Det är uppenbart att guardiola inte läst på ordentligt om Zlatan och att han mitt i säsongen plötsligt kom på att Zlatan inte va den
spelartypen han trodde sig vilja ha i Barca. Zlatans
misslyckande är helt och hållet peps fel. Ibra sprang mer än
va han någonsinn gjort tidigare under sin karriär. Han kom hit
och gjorde succé bara för att sedan bli bänkad av pep utan
att få någon förklaring till vrf. Klart han är förbannad! Han kan
ju inte hjälpa att pep inte gjort sina läxor. Att han ödslat 700
miljoner av barcas tillgångar för att sedan misslyckas med att
integrera ibra till barcas stil. Zlatan har haft en klanderfri
attityd och profesionalitet både på och utanför planen och gjorde 19 ligamål i sin debutsäsong. Vilket är mycket om man har koll på vilken spelartyp Zlatan är. Man kan inte begära
mer av honom. Pep därimot. Herregud. Hur mycket har han inte kostat Barca med sina floppvärvningar igentligen? Sen det fega tillvägagångsättet han har mot spelarna? Och sättet han mobba ut etoo yaya på dessutom.
Barcelonistas
2010-09-02 01:29
ja håller me rivaldo ibra har all rätt o kritisera guardiola. en tränare ska kunna prata me spelare om man ej kan detta är det bara o lägga ner verksamheten tyvärr.

Men de går inte o skylla allt på pep heller ja tycker att kråkan gjorde en del fel me. tex att han inte gav pizzabagaren raiola en stor fet smäll på käften ( ok inte exakt så men a ni fattar va ja menar)
Barcelona Sentuary
2010-09-02 00:47
Ämne: Ämne: "Jag är....
Tagga ner själv nu, varför ska han kritisera Pep för det första? Pep gav han chansen, inte Peps fel att han började leka kung här och lunka omkring på plan som en ointresserad j*vel.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-09-02 00:38
Ämne: "Jag är en vinnare"
....Hetfield//

tagga ner. Killen har all rätt i världen att kritisera pep. En tränare som inte ens kan föra en dialog med sina spelare förtjänar kritik. Utöver det har jag inte hört honom yttra 1 enda
negativt ord om barca. Sen att kritisera en spelare som inte
gått igenom 1 enda säsong som proffs titellös för att inte va
en vinnare är ju patetiskt. Måste man vinna cl för att va en
vinnare? Sen att han inte kommer vinna något med Sverige.
Whopi do liksom. Det enda Sverige vunnit är la os 1948?
Sätt Messi i Sverige å han hade inte haft större chans å vinna nått med Sverige han. Sen kritiken om att han skulle va penga*ora och opportunist. Opportunist köper jag men pengaho*à njae. Vad man vet om Zlatan så har han under hela sin karriär drivits av sina ambitioner på plan. Att bli så bra som möjligt. Att vinna så mycket som möjligt. Därför tog han också lönesänkningen i milan ist för att gå till city. Lägg ner skitsnacket istället och se framot.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-09-02 00:24
Och vad får dig att tro att pato kommer lämna Milan? Milan är en grymt samansvetsad förening där alla står varann väldigt nära. Från berlusconi till planskötarna. Man släpper aldrig ifrån sig spelare om det är negativt för klubben. Visst shevchenko lämna. Men kolla summan han lämna för och vad han prestera efter det. Kaka lämna. Jajjemen men kolla summan (700 miljoner) och vad han presterat sen flytten. Milans ledning är dom
mest erfarna och bland dom klyftigaste i branchen. Samt att dom inte är ekonomiskt beroende av att sälja spelare. Dom ser precis I vilken stund en spelare går ner och säljer medan Marknadspriset är högt. Visst kan vi få pato om några år.
Frågan är bara för hur mycket och i vilket skick.
Att ingå i affärer med Milan slutar sällan lyckligt. Kolla bara hur dom råna os i år. Eller för all del fråga moratti (seedorf,pirlo).
Barcelona Steve json
2010-09-02 00:09
Ämne: "Jag är en vinnare" ....
Hetfield- Megan Fox is a dude , Ibra pratade väl knappast skit om klubben Barcelona(eller spelarna)
Det är ju helt klart att det är "Filosofen" som var problemet och är den han attackerar(rätt ska vara rätt) Tråkigt att se så mkt bitterhet. Se framåt och låt det som sket bero!
Barcelona älskabarcelona
2010-09-01 23:48
Pato kommer med största sannolikhet lämna Milan efter nåra säsonger . Hoppas då att vi får se han i Barca i anfallet tillsammans med Messi i framtiden :D
Barcelona barba
2010-09-01 23:47
Menar väl helt enkelt att truppen är bred nog som den är utan att behöva byta status på reserverna.
AndreD
2010-09-01 23:45
1.70-ligan

Sorry för upprepningen, får skylla på att jag är lite trött :)
Barcelona Rambla~
2010-09-01 23:44
Zubi talar ur nattmösan. No pressure? Lycka till med att behålla spelare som Thiago då. Varför tror ni att han endast förlängde med 1 säsong. Tar e inte in honom i truppen så drar han. Säkert också JDS.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-01 23:42
På tal om Henrique:

Om det är någon som har förtjänat en plats bland de som är utlånade så är det faktiskt Henrique. Han har varit en viktig pelare i Leverkusen och nu i Racing Santander. Man måste komma ihåg att han är ung, och nu har han ett par år i fickan av erfarenhet.

Ge honom en chans nästa år Pep, skit i dina "feelings". Det skulle inte förvåna mig om vi värvade Gallas eller Campbell bara för att Pep har en feeling.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-09-01 23:40
"Jag är en vinnare"

Give me a break Zlatan. Ha lite mer självdistans och värdighet är du snäll. Faktum kvarstår att du kommer att lämna fotbollsvärlden som en pengarhora och opportunist.

Ja, du har vunnit ligan vart du än har gått, men trots det så har du aldrig vunnit de tyngsta titlarna. Du lämnar Inter för att vinna CL, och det första Inter gör utan dig är att vinna trippeln. Du kommer aldrig att vinna guldbollen, eller ens vara i närheten av den, och du kommer inte heller vinna några titlar med Sverige.

Jag var inte Samu's största fan, men han snackade aldrig bajja om klubben, trots att klubben behandlade honom som en illaluktande strumpa. Det är klass från Eto'o, Ronaldinho och Deco.

Trots alla dina pengar så kommer ingen att komma ihåg dig om 20 år med varma minnen. Suck it!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-09-01 23:36
"We have a balanced squad. We’ll keep on looking at what we have and at the market but there’s no pressure to bring players in from the reserves or in the winter transfer window”.

Okej, ska man inte ta upp B-spelare nu? Eller menar man bara att de kommer fortsätta tillhöra B-laget, men kunna spela för A-laget vid behov?

AndreD,

Jo, jag hörde det. Men jag ser gärna att Milito stannar något år till.. lite rutin skadar aldrig :) sen undrar jag om verkligen Henrique kommer när det väl kommer till kritan.
AndreD
2010-09-01 23:35
1.70-ligan

Tycker hellre som jag sa att man säljer Milito sen behåller Henrique tillsammans med Pique, Puyol och Caceres nästa säsong. När Puyol lägger av om ett par år kan Fontas/Muniesa/Gomez ta hans plats.
Barcelona ★Sami★
2010-09-01 23:30
Dom får Maxwell vi får Pato. Bra DEAL:)
Barcelona 1.70-ligan.
2010-09-01 23:29
Någon som vet vad utköpsklausulerna är på våra utlånade spelare förresten? Har hört att den är riktig låg på Caceres bl.a.

Rambla,
Jag hoppas Maxwell stannar ett par säsonger til.. Killen har verkligen utvecklats i Barcelona och ser riktigt bra ut i år. Tror han har några år kvar att ge och hoppas han vill ge dom för Barca.
Barcelona Rambla~
2010-09-01 23:28
Maxwell kommer att gå till Milan om någon säsong eller två. När han inte har så mycket spring kvar i benen. Det brukar bli så, som tex med Zambrotta.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-09-01 23:24
AndreD,

Jag hoppasman tar in Henrique och behåller Milito. Gillar Milito skarpt och tror han har en hel del kvar att ge, nu när han är helt tillbaka från skadan. Han är trots allt bara 29..

Framtidens backar enligt mig är Pique, Fontas, Henrique, Muniesa och någon till som köps in. Alves och Adriano lär hålla på ett tag till på kanterna efter att Abidal och Maxwell slutar..
Barcelona el Maestro!
2010-09-01 23:21
Ämne: Ämne: Får jag....Hehe, så rätt sagt.
Han är ju så besviken vilket gör att han måste få till det så att det ser ut som att det är en konflikt mellan honom och ”filosofen” som har krossat hans dröm om att bli världens bästa. Man behöver inte vara psykolog för att se hur han vinklar till det rejält.
AndreD
2010-09-01 23:18
Tycker man till nästa säsong ska göra sig av med Milito samtidigt som man behåller Henrique. Någon som håller med?
Milito börjar ju komma till åren och Henrique är ganska ung.

Ok, där var jag fel ute. Milito är faktiskt bara 30. But still. Tycker inte han platsar i dagens Barca.
Barcelona Rambla~
2010-09-01 23:07
Ämne: Får jag fråga varför....Varför? Tja, en person med klass och en viss värdighet hade inte uttalat sig så nedlåtande inför pressen. Inte om han nu är så jävla lycklig som han påstår över att vara i Milan. En normal person hade istället talat om Milan och framtidsplanerna där istället för att smutskasta en person som Pep i media. Dessutom, han tog heller inte upp att han blev bänkad av yngre spelare, inte pga någon dispyt utan av sportsliga orsaker. Han sög helt enkelt.
Barcelona Rambla~
2010-09-01 23:03
När det gäller Henrique så stor jag att han ligger precis på gränsen hos Pep, men inte riktigt "färdig" enligt honom. Med färdig menar jag erfarenheten med spansk och europeisk fotboll. Jag tror inte Pep är orolig att Henrique hade gjort bort sig på något sätt, utan Pep anser att de canteranos som är aktuella från B kommer att göra minst lika bra ifrån sig. Då finns det faktiskt en poäng i att Henrique får intre används av Pep utan istället får välbehövlig speltid i ett annat lag samtidigt som han närmar sig tidpunkten för att få sitt EU-pass. It makes sense. I Barca hade han suttit på bänken om ens det i många matcher. På det viset utvecklas han knappast.
Barcelona el Maestro!
2010-09-01 22:47
Ämne: Tycker Pep har fått ....Henrique skulle mycket väl kunna sitta på bänken och utvecklas sakta men säkert. Men har du tänkt på att det är en spelare som tar en plats i och med att han ännu inte har ett EU-pass?
Har ingen koll på hur många spelare i A-truppen som inte har ett EU-pass idag dock.
Det togs upp i presskonferensen idag om att Henrique kommer att kunna få ett EU-pass i nästa säsong.
Kanske är det passet som hindrar honom att stanna i truppen eller att säljas vidare till andra klubbar? Vem vet.
Atlético addeh
2010-09-01 22:39
Ni är väl inte förvånade över Zlatans utspel? Kommer man till en ny klubb, säger man naturligtvis inte att ens före detta klubb är den främsta i världen. Speciellt inte om man heter Zlatan Ibrahimovic.

För mig är alltihop väldigt tydligt. Zlatan kom till Barcelona i hopp om att vinna Champions League. Resultatet vet ni alla. Zlatans förra klubb, Inter, tog hem den prestigefyllda titeln, och mot slutskedet av säsongen placerades svensken mestadels på bänken. Nu försöker Zlatan få det att verka som om Pep är boven i det hela, och folk med IQ över 75 borde förstå att så är inte fallet.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-09-01 22:38
Men herregud, det fattar man väl,

Svensk medias golden boy är tillbaka i landslaget och alla är såååå j-la upptagna med att vinna hans gunst att de köper allt med hull och hår som kommer ur hans mun.

Zlatan har pissat på Barca, det räcker så.
Vad jag tycker om honom kanske ni förstår.
Barcelona Messidinho_10
2010-09-01 22:34
Zlatan till Pep filisofen hahaha hur sur får man vara? Snälla Zlatan du hade din chans du tog den inte Pedro och Bojan petade dig och skickade dig till ålderdomshemmet!
Annons: