/spanien/barcelona/forum/16395.aspx/spanien/barcelona/forum/16395.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Alfredo di Zidano
2010-05-17 01:41
Jaa, vad ska man säga? Som fotbollsälskare så är det bara av med hatten för den grymt fantastiska fotbollen ni spelar ihop, grymt imponerad men inte chockad, som madridista så säger jag vi krossar er nästa säsong.


Jag vill inte bara hylla Fc Barcelona, utan Pedro måste även han få min beröm, vilken fantastisk säsong som kom från ingenstans och med tiden bänkade Zlatan. En ung, farlig och nyttig spelare som har gjort det galant. Imponerad och även chockad.


Valdes som har enligt mig gjort sig förtjänt att ranka honom som top 5 i världen, om inte top 3 men det är lätt och lysa i ett vinnande lag dessutom men han även han har gjort det hemskt bra denna säsong och nu finns han även med i landslaget, stort grattis!


Puyol är Puyol...


Keita har hittat formen som han hade i Sevilla och han hittade det tidigt under säsongen och sedan dess har han hållt en jämn nivå, kanske en av dem mest nyttigaste spelaren i Barcelona.


Messi är Messi.


Besvikelser måste man ändå peka på Zlatan och Chygrinskiv(stavning) även Dani Alves som inte alls är samma spelare som förra säsongen. Jag tycker Abidal har överglänst Dani Alves som ytterback denna säsong.


Bästa laget vann, förtjänade det och segrade i både möterna. Stort Grattis ännu engång och nu har vi en grym Fotbolls-Vm som väntar och förhoopningsvis en skön sommar.


MVH/ En helhjärtat madridista.
Barcelona Hetfield
2010-05-17 01:30
Det är främst 4 saker som gör att jag kommer att sakna Laporta:

*Han hade cojones för att ta bort äckliga Boixos Nois, trots att de hotade hans familj och honom

*Han har lyckats göra Barcelona till så mycket mer än bara ett lag för Spanien, nu följer hela världen Barcelona. När jag tittar tillbaks så var det inte samma tryck i Camp Nou (antalet besökare), nu går det knappt att hitta biljetter. Fler och fler ungdomar dras till Barcelona pga. deras filosofi och spelsätt. Det är betydligt större än bara 11 killar som jagar efter en boll, Barcelona är en multimiljardsindustri i dagsläget

*Han har lyckats marknadsföra Barcelona genom att ha UNICEF loggan på tröjan istället för att göra reklam för något annat som skulle ge pengar

*Han vågar göra saker som 9/10 av andra presidenter inte ens skulle våga tänka på. När Rosell ville sparka Rijkaard så valde Laporta att låta honom få stanna kvar, och vi vet hur det gick. Han valde en oerfaren B-lagstränare ta över A-laget när alla andra ropade på Mourinho, Benitez osv.
Och sist men inte minst så vågar han satsa på ungdomsakademin, vem i fotbollsvärlden gör samma sak (av topplagen)?
Barcelona Castefa
2010-05-17 01:29
Ämne: Castefa

Glöm int....
OK, överklaga avstängningar tycker jag inte om. Men när det gäller värvningar så håller på Laporta.

Madrid har värvart, CR, Kaka, Zidane, Ronaldo, Cannavaro, Figo alla har vunnit Ballon D'Or, Fifa World Player innan de kommer till Madrid (eller för saker de vann innan de kom till Madrid)

Barelonas senaste vinnare, Messi, Ronaldinho, Figo, Rivaldo, Ronaldo, Romario, Stoichkov var lovande, men de blev bäst i världen i Barcelona.

Inte samma sak.
Barcelona NoGo™
2010-05-17 01:24
Har vart en underbar kväll för alla culés runt om världen och även en underbar säsong som tillslut avslutades med ett ligaguld :)

Ska bli spännande och se vilken president vi får och vilka spelare som ev lämnar/anländer och framför allt ska det bli spännande med ett VM och man kan ju hoppas på en drömfinal med Spanien vs Argentina :)


Bona nit culés och Visca el Barça - Som més que un club!
Barcelona el Flaco - Al loro!
2010-05-17 01:20
Castefa/

"Detta är den mest framgångsrika tid som klubben haft, men tro inte det är tack vare Laporta."

Laporta må ha begått misstag under sin mandatperiod, men att säga att han inte har något att göra med framgångarna är obegripligt. Det är väl självklart att han förtjänar en eloge och att hans arbete har lett fram till fyra ligatitlar och två Champions.

Jag förstår vad du menar när du skriver "Ingen har i modern tid så många motståndare som han" för att jag känner också culés som är missnöjda med honom och då brukar det oftast handla om hans politiska uttalanden.

Visst, Laporta har begått några misstag, men jag anser att de positiva aspekterna har övervägt de dåliga. Den bästa presidenten i klubbens historia.
Barcelona Hyder
2010-05-17 01:16
Matchens behållning: Puyols vänsterben, inget snack.
Barcelona Hyder
2010-05-17 01:15
En underbar kväll där man har den där underbara känslan som kommer sitta i över sommaren. Efter den nervösa starten var det bara förlösande att se Pedro ordna ett (själv)mål. Sedan var vi aldrig hotade.

Yaya gör en grym match när han spelar på en position där jag helst ser honom: i en central mittfältsroll som är mer offensivt lagd. Han är otrolig med sina löpsteg. Sedan får man inte glömma bort Keita som även han gjorde en riktigt bra match. Han var att känna igen efter en liten, liten svacka på senare tid. Jämfört med förra säsongen är han numera smidig och säker i dem där trängda situationerna vilket är A-O i ett lag som Barça.

Behöver vi Fabregas? Endast om vi åker på skador eller om Pep verkligen inte vill ha kvar Yaya, Annars skulle det vara perfekt att få in Villa som automatiskt kan avbelasta Messí i skicklighet där uppe. Annars tycker jag att löpstarka spelare som just Yaya och Keita gör ett arbete som inte uppskattas lika mycket i uppmärksamhet men det är på något sätt även förståeligt.

Det ska bli en rolig silly season som ligger i skymundan av Vm. Eller det känns nästan som tvärtom ibland.

Vi förlorade en enda match den här säsongen, släppte in mist antal mål, gjorde nästan lika många mål marängerna, vann båda El Clasico mötena, Messí vann skytteligan och jag antar att Xavi vann assistligan. Välförtjänt ligaseger? JA!

Måste dock hylla Madrid som hela tiden hängde på detta otroliga lag och pressade oss till att slå poängrekord. Jag tycker att det karaktäriserar stommen i vårt lag ganska bra. Vinna är det ända som gäller, även om vi måste slå omöjliga poängrekord.

Abidals mikrofonteknik var för övrigt det roligaste jag sett på länge. Kunde inte sluta skratta. "Till min fru: kom ner till oss, ta med dig jackorna på samma gång - barnen fryser" inför ett fullsatt Camp Nou. Guld!
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-17 01:13
Castefa

Glöm inte att Laporta hycklat en hel del och lagt fingrarna där dem inte ska vara, han talat om hur vi värvar, hur vi överklagar avstängningar när han gör det själv.

Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-17 01:11
Var det någon spelare som gjorde en "etoo"?

"Madrid ca.... ja ni förstår!
Barcelona Castefa
2010-05-17 01:11
Ämne: Ämne: Tja, me....
Laporta är inte Barcelona. Han har överglänst Perez därför han insett sin egen begränsning och lämnat sportsliga beslut till de som vetat bättre.

Men han har för många gånger satt sig själv före klubben ooch talat utifrån sin egen sak snarare än vad som gynnat klubben. Ingen har i modern tid så många motståndare som han (som är culés).

Detta är den mest framgångsrika tid som klubben haft, men tro inte det är tack vare Laporta.
Barcelona RimuZ
2010-05-17 01:08
Grande Puyol är allt jag kan säga. Och självklart Visca el Barca!
Barcelona A Seleção
2010-05-17 01:03
Välförtjänta ligamästare! Puyol, riktigt bra!
Barcelona Lusnos
2010-05-17 01:02
Ämne: Tja, men så är jag o....
Anti-Laporta?

Du skojar..
Alltså är du Anti-Barca?

Oj oj oj :(

Lika bra jag går och lägger mig, godnatt.

Visca Barca i Visca Catalunya.
Barcelona Puyol=Gud
2010-05-17 01:02
Jag vill tacka Carles Puyol för sitt slit, sitt jävalanama att han i varje match manar på gubbarna i laget att kämpa! jag såg han idag, efter 5 minuter när de såg lite darrigt ut, så kommer han i vanlig ordning in och ryter till, vad händer ? alla skärper sig , kaptenen talade!!! C.Puyol ÄR Barcelona en kväll som den här! Mot nya tider nu.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-05-17 00:39
Bona nit culés!

Tack för ytterligare en underbar säsong!

Atlético addeh
2010-05-17 00:32
Lika bra att gå och lägga sig när man mår som bäst, sov gott alla cúles. :D

Visca el Barca y visca Catalonia!
Barcelona Castefa
2010-05-17 00:30
Ganska glad så lita inte helt på min översättning, men i princip så stod det, "Tänk i inte på en säsong utan på historien".
Delarocha
2010-05-17 00:28
Någon som har länk till talen som var något senare? Typ Abidal, Alves, Pique etc?
Real Madrid N(N)
2010-05-17 00:28
Att vara anti-laporta är som att vara anti allt som FC Barcelona står för.

* Vacker fotboll
* Titlar
* Gemytlig grupptillhörighet

m.m.
Barcelona PepGuardíola
2010-05-17 00:26
Ämne: Tja, men så är jag o....
Och varför är du "anti-laporta"? Har han inte gjort klubben framgångsrik? Vi har gått från 100 000 medlemmar till 170 000, vi har vunnit allt, slagit alla och haft kontinuitet till skillnad från ett visst annat lag. Så vad har han gjort dåligt?
Barcelonistas
2010-05-17 00:26
fyfan fa glad man är!

Visca Barca!
Barcelona tikitaka
2010-05-17 00:24
Vad stod det på barcas t-shirtar efter dagens match?
Barcelona Castefa
2010-05-17 00:23
Såg det hela direkt i spansk TV, Zlatan gjorde inte bort sig. Tvärtom, visade stor själv ironi genom att driva med sig själv med sitt "sono molto contento". Vilket är lite av hans signum detta år. Ska han kritiseras är det för att han inte lärt sig spanska/katalanska men han kör sitt italienska vilket när det slutar så här ingen kommer att klaga.
Real Madrid N(N)
2010-05-17 00:23
Jag NJÖT när jag såg den fantastiskt ungdomliga relationen mellan grabbarna. Men jag har väl fått det hela om bakfoten enligt AB. Det som jag betraktade som ett uppenbart skämt var att Z bad Pique skulle idka samlag med sig själv. För vi ska ta allt ordagrannt, eller hur? Glimten i ögat och alla garv betyder väl ingenting?
Barcelonistas
2010-05-17 00:19
haha ab största skämtet!
Real Madrid N(N)
2010-05-17 00:16
NU HAR HAN ÄNDRAT SIN TEXT.

När Piqué lämnade över mikrofonen till Zlatan svarade svensken ilsket:
– Fuck you!

blev

När Piqué lämnade över mikrofonen till Zlatan svarade svensken:
– Fuck you!
Barcelona Castefa
2010-05-17 00:14
Tja, men så är jag ockspå anti-Laporta. Kanske den enda, en natt som denna, men är genunit glad att han lämnar klubben.
Real Madrid N(N)
2010-05-17 00:13
Här har ni länken.

"När Piqué lämnade över mikrofonen till Zlatan svarade svensken ilsket:
– Fuck you!"

Ett skämt Aftonbladet! Ett skämt!
Barcelona 1.70-ligan.
2010-05-17 00:11
Inatt sover man gott, godnatt Culés!
Real Madrid N(N)
2010-05-17 00:11
SOM OM ZLATAN BLEV FÖRBANNAD PÅ PIQUE! BLIR GALEN PÅ AFTONBLADET!

Förlåt mig för mitt vansinnesutbrott, men jag kan inte kontrollera mina känslor när jag läser detta:

Daniel Grefve: Du har med denna artikeln pulvriserat din karriär som respekterad journalist. Far åt helvete.

Att säga "fuck you" när man skrattar och där mottagaren håller på att avlida av skratt vittnar om EN sak. Det är definitivt inte en schism, utan att MAN ÄR JÄVLIGT BRA POLARE. Det vittnar om att man har en SUND, SKÄMTSAM och GLAD relation till varandra.

Jag kan romantisera deras relation. Härlig jargong som man har med folk man är bekväm med.

tack och hej
Annons: