/spanien/barcelona/forum/16323.aspx/spanien/barcelona/forum/16323.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Ktoor^,^
2010-05-12 12:43
Bat

Du skriver att Barcelonistas vart medlem 2009 och är en ''medgångfan''. Vad fan är du då som blev medlem 2010?
Valencia Bat
2010-05-12 12:41
Alla som ens nämner en övergång ala David Villa kan läsa den här meningen upprepade gånger tills det fastnar i era trånga kranium:

"I don't believe everything i read"
"I don't believe everything i read"
"I don't believe everything i read"

"I don't believe everything i hear"
"I don't believe everything i hear"
"I don't believe everything i hear"

Peace.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-05-12 12:41
Bat

Lugna ner dig lite nu, ändra din ton eller åk på en spärr. Kan du inte skriva civilserat så skriv inte alls.
Barcelonistas
2010-05-12 12:40
Bat

så bara för ja blev medlem 2009 så är ja medgångsfan? Shhhh!

ja börja följa barca för ronaldinho och rivaldo, har alltid haft brasilianska spelare som idoler!.

så snälla kan du sluta kalla folk medgångsfan bara för dom blev medlem 2009!
Valencia Bat
2010-05-12 12:39
Ämne: Bat

De är redan ....
Kan någon nypa her Barceonista i armen, han drömmer uppenbarligen en dröm som aldrig kommer bli sann. Tror du Fabregas vill återvända till den klubb som en gång vände ryggen åt honom och släppte han till England?

Märks att du blev medlem 2009, korkade medgångsfan.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-05-12 12:38
Bat

Ja klart alla vill spela med Messi, men varför ens nämna det om inte han är nära en övergång? Han hintar nåt, och alla vet vad.
Barcelonistas
2010-05-12 12:37
Bat

De är redan klart villa är barca spelare. nu är de bara en tids fråga innan fabregas kommer hem.
Valencia Bat
2010-05-12 12:33
Hahahaha vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tror du själv David Villa skulle gå ut och säga att han vill till Barcelona i media framför sina egna fans?

Du hoppade av skolan va?

Nu tror jag ju ioförsig att Villa kommer hamna i Barcelona i sommar, men jag kan garantera dig grabben, han har inte varit i kontakt med Barcelona än överhuvudtaget. Klart han vill spela med Messi, det vill alla i hela världen. Det betyder inte att han vill bära en Barcelonatröja. Messi är ju gud. Inget ont mot honom. Däremot kan jag ersänna att Barcelona är den klubb jag hatar mest i hela världen(då räknar jag klubbar, inte företag, alltså är inte Real Madrid inräknat). Real Madrid är dock det företag jag avskyr mest i hela världen.
Barcelona ★Sami★
2010-05-12 12:25
“I’d like to play along Messi“
The player will negotiate on Monday with Valencia’s president.
Villa gives Barça a wink.Barcelona ★Sami★
2010-05-12 12:19
Kolla in video klippet. Messi och David Villa från igår.
Real Madrid Zizou_spars
2010-05-12 11:54
Förbannat larvigt att spelare skall dömas ut bara för de spelar för Real Madrid här, eller för att de spelar för Barcelona i Puertan. Är väl otroligt självklart att alla spelare som spelar för dessa två klubbar är förbannat duktiga och alla bör vara aktuella för landslagsspel. Stor SUCK på folk här inne och i Puertan.

Länktips! Läsvärt angående Valdes. Hur han vara nära att sluta med fotboll som ung, men hans pappa var den person som fick han att börja. Valdes farfar var dessutom en riktig madridista och missade tyvärr barnbarnets debut -02.
Läsvärt, speciellt för er.
Barcelona Abbe.
2010-05-12 11:54
Har inte Banega gjort sig förtjänt av en plats i den argentinska VM-truppen? Tycker den killen har spelat upp sig rejält den här säsongen.
Barcelonistas
2010-05-12 11:43
Gagoking

haha kan de bli mer fail på nicket? :)
Barcelona Hyder
2010-05-12 11:05
Jag tycker verken Xabi eller Javi Martínez är bättre som Pivote än Busquets. Den som tycker det måste ha missat de senaste två säsongerna. Både Javi och Xabi är bra spelare. Den förstnämnda är en otroligt lovande spelare men om man har följt Bilbao kan man även konstatera att han gjort en hel del avgörande misstag på mitten.

Xabi är verkligen ingen renodlad Pivote, precis som Delarocha menar. Det finns ett skäl till varför han alltid har spelare som Lass, Diarra eller Gago bredvid sig medan Busi har spelare som Xavi och Iniesta bredvid sig när truppen är skadefri.

Däremot tycker jag att Senna är en bättre spelare än Busi. Även om han har varit skadad under stora delar av säsongen anser jag att han går före vårt fyrtorn. Jag kan lova att Senna aldrig skulle vika ner sig i stormatcher och i VM-sammanhang vilket leder till att det inte spelar någon roll hur skadad han har varit.
Delarocha
2010-05-12 10:49
Tja, Senna har ju knappt spelat den här säsongen och enligt vad jag läst när han spelat en av anledningarna till att Villarreal underpresterat i år. Sen visste inte jag att Alonso och Busquets var samma spelartyp. För om Alonso är en renodlad pivote är en riktigt dålig sådan.
Real Madrid Radical - El Maestro Kaká!
2010-05-12 10:05
Ämne: Att folk inte orkar ....
Jag ser talang i Busquets, jag tycker att han är bra spelare, dock så är han knappast bättre än Senna, Alonso och Martínez.
Delarocha
2010-05-12 10:02
Gagoking

Att du väljer att nämna Xabi i samma andetag som Xavi och säga att dessa två är av en annan klass får mig att bli helt spyfärdig. Sen är ditt namn en smula roande.
Barcelona AzizWaysi
2010-05-12 09:43
Den dagen Gago startar en CL-final är de välkomna
att jämföra honom med Busquets. Tack gode gud att Del Bosque inte är katalan , för då hade man ba hört "ja men han tar ut honom för han är katalan". Att Del Bosque har tränat Real gör inte saken sämre för det.
Delarocha
2010-05-12 09:25
Att folk inte orkar se Busquets talang är snarare deras ansvar och tyder på deras extrema okunnighet och deras extrema agg mot honom och Barcelona. Det är väl nästan bara patetiska madridfans som tycker han suger också.

En som däremot suger på riktigt är Gago.
Barcelona Criff
2010-05-12 09:22
Kan också lägga till att jag tycker inte Pedro ska vara en startspelare, och det är nog inte meningen heller.
Utan precis som du säger Radical, är han en mångsidig spelare som är en bra truppmedlem.
Att han alltid ger 110% är också ett +.
Nej hade jag varit tränare hade jag tagit med Pedro.
Men då hade jag haft Reyes som startspelare också :)

Busquets orkar jag inte ens gå in på, antagligen gör Busquets något otroligt bra som defensiv mitt. Annars hade han inte varit där han är idag.
Jag menar visst att Pep gullar med honom kan man väl förstå att folk säger, men när en ex Real tränare som Del Bosque tar ut honom och antagligen ser något i honom, så är det omöjligt gullande med katalaner.
Real Madrid GagoKING
2010-05-12 08:52
El Capitán//
När jag räknade upp medspelarna tänkte jag mer på när de började nämna vilka tuneringar Pedro har gjort mål i och vilka Negredo har gjort mål i. Missförstå mig inte Pedro är ingen dålig spelare, jag gav han faktiskt cred första gången jag såg han spela a-lags match va de mot Mallorca?. Kommer ihåg de som igår när jag sa till en vän denna killen kommer bli grym. Så dålig är han inte nånstans. Men jag personligen har svårt och se han peta spelare som Silva,Mata,Cazorla och Navas. Men i slutändan kan vi inte göra ett skit än att le och hoppas på VM-guld, för det är ändå Del Bosquet som har sista ordet inte vi.
Real Madrid Radical - El Maestro Kaká!
2010-05-12 08:44
Ämne: Estadio Santiago Ber....
Han räknar nog Pedro som anfallare.

Personligen så tycker jag att Pedro ska tas ut i en VM-trupp. Visst, han kanske inte är den bästa i en-mot-en situationer men han är väldigt mångsidig i och med att han är tvåfotad. Dessutom är han ruskigt snabb, jobbar hårt i presspelet och är en grym avslutare.

Busquets ser jag däremot ingen plats för. Senna (som dock varit skadad en hel del denna säsong), Alonso och Martínez är alla bättre spelare än honom i mina ögon. Busquets har dock fördelen i att han, Xavi och Iniesta är ordentligt samspelta som mittfältstrio.
Barcelona Criff
2010-05-12 08:13
Estadio Santiago Bernabeu,
LLorente, Guiza & Negredo räknas inte som yttrar sist jag kollade hur dem spelade fotboll.
Så att han skulle peta dem förstår jag inte riktigt.

Däremot Kan du ju försöka nämna vad t.ex
Cazorla gjort för att förtjäna en VM plats?
Jag menar med ditt resonemang borde ju fenomenet Ronaldo få spela som startman i Brasilanska landslaget, för liksom han har ju gjort många matcher i landslaget och har presterat. Eller hur var det nu?
Mata om någon har väl varit ojämn detta året? Han blev bänkspelare till slut för hans form var så kass. Så jag undrar varför Pedro inte skulle nämnas före honom i VM sammanhang.
Pablo H är ännu mer ojämn, har gjort en riktigt kass säsong sett från vad han egentligen kan.
Så ja Pedro har varit bättre än honom.
Reyes däremot är bättre än Pedro, och det är konstigt att han inte blivit uttagen.

Så med allt detta sagt, varför skulle Pedro inte nämnas i VM sammanhang? Alla de spelarna som du nämnde har bevisat mer än Pedro helt klart, dem har fått mer speltid, är mer erfarna osv. Men sett till denna säsongen har fan ingen av dem presterat något värst. Ska man ha 11 underpresterande spelare som ska försöka vinna ett VM?
Jo men tjena, tur du inte sitter i Del Bosques sits. Då hade väl Spanien åkt ur i gruppen.
Real Madrid Ronaldo10
2010-05-12 07:47
visst pedro ska MÖJLIGEN komma med till VM.... Att säga att han inte är bra är lögn... men han kommer inte få spela mycket om han får vara med!
Barcelona El Capitán
2010-05-12 04:42
GagoKING//

Cred till dig och mig som håller forumet aktivt, trots att klockan snart är 5 på morgonen!

Jag tror inte Del Bosque riktigt har möjligheten att tänka så som du beskriver. Att han ska välja landslagskandidater baserat på vilka medspelare de har i respektive klubbar de har känns ganska svagt...

Nu vill jag dock inte påstå att Pedro per definition är en bättre spelare än Navas, dessa "vs" debatter brukar aldrig leda till någon konkret.
Men något som talar för Pedro är väl hans enorma arbetskapacitet som har gjort honom lite till av "super-sub". Lägg där till att han även presterat riktigt bra i flertalet svåra matcher iår.

Usch, nu börjar fåglarna kvittra ute!
Real Madrid GagoKING
2010-05-12 04:27
Hyder//
Titta på en spelare som Negredo som blev uppkallad efter ett superår i Almería. Jag antar att du resonerar annorlunda i det avseendet också? Då pratar vi en spelare som endast presterat i La liga och inte i 6 olika turneringar likt Pedro.

Negredo har renato och zokora bakom sig, pedro har xavi och iniesta samt messi som drar på sig minst 2 gubbar. Vilka skulle du välja?. När han låg bland toppen i skytteligan när han spelade för Almeria hade han ju inte direkt en ronaldinho bakom sig heller. Så han kan ni verkligen inte ta någonting ifrån, förtjänar all beröm han kan få.

Såg att Estadio Santiago Bernabeu glömde nämna Navas, som har varit en av la ligas bästa spelare i år, inte fan petar pedro honom?. Sen har han ju Torres,Guiza,Villa,Llorente att tävla med också.

Barcelonito / Lucho Enrique 21.
Raul är 32 år gammal vad förväntar du dig?, när han va i pedros ålder hade han SPIKAD plats i startelvan.

Och när du säger att Granero och Guti inte kom med men pedro gjorde det haha pedro tävlar inte med världens bästa mittfält, han är i anfallet gubben. Granero håller jag med om han borde inte ens nämnas i landslags sammanhang men iaf Guti har Xavi,Xabi,Iniesta,Fabregas,Senna,Silva,Javi Martinez,Busquets att tävla med, Okej Guti är inte en jämn spelare, men när han väl spelar så är inte nån på de där mittfältet i närheten av honom, ska inte överdriva Xavi och Xabi är i en klass för sig men resten iaf.

Sen att du nämner Raul i samma mening som Pedro är ju bara skämmigt. Både jag och du vet att Raul är och kommer alltid att vara en klass för sig. Pedro,Bojan och alla andra skämtare jag hört jämnföras med Raul kan ju gå gömma sig. Det är som att jag skulle säga att Arbeloa eller Pavon är överlägsna Puyol då skulle jag skämma ut mig själv något enormt.

PS.
Grattis till ligatiteln, de va ett tight race.
Barcelona Gabriel
2010-05-12 02:04
Estadio Santiago Bernabeu

Hur kan jag njuta av lagets framgångar? Jag är alltför upptagen med att låta världen kretsa runt Real Madrid!

Jag njuter redan på alla sätt som går när det kommer till Barças framgångar, oroa dig inte över det nu, min vän.

Sådär ja. Nu har du två av dessa svar att välja mellan. Välj det som får det att må bäst så du får dig en god natts sömn :-)
Barcelona Hyder
2010-05-12 02:04
Estadio Santiago Bernabeu

Varför ska han behöva prestera ett år till för att komma med i landslaget? Om han är bra just nu, ska han inte komma före spelare som Santi och Mata som inte alls presterat på samma nivå som Pedro? Du verkar tro att alla som tas ut i landslaget ska vara lika bra som Xavi och Iniesta. Har man gjort en dålig säsong kommer man inte med i landslaget, har man gjort det bra likt Pedro kommer man åtminstone med i den preliminära truppen. Antagligen ser jag, massor av fotbollsfans och Vincent del Bosque något som du inte verkar se med dina Madrid-glasögon på dig.

Dagsform kan avgöra ganska mycket. Om du tycker att en säsong inte räcker, titta på en spelare som Negredo som blev uppkallad efter ett superår i Almería. Jag antar att du resonerar annorlunda i det avseendet också? Då pratar vi en spelare som endast presterat i La liga och inte i 6 olika turneringar likt Pedro.

Cased closed, känner jag rent spontant.
Bona nit!
Estadio Santiago Bernabeu
2010-05-12 02:01
Hur orkar ni vid denna tid driva mig till vansinne????

Lite titelsmak har gjort många av er arroganta och skamligt ignoranta.
Canaletes
2010-05-12 01:53
Estadio Santiago Bernabeu

Han har vart bättre än alla dem du nämde.
Bedöm du med neutrala ögon ffs

Cazorla
Reyes(ej preliminärt uttagen)
Mata
Pablo H
Joaqin(ej preliminärt uttagen)
Llorente
Guiza
Negredo
Annons: