/spanien/barcelona/forum/1631.aspx/spanien/barcelona/forum/1631.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2016-08-22 12:15
Håller mer om att det kanske är för mycket pengar för en reservmålvakt men som vissa redan varit inne på så köper vi antagligen inte enbart en målvakt för att stå i CdR, utan även för att ha en viss försäkring ifall ter Stegen skulle skada sig, något han visat sig göra titt som tätt. Jag välkomnar åtminstone Cillessen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-22 11:52
Läste i Aftonbladets Silly-blogg att Valencia ska vara nära att värva Pedro, isåfall måste det väl innebära att Alcácer lämnar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-08-22 11:46
Vi får inte glömma att vi hade Pinto som andra målvakt när vi gick igenom en fantastisk era med Pep. Så vi ska inte klaga på att vi värvat en Cillessen, tror att han sköter posten som reservmålvakt minst lika bra som Pinto. Och precis som neymar Jr nämnde, så var vi rätt så bortskämda med Bravo och Mats i två säsonger, alla vi här inne vet att det inte skulle funka en tredje eller fjärde år. Sen vill jag ta upp en intressant grej, som inte många verkar lägga märke till. Vi hade i en hemmapremiär, en publiksiffra på 65 tusen, för mig är det nästan en skandal, vi ska i en hemmapremiär ligga på en minst 75 tusen närmare 80. När jag var i barcelona 2012 och kollade match, så minns jag att biljetten kostade mig 90 euro och då satt jag första sektion nära hörnflaggan, hur ligger priserna nu ? någon som vet, kollade hemsidan och det står att priserna börjar på 59 euro och uppåt. Kollade upp att vi förra året på hemmapremiären hade 80 tusen mot Malaga. Någon som har en blekaste aning om varför det var så lite mot Malaga? Även Joan Gamper matchen såg det väldigt blekt ut. Har priserna trissats upp så mycket denna säsongen att random folk inte har råd att gå på match längre ? Många frågor få svar.
Barcelona barcagurl
2016-08-22 11:04
Värvningen är långt ifrån pinsam. Vill ni hellre att masip ska få stå när ter stegen skadar sig så visst. Men jag litar inte på honom. Alla klubbar vet att vi blir av med Bravo nu, de har vett att ta betalt. Och dagens priser är som de är och det är bara att acceptera. Vi behöver en bra backup och det är precis vad vi får nu. Vi har värvat så sjukt bra detta fönster och vissa av er har blivit påtok för bortskämda, att ens en målvakt VILL stå som backup är tur nog för oss. Jag hade inte velat agera backup när man kan stå som första målvakt nån annanstans? Ryck upp er. Ni kanske ska ta över och göra jobbet själv och hitta en målvakt? Kommer ju säkert bli perfekt för oss i Barca. Absolut. Detta fönster är utmärkt. Härligt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-22 10:51
Man värvar ju en andra målvakt ifall första målvakten skadar sig och inte för att enbart stå i cupen. Att dom väljer bort Alves finner jag självklart, gammal och skadebenägen samt en hög lön. Vad finns det för alternativ på marknaden? Cillessen är en helt okej målvakt, och är ett bra alternativ som RESERV målvakt. Vi cules har varit riktigt bortskämda med bravo och Mats i 2 säsonger. Visst är det ett för högt pris, men Robert är ganska desperat i dagsläget. Ajax är medvetna om vår situation med bravo...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-22 10:39
@Tiki-Taka:


Håll med om att Masip hade fixat och lira Copan? Ok, hade han nu trots allt visat sig vara katastrof hade man ju kunnat ta in en ny målvakt i januari i så fall.
Tiki-Taka
2016-08-22 09:40
Rambla Haha ironin genomsyrar hela ditt inlägg....med lite Qatar pengar under bordet så löser sig det mesta =)
Barcelona Rambla~
2016-08-22 09:36
@Tiki-Taka:


Han är dyrare än både ter Stegen och Bravo så han måste ju vara grym. :)

13-14m för en målvakt för Copan? Jaja, om man anser sig ha så myckert pengar så...
Tiki-Taka
2016-08-22 09:14
Ledningen var bara tvungna att förstöra en annars perfekt transferfönster med denna pinsamma värvning......
Tiki-Taka
2016-08-22 09:12
Vad besviken jag är på denna värvning! Vi värvar alltså en "cup" målvakt som suger på att ta straffar....hur går den logiken ihop!? Tänk om vi hamnar i en situation där straffar avgör....då vet vi redan på förhand att vi kommer förlora om Cillessen står i mål! Varför man inte har gått efter en av ligans bästa målvakter i D Alves är för mig ett stort under! En målvakt med perfekt ålder, kan ligan, kan språket och är en fantastisk penalty stopper....och vi får honom för en mindre slant! Helt obegripligt att man går efter en medelmåtta!
Barcelona Barclasico
2016-08-22 05:12
WELCOME CILLESSEN:The GK will be in Barca to sign for 5 years Bravo will be in Manchester to confirm the deal(Sport)

Välkommen!
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-22 00:56
Båda har rätt! Athletico spelade offensivt idag, på grund av att Alaves är så fruktansvärt dåliga och har inte förmågan att spela anfallsfotboll. Simione kan inte ha varit på läst på det. När man ställer upp med 6 mittfältare och en forward från start på hemma plan, mot ett så dåligt lag. Det är inte fören han gör byterna, som dem får riktigt tryck i anfallen.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-22 00:53
Jasper Cillessen is expected to arrive in Barcelona tomorrow to finalise his transfer from Ajax, the player will sign a 5-year-deal [Sport] Cillessen blaugrana!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-22 00:48
@Andreas-:
Atleti träffade stolpen två gånger om, fick två perfekta chanser inom 5 meter från målet. Godín's nick räddades på mållinjen och Gameiro sumpade en jättechans. Man hade 20 hörnor och 25 skott som senare ledde till ett mål från straffpunkten. Dessvärre (för deras del) släppte Atleti in enbart tack vare att Alves spelaren ifråga fick sitt livs träff, ett skott som var deras allra första på mål överhuvudtaget. Så nej, Atléticos offensiv var knappast usel idag... Att räkna ut Atleti efter en oväntad poängtapp är onekligen förhastad slutsats eftersom att även vi antagligen kommer att råka ut fär samma sak under säsongens gång...
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-22 00:46
Men dem hade tur med straffen, enbart Atletico som får sådana straffar. På grund av sin hemma publik och heta spelare som alltid är på domarna.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-22 00:41
[QUOTE=Vlom]Frågan är väl snarare om du kollade på just deras match mot Alaves idag (vilket är det jag pratade om överhuvudtaget)? De var allt annat än defensiva såsom du beskrev, Atleti hade helt enkelt inte Fru Fortuna på sin sida under kvällen... [/QUOTE] Jag skrev att laget trycker på för lite från matchstart mot de sämre lagen det är exakt vad man gjorde idag mot nykomlingen Alaves på hemmaplan också. De för feg fotboll, inget underhållande alls. Man börjar attackera mer i andra o då skapa man rejäla chanser.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-22 00:41
Tycker faktiskt synd om At.Madrid. Dem spelade bra men hade lite otur i vissa lägen. Men ibland så får man in bollen och ibland så är det inte meningen att man ska vinna matchen. Jag hade varit knäckt om detta hade hänt Barca. Men varför tar han ut sin bästa spelare Carrasco? Han var livsfarlig hela tiden och skapade läge efter läge. Hoppas bara Barca köper Carrasco för han hade varit ännu bättre i Barca där han hade fått visa hela hans fina teknik.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-22 00:21
@El Pistolero #9:
Frågan är väl snarare om du kollade på just deras match mot Alaves idag (vilket är det jag pratade om överhuvudtaget)? De var allt annat än defensiva såsom du beskrev, Atleti hade helt enkelt inte Fru Fortuna på sin sida under kvällen...
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-22 00:18
[QUOTE=Blaugrana91]Valencias tränare fick idag frågan om Paco kommer vara kvar i klubben efter morgondagens match, han gav det kryptiska svaret. Transfermarknaden kommer avgöra det, något i den stilen. [/QUOTE] Oj! Intressant. Inget svar man ger om man är säker på att han stannar, snarare väldigt osäker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-22 00:17
[QUOTE=Vlom]Vänta, va? Atleti är allt annat än defensiva eftersom att de har tryckt ned Alaves rejält under hela matchen, skapat flera chanser men att bollen vill ej in. [/QUOTE] Börja du kolla på fotboll igår? Det är känt att Simeone som är en defensiv tränare har problem med att föra matcher mot sämre lag. Det händer ofta ingenting i offensiv väg o laget trycker på för lite från matchstart. Mot bättre lag är det mycket springa o parkera bussen. Anledningen till varför Arda lämna o jag förstår honom. Kan tänka mig att det är mycket roligare att spela med oss o den offensiva fotbollen vi spelar. Nä måste vara tråkigt för spelare som Carrasco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas-
2016-08-22 00:10
Vi kan nog räkna bort Atletico från ligatiteln redan nu. Deras spel mot sämre lag håller inte för fem öre, som tidigare säsonger. Antingen är det Simeones offensiva kunskaper som sviker eller spelarnas kvalité. I CL när dem kan spela sitt spel mot bättre lag blir dem livsfarliga. Kan mycket väl vinna turneringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-22 00:09
Ska tilläggas att det var Alaves första skott på mål överhuvudtaget.
Vlom
2016-08-22 00:08
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Jävlar vilket mål från den där Alaves spelaren!
Barcelona BARCA-més que un club
2016-08-22 00:07
1-1 hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-22 00:06
Och Gameiro gjorde 1-0.............
Vlom
2016-08-22 00:04
Straff till Atleti under slutminuterna.
Vlom
2016-08-22 00:00
@El Pistolero #9:


Vänta, va?

Atleti är allt annat än defensiva eftersom att de har tryckt ned Alaves rejält under hela matchen, skapat flera chanser men att bollen vill ej in.
Barcelona Skurhink
2016-08-21 23:58
Atletico! Vad håller dom på med? Vill dom inte göra mål? Ska bli spännande o se vad som händer för vår del denna vecka :)
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-21 23:57
Det återstår 10 minuter kvar och matchen mellan Atlético de Madrid vs. Alaves står fortfarande 0-0.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-21 23:32
Valencias tränare fick idag frågan om Paco kommer vara kvar i klubben efter morgondagens match, han gav det kryptiska svaret. Transfermarknaden kommer avgöra det, något i den stilen.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: