/spanien/barcelona/forum/16284.aspx/spanien/barcelona/forum/16284.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-05-19 10:09
Noissde

Det står faktiskt vem är den bästa värvningen i Sverige, inte bästa svenska värvningen. Så Zlatan kan det ju inte vara :)
Barcelona Noissde
2010-05-19 10:04
Kolla här. Man kan vinna en matchtröja. Bästa värvningen är ju Zlatan :p haha
Barcelona anton26
2010-05-19 09:53
Är det någon som vet hur det blir med Hleb nästa säsong. Hans agent har ju gått ut med att han skall tillbaka till Barca men finns det plats för honom när Pedro och Bojan stannar?
Barcelona Kim
2010-05-19 09:12


Du hittar inte det? Skriver man ni culés så kanske slutsatsen inte är helt långdragen att författaren själv inte anser sig tillhöra gruppen. Men att Zlatan skulle vara en flopp står rakt upp och ner i texten.

Hur man än vrider och vänder på det, så kan ingen förneka att Zlatan har gjort en helt okej insats under hela säsongen. Den sista delen är den som alla kritiserar just nu, även jag. Men man kan inte blunda och förneka att Zlatan har varit en flopp. Det som är komiskt är hur ni culés dag efter dag kritiserar madridistas för att vara pengakåta personer som söker efter en ny värvning varje dag. Det är sant, det gör dom. Men det gör även ni. Ni måste(!) visa respekt och att ni tror på spelarna som spelar för dagens FCB. Det är fan fel att kritisera någon så hårt att man får en känsla av att FM-affischerna hänger på taket ovanför sängen.
Barcelona VISCA BARCAA!!!
2010-05-19 09:11
Nu vill verkligen Fabregas komma tillbaka till Barca. Om både han och Villa skulle komma så tror jag att det definitivt är slut för Zlatans del.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-05-19 08:19
pokke

Nej, det är inte samma person. Hassan Alavi, som skriver för Madrid, är min brorsa. Jag heter Hussein Alavi och jag skrev artikeln om Zlatan.

----

Messidinho_10 & Kim

Det är vad jag tycker, håller ni inte med så gör ni inte det. Respektera min åsikt istället för att påstå att jag inte är en culé osv.

Edit: Kim, nu såg jag också att du får för dig att jag tycker att Zlatan är en flopp. Jag tycker absolut inte det och jag har läst igenom artikeln för att kolla igenom om jag har skrivit fel. Jag hittar inte det, du får gärna skicka ett PM om det.

Du har rätt ang. en grej, det ska stå "vi culés" och inte "ni culés".

Ni som tycker att artikeln var dålig, får gärna berätta vad jag har gjort för fel så jag kan göra det bättre i framtiden. :)

Nu ska jag iväg till skolan, ha det bra!
Real Madrid Ronaldo10
2010-05-19 07:48
Rykten att ni jagar våran talang saribia(stavning)... Något rykte eller?


Och eden hazard också... Men han har ju sagt att hans drömmklubb är real elr arsenal!


Nej nu är det skolan!
Barcelona Gabriel
2010-05-19 03:23
Barcanist

Zlatan kanske har gjort helt okej från sig om man kollar efter statistik (även om jag inte tycker det). Men spelmässigt har han varit en flopp!

Han springer knappt på plan, han hänger inte med, han tar alltför sällan löppning, och när han väl tar dom, så tar han fel löpningar. Dessutom blir Messi automatiskt sämre på plan med Zlatan, så fort Zlatan inte är med, spelar Messi gudomligt. Enda undantaget är väl när Messi gjort hattrick borta mot Zaragoza och Zlatan var med.

Sen kan du inte jämföra det med Eto'o. Eto'o används inte ens som skjutspets i Inter, det använder dom Diego Milito för. Eto'o spelar mer på kanten, även om han försöker att ta sig inåt i planen. Men det jobb han gör för inter är väldigt uppoffrande och man har mycket mer nytta av en spelare som Eto'o i laget än vad man har av en statiskt stillastående Zlatan i ett rörligt anfallsspelande Barcelona.

Zlatan är Barças 9:a, han är anfallaren som skall göra målen! Jämför det med Eto'os första säsong då Samu gjorde 25 ligamål. Endast Forlands 26 ligamål den säsongen hindrade Samu från att vinna skytteligan. Grejen är den att Zlatan aldrig har haft sina starkaste sidor i att göra mål, hans styrkor ligger i annat. Och personligen gillar jag inte tanken av att man har en 9:a som inte har sina starkaste sidor i att göra mål. Det var samma visa med Kluivert. Patrick var en enastående spelare, men hans bästa facit under en ligasäsong var 18 mål. Det är inte okej när man är 9:an i FC Barcelona.

Nu verkar det som att vi köper David Villa. En mer perfekt anfallare för oss går det inte att hitta. I min mening bör Villa ersätta Zlatan, inte Henry. Zlatan kommer enbart att ta plats från en spelare som hade kunnat bidra med bättre saker för laget. Vi har redan kreativa spelare i Xavi, Iniesta och även Messi - Zlatan behövs inte för det.

Jag kommer aldrig förstå mig på köpet av Zlatan, han är helt fel spelartyp för oss. Vi är ett lag som behöver rörliga spelare i anfallet och Zlatan är allt annat än en rörlig anfallare. Han är ingen spelare som tänker på ren automatik att "sådär ska jag springa för att komma till en farlig målchans".

Dem enda som jag har hört vilja ha kvar Zlatan i Barça är svenskar. Alla andra som jag har pratat med, absolut varenda en, delar min åsikt om att Zlatan är helt fel spelare för Barça och att det bästa vore om Zlatan bytte lag. Om det sen händer eller inte återstår att se, men jag undrar va fan dom rökte på när dom kom på idéen att köpa Zlatan.

Nån var hög!
Barcelona Gabriel
2010-05-19 03:03
Zlatan har varit en flopp. Men det är inte hans fel att hans spelstil inte passar in för Barça. Desto snabbare vi blir av med han, desto bättre!
Barcelona nemo
2010-05-19 02:02
Nej, Mourinho-vakan är skriven av Hassan Alavi (Hassan på forumet), madridista.

Hans yngre bror, Hussein Alavi (H.Alavi på forumet) är culé och skrev artikeln om Zlatan.
Barcelona pokke
2010-05-19 01:54
Hänger inte med riktigt. Är det samma person som har skrivit Mourinho-vakan och den senaste artikeln? Förstår inte hur denna grabben resonerar när han påstår att Zlatan har varit en flopp.
Barcelona nemo
2010-05-19 01:52
Låter väldigt konstigt.. jag har sett mycket i forumet, men sökning efter nya värvningar har jag inte sett av så ofta. Det mesta har väl handlat om Zlatans vara eller icke vara, med all rätt.

Ordem & Delarocha: Hassan Alavi är madridista, Hussein (H.Alavi) är culé.
Barcelona Messidinho_10
2010-05-19 01:42
Kolla här vad han har skrivit herregud klankat ner oss och sig själv. PINSAMT


»Det som är komiskt är hur ni culés dag efter dag kritiserar madridistas för att vara pengakåta personer som söker efter en ny värvning varje dag. Det är sant, det gör dom. Men det gör även ni. Ni måste(!) visa respekt och att ni tror på spelarna som spelar för dagens FCB.«
Barcelona Ordem e Progresso
2010-05-19 01:41
Han eller hans bror är madridista. Alavi alltså.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-05-19 01:39
Det är bröderna Alavi. Ena håller på Barca, andra på Madrid. Vet inte om Madridistan har lånat brorsans dator och "jävlats", hahaha.
Barcelona Messidinho_10
2010-05-19 01:37
Mycket bra artikel MOHAMED AHMED det du har skrivt är helt korrekt.


Delarocha
2010-05-19 01:37
H.Alavi är väl Madridista eller är finns det två H.Alavi med samma namn?

För Madrid brukar ju ha någon artikelserie med en H.Alavi som skriver om udda saker.
Barcelona Messidinho_10
2010-05-19 01:30
Kim

Ja nu såg jag det. Vad är det för tomte som skriver sådär ?

Barcelona westinho
2010-05-19 01:28
Bra krönika, Mohamed Ahmed. Du får med alla saker jag själv tycker och tänker.
Barcelona Kim
2010-05-19 01:24

Co-sign på Barcelonito.

@Messidinho_10
Det står i artikeln om Ibrahimovic, som publicerades 17:13 idag/igår (beroende på om man ser idag som idag eller som igår). ;)
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-05-19 01:21
Zlatan kommer vara ännu bättre med en anfallare som Villa bredvid sig. Messi och Pedro är oftast mycket långt ifrån honom och då kan inte Zlatan utnyttja sina riktiga kvalitéer. Han har alltid haft en anfallare som löper nära honom i djupled och som utnyttjar hans fysik, passningar och skarvningar. Zlatan måste få en chans till och det kommer Barca må mycket bättre av.

Fabregas får gärna stanna i Arsenal. Säljs Zlatan och Cesc kommer in så får vi ett lag fullt av korta spelare. Bara Pique och Abidal och en spinkig Busquets kommer vara över 1,80 i startelvan och det är alldeles för dåligt. Förhoppningsvis kommer Yaya stanna och få mer speltid som han förtjänar.

Köps Fabregas så finns det många spelare som skadas av det. Jag syftar på Busquets, Zlatan, Keita, Yaya och även våra yngre talanger.

Vi får bättre startelva men kanske sämre harmoni i truppen som jag ser det. Återstår att se nu, jag skulle inte bli förbannad om Cesc kommer men ser inte riktigt hur det går ihop att ha så många världsstjärnor på bänken.
Barcelona Messidinho_10
2010-05-19 01:21
Kim

Vilken artikel är det du har hittat det?
Barcelona Barcanist
2010-05-19 01:21
Nu är Barcelona tydligen även intresserade av att värva Eden Hazard. Visst är han ett underbarn, men vi har tillräckligt många underbarn; JDS, Thiago & Bojan. Det räcker gott och väl, så.. Nej tack till Hazard!
elbraco
2010-05-19 01:16
-
Barcelona Kim
2010-05-19 01:14

Jag citerar:
»Det som är komiskt är hur ni culés dag efter dag kritiserar madridistas för att vara pengakåta personer som söker efter en ny värvning varje dag. Det är sant, det gör dom. Men det gör även ni. Ni måste(!) visa respekt och att ni tror på spelarna som spelar för dagens FCB.«

Personen som skrivit artikeln är uppenbarligen inte culé, så frågan är naturligtvis varför den ens publiceras på sidan här.
Barcelona Barcanist
2010-05-19 01:09
Hur kan folk kalla Zlatan för en flopp? Det förstår jag mig absolut inte på. Om Zlatan är en flopp med sina 21 mål och 17(?) assist under sin första säsong i ett nytt land, nytt spelsystemo och ny kultur (som Kim påpekar) - hur kan han då vara en flopp? Vad är Samuel Eto'o i Inter då? För vad jag vet så har Zlatan gjort mycket bättre ifrån sig i Barcelona än vad Eto'o gjort ifrån sig i Inter. Jag säger inte att Zlatan är en bättre spelare än Eto'o, men Zlatan är absolut ingen flopp. Folk ogillar honom oftast för hans kaxiga attityd och att han kan försöka göra saker och ting fööör snygga någon gång, men vadå? Killen sköter sitt jobb, låt honom stanna! Laporta säger ju också att "det är en spelare som har kontrakt med klubben och som klubben är mycket nöjda med" - hur folk tolkar det till att Zlatan ska lämna har jag ingen aning. VARFÖR skulle man sälja klubbens dyraste värvning genom tiderna efter endast en enda säsong. Gör han dåligt ifrån sig de 2 kommande säsongerna så kan ni prata om att sälja honom, men inte nu!

Edit: Kom ihåg att Zlatan gjorde det enda målet mot Mallorca borta samt mot Real Madrid hemma. Sex poäng fixade han åt Barcelona.

Förövrigt så tror jag att det bara kan bli bättre om Fabregas och Villa anländer, då Pep inte är rädd för att bänka den som gör sämst ifrån sig, stjärnspelare med hög status och hög lön eller ej, Pep bänkar! Dock är 50 milj. Euro överpris för David Villa, 40 milj. skulle sitta fint. Men, men.. vi får se hur det blir.

Visca Barca!
Barcelona Ordem e Progresso
2010-05-19 01:08
Kim

Håller med dig. Hela artikeln håller låg klass, vilket inte är vanligt här på Barcelonasidan. Är det ingen som måste godkänna innan artiklarna läggs ut?
Barcelona el Flaco - Al loro!
2010-05-19 01:07
Ämne: Hoppas bara att Jona....
Att Jonathan ber sin bror om råd när det gäller klubbbyte hade varit så Fail som det bara kan bli. Så dum kan han bara inte vara.
Barcelona Kim
2010-05-19 01:00
Men hjälp, vad är det jag läser i artikeln om Zlatan Ibrahimovic? Vi kan tydligen inte blunda och förneka att Ibra har varit en flopp. Jaså, det kan vi inte? På vilket sätt är 21 mål och 15 assist under en förstasäsong i ett nytt land, en ny kultur, ett nytt lag och en ny liga en flopp?
Barcelona C.Andrés
2010-05-19 00:59
Tydligen ska Fabregas sagt att han vill återvända till Wenger,får se vart detta leder.
Annons: