/spanien/barcelona/forum/16202.aspx/spanien/barcelona/forum/16202.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
adil [blaugrana]
2010-05-29 16:48
Barcas handbollslag i CL-semi på SVT1. :D
Barcelona Hetfield
2010-05-29 16:35
Bara för att Boixos stödjer Rosell så betyder det inte att Rosell stödjer de.

Jag tror att huliganerna vill komma in i Camp Nou, de tror då att pga. Rosell är "anti-Laporta" så ska han släppa in de

Jag säger bara: You wish
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-05-29 16:24
Andreas (Aris/Brasilien Red.)

Jag är medveten att jag kan låta ganska partiskt och kanske t.o.m. barnsligt i Núñez-frågan, men jag är så pass antiNúñez att jag automatiskt ifrågasätter när han går ut och stödjer något/någon, som i detta fall med Rosell. Men med det sagt så lär de knappast samarbeta på något sätt i framtiden. Inte vad jag vet i alla fall.


Gabriel/

Jo, jag minns också att Bassat var storfavorit i det förra valet och det är nog än idag ett mirakel att han INTE vann. Som du säger, Beckham-effekten gav Laporta segern. Med tanke på att jag inte visste riktigt vem Laporta var och eftersom Pep Guardiola ingick i Bassats team som sportchefen hoppas jag då att Lluís Bassat skulle vinna.

”När det kommer till Rosell och Boixos Nois så har jag för mig att Rosell faktiskt hyllat Laportas besultat av att porta Boixos från Camp Nou.”

Jag minns också att jag har läst detta. Därför ser jag inte heller hur Rosell ska behandla dessa typer med silkesvantar ifall/när han vinner valet. Men jag finner det ändå lite märkligt om nu Boixos Nois stödjer Rosell, om vi nu åtgår från att Benedito talar sanningen.

I dagsläget står jag lite mer på Ferrer/Ingla-sidan. Deras projekt känns lite mer säkrare och de har i stort sett garanterat Txikis fortsatta framtid i klubben, ifall han nu går med på att förnya sitt kontrakt. Jag tror att bägge dessa två herrar hade haft en bättre relation med Txiki än vad Rosell hade haft. Ingen större hemlighet direkt att Rosell och Txiki inte kom bra överens direkt och att Rosell sågade Txiki längs fotknölarna den dagen han presenterade sin bok.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-05-29 16:07
Ingla verkar bli starkare o starkare. Han verkade inte riktigt kunna utmana i början men nu så verkar han ha fått många på sin sida.

Jag tycker det är väldigt svårt det här valet, man vet inte vad man ska tro på direkt.
Barcelona Gabriel
2010-05-29 16:06
el Flaco - Nah Mean

En sak jag minns väldigt tydligt från presidentvalet 2003 var att, tillskillnad från nu, alla kandidater gick ut med att berätta vilka spelare dom hade gjort klart med ifall dem blev valda. Under 2003-valet minns jag även att jag faktiskt inte stöttade Laporta, jag var för att Bassat skulle vinna. De flesta minns säkert inte vem denna karln var men han lovade bl.a ut att fixa Chivu (som vid denna tiden rankades som en av europas mest lovande mittbackar) och en dussintalls andra bra spelare. Att Laporta gick ut med att ha gjort klart med Beckham var något jag inte gillade alls, vilket ironiskt nog också var anledningen till att han faktiskt vann valet. Bassat gav honom en känga direkt efteråt genom att säga att Laporta vann valet baserat på lögner i och med att Laporta faktiskt aldrig hade gjort klart med Beckham.

Så minns jag det valet främst.

När det kommer till Rosell och Boixos Nois så har jag för mig att Rosell faktiskt hyllat Laportas besultat av att porta Boixos från Camp Nou. Det tillsammans med beslutet av att bära UNICEF på tröjorna är några av de saker som han gett beröm för till den nuvarande styrelsen. Med det sagt har jag väldigt svårt att tro på att Rosell kommer låta Boixos få komma in på arenan igen, eller för den delen ens ha någon som helst "relation" med dem, men allt kvarstår som spekulationer i vilket fall som helst.

Känns som att de flesta av kandidaterna spelar smutsigt nu. Alla ljuger för att fixa fördelar. Och jag är fortfarande lika kluven angående vem jag stöttar. Hur känner du?

Edit: För övrigt så håller jag med dig i allt du säger om Nuñez. Jag kände exakt samma sak.

Andreas (Aris/Brasilien Red.)

Nej, dem kommer inte att arbeta tillsammans. Nuñez kommer att lägga sin röst på Rosell och där slutar det.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-05-29 16:03
el Flaco

Hur menar du att han fått Núñez på sin sida? Att han enbart ska rösta på honom är ju inget fel egentligen då alla får rösta på den man vill. Men om dem på något sätt har kontakt och ska sammarbeta så förstår jag dig.
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-05-29 16:01
Andreas (Aris/Brasilien Red.)/

Om vi lägger smutskastningen åt sidan så skruvade jag på mig när jag läste att Rosell hade fått Núñez på sin sida och att han skulle ge Rosell sin namninteckning inför röstsamlingen. Núñez är ingen man jag värderar särskilt högt och bara det faktumet att han co-signar Rosell är ett minus i mina ögon i alla fall, hur löjligt det än må låta.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-05-29 15:52
el Flaco

Denna smutskastning mot Rosell har gått igång ordentligt de senaste veckorna. Sedan han har setts som favorit och vunnit de undersökningar som gjorts så har de flesta gått emot honom. Ganska logiskt men lite löjligt. Vissa borde koncentrera sig mer på sin egen kampanj än att kasta skit på andra.
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-05-29 15:36
Ordkriget mellan presidentkandidaterna har verkligen varit intensiv de senaste dagarna och det mesta tyder på att det bara kommer bli värre den kommande tiden.

Senast idag läste jag att presidentkandidaten Agustí Benedito hade gått ut och antytt att Boixos Nois stödjer Sandro Rosell. Benedito sade att någon hade informerat honom att en grupp av Boixos Nois-medlemmar hade delat ut propagandablad om Rosell till folket utanför Camp Nou i samband med den sista ligamatchen mot Valladolid. Benedito påpekar dock att han inte har någon vetskap om huruvida Rosell har någon form av relation med de eller inte.

Med ca två veckor kvar tills valet kan vi nog konstatera att smutskastningen bara har börjat och det lär bli ännu smutsigare längre fram. Jag hoppades på att det inte skulle bli så här, men jag inbillade mig bara. Kan inte helt minnas hur presidentkampanjen såg ut 2003, men inför detta valet går det inte en dag utan att man läser uttalanden där kandidaterna verbalt attackerar varandra.

Angående Beneditos senaste kommentarer så hoppas jag verkligen att Rosell inte har något att göra med Boixos Nois, även om de nu skulle stödja honom.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-05-29 15:32
Jag vet inte om det nämnts innan men Barca spelar just nu handbolls semi i Champions League, matchen går på Svt 1.
Barcelona H.Alavi - Triangulo Magico!
2010-05-29 14:52
El Kaiser de Michoacán

Men samtidigt så har Busquets varit ganska bra. Visst, under CL-matcherna mot Inter så var han inte den bästa på plan, men alla är skyldiga till varför Barcelona åkte ur.

De flesta tänker på hur Busquets agerar när han åker på en tackling när han jämförs med Toure och det är fan fel. Toure i all ära, men Busquets är inte så dålig.
Barcelonistas
2010-05-29 14:48
om cesh kommer so vogar ja posto att ibra saljs.for vi kan inte kora me xavi,iniesta,cesh samtidigt.va hander me balansen? for mig ar det viktigt att yaya spelar aven nasta sasong, vi for hoppas yaya the godzilla stannar i varldens basta klubb!
Barcelonistas
2010-05-29 14:37
sen angoende real assoo dom kan varva for 3 miljarder till men so lange vi spelar som gudar kommer kopelaget cf inte ha nogon chans.nu me aven villa i laget!
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-05-29 14:35
Joan Gamper 1899//

Touré är en äckligt bra fotbollsspelare men Pep har med all önskvärd tylighet visat att han är nr 2 efter Busquets. Har Touré startat någon stormatch denna säsongen när Sergio varit tillgänglig? Tveksamt va? Har därför väldigt svårt att se att han stannar, framförallt om Cesc kommer men även annars också.
Barcelonistas
2010-05-29 14:32
mourinho fyfan va overskatad han har blivit for trippeln me inter.dom hade flytet po sin sida redan i gruppspelet,chelsea o barcelona
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-05-29 14:15
Yaya måste stanna annars vore de största misstaget som Barcelona har gjort sen man byte Etoo plus pengar med Zlatan.
Barcelona Hetfield
2010-05-29 14:07
Rambla

Ingen kan neka att Pep har gjort ett grymt jobb med laget, men frågan är om inte hans envishet kommer att bita honom i arslet? Nu har Real Madrid en tränare som vet hur man svetsar samman stjärnorna, vi kan inte längre lita på Messi's individuella prestationer

Jag hoppas att Pep verkligen tar en titt på laget och ser vad som är bäst för just laget, envishet i all ära, men ibland måste man svälja stoltheten och acceptera att Yaya måste vara kvar om vi ska kunna utmana i CL och ligan

Jag har inte varit så här orolig sen i början av 2000 när Real Madrid var det bästa laget i världen, jag har samma oro i magen nu också. Jag litar mer på mitt lag än Real Madrid, men man måste ha en hälsosam respekt för faktumet att Real kommer att ha Mourinho som tränare, och en hel del bra spelare kommer att spela där snart

Men, jag litar fullständigt på Pep, men jag önskar att han kunde tänka lite mer med hjärnan än med hjärtat ibland
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-05-29 14:03
Se länk, Laporta uttalar sig återigen om att Zlatan kommer stanna. Man bör dock ta detta med en nypa salt. Laporta vet att priset kommer att sjunka om man säger att han är till salu och dessutom om Zlatan stannar kommer man att ha en missnöjd spelare om man nu går ut och säger att man vill attt han ska lämna.

Som det ser ut just nu så är det möjligt att ställa upp med Xavi-Iniesta bakom Messi-Zlatan-Villa men OM Cesc kommer så ser jag ingen annan möjlig uppställning än den som El Mundo Deportivo publicerade häromdagen: Xavi-Cesc bakom Messi-Villa-Iniesta.

Jag tror inte att Pep kommer att spela utan en defensivt skicklig pivote (förmodligen Busquets). Dessutom kan jag aldrig tänka mig att Cesc köps in för extremt mycket pengar (€50m-€60m) och sedan används som någon sorts lyx-reserv som det spekulerats i. Och Villa är väl alla överrens kommer att starta.

Kommer Cesc tror jag det är bye-bye Ibra...
Barcelona Barcadinho.
2010-05-29 13:31
Det finns ett problem som eventuellt kan dyka upp och störa laget med spelare som Yaya och Zlatan. Det är inte bra att ha spelare som gnäller på bänken. Oavsett om det är dem personligt eller agenterna. Det stör hela laget och tränaren.

På bänken ska det sitta duktiga spelare som antigen accepterar sitt underläge eller som väntar på ett tillfälle att visa upp sig igen.
Jag vill inte ha en riktigt duktig spelare som förstör för laget. Yayas agent har varit på hugget lite för länge för min smak.
Yaya själv spelade med hjärtat när han fick spela, men han såg inte särskilt glad på bänken.

Zlatan tog petningen av Bojan ganska bra, men inte säkert att han fortsätter vara tyst om han bänkas under en längre period. Risken är att han kommer att spela nonchalant när han ska in. Han är en humör spelare.
Jag gillade inte heller alla artiklar i höstas om att Zlatan och Messi inte gillade varandra. Det var nog en Marca smörja, men det fanns lite sura ansiktsuttryck och ”konstiga” mål firanden som gav lite bensin för rubrikmakarna i Madrid.
Jag vill helst se glädje och harmoni i laget när en i laget gör mål, ja, tom från bänken (Yaya såg sur ut efter vinsten i el clasico).

Det bästa är att hitta sådana som är NÄSTAN färdiga diamanter. De kommer att ge järnet för just den tränaren som kommer att ge dem chansen. Busquets, Pedro och Pique känner att de är skyldiga Guardiola en tjänst. Han gav dem chansen och de är stora spelare idag. De kommer att göra allt för honom. Han är deras gudfar i en sportslig mening.
Men det är inte alltid så lätt att hitta sådana.

För att sammanfatta poängen - bättre att ha på bänken lite sämre men taggade, än duktiga men slöa.
Barcelona F_C_B
2010-05-29 13:24
Konstigt av Eto'o att säga detta känns det som.

Questions have been raised as to whether Inter can continue the legacy post-Mourinho, and Eto'o says they can, only if they replace him with a top coach in Barcelona's Pep Guardiola.

"Pep is one of the best coaches in the world. [Massimo] Moratti would make a great choice if he brings him to Milan," he added
Barcelona serdelbarcaeselmillorquehiha
2010-05-29 13:21
Passar på att tacka Rambla för revistan från sky sports. Oerhört vänligt.
Barcelona Rambla~
2010-05-29 13:11
Hetfield

Pep är envis, det vet alla, även när det mesta talar för att han väljer fel alternativ så står han på sig och vägrar ändra sig. Den största anlednignen är att han retar sig på agentens uttalande, det och att Busquets faktiskt har fungerat väldigt bra i de stora matcherna som pivote förutom i dubbelmötena mot Inter. Fast där var knappast Busquets insatser avgörande för att vi ej gick vidare.

Jag gillar också Yayas mångsidighet. En fantastisk spelare att ha i en trupp. Synd bara att han kräver ständig startplats. Vad fan, en tränare måste ju få chansen att kunna spela med olika alternativ.

Jo, så dålig är Melo. Jag tycker att han är så överhypad. Jag fattar verkligen inte grejen med honom.
Barcelona Hetfield
2010-05-29 13:02
Rambla

Yaya har ju varit mer eller mindre nr.2 hela säsongen, så jag har svårt att se att agentens uttalande skulle göra detta

Jag tycker inte heller att Yaya som pivote är optimalt, men man måste komma ihåg hur mångsidig han är, det är ovärderligt. Han kan spela som mittback, som pivote, som balansspelare och offensiv mittfältare

Men snälla, så dålig är inte Melo, du börjar göra honom till Gago :P (och då är man riktigt, riktigt dålig)
Barcelona Rambla~
2010-05-29 12:55
Melo? Snälla han var en hyfsad bra spelare i Racing och inget mer. Sen gick han till Almeria och var väl helt okej där också. Där hittade Fiorentina honom. Han sprider bollar omrking sig värre än Sissoko. Pep hade blivit tokig på honom efter 10 min.

Hetfield:

Vid det här laget borde du veta vad Pep har emot Yaya. Han ogillar starkt när agenter eller spelare gnäller via pressen. Det spelar ingen roll om du heter Messi eller Yaya. Sen så tycker jag att många överskattar Yaya här på forumet, överskattar som defensiv mittfältare alltså. Sina bästa matcher har han gjort som mittback eller på Xavis plats som offensiv mittfältare. Skulle han bänka någon skulle det i så fall vara Keite när Iniesta har saknats. Okej, han var riktigt bra som DM säsongen när trippeln vanns det ska erkännas. Fast dena säsong har han varit väldigt blek på den positionen enligt mig.
Barcelona basaric
2010-05-29 12:53
Jag hoppas verkligen att Yaya Toure stannar kvar i Barcelona, det finns inte många bättre spelare på hans possition, frågan är ju om det ens finns nån?

Nä, nu åker jag ner till Stockholm för att se Bosnien - Sverige, ha det bra!
Barcelona Hetfield
2010-05-29 12:39
el Flaco

Det är visserligen sant, men det är inte Sissoko's roll att vara kreativ, han ska göra det smutsiga jobbet när Xavi och Co gör det fina. Han vore bra att slänga in i en match där man ska stänga till lite, men Busquets är fortfarande nr 1

Tyvärr så kryllar det inte av bra def.mittfältare ute i världen, vilket gör det otroligt svårt att ersätta Yaya.

Ang. Melo så var han ju en av Serie A:s bästa spelare i Fiorentina, han var även lysande i landslaget, men vem kan klandra honom för att vara så dålig i Juventus? Ingen i Juventus förutom Chiellini har gjort bra ifrån sig

Äh, det här är bara galet, helt galet. Jag förstår fortfarande inte vad Pep har emot Yaya, vem vet. När Pep ogillar en spelare så verkar han vara väldigt envis
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-05-29 12:32
Hetfield/

"Jag gillar personligen Sissoko (Juventus), tycker han är sjukt underskattad. En galen tanke, varför inte köpa Melo?"

Personligen tycker jag att både Sissoko och Melo är alltför mediokra för att spela för oss. Sissokos bollbehandling är skrämmande och jag kan fortfarande inte förstå hur Juve kunde hosta upp så mycket pengar för Felipe Melo. Nej jag ser ingen av dessa som några potentiella förstärkningar ifall Touré lämnar.
Barcelona ★Sami★
2010-05-29 12:32
Hetfield
Jag vill också att Yaya lämnar han är för bra för att sitta pä bänken. Han förtjänar hur mycket speltid som helst. Han är så jävla bra!
Tänk om Yaya stannar i Barca? Tror ni han får starta istället för Busi. Nä. Guardiolas förstaval är Busi. Tyvärr! Inget kommer att ändras.
Skulle Yaya lämna så skulle jag vilja se Miguel veloso. Vad tycker ni om han?
Barcelona Hetfield
2010-05-29 12:25
Chelsea har ju under de senaste åren kört med rena betongmuren som mittfält, därför vore Yaya klippt och skuren för Chelsea nu när Ballack börjar bli skadebenägen och gammal

Yaya petar ju Fletcher och Scholes alla dagar i veckan, så han skulle vara mer eller mindre säkrad en plats där. Jag vet att folk kommer att bli sura nu, men en del av mig hoppas att Yaya försvinner , han är alldeles för bra för att bänkas, så enkelt är det

Jag gillar personligen Sissoko (Juventus), tycker han är sjukt underskattad. En galen tanke, varför inte köpa Melo? Ja visst, han är bedrövlig i Juventus men den som såg honom i Fiorentina och Brasilien vet att han är en bra spelare egentligen

Ang. Zlatan så börjar bli otroligt jobbigt, vore skönt om man bara en gång för alla sa hur det är. Ena dagen så är han nära Milan, andra dagen så trivs han i Barcelona
barcarobin
2010-05-29 12:23
mrn snälla fotbollspriser måste börja sänka om några år kommer 500 - 700 miljoner vara normalt det är äckligt mycket pengar dagens fotboll har tappat allt begrepp kring pengar fan man mår ju illa. 400milj kr är fantastiskt mycket jävla pengar verkar som alla på detta forum tycker det är okej med dessa summor, får vi 400 milj kr. på en kille som har taskig attityd och en agent som ställer till det och en kille som är 28 år utan att vinna något rikigt stort ska vi vara glada,

zlatan är som en bil. man har den ett litet tag och spelar ingen roll vad han gör priset går ner han blir äldre det kommer nya fotbolls spelare precis osm det kommer nya modeller på bilar. börja inse värdet av pengar det är fan äckligt, världen har haft ekonomisk kris och grekland var nära kk och här sitter vi o gnäller över 400 mijl kr för zlatan är lite, skitsamma vad han kostade när vi köpte honom han har gått ner i värde.
Annons: