/spanien/barcelona/forum/162.aspx/spanien/barcelona/forum/162.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Infinit8Don
2019-01-05 14:21
Xavi om Rabiot för ett tag sedan:
Barcelona Infinit8Don
2019-01-05 14:19
Hmm. Hoppas verkligen inte alena förpassas till läktaren bara. Borde logiskt sätt vara denis då han lär lämna inom någon vecka.
Barcelona Soko
2019-01-05 14:07
Messi Alba Messi Man blir knappt förvånad om Munir väntar på att lämna som Bosman och sedan stoppa en del pengar i egen ficka .. Allt fler spelare gör det idag. Om en viss Godin gör det som har varit så lojal mot Atletico och lämnar gratis för Inter då säger det en del om dagens spelare.. Finns alldeles för lite hjärta kvar för klubbarna, allt handlar om egon..
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2019-01-05 13:49
19 mannatruppen är ute men ska kortas ner med en man imorgon (?). Malcom och S.Roberto är tillbaka medan Murillo är med i truppen för första gången. Munir blev den enda spelaren som lämnades för taktiska skäl och jag hoppas att det blir så resten av säsongen. Sista platsen kommer stå mellan Malcom Alena och denis där jag verkligen hoppad på att denis skickas till läktaren. Går vi till transfersrykten sägs det att Denis är nära arsenal för 15-20 miljoner euro (hälften av vad vi kunde fått för honom förra året) medan Munir sägs vänta ut sitt kontrakt för att gå till Sevilla på sommaren. Min elva Stegen Roberto Pique Lenglet Alba Rakitic Arthur Coutinho Messi Suarez Dembele
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Port Olímpic.
2019-01-05 12:06
Problemet med Barca på senare år är att ledningen försöker värva till sig titlar. Man tänker inte långsiktigt. Coutinho är ett fantastiskt bra exempel på det. Hade man tagit hänsyn till vilka talanger som kommer underifrån i form av Alena och Puig bland annat så hade man haft ett mer långsiktigt tänk. Spelare utvecklas med speltid, inte genom att få hoppa in då och då, och sedan avfärdas. Se Lindelöf i United som exempel på detta. Tålamod. Rakitic måste bort. Rabiot? Varför ens titta på den spelartypen när vi har Vidal, Arthur, Busquets, Rakitic som spelar en liknande fotboll? Dumheter. Satsa på en central anfallera och en yngre mittback/ytterback av klass istället. Med rätt tränare så har vi inga problem på mitten. Bort med D.Suarez och Rakitic så banar vi vägen för Arthur, Busken, Alena, Puig och Vidal. Måste ta diskussionen om Messi också. Han är inte purung längre. Vågar inte ens tänka på vad vi ska göra när han slutar leverera. Vad har vi för alternativ? Kan Puig kanske blomstra och anta en sådan roll? Inte under Valverde i alla fall. Osäkert kort. Men det var även Messi en gång i tiden.
Barcelona Port Olímpic.
2019-01-05 11:50
1 miljard skulle jag hellre lägga på Firmino. Vi måste få in en ersättare till Suarez ganska omgående då den sistnämnda är på tydlig nedgång. Firmino är ruskigt bra och kan använda dels som släpande och som target. Vi är i större behov i den positionen än på mitten.
Postat via SvenskaFans-appen
Mod
2019-01-04 23:31
Iniesta.70. och Infinit8Don.

Raderade era senaste inlägg. Låg nivå och personangrepp. Vill ni fortsätta så gör det via PM funktionen.
Barcelona Infinit8Don
2019-01-04 23:29
Rabiot är dock ingen sopa på något sätt. Han är väldigt bra med mkt potential. Sen att det finns mkt nackdelar med affären är en sak, men som spelare är han inte dålig på något sätt. Personligen lackar jag mest på lönen samt att det förmodligen bränner broarna till frenkie.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2019-01-04 23:25
Xavi

Vilka namn hämtar du för en miljard plus lön istället för en sopa?
Barcelona Xavi #6
2019-01-04 23:08
@Soko:
Betalar hellre en miljard plus lön för en spelare som kommer bidra istället för någon sopa för €60M. Då prestation inte verkar vara något du värdesätter så föreslår jag att vi med tanke på vår kris i försvaret hämtar hit Phil Jones gratis med en årslön på €10M, med dina mått mätt så är de ju "billigt".
Barcelona Soko
2019-01-04 21:32
Och att folk jämför löner på spelare som kommer gratis och som vi betalat för ..
Rabiot är oavsett prestation mycket billig med tanke på dagens marknad.. 60 miljoner totalt ! Att jämföra med Coutinho och Dembele som vi betalade över 1 miljard bara i övergång och dessutom deras löner ..
Barcelona Soko
2019-01-04 21:29
Lite roligt hur folk kan bedöma om någon spelare är nolla,  bra, inte bra osv.. Men hur många gånger har vi alla fått käka upp våra ord om spelare vi tidigare hyllat och hånat,  hur mycket har vi haft rätt resp fel? Sanningen är att spelare man hoppats mest på har svikit mera än spelare man inte hoppats på så mycket. Jag kan räkna hur många spelare som helst vi har pratat om som lovande och blivande stora stjärnor men som gjort oss besvikna,  Munir,  Sandro,  Bartra,  Montoya,  Deufoleu,  Denis,  Halilovic,  Krkic bara att nämna några från egna leden för att inte tala om många andra köp vi gjort och sedan drömt om att bli av med .. 

Att tro att en viss Puig och Alena ska bli stora stjärnor men att Rabiot ska bli flopp är bara en ren gisning.  

Så varje spelare är en chansning,  vissa som spelar bra i andra klubbar har plötsligt svårt att anpassa sig i Barcelona medan andra som inte har varit så pass bra plötsligt blommar i Barcelona.. 

Barcelona Infinit8Don
2019-01-04 21:12
Lugn nu Iniesta.70. Transferrykten är 80% av januari.

Sluta provocera genom att använda öknamn. Ändrade i ditt inlägg. /mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2019-01-04 20:47
@ Xavi #6:


Mycket kan sägas om Rabiot men onödigt att nervärdera spelare bara för att. Han är långt ifrån en nolla. Han kanske inte är rätt för Barcelona och dess spelstil men nog har han kvalitéer och kan säkerligen utvecklas ytterligare då han ändå är rätt ung fortfarande.

Däremot känns det fel väg att gå och lönenivån han ryktas lägga sig på är oerhört mycket för hög. Men det har ju faktiskt att göra med att man får honom gratis. Den där typen av spelare skulle kostat runt 300-500 miljoner att köpa loss (om vi ser till kvalité/ålder) om det hade varit en spelare vi köpte in från en la liga klubb. Får han 10 miljoner euro i 5 år och vi drar av bara bara hälften av vad köpsumman troligtvis hade landat på så ligger lönen på 6 miljoner euro.

Som sagt, inte den väg jag själv tycker man ska gå, men om Rakitic skeppas iväg i sommar till en bra summa så är det inte helt fel om han bara kan jobba lite på attityden.
Barcelona Loco Lucho
2019-01-04 20:43
Transferrykten är en stor del av sporten, många fans gillar att diskutera potentiella värvningar. Vad har du för problem med det? Låt folk diskutera och skriva rykten fritt, det är ett av syftena med ett forum.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-04 20:33
Tror inte detta är valverdes värvning. Han är ju inte ens säker på om han stannar eller ej. Nä. Jag tror detta är bartomeus sätt o tro att han tar revansh på PSG. Dock gör han dem förmodligen en tjänst...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2019-01-04 20:18
Vi får helt enkelt hoppas att xavi har rätt om rabiot.... Har 3 problem med denna värvningen. Lönen. Rabiots attityd. Hans mamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2019-01-04 19:52
Är det VV som efterfrågar Rabiot eller vad är det frågan om?
Han är en bra spelare men hur många såna typ av spelare ska vi ha i truppen för det är överflödigt med den typen minst sagt. Någon som är mer insatt som kan förklara vad planen är, ska man köpa honom för att göra av sig med någon eller några för jag förstår inte planen här
Barcelona Xavi #6
2019-01-04 19:46
BREAKING: PSG’s Adrien Rabiot has agreed terms with Barcelona and will join them as a free agent in the summer, Agreement reached for €10M/year salary. Han kommer alltså tjäna mer än Busquets, Rakitic, Umtiti, Ter stegen och Alba.. Inte undra på att vi har överlägset högst lönekostnader i världen när vi ger nollor som Rabiot en sådan lön. Alba ska väl snart förhandla om ett nytt kontrakt, vad tror ni Alba som är en nyckelspelare kommer begära vid förhandlingsbordet?
Barcelona Katalano
2019-01-04 19:27
Rabiot är en bra rotationsspelare. Problemet är att vi har fullt av sådana redan. Vad vi behöver är spetskvalité. Som jag ser det så är Arthur och Busquets startspelare på mittfältet medan den 3e positionen är öppen för övriga spelare att fajtas om. Jag vill ha in någon som är bättre än Rakitic på vår typ av fotboll. Inte någon Rabiot när vi redan har fullt dugliga utfyllnadsspelare.
Barcelona Cúles
2019-01-04 18:58
Fick en notis (fotbollsapp) där källan var L’Equipe att Rabiot har skrivit på (?) och kommer gratis till sommaren, tjänar 9 miljoner euro per år.
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2019-01-04 18:24
Kanske Psg är enda klubben som matchar Ajax pris? Varför försöker klubben helt plötsligt att köpa loss rabiot nu i januari? Varför inte vänta ut kontraktet till juni. Inte så att vi har behov av en mittfältare nu, han kommer bara fucka balansen och harmonin i truppen. Kommer rabiot nu i januari är det 90% kört för Alena/Denis/Rafinha (skadad ändå)/ Puig. Blir även mindre speltid för Arthur. Har bara en känsla att Rabiot kommer skicka arthur till bänken med Valverde som tränare. Busquets Rakitic rabiot/Vidal
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2019-01-04 18:24
Jag skriver det igen. Om Frenkie skulle välja pengar och sin egen historia, då skulle han välja Barca. För att Barca har högst löner i hela världen och för att ha spelat i världens bästa och anrikaste klubben i världen, det är få förunnat. Men nu är det ju så att Barca har en uppsjö av liknande speltyper som honom. Busquets, Rakitic, Arthur, Roberto och Vidal. Jag tror att han endast tänker på sin fotbollskarriär, som precis har börjat. PSG har stora problem med för få naturliga innermittfältare förnärvarande och en övergång dit skulle genera mycket speltid. En annan aspekt är att Tuchel är en tränare som prioriterar unga förmågor. Skulle Frenkie välja Barca, så kommer det att innebära väldigt lite speltid. Det kan vara förödande för hans fotbollsframtid, så valet blir nog därefter.
Barcelona Soko
2019-01-04 18:15
@Infinit8Don:

Tro inte alltid på vad spelare säger att de vill och inte vill, för det är nästan alltid deras intresse som ligger högst upp.. Se bara de Jong, han ville till oss men springer till PSG som betalar mer, även om det inte är bäkfratat än.. Att folk inte lärt sig historia bla efter Neymar ..
Barcelona Nelson Umtiti
2019-01-04 18:05
@wallmannen:
Du tror inte att det kan vara så att övergången av Rabiot gör så att han tvivlar på sin speltid och överväger sitt beslut? Värvningen av Rabiot kan förstöra allt tror jag, snackas om att klubben vill ge 10mil euro i bonus plus sama summa i lön över 5 år. Blir galen när jag läser det, hoppas att hans mamma kräver så mycket att affären ej blir av. Vi får se men detta ser inte bra ut dock så är det silly så saker och ting vänder jävligt fort.
Barcelona wallmannen
2019-01-04 17:54
Om den där De Jong överväger att gå till PSG så tyder det på viss karaktärsbrist, och då är han inget att ha, enligt mitt sätt att se på saken.
Barcelona Arthur Melon
2019-01-04 17:35
Tror vi att Rabiot också har en Rakitic klausul blir fint med ett helt oproduktivt mittfält med Rabiot - Busquets - Rakitic, Messi får gå och hämta boll hos MaTS.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nelson Umtiti
2019-01-04 17:22
@Infinit8Don:
PSG och City äger typ ffp, allt har ett pris och City och PSG har hur mycket pengar som helst. Jag fattar inte att denna ledning försöker kriga mot PSG på marknaden där vi är underlägsna, låt bara dom vara och se till att spöa skiten ur dem på planen när vi väl möts. Blir inte alls förvånade om PSG ännu en gång kör över oss i marknaden, och dom kommer fortsätta att göra det varje chans dom får för att jävlas.
Barcelona Davids3
2019-01-04 17:18
Jag brukar inte titta på Real så ofta, men gör Varane verkligen ett så bra jobb att man nu kallar andra talanger för ”Den nya varane”? Känns som han är för ung för att föregå som exempel.
Barcelona Bollinnehavet
2019-01-04 17:13
PSG alltså. Det dom failar med på fotbollsplanen tar dom igen på marknaden. Kan dom dessutom knäppa oss på näsan med en jävla pansarvagn så gör dom gärna det. Sist vi ville ha en av deras spelare klippte dom neymar av oss. Nu verkar vi faktiskt (dumma som vi är) få loss Rabiot. Då förvånar det mig inte om dom släpper Neymar till Real Madrid för att gå all in på både De Jong och De Ligt.

Det kanske inte händer, troligtvis inte. Men det är den känslan jag har av PSG och den känns förjävlig. Och jag blir absolut inte förvånad om det blir så. Usch!
Annons: