/spanien/barcelona/forum/16129.aspx/spanien/barcelona/forum/16129.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Silthrim
2010-06-09 15:57
Tror någon här att Dani Alves förnyar sitt kontrakt innan VM?
Barcelona Rambla~
2010-06-09 15:55
Benedito: "The club member without season-tickets should get a discount of 50% for the tickets."

Benedito: "The Boixos Nois are supporting Rosell, they are shouting 'Rosell president'. In meetings of Rosell with fan groups there have been representatives of the violent groups."

At one point they were asked who they would vote, only Benedito responded on that and said "I would vote for Ingla and never for Rosell".

Benedito hade aldrig röstat på Rosell. :D
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 15:53
Ajo förstod att det var ett försök att håna, men du fick bara dig själv att framstå som ett omoget barn.. Nej nu ska man i alla fall ut och käka
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 15:51
el Flaco - Nah Mean Rambla//

Ok, tack för ert svar. Misstänkte att det var något sådant men blev lite osäker eftersom vissa tidningar har skrivit att värvningar (läs Cesc) måste slutföras innan valet den 13/6.
Barcelona Hetfield
2010-06-09 15:49
På tal om lite andra saker, men det verkar som att Beletti's kontrakt går ut snart, den romantiska sidan av mig vill se Belleti som Alves "backup"

Det är nästan läskigt hur bra Spanien är, det är inte nog med att startelvan är så pass vass, det är främst bänken som gör mig fascinerad. Man har så många olika alternativ, vill man slänga in långbollar så tar man in Llorente, vill man ha en lite offensivare mittfält så tar man in Cesc osv.

Jag tror personligen att England vinner rubbet, delvis pga. att de har Capello som tränare och delvis pga. att deras bästa spelare är i deras "prime" ålder just nu.

Barca!

Jag trodde att du var intelligent nog att förstå att jag hånade dig, men det är sant, vi släpper det.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 15:46
Hetfield

Ingen tjaffsar, tyckte bara dina små historier om Hitler och Elvis var komiska och även lite barnsliga. Som sagt du har din åsikt och jag har min, så skippa kommentarer om konspirationsteorier, 2pac och elvis är du snäll, skämmigt att läsa och nästan inte värt att besvara. Nu släpper vi detta :)
Barcelona Rambla~
2010-06-09 15:42
Ämne: El Kaiser de Michoac....Det var det misstaget klubben och Laporta gjorde 2003 när han tillträde 7 dagar före sista juni. Efter att socin Oriol Galt skickade in en motion om detta till klubben, beslutade sen en domstol att Laporta var tvungen att utlysa nyval. Hans 3år och 7 dagar som president räknades som 4år. Det är därför han bara suttit 7år som president och inte 8år.
Barcelona Hetfield
2010-06-09 15:41
Barca!

Nu tar vi det igen, utan att tjafsa. Anledningen till att Busquets får spela är för att han är bättre som pivote än Yaya, han dräller inte med bollen och låter andra som är bättre på att vara kreativa få ta hand om det.

Du får gärna tycka att Toure är bättre, jag tycker personligen att Toure är en bättre spelare men det betyder inte att han passar in bättre som pivote. Om du gillar Toure så får du väl vara glad att han byter klubb, då får han vara ordinarie och få spela lite offensivare.
Barcelona Rambla~
2010-06-09 15:39
El Kaiser

Laporta sittar till den 30:e juni.
Barcelona el Flaco - Nah Mean
2010-06-09 15:38
El Kaiser de Michoacán/

Även om valdagen är den 13 juni så kommer Laporta sitta kvar på sin post tills den 30 juni, tillsammans med de övriga direktörerna och arbeta med att förstärka laget tills det datumet.

Perioden mellan den 13 och den 30 juni kallas för övergångsperioden och den nya presidenten kommer då kunna ha en dialog med Pep om hur nästa säsong ska se ut och vilka förstärkningar han vill ha, osv. Den 1 juli tillträder den nye presidenten.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 15:37
Hetfield

Vad i helvete pratar du om? Som sagt, jag uttrycker bara mina åsikter, är det något fel med det? Vilka konspirationsteorier är det du pratar om? Jag tycker bara personligen att Yaya ska starta så att vi har en reserv i form av Busquets. Hitler lever haha? Vad babblar du om människa du skämmer ut dig.
Barcelona Hetfield
2010-06-09 15:33
Barca!

Du har ju givetvis rätt, man ska tro på dina halvdana konspirationsteorier när Busquets har varit så pass bra som pivote.

Givetvis, förlåt mig, nästa gång jag har problem här i livet så ska jag lyssna på dina teorier. Nästa steg för dig är väl antagligen att 2pac lever? Hitler lever och är en kock i Polen? Elvis jobbar som taxichaufför?
Barcelona Rambla~
2010-06-09 15:31
¡Barça! - Crèma Catalana:

"Sluta skylla på agenten, han var tyst ända fram tills Yaya blev bänkad utan anledning."

Det där är en stor lögn. Han blev bänkad i höstas för att han sög som pivote då.

"Yaya = En av de bästa på sin position. Gör fantastiska insatser match efter match, ändå blir han bänkad av en ung talang och får knappt spela."

Och vilken position är det då? Är det som mittback? Är det som en av två mittfältare framför defensiv mittfältare? Eller är det som pivote?

Såå..vilken position talar vi om nu?
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 15:27
För att komma bort från Yaya-Busquets diskusionen lite.

Vilket datum avgår Laporta? Valet är ju den 13/6 men igår sa Laporta (se länk) att enligt klubbens reglemente så kommer han att sitta tills den 30/6. Ganska markant skillnad får man säga.

Laporta: “According to Club statutes, I remain president until 30th June. Until then I’ll do what’s in the best interests of the Club”.
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 15:22
H.Alavi - Magico!

Håller med dig, är också trött på Busquets vs. Touré diskssionen. Därför vill jag bara att dom säljer honom för en gångs skull när pep nu ändå inte vill spela med honom. Som adil sa: även om både yaya och busi är formtoppade kommer Pep ändå att välja Busquets, hur bra än Toure är.
Barcelona Pep the King
2010-06-09 15:20
adil,
Bra skrivet:)
Silthrim
2010-06-09 15:19
Sami :

Låter fin,fint det beträffande Fabregas , vill verkligen ha Cesc till Barca .
adil,
2010-06-09 15:17
Yaya kom igång i slutet på säsongen och spelade riktigt bra. Det om något gör väl att han förtjänar mer förtroende och speltid?

Det är en stor tillgång att ha både Busquets och Yaya i laget och enligt mig är det inte värt att mista Yaya bara för att Busi ska få spela hela tiden. Vi mister ju en del i slagkraftighet utan Yaya i truppen överhuvudtaget.

Äsch, det verkar helt enkelt vara så att Pep föredrar en spelartyp som Busquets på Pivote-platsen. Kanske inte frågan om dagsform som varit avgörande. Om båda är formtoppade kommer Pep välja Busquets, hur bra än Toure är. Alltså är han inte längre önskvärd som förstaalternativ vilket förklarar hans missnöje.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-06-09 15:12
Blir personligen trött på jämförelsen mellan Toure/Busquets.

Jag läser samma argument varje dag till varför den ena ska bänkas o den andra ska spela. Lägg ner istället. Hur roligt är det för de flesta att läsa i stort sett samma grej om och om igen?

Ni får göra vad ni vill, men personligen så är jag trött på allt snack om Toure. Det verkar som att hans agent verkligen har startat en negativ effekt på de flesta här inne.
Barcelona ★Sami★
2010-06-09 15:11
Silthrim
Ja du har rätt Yaya Toure närmar sig City. Jag tror det blir en Fabregas i Barca faktiskt. Tyvärr så vill Arsenal ha 700 mille. Och det är väldigt mycket pengar. Smakar det så kostar det:)
Laporta avgår den 13. Och han kommer säkert köpa Fabregas då. Laporta vill ta hem den förlorade sonen:)
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 15:08
Konspirationsteorier? Detta är enkelt, ska förklara det till dig. Yaya = En av de bästa på sin position. Gör fantastiska insatser match efter match, ändå blir han bänkad av en ung talang och får knappt spela.

Han blir inbytt enstaka gånger, visar att han bör ta över startplatsen men ändå så fortsätter han starta på bänken. Självklart så vill man ha en förklaring till varför man inte får spela. Sluta skylla på agenten, han var tyst ända fram tills Yaya blev bänkad utan anledning.

Busi är en riktigt bra spelare, en talang. Men han hade dessutom accepterat bänken och att hoppa in då och då. Därför är det kanske smartare att ha Yaya som ordinarie spelare. Många tycker som sagt att det var ett dåligt beslut av Pep. Sluta upp med era kommentarer om att det är "lustigt" att vi kritiserar pep eller att det är konspirationsteorier, där är bara åsikter..
Barcelona Hetfield
2010-06-09 15:03
Barca!

Man ska självklart få kritisera Pep, han är inte immun. Jag tycker personligen att ingen är större än klubben, den dagen Messi väljer att bli "larger than life" och struntar i vad som är bäst för laget så SKA Pep bänka honom.

Busquets startar för att han är bättre som pivote än Yaya, med Busquets så flyter spelet bättre än Yaya som gärna vill drälla med bollen. En pivote ska stoppa motståndaren och passa bollen till en kreatör, därför är Busquets bättre.
Silthrim
2010-06-09 15:00
Läste om att Yaya Toure närmar sig City , så då lär det nog inte bli någon Cesc denna säsong eller ?
Barcelona Mojito
2010-06-09 14:57
Konspirationsteorierna härjar på les Rambles...

Tourés dåliga höstform och hans undermåliga insats i Afrikanska Mästerskapen tillsammmans med en gnällande agent har gjort att han inte förtjänat någon större speltid.

Hade han varit man i stället för mus hade han knipit igen käften på sin agent och kämpat för att återta startplatsen.

Självklart diksriminerar Pep de spelare som inte kommer från katalonien eller de egna leden, det är därför han bänkade Zlatan på slutet och lät bojan spela, samtidigt som Henry bänkandes till förmån för Pedro. Det handlade inte om form eller insatser.

Att Pep sen vill förlänga kontrakten med Keite och Alves är bara en rökridå för att han ska kunna fortsätta sin diskriminering i det tysta.

Så tror jag det ligger till i alla fall...
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-06-09 14:56
Hetfield

Sluta nu, ingen kritiserar Pep. Man får väl kommentera och säga vad man tycker om vissa beslut, det är väl det forum är till för? Man kan inte hålla med om allting, eller tycker du Pep är Gud som inte kan göra något fel? Tycker ditt inlägg var "oerhört lustigt".
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 14:55
"Med Etoo denna säsongen så skulle vi vunnit mot inter utan tvekan"

Med all respekt, så har du ingen aning om vi hade vunnit mot Inter eller ej med Eto'o kvar i klubben.

Angående Busi vs Yaya så tror jag att Peps ansvar och kärlek till sitt FC Barcelona vida överstiger en eventuell extra "kick" han skulle få genom att spela Busquets istället för Touré.
Barcelona Hetfield
2010-06-09 14:53
Jag tycker att det är oerhört lustigt att vissa av er kritiserar Pep för att han bänkar Yaya när han är tränare i världens bästa klubblag och när han träffar spelarna i stort sätt varje dag.

Oerhört lustigt.
Barcelona lameG^
2010-06-09 14:50
aa det verkar ju som att han gör de. Med Etoo denna säsongen så skulle vi vunnit mot inter utan tvekan. Han gjorde det denna säsongen och kommer göra det nästa om han fortsätter att favorisera spelare.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-06-09 14:44
lameG^//

Let me get this straight, du tror alltså på allvar att Pep skulle riskera hela Barcelonas säsong med titlar och allt för att få en lite extra "kick" av att spela en extra katalan i startelvan istället för en spelare som han egentligen tycker är mycket bättre?!
Barcelona lameG^
2010-06-09 14:38
El Kaiser

Är du blind eller. Såklart han spelar med Busquets pga att han är Katalan. Vad annars? Toure är top 3 bästa defensiva mittfältare.
-------------------------------------------------

Vi måste börja sälja. Bort med Chyg och in med med Muniesa. Istället för att värva en högerback så satsa på Bartra eller Dalmau. Låt Marquez stanna ytterligare 1 säsong till om han accepterar att vara 4:e val.

Hleb,Caceres,K9 tror jag inte kommer spela i barca längre. Både Benfica och Fiorentina tycker att K9 inte räcker till så vad ska vi ha honom till? Hellre satsa på Rochina än K9.

Lämnar Ibra så tror jag det står mellan 3 spelare. Cesc,Silva,Torres.
Annons: