/spanien/barcelona/forum/16104.aspx/spanien/barcelona/forum/16104.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hyder
2010-06-13 16:26
Det roliga är att vi Barça-fans står tillsammans med resten av fotbollsvärlden enad i på en sida gällande åsikterna om Higuain och Messís prestationer och Madristas står ensamma på andra sidan. Case closed?
elbraco
2010-06-13 16:22
Ämne: Märkligt hur ni tota....SKärp dig nu, även som Madridfan måste du erkänna att Higuain var värdelös igår. Sumpade 2 bra chanser, varav läget han fick av Messi var klockrent, och skapade inget själv.

Di Maria var också dålig, och om du tror att vi kritiserar han bara för att han KANSKE ska bli Realspelare så tycker jag du är lite väl paranoid.

Du säger att Messi borde satt sina chanser? De lägen han fick, eller rättare sagt SKAPADE, skulle i princip några få spelare kunna göra något av, men Messi gjorde lite mer. Det enda som hindrade från mål var en monsterräddning av målvakten som var riktigt bra igår.

Är tveksam om jag vågar kritisera Demichelis, du kanske hittar någon parallell mellan han och Real och påstår att vi kritiserar han för det. Men jag gör det ändå, för han var inte jättebra igår.
Barcelona Barca4eva
2010-06-13 16:19
Vet inte vem jag tycker ska vinna valet...Den nuvarande ledningen stödjer Ferrer, samtidigt som han är vicepresident...Kanske är han ett bra val då?Eller?
Barcelona Mojito
2010-06-13 16:18
Estadio

Märkligt hur enögda och patetiska ni är inne på puertan som menar att Messi är en sopa etc.

Kom inte in som en j-a moralkärring och kackla om hur bra Pipita EGENTLIGEN är.

Om du inte fattat det förut så säger jag det nu;
Maränger kritiserar Barcaspelare, oavsett.
Culés kritiserar Realspelare, oavsett.

Oavsett om kritiken är befogad eller ej alltså.
har du problem med detta så fine, men kom inte in hit och försök övertyga oss om motsatsen, det är lika menlöst som att ta sand med sig till Sahara.
Barcelona Hyder
2010-06-13 16:18
Estadio Santiago Bernabeu

Du säger att vi klagar på Higuain för att vi är Barça-fans. Ta en titt i valfri fotbollssida eller tidning. Det är inte många som kommer hålla med dig om att Higuain gjorde en godkänd match. Enligt dig var han till och med godkänd för att han faktiskt sumpade helt klara lägen som andra spelare skapat åt honom. Det finns ingen logik i ditt madridbaserade tänkande.

Messí må ha missat ett par lägen men skillnaden är att han skapade dem själv och dessutom var han full av speed och finess. Det är också någonting som fler än vi Barça-fans kan hålla med om. Medan du inte har speciellt mycket belägg för dina påståenden kan vi säga tvärtom. Fråga fotbollsvärlden, snälla.

Milito hade utan tvekan gjort mål. Det är som att säga att Pippo hade gjort mål. Det är en självklarhet, speciellt efter vad Diego visat i Inter under den gångna säsongen.
Barcelona el Maestro!
2010-06-13 16:15
Ämne: Ämne: Ämne....
Higuain har kyla mer än Milito?
Hör och häpna, Milito har avgjort finaler och stora matcher, återigen. Higuain är inte där ännu men han är ung och han kan fortfarande utvecklas.

Just nu hade jag valt Milito i startelvan alla dagar i veckan. Higuain är bäst på att hoppa in. Det är min åsikt.
Barcelona Barca4eva
2010-06-13 16:13
Estadio Santiago Bernabeu

Till skillnad från Higuain var det Messi själv som skapade sina anfall/målchanser...Higuain däremot FICK bollarna av honom och andra, bollar som han bara behöver sätta. Jämför inte Higuains och Messis insatser nu.

Bäst i Argentina: Messi.
Bäst i Nigeria: Enyeama (målisen)
Barcelona ★Sami★
2010-06-13 16:11
Higuain har mer kyla än Milito? Haha visst!
Estadio Santiago Bernabeu
2010-06-13 16:10
Ämne: Ämne: Märklig....
Måste även tillägga att du påstår att argentinska folket vill hellre se Millito, vad jag läst så vill många där se martin palermo före millito.
Estadio Santiago Bernabeu
2010-06-13 16:09
Ämne: Ämne: Märklig....
Kyla har higuain mer än Milito, men detta var premiär nerver(för många i laget) nästa match släpper det. Ge higuain en match till innan ni dömer ut han.

Westinho//
Han är lättast att skylla på, men det finns fler som borde få skit. Men när laget underpresterar i störra matcher så är det svårt att prestera.

HYDER/

Hur är du säker på Att millito hade förvaltat chanserna?? Higuain är nu förtiden inte den målsumparen han var förr. Han gjorde en godkändmatch, men med målet så hade betygen höjts. Men usel kan man kalla di maria och Di micheles. Higuain var inte långt ifrån den nivå han kun prestera där av betyget godkänt. Jag förstår att konkurrensen är hård, men jag tycker att Higuains löpförmåga och ständiga rörelse passar bättre än Millitos "gå på mål" ala hockey. På denna nivå behöver man en irrationell forward likt higuain.

Messi borde sätta sina chanser, ska man klaga på higuain att han sumpade chanser så ska man klaga på Messi. Men messi är Messi allt han gör är gudabenådat, men igår visade han att han kunde prestera i landslaget. Men mer kan han.
Barcelona el Maestro!
2010-06-13 16:01
Ämne: Märkligt hur ni tota....Kritiken kommer från att Argentina har faktisk en mer säkrare målgörare, Milito. Om Higuain inte visar kylla framför målet i träningarna(tränaren avgör) så tror jag inte att han kommer att vara given när Maradona har en annan erfaren mer kylig målgörare.

Och snälla du, sluta att jämföra honom med Messi. Messi är aldrig dålig. Däremot har han lite sämre dagar.
Barcelona westinho
2010-06-13 16:01
Ämne: Ämne: Estadio....
Äh försök inte. Alla vet, även madridistas, att Higuain inte presterar i de stora matcherna. Visst, han kanske gör något mål i någon viktig match, men i regel är han inte bra när det vankas stormatch.
Barcelona Hyder
2010-06-13 16:00
Estadio Santiago Bernabeu

Tevez var ljusår bättre än Di Maria igår, det är det inget snack om. Higuain gjorde helt enkelt ingen bra match. Han hade flera klara målchanser som skapades genom bland annat Messís bollbehandlning men kunde inte utnyttja dem på rätt sätt. Det du måste förstå är att det finns en bänk med spelare som Diego Milito och Kun Aguero, gör man då en slätstruken match måste man se till alternativen. Milito hade med största sannolikhet gjort minst två mål om han hade fått likvärdiga chanser som Gonzalo fick igår. Jag säger inte att att Higuain är en dålig spelare, för det är han inte. Men ska han spela från start i viktiga matcher för Argentina samtidigt som han håller en spelare som Milito på bänken? Nej. Du är Real Madrid-fan och kan hålla med om att Higuains styrka inte artar sig i de stora och avgörande matcherna, i VM är det alla matcher.

Messí var förövrigt planens näst bästa spelare, efter Nigerias målvakt det vill säga. Han skapade inte bara lägen ur tomma intet till sig själv utan även till sina medspelare.
Estadio Santiago Bernabeu
2010-06-13 15:59
Ämne: Estadio Santiago Ber....
Real Madrid har inte vunnit en stormatch sedan El pasillo och då gjorde Higuain mål. När ett lag inte presterar i större matcher så är det svårt för en enkild individ att skina. Han har nätat mot alla La ligas lag, så den myten kan du stryka.

I CL så fick han denna säsong chansen på riktigt och han gjorde sina 2 första mål då, mot milan spelade han 1 halvlek och mot lyon andra matchen var han bra, men missade chanserna.
Barcelona westinho
2010-06-13 15:56
Estadio Santiago Bernabeu

Jag tycker att Higuain är en riktigt vass anfallare. Men i de stora matcherna är han inte bra. Det känns som om han inte har något självförtroende i de stora matcherna.

Själv tyckte jag att Tevez var duktig igår. Kämpade mycket och skapade en del på egen hand. Messi var nog bäst i Argentina, bara målet saknades.
Barcelona ElTriplete
2010-06-13 15:56
Sami

Tror också på det, förstår inte varför alla tror Serbien är så bra. Överskattade.
Barcelona ★Sami★
2010-06-13 15:51
Ghana är sjukt starka! Det är Serbien med. Men jag tror på Ghana seger.
Estadio Santiago Bernabeu
2010-06-13 15:49
Märkligt hur ni total sågar Higuain insats efter denna match endast för att han är Real Madrid spelare. Seriöst han startar för att han är en bra spelare och att han tog dem till Vm, vilket messi inte kunde göra(på egen hand).

Ni får tänka på att han gör sin första Vm match, och även sin tredje tävlingsmatch så ni måste fatta att han är totalt orutinerad i dessa sammanhang. Sammanfattar ni hans insats med öppet sinne så märker att han gjorde en godkänd match, kanske borde sätta en balja men han var delaktig i spelet och löpte för sina medspelare. Man märkte att han inte vågade ta initativ själv då varje gång han fick bollen då passade han tillbaka istället för att utmana vilket han är bra på. Det släpper för honom nästa match.

Sedan när Messi inte får ut max av sitt spel(han gjorde en bra match igår, inte mer) så är det hans omgivniongs fel, maradonas fel, kom igen ska han ta med sig xavi till landslaget?

Ni kritiserar di maria(som kanske blir real spelare) men ni kritiserar inte Tevez som gjorde det minst lika dåligt.

Nää inte ens under VM kan ni inte heller sluta vara enögda.
Barcelona Pep the King
2010-06-13 15:49
H.Alavi - Magico!
Nä hellre Slovenien än Algeriet. Dom har inget att göra i Vm. Dom kommer säkert få 5 i baken av England.
Barcelona DM1982
2010-06-13 15:47
Det var mer det att du hatar Serbien som jag var nyfiken på.

Det är två bra lag som möts idag, det finns en stor chans att det blir den bästa matchen i VM så här länge.
Barcelona ElTriplete
2010-06-13 15:43
DM1982

Vi får se hur bra de är. Man ska definitivt inte underskatta Ghana.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-06-13 15:39
Pep the King

Haha, om Slovenien hade förlorat så skulle du ha sagt samma sak om de. Tycker att matchen i sin helhet var en sömntablett.
Barcelona Pep the King
2010-06-13 15:38
Tycker helt enkelt dom har inget att göra i Vm. Vet inte hur många koppar kaffe jag drack för att hålla mig vaken. Nä ut me dom! Dom är dåliga.
Barcelona L.A.M Nr 10 - Fifa World Cup 2010 in South Africa
2010-06-13 15:37
Någon som kollar på VM? Seriöst, den där killen som blev utvisad måste ju ha minsta hjärnan i hela mästerskapet. Att, med ett gult kort, försöka göra en "guds hand" så tydligt att Maradona måste suttit hemma och skakat på huvudet är det dummaste man kan göra när ens lag jagar ledningsmål.

Han tillsamans med målvakten förstörde för hela Algeriet i den här matchen. Nu har de NOLL chans att gå vidare. För att göra det krävs det att vinna mot England och USA.
Barcelona DM1982
2010-06-13 15:37
Ämne: Nu hoppas vi på Ghan....
Vad är det för fel på Serbien? Det är ett riktigt bra lag med många bra spelare.
Barcelona ElTriplete
2010-06-13 15:35
Nu hoppas vi på Ghana. Hatar Serbien...
Barcelona H.Alavi - Magico!
2010-06-13 15:31
Pep the King

Skandal? Förklara gärna.
Barcelona Pep the King
2010-06-13 15:24
Algeriet måste juh ut. Dom är skandal!
barca#1
2010-06-13 15:21
Håll ett öga på serbiens Milos Krasic idag. Vilken lirare.
Delarocha
2010-06-13 15:14
Det sjuka är väl att Argentina hade kunnat ha om inte VM:s bästa lag på pappret så fan nära på om Maradona så hade velat.

En backlinje bestående av Milito, Gonzalo Rodriguez, Samuel och Zanetti, Mascherano, Cambiasso och Messi på mitten och Tevez, Milito, Aguero längst fram.
Annons: