/spanien/barcelona/forum/161.aspx/spanien/barcelona/forum/161.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona krullo
2017-09-01 20:01
// Soko Ja de som kommer sist(20e plats) får 1,5 miljard och de som kommer 1a får över 2.5 miljarder varje år. Vilket innebär att 15 lag I PL kan betala Neymar transfers varje år om man går all in på en spelare varje sommar... Sen vad beträffar budet ledningen la så var ju stora delar knutna till galna krav och långa avbetalningstider. Så budet var ju inte ens nära 1.6 miljarder. Kändes lite som 60% betalades ut över 5 år 20% om Couthino vann Ballon D'or 3 ggr i rad och de sista 20% betalas ut om Elvis lever... ;)
Barcelona Soko
2017-09-01 19:58
Krullo
Vad får Liverpool av tv avtal per år? Mer än 1.6 miljard?
Barcelona krullo
2017-09-01 19:56
Skillnaden mellan Dortmund och Liverpool är att Liverpool sagt vi säljer inte för något pris medan Dortmund sa vi säljer för rätt pris. I det ena fallet är det lönt att jaga vidare, i det andra antagligen inte.

Spelare har ett val hur länge de vil signa kontrakt. Alla vill ha långa kontrakt ifall man blir skadad eller om man slutar prestera men samtidigt förväntar man sig att klubben bara ska sälja så fort man vill.

Tror vi ser en ny trend där klubbar tvingas sätta ned foten och se till at spelare spelar ut sina kontrakt. Särskilt i PL där inga klubbar längre behöver sälja pga nya TV avtal.
Barcelona S.Eto'o
2017-09-01 19:52
Krullo Njaa tror de flesta klubbarna vet det redan förutom Barcelona som ska vara låsta (T.Silva&verratti) Robert Fernández, Albert Soler, Pep Segura and Raúl Sanllehí are currently in the offices at Barça's Camp Nou. [@HelenaCondis] En sista cup of Tea innan bartomeu kliver in och skickar en av dem till arbetsförmedlingen. Vem blir det denna gång?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-01 19:48
Dortmund
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona krullo
2017-09-01 19:47
Hoppas det här fönstret lär klubbar att när klubben man vill köpa från säger nej så går man till andra klubbar och letar andra spelare.
Barcelona Los Andres
2017-09-01 19:47
Romelu Umtiti Pay to who?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Felix-Forca Barca!
2017-09-01 19:44
Finns det något som tyder på att vi kommer köpa/sälja någon spelare närmsta timmarna?
Barcelona Romelu Umtiti
2017-09-01 19:40
Another €10M will be paid if Barça qualify for the Champions League once in the next five years. [football leaks] Smart av ledningen att medvetet dra ner klubben för att slippa betala bonusar till Dortmund i framtiden ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-09-01 19:29
För att tillägga så kan Iniesta spela på Denis plats när vi möter motstånd där vi kommer dominera stort. Om Iniesta utgår från kanten så kan han hitta instick och slå farliga, inåtskruvade bollar in i boxen. Han har grym blick för spelet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-09-01 19:29
Felix-Forca Barca! lade tidigare idag upp en länk till Indipendent som ger en djupare analys i Coutinho affären. Det var intressant läsning, och om någon ar svårt med engeskan så kan jag glädja er med att Patrik Brenning på Aftonbladet snott artikeln rakt av och postat den som sin egen. Han har dessutom snyggat till grammatiken från google translate översttningen, så bara att läsa.
Barcelona Barca4life98
2017-09-01 19:26
Jag vill se den här elvan; Ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Roberto, Busquets - Dembele, Messi, Denis Suarez - Luis Suarez - Denis Suarez är den spelaren som har kvalitéer som liknar Coutinhos mest. Han ska ha instruktioner om att vika in i banan (som i Villarreal) och Alba ska överlappa/gå i djupet. - Roberto ska vara box till box spelaren. Jag väljer honom före Rakitic för att Busquets behöver någon snabbare spelare bredvid sig i ett 2-manna mittfält. Dessutom är han bra att ha för att täcka upp för Semedo, Roberto är tillräckligt snabb för att hänga med i motståndarnas kontringar. - Dembele och Messi kan byta positioner under matcherna. Dembele användes som 10;a i Dortmund vissa matcher.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
2017-09-01 19:20
@koeman92:


tjena blixten
Barcelona Gruxet
2017-09-01 19:15
Med risk för att få massa påhopp så måste jag erkänna att Liverpools ledning gjort ett lysande jobb. Om det inte vore för vår inkompetenta ledning så hade förmodligen Coutinho redan anlänt till Barcelona.

Rapporter från många trovärdiga källor visar på att Segura haft en personlig vendetta mot Liverpool på grund av utebliven promotion som han vart lovat när han var i Liverpool.

Vidare, som redan sagts nere, går vår ledning ut och säger att coutinho och dembele är nära Barcelona EFTER art Liverpool officiellt gick ut med att inga bud på Coutinho kommer att övervägas.

Tror ni på riktigt att ledningen i Liverpool ej haft kännedom om vad segura försökt göra? Liverpool har en tendens att släppa sina stjärnor om de inte vill vara kvar (undantag för suarez till Arsenal) så det är tydligt att vår ledning visat brist på respekt.

Om våra egna spelare inte har respekt för vår ledning varför skulle Liverpool respektera vår ledning?

Att sedan folk känner sympati med coutinho är för mig löjligt. Att han inte fick sin igenom sin drömflytt kan man känna viss sympati för, men att han vid signeringen av nytt kontrakt med Liverpool förkortar sitt hyresavtal för sitt hus och fejkar en ryggskada och lämnar in en transfer request dagen innan deras premiär visar avsaknad av karaktär. Varför ska vi ha en sådan spelare? Ponera att han signar för oss och sedan gör likadant om några år när PSG knackar på dörren? Vill han plötsligt spela för de eftersom de har ett fantastiskt projekt och att hans bästa vän spelar där?

Nej nej jag är mycket glad över att han ej anländer till Barcelona och all kritik ska riktas mot vår ledning som inte ens förtjänar att sätta sin fot på camp nou.
Barcelona Iniesta.70
2017-09-01 19:14
Suddade ut inlägget då jag va både tvåa o trea på bollen:) Ja, ungefär som när jag själv lira..:)
Barcelona koeman92
2017-09-01 19:12
MDrapporterar att Barca har gett upp Coutinho. Vi kan därmed säga hejdå till honom. Blir väl Parejo eller någon annan panikartad fiaskovärvning, om ens någon.
Barcelona Illusionista
2017-09-01 19:10
Hoppas vi inte värvar någon nu. För denna ledning kommer bara värva någon ny Andre Gomes eller Parejo eller någon skit spelare för €50M plus!

Vi väntar till januari eller nästa års fönster.. hoppas Messi gör en extraordinär säsong.
Barcelona Rambla~
2017-09-01 19:08
Barcelonistas Du kan inte jämföra dig med ett fotbollsproffs och när du blir anställd av ett företag. Bara fånigt att ens försöka jämföra och använda det som ett argument. En anställning är tills vidare, en arbetsgivare betalar inte en massa pengar för att anställa dig (möjligtvis direktörer och toppchefer då). Framför allt skiljer det sig på en väsentlig punkt. Du har 3 månaders uppsägningstid vid en anställning (oftast) vilket betyder att du är fri att lämna när du vill och till vilken ny arbetsgivare du behagar. Det är så arbetslagar ser ut i tex Sverige. För ett fotbollsproffs gäller helt skilda regler. Där skriver de på ett tidsbestämt kontrakt där de faktiskt är fria att lämna när detta löper ut om de så önskar utan att klubben kan kräva någon ersättning. Om spelare nu är så desperata att byta till annan klubb, sitt ut det jäkla kontraktet då och gå vart de vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hristo var kungen
2017-09-01 19:08
[QUOTE=Barclasico]Nu meddelar Uefa att man startat en utredning mot klubben. PSG misstänks ha brutit mot Financial Fair Play-reglerna. [/QUOTE] Ser dock inte att de kan bli fällda. Är ju inte ovanligt att klubbarna kör lån med obligatoriskt köp för att komma runt ffp. Händer ju hela tiden, speciellt i italien är det ju vanligt. Och svårt att se att de ska kunna bestämma hur spelare tjänar pengar vid sidan av på sponsorer osv som ju tekniskt neymar dealen är. De kommer bli slaktade i eu domstolen om de försöker. Känns som spel för gallerierna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiTheLivingLegend
2017-09-01 19:08
Roligt att va en klubb som tvingar kvar spelare. Hade en vettig människa styrt Liverpool så hade man sprungit till banken skrattandes hela vägen och tackat ja till 1.6 miljarder. Med eller utan Coutinho kommer dom kämpa för en 4:de plats i PL oavsett.
Barcelona Blaugrana91
2017-09-01 18:59
[QUOTE=Thierry Henry]20:00. om ca 1 timma.... [/QUOTE] Nej, klockan 00.00.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-09-01 18:59
Liverpool använder medeltida regler där man tvingar kvar spelare. Det är som om jag börjar jobba någonstans men får inte alls då lämna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-09-01 18:58
Nä, det var väl midnatt? Hm, olika tider från olika källor tydligen. Säker på att jag läst om 00.00 i natt, flera gånger dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarod The Pretender
2017-09-01 18:57
@Rambla~:


Exakt, folk tror att Liverpool och PSG är de stora boven här, men sanningen är att ledningen är korrumperad och smutsig. De bar ljugit för oss gång på gång och skrivit officiellt på hemsidan att Dembele och Coutinho är nära trots att en av dem ej var det. Professionalism? I don't think so.

De flesta av våra spelare som har lämnat har uttalat sig kritiskt mot ledningen. Neymar, Alves, Thiago, Samper, etc.
Barcelona Thierry Henry
2017-09-01 18:56
@rANDOMhERO:20:00. om ca 1 timma....
Barcelona Barclasico
2017-09-01 18:55
Nu meddelar Uefa att man startat en utredning mot klubben. PSG misstänks ha brutit mot Financial Fair Play-reglerna.
Barcelona Jarod The Pretender
2017-09-01 18:53
Om Messi börjar föra lite väsen mot Barto och övriga i ledningen, så är jag nog rätt så säker på att Benedito kommer att fixa fram rösterna. Hoppas bara att Messi öppnar käften. Det är fan skandal att folk i Katalonien ej har ännu reagerat på att Messi inte har förlängt kontraktet. Barto och co har ljugit för oss fans. Kicka ut råttan nu!
Barcelona Rambla~
2017-09-01 18:53
Jag förstår inte hur ni kan hata på Liverpool för att de vägrar släppa Coutinho? Är det arrogant, taskigt, osympatiskt mot Coutinho? Tja kanske det men faktum kvarstår, han är under kontrakt, relativt nyskrivet dessutom, så det är deras fulla rätt att ens vägra förhandla med Barca. Dessutom, låt oss inte lura oss själva, Barca har skött hela den hör soppan allt annat än snyggt eller hedersamt. Snarare smutsigt bakom kulisserna där de troligen kontaktat honom tidigt och givit honom direktiv hur han ska agera om Liverpool sätter sig på tvären. Är det en tillfällighet att båda Barcas stora mål under sommaren bråkat i sina klubbar vilket lett till deras ledningar uttalat sig i väldigt negativa ordalag om klubben FC Barcelona? Vilken fin PR Barto och hans lakejer (här inkluderar vi även idioterna på Sport och MD) givit den tidigare så anrika klubben FC Barcelona. De har smutsat ner klubbmärket så många gånger nu med sina handlingar sedan de tillträde. Man skäms ju för fan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-09-01 18:50
[QUOTE=Neymars]Jaha, nu har Sky Sports också rapporterat det, det är nog över nu. Om inte det blir en dramatisk och mirakulös sista minut värvning. Aldrig att det skulle hända med den här ledningen dock, haha. [/QUOTE] Tror iof att dem citerar Sports uppgifter, men ja blir svårt..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona socccerfan1
2017-09-01 18:50
Ja seri hade varit bra
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: