/spanien/barcelona/forum/1595.aspx/spanien/barcelona/forum/1595.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-27 17:40
Bellerin är sjukt bra, killen har allt som vi vill ha utav en högerback. Han hade varit perfekt att ersätta D.Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-08-27 17:37
Kommer Paco (viket lär hända) så har nog Barcelona bland de bästa trupperna som jag kan minnas.

Anfall = världens bästa.

Mittfält = ett av världens bästa.

Backlinje = mycket, mycket bra.

Målvakter = en försämring från förra säsongen men fortfarande väldigt bra.

Kul för Messi att till slut få spela med en bra trupp och inte bara en bra förstaelva.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-27 17:32
Sergi Roberto är bättre än Bellerin. Framförallt tekniskt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-27 17:24
Alcacer har tagits bort från matchtruppen. Han är varken i startelvan eller på bänken. Welcome!
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-27 17:17
Paco Alcacers namn syns inte i startelvan eller ens på bänken inför matchen mellan Eibar vs. Valencia inom 1 timme.
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-27 15:44
Smogen

Förlåt! Mattekunskapen är sämre än fotbollskunskapen!
Barcelona Smogen
2016-08-27 15:20
[QUOTE=Ribohn Fan]För Barcas del spelar det inte någon roll om det blir Paco eller Munir. En av dem kommer att få spela 10 -15% av säsongens matcher. Måste säga att efter den speltid Munir har fått har han gjort väldigt mycket mål. Paco som inhoppare har jag ingen aning. Munir 4 år yngre! Men saken är väl den att Munir vill utvecklas ännu mer och därför söker speltid. Bästa klubben för Munir måste vara Celta. En klubb som låter unga spelare få speltid. En klubb som Valencia kräver alltid framgång och har inte den tålamoden som Celta har. Om vi värvar Paco kommer han att efter en säsong komma på att det här var inte så kul att sitta på bänken. 22 år då får man lätt panik och vill lämna! [/QUOTE] 4a år? Det skiljer nästan exakt 2 år mellan Paco och Munir.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-27 15:14
Läktarkulturen har dött ut den med, man hör spelarna och tränarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-08-27 15:10
Satan vilken skit "fotboll" det spelas i England, speciellt under s k topmatcher. Den tekniska kvalitén är ju helt obefintlig..
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-27 14:44
Såklart det spelar roll vem vi har som back up anfallare. Om det inte hade spelat någon roll så kunde man hämtat Dinko Felic om det nu var så. Paco är definitivt bättre än Munir, har aldrig sett storheten i Munir....dem flesta av oss har velat få bort honom från klubben i 2 år nu...en försäsong ändrar inte det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-27 14:30
För Barcas del spelar det inte någon roll om det blir Paco eller Munir. En av dem kommer att få spela 10 -15% av säsongens matcher. Måste säga att efter den speltid Munir har fått har han gjort väldigt mycket mål. Paco som inhoppare har jag ingen aning. Munir 4 år yngre! Men saken är väl den att Munir vill utvecklas ännu mer och därför söker speltid. Bästa klubben för Munir måste vara Celta. En klubb som låter unga spelare få speltid. En klubb som Valencia kräver alltid framgång och har inte den tålamoden som Celta har. Om vi värvar Paco kommer han att efter en säsong komma på att det här var inte så kul att sitta på bänken. 22 år då får man lätt panik och vill lämna!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-27 13:07
BREAKING: Celta Vigo have retired from signing Munir, as Barcelona will send him to Valencia as part of the deal for Paco Alcácer (cope). Lägg dessutom till att Rossi är klar för Celta. Allt faller nu på plats, hoppas jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-27 12:53
Munir ska vara tacksam att han får chansen att gå till Valencia. Valencia är för bra för hans del. Folk har nu helt plötsligt gjort Munir bättre än vad han är. I Valencia kommer han att få växa som spelare och bli bättre för där slipper han handskas med MSN. Chans för start är mer troligt än i Barca. Så med andra ord bör Munir vara överlycklig att få chansen i Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2016-08-27 12:15
Oh vad synd om Munir om han får lira i Valencia. Folk hade dödat för att vara i hans skor. Lägg ner.
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2016-08-27 11:25
Har ni tänkt på att vi gjort av med hela 4a högerbackar detta fönster å inte värvat in en ny. Men det känns okej med Sergi och Vidal.

Vi gav bort Montoya till Valencia men det var en indirekt del i dealen för André Gomes, Det borde läggas till 8-10milj euro för värdet på Montoya.
I den här värvningen så får det ses som okej då vi ville bli av med Montoya samtidigt som Gomes är en intressant värvning.

Dock hoppas jag att det inte blir en liknande deal med Munir i Paco-affären. Ett lån utan köpoption känns okej. Valencia är en rörig klubb just nu men det har fortfarande spelare av Kvalité som kan hjälpa Munir i sin Utveckling.
Celta har större konkurrans om anfallsplatserna än Valencia. (Om vi värvar Paco)

Barcelona neymar JR
2016-08-27 10:01
Visst är munir i utvecklingsfasen i sin karriär, men likt förbannad borde han klara av "helvetet" ifall han vill lyckas i Barcelona?!?!? Valencia har ju trots allt visat sig vara bra på att utveckla talanger till stjärnor genom åren. Det är ett mindre kliv från Valencia-Barcelona än från celta-Barcelona...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-08-27 09:29
Tycker det åxå är fult att "tvinga" en spelare på lån till en klubb! Å andra sidan är han ju "anställd" av oss och borde gå dit vi vill att han går! Nu är inte jag något fan av Munir och tycker det är en stor gåta att han fått husera i vårt A-lag överhuvudtaget! Jag ser inget speciellt i honom alls! Han har verkligen inte övertygat under sin tid i klubben! Om han lånas till celta så har han på tok för hård konkurens om startplatser! Så på det sättet är ju Valencia utan någon annan ersättare ett bättre klubbval för Munir!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-08-27 07:54
[QUOTE=Rambla~]Tycker synd om Munir, han valde vad som var bäst för hans utveckling och karriär. Gillar inte hur Valencia och Barca pressar honom för att ändra sig. Om det nu blir en option också så är det skit. [/QUOTE] Varför tycker du Valencia är ett så dåligt val för Munir? PS. Förhoppningsvis har Barcelona också en refusal möjlighet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-27 02:27
Jag förstår inte riktigt att så många helt plötsligt håller Munir så högt, man kan t.o.m läsa att vissa vill ha kvar honom istället för att ta in Alcácer... Vad beror detta på? Vi pratar om samma spelare som folk i princip ville skänka bort förra säsongen! Visst har Munir gjort det bra under försäsongen med ett bättre självförtroende, men det är knappast tillräckligt för att väga upp hans tidigare insatser och Paco är givetvis betydligt bättre. Jag tror ändå Munir kan lyckas med kontinuerlig speltid, vilket han bör få om han är tänkt att ersätta Alcácer rakt av i Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-08-27 01:27
Freeyourmind Du är inte ensam, Bravo var en spelare jag liksom kände var sjukt onödig och borde aldrig kommit. Matchen mot Sevilla i supercupen på Camp Nou när jag visste att det var en av hans sista matcher blev jag sjukt förkrossad. All stabilitet och trygghet han egentligen medfört laget, hans mognad, hans rutin, hans lugn...En spelare jag kommer sakna. Det kommer göra ont att se honom spela i City OCH mot oss... Du har rätt..man automatiskt börjar gilla spelarna. Munir har jag tyckt om sen han dominerade i CL för ungdomar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-27 01:24
FreeYourMind Räkna in Arda där också!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-27 01:20
Munir må ha varit rätt skit för oss (bra försäsong bryr jag mig inte om) men man ska inte tvinga en spelare till en destination han inte vill till bara för vi ska få igenom en värvning. Nä, gillas ej!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-08-27 01:19
@Rambla~:


Jag känner det samma. Speciellt nu när Munir har fått den där självförtroendet från hans ungdoms år.Hur som helst vill jag att Munir utvecklas och följer kurvan bara uppåt.

Helt sjukt, hur en spelare kan växa in i dig.
Jag minna när Abidal var ny i Barca. Hans 2 säsonger. Herregud vad jag hatade honom.

Vi alla klagade på RObeto kolla nu. Vi mobbade Munir kolla nu. Jag blir bara glad
Barcelona Rambla~
2016-08-27 01:07
Tycker synd om Munir, han valde vad som var bäst för hans utveckling och karriär. Gillar inte hur Valencia och Barca pressar honom för att ändra sig. Om det nu blir en option också så är det skit.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-27 01:00
Munir is poised to join Valencia. Player had verbal contract with Celta but request to replace Alcacer made him rethink. [plazadeportiva] Initially Valencia wanted to buy Munir but now the club's going for a loan deal with an option to buy at end of the season. [plazadeportiva] Munir ersätter rakt av Alcácer, Valencia kanske inte är idealisk för honom, men han lär allafall få speltid. Det här blir bäst för alla parter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-27 00:46
Fan också, han var ju så gott som klar för Celta. Verkligen inte bra, han kommer bli förstörd i Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-27 00:34
[QUOTE=El Pistolero #9]Kommer du inte ihåg Gomes, också på natten ;D [/QUOTE] Hehe jo juste, men det var väl ändå inte så här sent? ;) Jag misstänker att Munir blir klar för Valencia imorgon på förmiddagen och sedan Paco till oss efter deras match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-27 00:32
[QUOTE=Skurhink]Någon som kan översätta? [/QUOTE] Är också nyfiken! Någon?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-27 00:31
[QUOTE=Blaugrana91]UPDATE: MUNIR TO VALENCIA ON LOAN IS A DONE DEAL, Announcement soon. Har svårt att tro att klubbarna bekräftar något mitt i natten!? [/QUOTE] Kommer du inte ihåg Gomes, också på natten ;D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-27 00:29
UPDATE: MUNIR TO VALENCIA ON LOAN IS A DONE DEAL, Announcement soon. Har svårt att tro att klubbarna bekräftar något mitt i natten!?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: