/spanien/barcelona/forum/15928.aspx/spanien/barcelona/forum/15928.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 15:48
Den nya styrelsen har informerat hur de nya uppgifterna inom fotbollens olika roller i klubben kommer vara fördelade.

Man har delad in organisationen i två avdelningar; det professionella departementet, där A-laget, Barça B och Juvenil A ingår, och ungdomsverksamheten som består av Juvenil B ner till Prebenjamín-laget.

Vicepresidenten Bartomeu, Zubizarreta och Narcís Juliá kommer att arbeta för A-laget, Barça B och Juvenil A, medan direktören Jordi Mestre, Guillermo Amor och Albert Puig kommer ansvara för resten av ungdomsakademin.

Slutligen kommer Albert Valentín agera som länk mellan dessa två förvaltningsgrenar.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-07-03 15:40
Ämne: addeh

Där har du ....
haha, inte illa menat, kolla på Hetfields video hahahaha.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 15:33
iHala Madrid! 1902 ☆

Där har du en.
Real Madrid iHala Madrid! 1902 ☆
2010-07-03 15:24
addeh

Där har du en.
Atlético addeh
2010-07-03 15:16
Håller med Andersson & Baxter i Studion. Messi är en väldigt ärlig spelare som står upp så länge det går. Tror aldrig jag har sett att han försökt filma till sig en frispark. Det enda jag kan komma på han gjort som inte är helt enligt regelboken är när han slår in bollen med "guds hand" mot Espanyol för några år sedan.
Barcelona Rambla~
2010-07-03 15:08
Hetfield

Absolut, klubben har väl gått bra och det har väl inte varit så mycket kontroverser? Visserligen var de nära att åka ut några säsonger i rad men de spelar heller ingen roll. Grejen var bara den att i klubb där det oftast inte handlar om så speciellt stora transfers medialt och pengamässigt sett, så bör rutinerna och arbetet inom klubben ske utan större drama och tjafs. Tänk dig själv hur det kan komma bli i Barca, där det alltid känns som om det alltid krånglas inom de egna leden.
Barcelona Rambla~
2010-07-03 15:03
Rivaldo_gudarnas gud

Hehe, det känns som om du har en soft spot för Juve? ;)

Pep ville verkligen inte att Yaya skulle lämna. Han kan ju inte på förhand garantera Yaya att han startar garanterat alla viktiga matcher. Så låst ska Pep inte behöva vara för att utföra sitt arbete på bästa sätt, ja inte någon annan tränare heller för den delen.

Varför duger det inte att vara squad-player i en klubb som Barcelona för Yaya? Det duger för Keite, Abidal, Milito, Bojan, Pedro och andra spelare i laget. Det är agenten som har förvridit huvudet på Yaya, det är jag säker på. Varför har han gjort det tro? Tja, de 20% (€6m) som agenten får i egen ficka är nog en bidragande orsak till det. Kan inte Yaya ta egna beslut och tala för sig själv ( han säger ju hela tiden att han trivs och vill stanna), så kan vi vara utan en sådan spelare. Åtminstone när klubben får så bra betalt för honom.

Dra nu inte upp argument om att han är en så mycket bättre spelare än Busquets, jag skulle nog hålla med dig på alla punkter ändå, men det är inte som är det egentliga problemet och det vet du.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 14:58
Rambla

Om det är så , då låter det inte särskilt positivt. Jag tittade bara på deras placering i ligan under de åren han var där, och då var det ju bra.

addeh

Jo, men jag visste inte att han skulle döma den matchen. Jag tänkte att andra skulle bli glada över att en uzbekisk domare får visa resten av världen hur man dömer en match.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 14:56
Rambla/

Precis, även La Vanguardia är med i Godó-gruppen.

Det enda jag läser på EMD är Miguel Ricos artiklar då han brukar vara välinformerad och släpper vissa uppgifter förre än alla andra. Under de senaste dagarna har jag läst att han har lovordat Rosell lika mycket som har har berömt Laporta och Txiki för sina insatser.
Barcelona Rambla~
2010-07-03 14:49
el Flaco

EMD ingår ju i något som heter Godó-gruppen. De äger väl några tidningar till, har för mig det är El Pais bla fast lite osäker. De stöder som sagt Sandro, samtidigt som de också stöder monarkin i Spanien väldigt hårt. I det politiskt känsliga Katalonien och FC Barcelona kan du gissa vilka konspirationsteorier det framkallar hos de riktiga pro-catalan. :D
Barcelona Rambla~
2010-07-03 14:43
Hetfield

Jag kollade upp lite om Zubi. Han blev ju utsparkad från Athletic. Han kunde inte sköta saker på ett lugnt och "tyst" sätt ens i en liten klubb som Athletic. Nu menar jag bara liten på nivån när det handlar om transfers och inte som klubb, då de uteslutande värvar basker. Så att ingen athletic-supporter tar illa upp.
Barcelona Rambla~
2010-07-03 14:37
Mojito

Det är detta jag stör mig mest på när det gäller Alexandre. Det finns så mycket viktigare saker att ta tag i än att skena iväg på någon slags personlig häxjakt som det här med förtal och Cruijff.

Ekonomin behöver tex verkligen ses över och tabiliseras även om det inte när någon fara på taket ännu.

Fan, varför så hämdlysten Sandrusco? Klubben borde gå före allt annat.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 14:30
el Flaco. Texten är ändrad. Jag skyller på att det var sent :-)

Precis som du säger. EMD äcklar mig och har helt och hållet slutat läsa den tidningen. Använder mig av Sport.es som känns väldigt äkta och egna i sin sporttidning.
Atlético addeh
2010-07-03 14:28
Hetfield

Det har varit klart ganska länge att Ravshan Irmatov ska döma Argentina - Tyskland.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-07-03 14:12
Frågan är då om Rosell kommer utlysa ett val av hederspresident eller om han kommer vänta på att medlemmarna tar upp frågan?

Visst är det bra med demokrati och jag älskar att det är medlemmarna som äger klubben. Samtidigt måste man ge lite options för en president att göra egna val, och i fallet Cruyff handlar det mer om att ge ett erkännande snarare än att ta makten från medlemmarna.

Lika vedervärdigt som det var av Laporta att använda klubben för politiska ändamål, lika vedervärdigt är det att Rosell inledningsvis börjar med att juridiskt anklaga Laporta för förtal. Är det inte dags att lägga dina perosnliga förehavanden åt sidan Rosell, och i stället påbörja arbetet med att leda klubben på det sportsliga planet?

Och visst borde Rosell även ge en kommentar kring den ekonomiska biten? Det var ju en av frågorna som han gick in i valkampanjen med. Man kan ju i så fall anse honom som just en oppurtunist och en two-faced person, precis som han blivit anklagad för av Ingla & Ferrer.

Nej, min känsla står fast vad det gäller Rosell, han kommer vara väldigt unpredictable.
Å andra sidan har han bara varit vid rodret i 3 dagar. För tidigt att döma kanske, men som sagt, känslan står orubbat fast.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 14:12
Bra nyheter! Det ser ut som att den uzbekiske domaren ska döma matchen mellan Argentina-Tyskland.

Rivaldo

Busquets är en bättre pivote än Yaya (i Barcelona), sen är det en helt annan femma att Yaya är en bättre fotbollsspelare.
Period.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 14:03
På tal om forna storspelare så yttrade vicepresidenten Josep Maria Bartomeu sin önskan om att Migueli, Rexach och Fusté ska få uppdrag att agera som representanter för FC Barcelona.

Bartomeu har samma roll inom klubben som Rosell själv hade emellan 2003 till 2005, det vill säga vicepresident med ansvar för den sportsliga aspekten.
Barcelona Barca4eva
2010-07-03 13:53
Hederstitel eller ej, Cruyff kommer alltid vara lika stor. Rosell gör rätt ändå, medlemmarna ska verkligen vara medlemmar.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 13:13
Ett tips om Rosell; läs aldrig artiklar om honom i EMD, sättet som de fjäskar och slickar den nye presidentens röv är äcklande. De vinklar alla nyheter om honom till det positiva, samtidigt som de dagligen kastar skit på Laporta och Cruyff. Sport känns betydligt mer neutrala i sin rapportering.
Barcelona Sam
2010-07-03 13:13
Fail.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-07-03 13:11
Patetiskt hur vi kan släppa Iväg yaya. Det var uppenbart redan förra säsongen vilket kvalite tap vi gjorde med honom på bänken. Essien är den enda spelaren i hela världen som ens kommer i närheten av att kunna ersätta honom. Så vad händer nu då? Mascherano (noll bollkontroll)? Gubben Senna eller medelmåttiga Alou Diarra? K-A-T-A-S-T-R-O-F!

Spelare som Yaya och föregångaren Vieira växer inte på träd. I vilken annan klubb som helst hade Yaya vart den givna motorn på mittfältet och den stora stjärnan. Vi kommer alla märka det nästa säsong när han dominerar i england.

Pep alltså. Ibland undrar man. Han har f*n inte gjort ett enda rätt när det gäller versig spelarköp eller försäljningar. Han borde inte ha något mer att säga till om i den avdelningen. Låt mer kunnigt folk ta hand om den biten och låt Pep koncentrera sig på träningar och dirigera i matcherna. Han kan komma in till Zubi med en begäran på vilken spelartyp ha vill ha och låta Zubi sköta resten sen.

Det är nog med Chygrinskys och Ibrahimovicar nu för flera 100 miljontals kronor.

Ps: Suarez är ett fuskande svin och Uruguay förtjänar semifinal lika lite som Juventus förtjänar att få fortsätta driva sin verksamhet.
Real Madrid Armin [Kaká - the elegant one]
2010-07-03 13:06
Helt rätt av Rosell, klubben byggs runt demokrati, då ska det banne mig röstas om man ska tilldela en titel till en specifik person. Imponerande start, tagit mycket initiativ.
Barcelona el Flaco - Garra Charrúa
2010-07-03 13:05
Taget från artikeln om Zubizarreta som ny sportchef: "Han jobbade inom FC Barcelona mellan åren 2003-2007 och hade hand om ungdomsfotbollen".

Det var Guillermo Amor och inte Zubi, som var ansvarig för ungdomsakademin under de åren. Zubi har aldrig arbetat inom klubben förrut.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-07-03 12:58
Men värst vad folk har hakat sig upp på hederstiteln. Cruyff kommer alltid vara klubbens gudfader, och han är avgudad nere i Barcelona, resten spelar ingen roll.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:54
För att Barcelonas är medlemmarnas klubb.

Nummer 1: Medlemmarna ska rösta om det ska finnas något hederspresident.

Nummer 2: Medlemmarna ska rösta om vem som ska få priset.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-07-03 12:47
Vad håller Rosell på med ? hur kan man ta hederspriset från Cruyff ?
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:43
Jag tycker att han har ledarskap som inspirerar. Bara att frånta Cruyffs hederstitel efter en dag som president är för mig ledarskap och när han sedan pekar på en av klubbens stadgar bevisar det att han är en person som menar allvar.

Däremot anser jag att Cruyff borde vara hederspresident, om nu vi ska ha något sådant i klubben. Om inte han hade valt oss (Real Madrid var också ute efter honom) hade inte vi spelat den fotboll som vi gör i dag.
Barcelona el Maestro!
2010-07-03 12:41
Ämne: Jag vet inte varför,....Ha må vara ett geni men karisma är precis det han inte har. Han ger snarare ett blekt intryck.
Barcelona el Maestro!
2010-07-03 12:39
Ämne: Men ärligt talat, Ro....Laporta la bara fram förslaget. Det var styrelsen som valde johan Cruyff enhetligt. Men som president är han som har haft sista ordet.

Jag tycker att det är mycket småsint av Rosell att ge sig på Cruyff. Som en hederspresident är Cruyff bara en symbol och inget annat. Cruyff är värd att få ha den symboliska utnämningen som han har fått.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-03 12:38
Jag vet inte varför, och jag vet att jag var emot Rosell från början. Men han börjar att växa hos mig. Han verkar ha en strålande karisma och han verkar veta av vikten av vad Barcelona betyder.

Allt kan förändras på en dag, men jag börjar tycka om honom. Han kommer att fortsätta på framgångsvågen som Laporta bäddade upp tror jag. Han kommer också att förbättra ekonomin och diverse annat som inte har med fotbollen att göra.

Sjukt vilken status Guardiola har egentligen. Under valet så lovades ingen spelare av respekt till Guardiola. Rosell vill ha kvar honom i sex år och det hade varit en dröm. Tänk om Guardiola hade avslöjat vem han hade lagt sin röst på. Det hade förändrat valet.
Annons: