/spanien/barcelona/forum/15858.aspx/spanien/barcelona/forum/15858.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
oslonicke
2010-07-14 11:10
Låt det vara sagt.
Jag älskar att se barcelona spela fotboll.
Men jag älskar Arsenals sätt med.
Måste jag välja är det Arsenal som gäller.

När jag ser videon här så ser jag två enormt skickliga spelare , en från varje klubb stå och skratta när den ena spottar på en av spansk fotbolls viktigaste ledare. Denna spelaren verkar inte vara speciellt nykter.

Den andra spelaren skrattar och tycker det är jättefestligt, väl medveten om att han varit med om en liknande diskussion i sin klubb.

Det är bland det äckligaste som finns att spotta på någon..

oslonicke
2010-07-14 11:10
Låt det vara sagt.
Jag älskar att se barcelona spela fotboll.
Men jag älskar Arsenals sätt med.
Måste jag välja är det Arsenal som gäller.

När jag ser videon här så ser jag två enormt skickliga spelare , en från varje klubb stå och skratta när den ena spottar på en av spansk fotbolls viktigaste ledare. Denna spelaren verkar inte vara speciellt nykter.

Den andra spelaren skrattar och tycker det är jättefestligt, väl medveten om att han varit med om en liknande diskussion i sin klubb.

Det är bland det äckligaste som finns att spotta på någon..

Barcelona DM1982
2010-07-14 11:04
Det är väl något helt sanslöst vad jobbig den här historien med Fabregas har blivit.

Det är helt klart så att han inte vill bränna några broar och att han är inställsam mot båda parter. Arsenal som är hans klubb och respekterar men även Barcelona som han helt säkert vill spela för (antingen nu eller i framtiden).

Varför kan han inte bara ta bladet ur munnen och säga precis det han vill? Han är mer kryptisk än ett orakel från Delphi.

Varför stressar Barcelona så otroligt mycket med den här transfern? Är det så att vi kommer gå under om han inte kommer? Har inte vi världens bästa på den positionen? Lärjungen kommer när han kommer.

Det bästa vore att vänta en säsong eller två, sedan kan vi köpa över honom (även om jag inte vill det). Arsenal kommer sin vana troget inte vinna något och Fabregas kommer bli mer och mer desperat över att komma till en världsklubb. Priset kommer nog sänks en hel del om han sätter verklig press och vi ska hur som helst inte betala några överpriser för honom. Det är ju trots allt en bänkvärmare i landslaget vi talar om, de som tar hans plats spelar redan i klubben.

Om det inte funkar med Fabregas så finns det andra spelare som kan funka minst lika bra. Hoppas att klubben inte lägger allt för stor vikt att han är katalan, det bör inte vara av större vikt när en spelare ska köpas in.

Så det bästa som kunde hända nu var om Fabregas tydligt talade om vad han vill. Stanna i Arsenal eller komma till Barcelona. Tyvärr tror jag inte att han är man nog att göra det, han gömmer sig bakom otydligheter som en liten pojke. Känns knappast som den som ska axla Xavis roll i Barcelona, ganska långt ifrån.
Barcelona Rambla~
2010-07-14 11:03
Ämne: Rambla~//

Du behö....
Jag hetsar inte alls upp mig. Det enda jag vill är att även den mest inbitne arsenalsupportern kan erkänna att Fabregas är sugen på en flytt annars hade han tagit död på denna såpa för länge sedan. Då hade klubben Barcelona sluppit skämma ut sig med sina alltmer pinsamma försök att värva honom.
Spanien Clichy #22
2010-07-14 11:01
Rambla~//

Du behöver inte hetsa upp dig. Jag har inte påstått att det är någon som förnekar det jag säger. Jag berättar bara hur jag ser på saken. Jag, du eller någon annan vet inte med säkerhet hur Fabregas själv ser på sin framtid. Jag är inte säker på vad du anser att kärnfrågan är. Men kärnfrågan som jag ser det är att Fabregas är under kontrakt och att Arsenal inte är intresserade av att sälja.

EDIT: du behöver inte tillägga det, och jag vet inte varför du gjorde det.
Barcelona Rambla~
2010-07-14 10:52
Men herregud människa. Det är väl ingen som förnekar det du säger. Fast du väljer att ignorera själva kärnfrågan. Det enda han behöver säga är. Jag vill inte till Barcelona, jag vill stanna i Arsenal. Lämna mig i fred. Istället säger han saker som:

""I think now the less said about the subject much the better, because these things are worse for everyone when they come to light and people talk more about the matter," added the 23-year-old.

"Right now we have to be very calm and what will be will be."

Låter det som en människa som är helt inställd på vad han vill göra? På mig låter det som en väldigt ambivalent människa som inte har ballar att tala ur skägget.

Behöver jag tillägga att jag inte vill ha honom till Barcelona. Enligt mig är han inte värd besväret, åtminstone inte i dagsläget.
Spanien Clichy #22
2010-07-14 10:47
Rambla~//

Nej, jag håller inte med. Om det Fabregas pappa uppges säga är sant (och jag är inte övertygad om att det är det, men för att nu spinna vidare på hypotesen) så är ju det faktum att Fabregas inte öppet gått ut och sagt att han vill lämna i sig ett tecken på att han vill sköta diskussionen diskret och samtidigt är beredd att respektera Arsenals beslut ifall Arsenal inte vill sälja.

Allt detta (huruvida Fabregas vill lämna eller inte och huruvida han går ut med det ena eller andra) har dessutom inget att göra med att det i grunden är Barcelonas, inte Fabregas, ansvar att se till att representanter och spelare för Barcelona respekterar Arsenals beslut att inte sälja.
Barcelona Rambla~
2010-07-14 10:33
Clichy #22

Jo men om vi då utgår ifrån att det Fabregas Snr säger är sant, borde väl ändå Fabregas Jnr ta bladet ur munnen och berätta hur det verkligen ligger till? Håller du inte med? Om han nu i god tid talat om för Wenger och Arsenal redan när säsongen avslutades att han ville lämna.

"Francesc Fábregas told COM Radio: "It was a day of celebration and anything goes. If anyone misinterprets it, they have to see that it was part of a celebration.

"Cesc has it very clear what Arsenal has been and is for him. He is super grateful to them and it has never crossed his mind to do something wrong towards them.

"Cesc said what he wanted to do [sign for Barça] the day after the end of the league so that Arsenal had time to react.

"It would have been nasty to say it today, when they are almost on the verge of starting the pre-season. But he always did so thinking about Arsenal. It remains to be seen how everything turns out."
Spanien Clichy #22
2010-07-14 10:20
MOHAMED AHMED//

Fantastiskt bra krönika. Håller naturligtvis inte med om allt och tycker det blir lite retoriskt och överdrivet när du skriver om att Pique inte hållit en pistol mot huvudet på honom (för det är väl ingen som påstått det heller) men i sin helhet lätt en top20 krönika jag läst på svenska fans. Tack!

Det som jag kanske främst inte instämmer i är tankegången att det är Fabregas skyldighet att få slut på Barcelonarepresentanters och spelares beteende. Tixi har sagt man kommer att respektera Arsenals beslut, Arsenal har klart och tydligt gått ut med att beslutet är att inte sälja, men ändå fortsätter Barcarepresentanter och -spelare att spinna vidare på det. Som jag ser det är det Barcelonas, inte Fabregas, ansvar att se till att dess representanter och spelare respekterar Arsenals beslut.

Men det är antagligen en punkt där vi får vara ense om att vara oense. I vilket fall tack än en gång för en bra nivå på krönikan.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2010-07-14 09:49
What ⇪ ? //

"Fàbregas HAR några gånger redan sagt att han inte ska till barca (senast var dagen innan arsenal mötte blackburn på hemmaplan i höstas) men media skriver ändå om det hela."

Men all respekt så känns ju inte det uttalandet (som Cesc gjorde i höstas)speciellt aktuellt.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-07-14 09:08
Pep förväntas skriva på sitt nya kontrakt idag!
Canaletes
2010-07-14 04:15
Puyol lägger skorna på hyllan, i landslaget...!!!

enligt Marca då.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-07-14 02:35
Ämne: Gonzalez_Barca

Sö....
Södra?

Arsenal kommer ifrån North London, därav north london derby mot tottenham.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-07-14 02:14
Gonzalez_Barca

Södra. :)
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-07-14 01:25
Ämne: Cesc är nog älskad i....
Sant, liten miss där av Mohamed.. som nog menar Norra London
Barcelona Antonio Puerta
2010-07-14 01:08
Grabbar har någon en film där hela spanska firandet är med i Madrid, skulle vara jättetacksam det är helt okej om det är nerladdningsfil dessutom...

Tack på förhand
Barcelona Karamba
2010-07-14 00:41
Cesc är nog älskad i SÖDRA England då London ligger där.
Atlético addeh
2010-07-14 00:31
Sju Barcelona ynglingar är uttagna i den spanska truppen till U-19 EM. Thiago, Oriol Romeu, Marc Bartra, Martín Montoya, Carles Planas, Ruben Rochina & Alex Sanchez är de spelare från Barcelona.

Utöver dessa är spelare som Iker Muniain och Sergio Canales uttagna.
Delarocha
2010-07-14 00:28
fel
Barcelona The Reporter
2010-07-14 00:15
el Maestro,

du har fått PM
What ⇪ ?
2010-07-14 00:12
Ämne: Amunt.

Hade Fabr....
Heywood Jablome - Xaviniesta //
jag tror inte det där hade hjälpt så mycket. Fàbregas HAR några gånger redan sagt att han inte ska till barca (senast var dagen innan arsenal mötte blackburn på hemmaplan i höstas) men media skriver ändå om det hela.

media kommer ju inte sluta producera material som de vet att massor av folk läser bara för att huvudrollsinnehavaren säger något
Atlético addeh
2010-07-14 00:01
Fantastiskt bra krönika Heywood Jablome.

Jag är kluven. Jag vet inte om jag vill ha Cesc nu eller inte. Ett år till i England vore nog ändå det bästa.

Historien att Cesc fick en tröja signerad av Pep när han var ledsen är rörande.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-07-13 23:48
Lite off-topic kanske eftersom det här angår landslaget. Men fyfan vad mycket makt Zlatan har. Det hade varit kul om de verkligen förbjöd vuvuzuela här i Sverige pga hans krav.
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-07-13 23:46
Rambla. Summen är ju en symbolisk gest som värdesätter intresset. Barcelona visade med ett lågt bud att det inte är särskilt intresserade. Allt har ett pris, och Arsenal kommer att släppa Cesc i 60 miljoner-klassen... minst.

Vissa dagar vill jag ha honom, andra dagar vill jag inte ha honom.
Barcelona Unicef
2010-07-13 23:44
Det finns givetvis en plats för Fabregas!
Men då krävs ju vissa förändringar,
Henrys kontrakt lär ju brytas, Jeffren gå på lån till varför inte Arsenal? så att Sankt Andres flyttas till kanten.
Att rotera på Ibra Messi Villa Pedro Bojan & Iniesta Känns kanske lite väl Mycket på 3 platser?
Så vad tycker ni? lär Ibra säljas för att Fabregas ska få plats?
Atlético addeh
2010-07-13 23:41
Det var ett förbannat tjat om Piqué & Puyols lilla Cesc-spratt igår. Visst, kan förstå Arsenal-supportrarna på ett sätt men seriöst Spanien har precis vunnit ett VM-guld och allt kan hända när pajasen Gerard Piqué är i farten.
Barcelona el Maestro!
2010-07-13 23:38
Ämne: Har Iniesta grekíska....
Hehe, Iniesta har grekiska påbrå liksom Messi;-.
Barcelona basaric
2010-07-13 23:33
För att sammanfatta det hela.. Barcelona behöver inte Cesc men Cesc behöver Barcelona.
Barcelona The Reporter
2010-07-13 23:30
Har Iniesta grekíska rötter?

Hittar inget på google
Barcelona Rambla~
2010-07-13 23:29
Heywood

Summan är oviktig, det vet alla inblandade. Det är bara ett sätt att få till inledande förhandlingar. Ett sätt att visa att man är seriöst intresserad. Att Arsenal sen låtsas vara indignerade är bara ett spel för galleriet.
Annons: