/spanien/barcelona/forum/15762.aspx/spanien/barcelona/forum/15762.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
David_Villa 7
2010-08-03 21:13
Ämne: hur får man stjärna ....
helt ärligt så har jah ingen aning om hur man får stjärna ?? haha bara fått det konstigt nog
Barcelona Hyder
2010-08-03 21:11
Rambla~

Håller med dig. Jag tycker absolut inte att Özil skulle vara en bra värvning. För att han ska utvecklas ordentligt måste han spela och i dagsläget och förmodligen flera år framåt kommer Pedro och Iniesta ta hand om de positioner som Özil kan spela på. Det är lite väl optimistiskt att tro att Özil skulle kunna axla Xavis roll på ett tremannamittfält med ett sådant defensivt ansvar dessutom.

Thiago och Dos Santos finns självklart att tillgå och någon av dem kan till och med få ett mindre genombrott redan i år. Men att köpa en ung Özil vore bara väldigt, väldigt osmart för att det är inte så att Thiago och Dos Santos väntas blomma ut vid 27 års åldern utan de väntas blomma ut någorlunda inom 2-3 år. Då blir helt plötsligt Özil ännu mer överflödig.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 21:02
Ämne: Rambla & addeh

Nj....
Jag tror att Pep har en annan syn när det gäller Thiago och JDS än du. De ska självklart slussas in försiktigt och inte brännas ut på direkten med för stort ansvar.

Özil ses också som ung och oerfaren fortfarande på högsta nivån trots sitt fina Vm. En bra turnering gör inte att du axlar ett stort ansvar i en storklubb per automatik.

Tror du att han vill vara en bänkis? Hans ambitioner är nog större än så. En bänkis lär han bli även i Real Madrid om han hamnar där. Jag menar, de har Kaka, VdV och Canales de ska hitta speltid för på samma position.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-03 20:50
Rambla & addeh

Nja, varför skulle han bli överflödig? Han kan spela som CM (Xavi) , COM (Iniesta) och på kanterna (Messi och Pedro). Han kan rotera runt, men då får han vara beredd på att bli en bänkis.

Thiago och JDS är inte ens i närheten av att vara redo för att ta steget in i A-laget. Sad but true.
Jag tror att vi förblindar oss på deras potential, men potential leder inte alltid till att man blir en bra/lyckad spelare *host* Guti.

Atlético addeh
2010-08-03 20:49
Hetfield

"Jag förstår fortfarande inte poängen med att värva Arteta när man kan få Özil för liknande pris."

Özil är ju en bra mycket mer offensivare speltyp som kan spela både på mittfältet och i anfallet. Tysken är ingen spelare som går ner och tar axlar Busquets uppgift som Arteta skulle kunna göra. Där tror jag vi ser skillnaden, även om Özil inte vore helt fel heller, fast på ett annat sätt.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 20:37
Hetfield

Vid en första anblick så är en värvning av Özil mest logisk och fördelaktig. Fast om du leker med tanken att Barça kallt räknar med att Cesc åtminstone värvas till nästa säsong. Vad blir det då av Özil? Han blir överflödig, speciellt om nu också Thiago och JDS är tänkta att slussas upp till a-truppen. Då är det säkert lättare att hantera en allt mer åldrande Arteta.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 20:33
Messi lär inte spela enligt Pep. Barca får mindre betalt, €200.000, om inte Messi spelar minst 30 min. Jag tror nog att Peps ord väger tyngst här. Skaderisken är för stor efter endast en träning efter ett långt uppehåll.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-03 20:31
Rambla

Det finns ingen chans i världen att Arteta tackar nej till att komma hem, det kan jag nästan garantera. Han kommer att få bra betalt i Barcelona, bo i hemstaden, spela i en klubb som vinner titlar och han kan umgås med sina vänner.

Med allt det där sagt, jag vill ha Özil (med risk för att bli tjatig). Jag ser inte poängen med att värva en 28 åring för 15-20 miljoner.

------

Äh, brittisk media får Aftonbladet att se ut som rena seriösa tidningen.
Det är inte så konstigt att landslaget och spelarna är livrädda för tidningarna. De är vulgära och brutala.
MF Doom
2010-08-03 20:25
Ämne: el Flaco

Det sena....
Messi kommer att spela, Barca blir annars av med massa pengar om han bara kommer att sitta på bänken. Läste att det fanns någon slags avtal om man nu ville ha dom pengarna man kommer att få när Barca spelar så skulle Messi, Alves & Ibra spela annars fick man mindre. Kan ha varit bullshit iförsig men Messi lär spela.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 20:24
Seriöst, vad är det egentligen med brittisk press? Snacka om att försöka piska upp stämningen och starta ett krig. Vad i helvete angår det dem eller Arsenal för den delen, vad Barcelona väljer att sända på sin egna Tv-kanal? Den är för klubbens socios och det angår fan inte någon annan vad som sägs eller visas där. Vilken soppa detta är.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 20:19
Hetfield

Lite mindre klubbar (med all respekt) har en tendens att alltid övervärdera sina största stjärnor. Jag blir inte förvånad om de kräver €25m för honom. Visserligen så försöker de få honom att förlänga sitt kontrakt nu och göra honom till den bäst betalda spelaren i truppen. Nåja, låt oss vänta och se om det faktiskt ens finns ett intresse från Barcelonas sida. Jag är ännu inte övertygad om det.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-08-03 20:11
el Flaco//

Ja precis, det stod på Sport men som Rambla sa så kanske det inte stämmer.

Barcadinho//

Luis Fabiano är inte uttagen i Brasiliens trupp till matchen mot USA.
Barcelona Barcadinho.
2010-08-03 20:08
Lägg till en resa från China - typ 14 timmar, fem dagar innan matchen. Det är en jobbig flygresa.

Hetfield - Arteta vet hur man försvarar. Özil är en "dansare".
Barcelona el Flaco
2010-08-03 20:03
Rambla/

Härligt, då kommer i princip alla våra anfallare spela för sina respektive landslag tre dagar innan mötet mot Sevilla. Det kommer bli en utmaning för Pep att ens lyckas få ihop sju spelare från A-laget till den matchen.
Barcelona Barcadinho.
2010-08-03 20:01
Vi får hoppas på att Sevilla också kommer att vara reducerad för samma anledning.
Spelare som riskerar att vara borta kan vara
Zokora, Romaric (?) – Elfenbenskusten möter Italien i London.
Fabiano – Brasilien mot USA i NY.
Samt, Capel, Negredo och Navas kan också vara aktuella för Del Bosque.

Annars kommer det gå som det gick första mötet i CdR, när Barca hade en reducerad lag på plan :-(
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-03 20:00
Om Everton går med på 10-15 miljoner så säger jag bara: Slå till!
Men om de ska göra en så kallad "Lendoiro" och övervärdera Arteta så ska man skippa Arteta.

Jag förstår fortfarande inte poängen med att värva Arteta när man kan få Özil för liknande pris.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 19:53
el Flaco

Det senaste officiella från AFA (förbundet) är att Messi är uttagen. Det är från 29 juli. Så vad sporttidningarna nere i Barcelona skriver ska vi nog ta med en nypa salt än så länge.
Barcelona Rambla~
2010-08-03 19:44
Angående Arteta, glöm inte bort att Zubi faktiskt fösökte värva honom två gånger då Zubi var sportdirektör i Athletic. Jag tänkte inte på det i morse. Då kanske det trots allt finns en liten tanke hos Zubi efter allt.

Enligt EMD så kan Arteta ersätta Yaya som pivote och bli ett bra komplement åt Busquets. Självklart kan han också avlasta Xavi eller Iniesta högre upp på mittfältet. Anledningen till att Arteta en gång lämnade Barcelona var att han hade både Pep och Xavi framför sig i kön för att få speltid. Vid den tidpunkten spelade ju Pep och Xavi pivotes.

Om Barcelona ger upp Cesc (man lär ju bli tvungen som det ser ut) och kan istället värva Arteta till ett bra pris, vilket man tror, öppnar det också upp för ännu en värvning. Troligtvis då en mittback. Detta är spekulationer enligt EMD, ta det för vad det är.
Barcelona el Flaco
2010-08-03 19:43
Andreas (Aris/Brasilien Red.)/

Jag har för mig att jag läste om det på Sport, men har det blivit bekräftat från det argentinska förbundet?
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-08-03 19:30
el Flaco

Har för mig att Messi blev "befriad" från landskampen mot Irland.
Barcelona el Flaco
2010-08-03 19:20
Jag undrar hur vi ska klara oss mot Sevilla den 14 augusti med tanke på att nästan alla våra offensiva spelare har blivit uttagna till landslagsspel tre dagar innan.

Zlatan med Sverige, Bojan och Jeffren har blivit uttagna till det spanska U-21 landslaget, Dani Alves ska delta i Brasiliens vänskapsmatch mot USA i New Jersey och jag har för mig att Messi ska åka med det argentinska landslaget till Dublin för att möta Irland.

Lägg även till att det spanska fotbollsförbundet har fortfarande inte sagt ifall Barçaspelarna kommer vara tvingade att åka med till Mexiko för att delta i uppvisningsmatchen därborta, eller om Del Bosque kommer välja att inte ta med de.

Hatar dessa onödiga vänskapsmatcher.
Barcelona ★ Legend Killer ★
2010-08-03 18:47
AK_Barca

Jag rekommenderar barcelonagruppen.se Där brukar jag hyra lägenhet rätt så billigt, I april så bodde jag på paseo de garcia, Riktigt grym område,Och inte så långt ifrån camp nou heller.Har även bott på fontrodona, Men den var inte lika fin och lyxig område.

När det gäller biljetter köp dom utanför camp nou, Mot deportivo fick jag grymma platser bara cira 12 rader från planen,mittemot barca bänken för cira 820 kr,

Lycka till
Atlético addeh
2010-08-03 18:36
AK_Barca

De gånger jag har varit i Barcelona har jag bokat allt separat, dvs resa, boende samt matchbiljett. Mitt enda tips om du vill flyga för ett överkomligt pris är att resa med Ryanair.

Som flera redan har nämnt har tarrak skrivit en väldigt bra reseguide som du bör läsa igenom. Lycka till!
Barcelona el Maestro!
2010-08-03 18:08
Ämne: Hej!

Jag är ny h....
Om du vill ha en bra reseguide till Barcelona. Ta en titt på länken. Det var väl Tarrak, har jag för mig, som har fått ihop denna.
Barcelona basaric
2010-08-03 18:06
Messi och hans flickvän Antonella umgås med ett par smarta delfiner.
Barcelona westinho
2010-08-03 18:03
Tycker det är väldigt ofta det kommer någon ny på forumet och frågar samma frågor som alla andra nya. Välkommen förresten...

Här finns väl en reseguide, fast den kanske inte har all information. Jag tycker den borde ha det iallafall.
Barcelona AK_Barca
2010-08-03 17:53
Hej!

Jag är ny här på forumet, har följt det ett par år men registrade mig för några dagar sen. Jag tänkte åka till Barcelona i höst för att titta på match, mot Valencia eller Sevilla. Så jag undrar om ni har några tips eller råd hur jag bör göra. Är det billigast om man tar ett paket via en resesida, eller kan man fixa billigare om man beställer allt separat? Vilka platser är bäst att beställa? så vitt jag vet brukar platser högst upp ingå i priset, och man kan lägga till pengar för andra platser. Vilka är bäst?

Skulle även vilja veta om det är något annat jag behöver tänka på.

Tack på förhand!
Barcelona Davids3
2010-08-03 17:12
hur får man stjärna bredvid sitt namn :P
David_Villa 7
2010-08-03 16:53
jag tror inte att baqrcelona kommer värva arteta, tror större del på özil som är ett framtids löfte och som ochså har sagt att barcelona är hans favorit klubb
Atlético addeh
2010-08-03 16:40
Hetfield

Kan ju vara för att Arteta inte är någon spelare man tänker på i förstahand. Trots att han faktiskt är en utav de främsta mittfältarna i Premier League varken skrivs eller pratas så mycket om honom.

el Flaco

Det är sant, The Sun om några ska man inte ta på fullaste allvar. Dock brukar det ofta vara något som stämmer med ett rykte men även om vissa är helt påhittade går det alltid spekulera.
Annons: