/spanien/barcelona/forum/1575.aspx/spanien/barcelona/forum/1575.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona enkos
2016-09-01 20:13
Gomes på bänken för Portugal.

Alba, Pique och Busquets startar för Spanien medan Paco och Roberto på bänken.
Barcelona Vampíro
2016-09-01 20:04
Nja de flesta går nog fortfarande i skolan. Kommer bli jättespännande att följa Munir nu under säsongen. Detta kommer bli första gången han får regelbunden speltid på A-lagsnivå. Hoppas han visar klass.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-01 19:58
Vampiro Mot heltidsbönder! :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-09-01 19:57
Munir med två mål för spanska U21-landslaget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2016-09-01 18:41
Barça are currently in negotiations to sign Srna (free agent) after his contract with Shakhtar has expired. [Tribuna] Alltid alltid alltid velat se honom i Barcelona, det ryktades mycket angående honom innan Alves kom. Snart kan vi äntligen bevittna srna i en Barcelona tröja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona SUPERBUSQUETS
2016-09-01 17:59
Ivan är ju som handen i handsken i Barcelona. Oerhört viktig kugge! att Barcelona skulle sälja Ivan finns inte på kartan, finns ingen spelare som skulle Kunna ersätt honom i dagens trupp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2016-09-01 17:21
Ivan är given i startelvan alla dagar i veckan, inte bara i Barca utan överallt, och gammal är han ju knappast. Tror lätt att han kan hålla denna nivån i minst 3-4 år till. Han var strålande i EM och bäst i Kroatien imo. Och har ju inlett denna säsongen riktigt starkt. Tycker lätt att Barca ska förlänga hans kontrakt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-01 16:15
[QUOTE=Fidizzle ]Det är sån propaganda a la fcblive du citerar nu.. Fanns en röd tråd i att samtliga äldre icke katalaner ryktades bort, en del av spelarna lyckades klubben göra av sig med såsom alves, Adriano, Vermaelen, Bravo Men faktum är att Arda, Mathieu, Rakitic å Mascherano stannade kvar mot klubbens vilja.. Å faktum är att samtliga ryktades alla starkt bort från klubben.. Alla dem fyra lär ryka nästa sommar.. Varför dem ryker? Jo.. Det finns en gemensam nämnare! Samtliga sitter på uppgraderade kontrakt efter CL-vinsten.. Förstår inte hur ni kan stödja den här Regimen a la Bartomeu.. Han bryr sig inte om segrar utan endast om pengar.. [/QUOTE] Mot klubbens vilja??? Vart har det framkommit att klubben ville sälja exempelvis Rakitic?! Seriöst skärp dig, du kommer in här och citerar tramsmedia som The Sun.... Sen må du tycka att MD är en propaganda maskin men dem har en nära kontakt med klubben och där rapporterars att vi INTE ville sälja Rakitic och att spelaren själv vill stanna. Vad gäller Mascherano var det han själv som faktiskt funderade på att lämna, men klubben övertalade honom att stanna! Sen har alla spelare bonusar inkluderade i sina kontrakt så knappast något som är unikt för dem du nämner. Nu orkar jag inte mer, den här diskussionen är över.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Skurhink
2016-09-01 16:11
Fidizzle: Så klubben ville göra sig av med Raketic och Mascherano så inihelvete så man valde att förnya deras kontrakt!?! Det finns böcker för vilka svampar som lämpas i det svenska köket!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-01 16:10
Fiddizle Du får rätta mig om jag tolkar det du skriver fel men av att döma från det fu skriver så tar du alltså Rakitic, med en årslön på 8-9M€ (hur korrekt din koll på hans lön är vet jag inte men jag utgår från att du vet vad du pratar om) kommer att vara en bänkspelare den här säsongen eftersom man köpt André Gomes och har talanger som Rafa och Denis? Jag är ledsen men du tolkar den här situationen helt fel om du tar Rakitic som en bänkspelare. Rakitic går spikrakt in i våran startelva med det starkaste laget på pappret, så där får du nog tänka om. Snarare blir det André Gomes, Rafinha och Denis som får ta upp rotations tiderna som Iniesta och Rakitic lämnar ifrån sig. Sen tror jag att du är ute och svamlar, det finns ingen som helst grund för dina belägg att man ska velat göra sig av med Ivan, snarare det motsatta. Att man jobbar på att förlänga hans kontrakt säger väll förstås i din värld inte lika mycket som ett rykte via någon hemsida. Knepigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-01 16:04
Ja, jag måste då allt erkänna att det här rykten som placerar Srna hos oss fick mig att må ganska så bra. Att få in honom i ca 2 säsonger på en free transfer skulle jag värdera som en otroligt bra värvning av klubben. Och om det händer, så stiger den redan prisade Robert än mer i mina ögon. Håller faktiskt tummarna på att det finns någon form av sanning i det här ryktet.
Postat via SvenskaFans-appen
Fidizzle
2016-09-01 15:53
@Blaugrana91:

Det är sån propaganda a la fcblive du citerar nu..
Fanns en röd tråd i att samtliga äldre icke katalaner ryktades bort, en del av spelarna lyckades klubben göra av sig med såsom alves, Adriano, Vermaelen, Bravo
Men faktum är att Arda, Mathieu, Rakitic å Mascherano stannade kvar mot klubbens vilja.. Å faktum är att samtliga ryktades alla starkt bort från klubben..
Alla dem fyra lär ryka nästa sommar..
Varför dem ryker? Jo.. Det finns en gemensam nämnare!
Samtliga sitter på uppgraderade kontrakt efter CL-vinsten..
Förstår inte hur ni kan stödja den här Regimen a la Bartomeu..
Han bryr sig inte om segrar utan endast om pengar..
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-01 15:33
Sport har hakat på storyn om Srna nu. Säger väl inte så värst jätte mycket men vi får avvakta o se om någon katalansk journalist kommer med något.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-01 15:23
[QUOTE=Fidizzle ]Men herregud! Rakitic sitter på 8-9 milj € per säsong.. Barca har redan köpt Gomes.. Det kommer bud på Rakitic på 30 från 3-4 klubbar Tror du Barca vill betala en bänknötare 8-9 milj €? Tror du LE vill stagnera Rafinha å Denis Suarez utveckling? Allt pekar på att dem ville sälja redan i sommar tyvärr.. Jag e också fan av Rakitic [/QUOTE] Nej inget pekar på att klubben ville sälja Rakitic. Han är en av Enriques favoriter, knappast gammal och säsongen är lång och klubben ville ha en större trupp med mer konkurrens. Man är dessutom på väg att förlänga hans kontrakt med löneförhöjning. Enligt MD som har bra mycket bättre koll än den oseriösa artikeln du länkade till, fick Barca bud på Rakitic i sommar ja, men varken klubben eller Rakitic själv ville sälja.
Postat via SvenskaFans-appen
Fidizzle
2016-09-01 15:17
@Blaugrana91:

Men herregud!
Rakitic sitter på 8-9 milj € per säsong..
Barca har redan köpt Gomes..
Det kommer bud på Rakitic på 30+ från 3-4 klubbar
Tror du Barca vill betala en bänknötare 8-9 milj €?
Tror du LE vill stagnera Rafinha å Denis Suarez utveckling?
Allt pekar på att dem ville sälja redan i sommar tyvärr.. Jag e också fan av Rakitic
Barcelona Blaugrana91
2016-09-01 15:04
[QUOTE=Fidizzle ]Finns flera argument för en försäljning av Rakitic tyvärr.. Mkt talar för att ledningen ville bli av med honom * Rakitic är äldre än resterande mittfältare (Iniesta, Busquets ej inkluderade) * Barca fick bud på 30 € *Rakitic sitter på ett kontrakt inkluderad champions league bonus, vilket är mkt dyrare än resterande mittfältare * Barca köpte Gomes för 35 15, dvs han e en tänkt starter [/QUOTE] Bara släpp det är du snäll, klubben jobbar på att förlänga hans kontrakt, trots det sitter du och försöker övertyga det motsatta. Att Gomes värvades var för att tillfället dök upp och klubben ville inte se chansen försvinna. Han är ung och tänkt för framtiden. Dessutom är jag ganska övertygad att alla spelare har bonusar inkluderade i sina kontrakt vid ev. titelvinster. Men visst jag antar att vi säljer Suarez då enligt din logik för vi har hu köpt Paco. Truppen behövde breddas, det ena utesluter inte det andra. Vissa verkar tro att bara för att en spelare köps ska en spelare på samma position lämna...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-09-01 15:01
Oh Darijooooo. Lätt en av europas bästa högerbackar de senaste 10 åren. Ett riktigt fullblodsproffs. En grym högerfot som någon nämnde. Det hade varit grymt om han kom in en eller två säsonger. Vi har mycket matcher så speltid hade han fått och Sergi Roberto kan inte få en bättre spelare att lära sig hur man spelar högerback.

Vidal? Tja, blir inte förvånad om han lämnar redan i januari.
Fidizzle
2016-09-01 14:53
@El Pistolero #9:

Finns flera argument för en försäljning av Rakitic tyvärr.. Mkt talar för att ledningen ville bli av med honom
* Rakitic är äldre än resterande mittfältare (Iniesta, Busquets ej inkluderade)
* Barca fick bud på 30+ €
*Rakitic sitter på ett kontrakt inkluderad champions league bonus, vilket är mkt dyrare än resterande mittfältare
* Barca köpte Gomes för 35 + 15, dvs han e en tänkt starter
Barcelona Nesto
2016-09-01 14:39
Skulle Srna isf ansluta denna sommar? Det finns väl en sådan möjlighet med någon form av dispens?
I EM i år var han ju väldigt bra iaf, så en free transfer hade man inte nekat, men frågan är väl vad man gör med Vidal?
Tredje val som HB och tredje val som ersättare till MSN? Blir inte mycket till speltid där inte.
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-09-01 14:32
Tack för alla svar angående matchbiljetter. Uppskattas verkligen! Har en fråga till bara. Är sidan Viagogo pålitlig? Sorry för OT.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-01 14:23
Gabriel 2015 Guardiola "I have special words for Darijo Srna. I've seen him a lot. He'd be a talisman in any team in the world." Om Pep rates him, ja då är han kvalité ;) Hade också gillat den värvningen. Bra bänkspelare där man vet vad man får. GRYM högerfot!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-01 14:18
Fick nyss reda på dessa rykten som placerar Srna hos oss, man ska nog ta dem med en rejäl nypa salt. Men bara för att uttrycka min egna åsikt gällande Srna så tycker jag att det hade varit ett väldigt bra alternativ att ha på bänken som Robertos ersättare (för jag tycker inte alls att Vidal håller måttet och jag räknar med att han försvinner ganska så snart tbh). Allt beror dock på vilken lön och längd på kontraktet han ska ha, eftersom han är 34 år gammal och egentligen så är jag emot att signa såpass gamla spelare. Men om han går med på en normal lön och en kontraktslängd på 1+1 så varför inte. Srna på free transfer? I'm all for it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2016-09-01 13:30
Wow. Det var nog i särklass det dummaste jag har läst i år. Tack för skrattet fidizzle.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-01 13:27
Fidizzle Fan är det för konspirationer? Den enkla förklaringen är att Rakitic kontrakt går ut 2018 och man vill förnya en väldsklasspelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Fidizzle
2016-09-01 13:23
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:

http://www.101greatgoals.com/news/man-united-chelsea-made-offers-ivan-rakitic-window-mundo-deportivo/

http://talksport.com/football/chelsea-liverpool-and-arsenal-alert-agent-playmaker-ivan-rakitic-hints-barcelona-exit

https://www.thesun.co.uk/sport/football/1708405/ivan-rakitic-snubbed-interest-from-manchester-united-chelsea-and-juventus-to-stay-at-barcelona/

Det har pågått hela sommaren...
Värvningen av Gomes kom ur ingenstans.. Dem pengarna var ju tänkt till Bellerin värvningen..
Men ja förstår fullt ut att vi köpte Gomes.. Xavi har slutat.. Thiago sålde vi.. Iniesta börjar bli till åren, så värvningen av Gomes va fullt rimlig
Däremot har vi en mittfältare för mkt.. Suarez, Rafinha, Iniesta, Gomes å Rakitic..
Ledningen ansåg förmodligen att skulle få ut mest pengar av att sälja Rakitic å även spara in på hans feta bonus lön..
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-01 13:10
Shakhtar's Darijo #Srna can join #Barcelona as a free agent. He's now holding negotiations with Barca. WTF?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-01 13:02
Albert Soler: "The duty we have now is to renew the contracts of Rakitic, Suárez and Messi. The Club does not stop." [fcb] Härligt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-01 12:59
*presenterat
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-01 12:59
Klubben har presterat alla tröjnummer, Paco fick nr 17.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaLaliga
2016-09-01 12:47
Taktisk videoanalys av matchen mot Athletic Club.
Annons: