/spanien/barcelona/forum/15740.aspx/spanien/barcelona/forum/15740.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gaucho!
2010-08-13 17:30
Haha, Özil on the mic! (se länktips) :D
Barcelona Denyo
2010-08-13 17:29
170-ligan //Jag förstår vad du menar, men fortfarande korkat att slänga upp så mycket pengar på en klass lirare som inte har en säker plats jag tror han kommer vilja ha en form av garanti i sitt kontrakt att han ska få spela si o så många matcher, givetvis jag skulle vilja ha honom i laget men du fattar hur jag tänker.

Eftersom han sitter på ett 5 års kontrakt vem säger att han ens kommer nästa sommar?
JDS o thiago kommer få sina chanser endå även om özil skulle komma. I alla fall enligt mig riktigt korkat om man inte lägger ett bud på han iaf!
Barcelona Denyo
2010-08-13 17:29
170-ligan //Jag förstår vad du menar, men fortfarande korkat att slänga upp så mycket pengar på en klass lirare som inte har en säker plats jag tror han kommer vilja ha en form av garanti i sitt kontrakt att han ska få spela si o så många matcher, givetvis jag skulle vilja ha honom i laget men du fattar hur jag tänker.

Eftersom han sitter på ett 5 års kontrakt vem säger att han ens kommer nästa sommar?
JDS o thiago kommer få sina chanser endå även om özil skulle komma. I alla fall enligt mig riktigt korkat om man inte lägger ett bud på han iaf!
Barcelona basaric
2010-08-13 17:26
Jag hade tråkigt så jag gjorde en video på GIF Sundsvalls 18 åring och världens bästa spelare.. ta en titt.

Välj att visa videon i 480 p annars blir det ingen bra kvalite.

Länktips.
Barcelona Lusnos - David Villa #7
2010-08-13 17:04
Alltså, denna helg är sjuk!

Västerås IK - Ice breakers (på tv) idag.
Bayern Munchen - Real Madrid (stream)
Imorgon Sevilla - Barcelona på tv (tv4sport)
Imorgon Tottenham - City på TV (6an!)
Imorgon Aston Villa - Hammers på TV!
I övermorgon: Liverpool - Arsenal

Med mera, snacka om att jag ska bänka mig framför tvn hela helgen :D
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-13 16:46
Någon skrev innan att Barca kallar till presskonference ikväll, vart står det någonstans?
Barcelona älskabarcelona
2010-08-13 16:36
Som sagt så var det bara rykten igen. Ibrahimovic kommer inte att lämna .
Barcelona tarrak
2010-08-13 16:33
Ämne: Real Barca.. Köpa sä....Avd kasta berg i glashus? Håller man på ett lag som köpt ca 30 spelare under de fyra senaste säsongerna, gör man sig själv ganska fånig med den typen av inlägg.

EDIT: Kan tillägga att Barcelona köpt 16 spelare under samma tidsrymd, alltså hälften så många som Atlético.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-13 16:28
Denyo,

Missförstå mig inte, jag vill gärna ha Özil jag också!

Men en defensiv mittfältare bör ändå vara prio nr 1 och då är Mascherano ett välkommet tillskott. Killen är redan en av världens bäste på sin position, så Busi får kämpa för sin plats. Konkurrens är bra! Dessutom kan det vara skönt att spela med masken ibland istället. Jag tänker t.ex som ryggsäck på Kaka i El Clasico och mot engelskt motstånd.

Att både Özil och Mascherano kommer i sommar är inte troligt.
Jag är rätt övertygad om att man väntar in Cesc till nästa sommar, och att ha både Özil o Cesc tror jag inte går, förutom på Dos Santos och Thiagos bekostnad.

Visst kanske det hade varit smartare och billigare att köpa Özil, men jag tror inte Rosell bryr sig. Sen vill ju hela Barca ha Cesc och risken finns väl att de blir "besvikna" om Özil dyker upp istället. Nej, jag tror inte vi får se honom i Blaugrana tyvärr.
Barcelona Tiago
2010-08-13 16:27
Blyger.
hahaha ska komma från rätt lag Atletico köper mest spelare varje år utan att lyckas.
Barcelona L.A.M Nr 10
2010-08-13 16:24
Innan vi köper Özil måste vi ha in en defensiv mittfältare. Mascherano verkar vara på gång och kommer han har vi nästan en perfekt trupp.
För ärligt talat, hur mycket behöver vi Özil den här säsongen?

Xavi, Iniesta, Keita, JDS och Thiago räcker hundra gånger. Dessutom kan Adriano spela där.
Så nä, satsa allt på att få Masken nu istället så kan vi sen börja koncentrera oss på att starta säsongen.
Barcelona nosskirneh1
2010-08-13 16:22
Tiago

Svt text. Det stod i en artikel som handlade om Zlatan
Atlético Blyger
2010-08-13 16:20
Real Barca.. Köpa sälja köpa sälja..
Barcelona Tiago
2010-08-13 16:20
nosskirneh1
Var läste du det?
Barcelona Denyo
2010-08-13 16:12
Delarocha//
Om du vill ha perfekt stycke indelning gör det sj du kan läsa va det står det är huvudsaken eller hur?

För det första är özil 21 år och visar redan prov på att han kan bli bland dem bästa på hans position.
Deco var 26 år när han kom till barca så özil har några år på sig och bli minst lika bra klass lirare som deco var då.

Det är orättvist i jämnföra någon med xavi han är en
Levande legend inom klubben, men tror att Fabregas om några år när han är inne i sin prime kommer klara av att axla hans mantel alldels perfekt.

Sjävklart behöver
Man inte lira alla dem spelarna samtidigt utan kan balansera upp med Sergio B, det var bara en tänkbar formation som vattnas i munnen på mig iaf.
Försöker du vara rolig genom att vara sarkastisk ? Genom din kommentar " bra tänkt".

Det är framtiden jag pratar om 3-4 säsonger om du inte uppfattade det, så du skulle rakt av tacka nej till att ha dem 3 spelarna till ditt förfogande i en 11?

Barcelona nosskirneh1
2010-08-13 16:02
Presskonferens ikväll tydligen. Undra om det är Mascherano det gäller måntro?
Delarocha
2010-08-13 15:33
Styckeindelning kanske?

Denyo:

Du vill alltså spela med tre små tekniska mittfältare igen som vi gjorde med Rijkaard? Gick ju strålande. Det kommer nog bli kanon det där. Özil är sämre än Deco var då och Fabregas sämre än Xavi. Ser ingen eventuell pivote av dem tre. Bra tänkt.
Barcelona Barcadinho.
2010-08-13 15:22
Det snackades i en av Ramzis artikel och i olika inlägg här om vem som är störst ansvarig för klubbens framtid. Som strukturen ser ut nu så har Pep det största ansvaret vad det gäller sportliga framgångar eller misslyckanden. Han vill vara sista ordet vad det gäller värvningar och då får man ta det här ansvaret. Pep pratade under en tid innan valet att han skulle tänka sig och ha en sportchef. Jag hoppades att Txiki skulle fortsätta men jag visste att Txiki och Pep har bränt personliga broar mellan varandra. Zubizaretta har kommit istället och Pep var inblandad i beslutet av att anställa just honom. Pep behöver lämna sina önskemål eller riktlinjer till Zubi så att den nya sportchefen ska veta åt vilket håll han förväntas jobba med. Ett samarbete ska finnas nu till skillnad från tidigare. Pep behöver också utrycka sig om han vill lämna lite fritt rum för Zubi, så att han slipper värva spelare som endast kommer att bli utlånade.
Så mycket av Zubis jobb styrs av Pep.
Att påstå att Rosell ”körde bakom” Pep vad det gäller Chyg är bara en hypotes – jag har en egen hypotes om den här historien. Rosell vill ha några pengar in i kassan och Pep vill bli av med Chyg. En kanon bra ”lösning” där varken Rosell eller Pep kan förklaras som syndabock. Att tydligt visa sin vilja och sälja Chyg skulle vara ytterst pinsamt för Pep. Det skulle bli ytterliggare epic-fall. Jag tror faktiskt på min hypotes, även om jag inte har några belägg för det.
Men en sak är otydligt för oss vanligt folk – det är mycket svårt och veta vad som pågår mellan kulisserna mellan Rosell o Pep ang värvningar. Å ena sidan så verkar det som om Pep har blivit förlamad och vet inte hur han ska gå till väga. Å andra sidan säger han att han letar på reserverna. Rosell från sin sida pratar om att spara pengar. Samtidigt säger han att det finns 50 milj typ att spendera.
Men det kan vara så att Pep vill ha ett par nya spelare, men Rosell tvingar Pep att ligga lågt. Vi vet inte. Det kan tom vara så att Rosell vill pusha Pep och se till spelare från Brasilien pga hans kontakter. Det är svårt och veta om Rosell verkligen ger Pep fria händer på värvningsfronten. Men troligast är att Pep vet inte vad han ska göra och då är ansvaret i hans händer.
Vad man än säger om presidenter hit och dit så ligger i slutändan mycket ansvar hos tränaren när spelarna är på plan. Det är han som väljer taktik och byten och startelvan – det är han som bestämmer övningar och annat under träningarna och det är han som ska se till att ha en laganda och taggade spelare.
Pep har ett bra lag i händerna – frågan om han kan lyckas nästa säsong. Konkurrensen är också hård. Det finns flera lag med lycka bra trupp.
Rosell har i vilket fall hamnat som president i fel tillfälle. Det kan bara vara sämre. Bättre än en trippel kan man inte komma

"Hörs" grabbar, det ordnar sig tror jag och man kan annars inte vinna jämnt. Vi hoppas att se vacker fotboll åtminstone.
elbraco
2010-08-13 15:21
Ämne: Sport tidningar nu f....
Är du säker på att det inte är sportjournalisterna som är korkade då? ;)
Barcelona Barcadinho.
2010-08-13 15:14
Sport tidningar nu för tiden är så löjliga. Skit snack dag och natt båda i England, Spanien och andra länder. Det är kanske en del av den moderna syn med effektivisering. Allt ska vara snabbt och ytligt. För många år sen kunde man läsa analyser av varenda liga match. Texter som innehöll 3000 ord om en enda liga match. För att inte tala om analys inför matcher. Idag är det bara skvaller överallt. Bilder som tar mest av sidan och löjliga texter. Jag blir ibland förolämpad när jag ser sådana artiklar, eftersom det verkar som att journalister tycker att vi är korkskallar allihopa. Jag gillar inte när folk betraktar mig som dum.

Rambla - tur att du har hittat Ramzi på nätet - en amatör journalist, men som kan fördjupa sig i laget han skriver om med reflektioner och analys och funderingar inbakade med fakta.

Ursäkta att jag gnäller.
Barcelona Barcadinho.
2010-08-13 15:02
Ämne: VARFÖR köpte man in ....
Hagi slutade samtidigt som Cruyff slutade. Laget vann ingenting på två säsonger (de två som Hagi var med) och klubben vill starta ett nytt kapitel. Bobby Robson kom som ny tränare med Luis Ronaldo (den riktiga alltså) i bagaget. Man gjorde förändringar som ledde till titlar på direkten säsongen därpå.
Barcelona Plaza_Catalunya
2010-08-13 15:00
Är det ingen fler än jag som känner att Sport och EMD hittar på alla rykten i vild förtvivlan när de egentligen inte har någon som helst aning om vad som händer med värvningar då den nya styrelsen är tillsatt. Då Laporta var president visste tidningarna i ett ganska tidigt skede om vad som hände. Men nu, ingen aning! Om jag inte minns helt fel stod det väl inte en enda spaltmillimeter om Adriano!?

Visca Rosell!
Barcelona Denyo
2010-08-13 14:09
1.70-ligan//

Dels för att mascherano är för bra för att nöta bänk eftersom affären inte är klar så vet vi inte om dem inkluderar hleb jag utgår från att han kostar 25 miljoner € och det är att slänga pengar sjön på en spelare som ska vara bakom Sergio B
Sen som jag sa visst laget får bredd men då går det hitta betydligt billigare alternativ som kan acceptera bänken.
Jag menar han är i sitt prime han är capitan i landslaget tror du själv att han finner sig sitta på bänken bakom Sergio B?

Sen Özil är betydligt yngre och inom några säsonger kan han vara en arvtagare till xavi som kanske har 2-3 år kvar på topp nivå.
+ att man får han relativt billigt
+ bättre att han går till oss än att spela mot han i nåt av dem andra topplagen. Självklart finns ingen garanti att han lyckas hos oss men han har all potential i världen att göra det med hans spelsätt och vårt lag.
Du måste tänka framtid om han fortsätter så här har han 10-12 år kvar på stora scenen medans xavi har 2-3 år kvar.


Tänk dig om 3-4 säsonger
Fabregas-özil-iniesta
Dröm mittfält så som dem lirar nu iaf:)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-13 13:19
Steaua

Faktum är att Hagi var väldigt skadedrabbad under sin sista tid i Barcelona. Därför såldes han vidare till Galatasaray.
Det hade nog inget med att göra med att han var rumän.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-13 13:08
Ämne: Av alla knäppa rykte....
hahaha, sjukt!

Isåfall är ju city naiva och dumma i huvudet på riktigt. Ja, Barca med för den delen :P
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-13 13:07
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-13 13:03
VARFÖR köpte man in Zlatan för så mycket pengar om man inte kan tänka sig att satsa på honom?
Man borde ge honom lite mer tid än bara 1 år.
Om han var spansk skulle man aldrig sälja honom.. Det var samma sak med rumänen Gheorghe Hagi. Han gjorde som offensiv mittfältare mål i nästan hälften av sina matcher för Barcelona, men sedan sålde ni honom...
Barcelona el Flaco
2010-08-13 12:56
Rambla/

Jag hoppas verkligen att han skämtar, men samtidigt vad är syftet med att skriva ihop ett skämtartikel? Får han betalt för att ha kul och bara driva på det där sättet?
Barcelona Rambla~
2010-08-13 12:54
Haha Hetfield, great minds thinks alike. :P

Du, agående ditt tidigare inlägg om att värva klass. Jag tänkte lite på det där igår kväll. Faktiskt, jag skulle acceptera att vara utan titlar en säsong om man struntar i storvärvningar (ja värvningar överhuvudtaget) och samtidigt vill fasa in några egna produkter i truppen under säsongen. Det skulle liksom vara värt det att talangerna får etablera sig.

För i slutändan, storvärvningar garanterar heller inte titlar ändå i slutändan. Det krävs mycket jobb och en del flyt för att det ska infrias.
Barcelona Rambla~
2010-08-13 12:49
Pallas, det var väl han på Expressen som Tv4 Sport ibland anlitade vid sina la ligasändningar?

Han måste väl vara lite skämtsam i den artikeln?
Annons: