/spanien/barcelona/forum/15706.aspx/spanien/barcelona/forum/15706.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2010-08-17 14:16
Hetfield

Stackaren, han måste ha det väldigt jobbigt. Läste att Zlatan var den näst bäste betalda fotbollsspelare, strax efter Cristiano Ronaldo. Det är skrämmande mycket pengar dem tjänar.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-17 14:15
Steaua/Bukarest

Du låter som en galen Zlatanista.
"Zlatan i sina bästa år" är en helt gudomlig spelare MEN han var i sina sämsta dagar efter Arsenal matchen då han skada sig.

Det spelar ingen roll om han sänkte Real, det spelar ingen roll om han var gud i Inter, det spelar ingen roll om Aftonbladet rapporterar om när han bytte kalsonger mitt under hans transfer förra året, nothing matters. Bojan presterade bättre i slutet av säsongen, Ibra presterade som bäst på bänken.

Fatta för en gångs skull och sluta trolla.
Atlético addeh
2010-08-17 14:13
Ämne: Pedro, Bojan, Jeffre....
En spelare jag blev väldigt imponerad av under U19-EM var Carles Planas. En offensiv vänsterback som deltog mycket i spelet. Som Rambla var inne på ryktas Deportivo vara ute efter Planas eller möjligen Marc Muniesa på lån den kommande säsongen.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-17 14:13
Man måste känna att en tränare tror på en..
Pep tror lika mycket på Z, som svenskar på gud.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-17 14:13
Ja stackars Zlatan, han får en rejäl lön och spelar i världens bästa klubblag.

Det måste vara tufft :P

----------

Barcelonito

Äh, ta inte åt dig, jag skriver på ett skämtsamt och oftast bittert sätt.
Ja, han är mer lyckad än vad du och jag är, men det döljer inte faktumet att han var en oduglig spelare i Barcelona. Lägg till att han satt på läktaren och fick pengar för det, därav "parasit".

Sen kan du inte säga att jag är ful när jag skriver, när du helt oprovocerat kallar mig för en idiot.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-08-17 14:12
Hetfield- Megan Fox is a dude

Han hade ett kort kontrakt med världens bästa lag och utnyttjade det. Du är oftast väldigt ful när du skriver, det spelar ingen roll om det är en gammal Barcaspelare eller någon annan. Spelar ingen roll om han rörde på sig eller inte.

Så oduglig är han inte att han hamnar där han hamnade. Se på dig själv. Han är lite mer lyckad än vad du och jag är.
Barcelona Sam
2010-08-17 14:12
Rambla~

Muniesa passar väl bättre in som mittback och där har jag satt honom i min fantasielva därav kan han inte spela vänster. Carles Planas? Har aldrig hört talas om honom. Vad anser du om hans framtida potential i klubben?
Barcelona Rambla~
2010-08-17 14:12
Steaua/Bukares

Ursäkta, men vad fan spelar det för roll om Bojan inte tillförde något U21-Em i Sverige 2009, när han dundrade in mål för Barcelona i slutet av ligan 2010. Zlatan kunde inte ens ta emot en boll ordentligt vid samma tidpunkt. En seriös fråga, är du helt trög?
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-17 14:11
Steaua/Bukarest

Du verkar inte förstå. Jag vet inte hur fan dem gör i Steaua Bukarest, men i ett stort lag som Barcelona så skiter man i vad spelaren heter eller vad han har presterat förr! Ronaldinho är ett ganska bra exempel. Han fick börja nöta bänk när han började dala. Detsamma gäller Zlatan, presterar han inte så sätter man in en spelare som gör det. Eller du kanske tycker att Pep borde ha försökt få Zlatan i form, när ligan stod på spel?
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-17 14:11
Bojan är inte dålig eller så, men Zlatan i sina bästa år VS en ung Bojan. Att man även behandlar Zlatan på det viset när han är i sina bästa år är sjukt. Speciellt med tanke på att köpet av honom fick en så stor bevakning i media.
Barcelona Sam
2010-08-17 14:10
Steaua/Bukarest

Vad har hans prestation i Inter att göra med i Barca? Jag antar att du inte såg andra halvan av säsongen då Zlatan var helt under isen? Och vad har Bojans ålder med det hela att göra? Kan Bojan prestera bättre på plan än Zlatan så spelar det ingen roll.
Barcelona Rambla~
2010-08-17 14:09
Ämne: Pedro, Bojan, Jeffre....
Marc Muniesa och Carles Planas är två vänsterbackar som tex Deportivo vill knyta till sig. Åtminstone en av de två.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-17 14:09
Barcelonito

Idiot kan du vara själv. Han är en oduglig parasit för att han fick en rejäl lön för att sitta på bänken, och han vägrade flytta trots att andra klubbar visade intresse. Om de ville ha en som kunde höja moralen så kunde de ha anställt en clown eller komiker.


Läs på nästa gång innan du yttrar dig.
IQ befriade neandertalare.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-17 14:07
Zlatan var riktigt bra i Inter, även om han kanske inte nätade mot Man United och Liverpool. Han var även väldigt bra i Barcelona under den första peroiden. Man ska inte sätta en sån spelare på bänken till förmån för en jävla 90a som inte ens tillförde något i U-EM i Sverige.

Tänk om Real skulle peta Ronaldo för typ Dos Santos eller Balotelli. Det är ju pinsamt, en parodi... Det skulle inte ske om Zlatan var spansk!!!
Barcelona Sam
2010-08-17 14:06
Pedro, Bojan, Jeffren
Thiago, Oriol, JDS
Maxwell(?), Fontás, Muniesa, Batra

Olé!! Så vill jag se oss spela i Copa del Rey, i första omgångarna. Hade vart riktigt kul att se! Tror inte det händer dock.

Förresten har vi ingen vänsterbackstalang värdig A-laget inom en viss framtid?
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-17 14:05
Barcelonito,

Bra sagt! Håller helt med dig.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-17 14:04
Ämne: Nu var ju inte fråga....
Spelar ingen roll vad vi tror, det är ju bara spekulationer = waste of time.

Men aja, visst har klubben en del att tacka Ibra för, jag håller med dig (el clasico, Suttgart, Arsenal). Men du kan inte säga att Bojan gjorde ett dåligt jobb de 3-4 sista matcherna han fick (och tog) chansen. Sen spelar det ingen roll om han var med eller inte i VM, han vart uttagen till EM truppen 2008 men Bojans föräldrar tyckte det var bättre om han stannade hemma, sen så var ju inte Ibra med i VM, så man ska inte snacka om Bojan.

Hahaha, ditt sista stycke var bara komiskt, som sagt han förtjänar respekten och de och han borde behandlas som alla andra, oavsett om han är fostrad i La Masia eller köpt förra året, är man i klubben ska man behandlas likadant. Men att spotta Pep i ansiktet för att han inte får speltid? Give me a break.. Sen så kan man nog säga att det är tack vare Pep som laget spelar så bra, eller vad sägs om en trippel med Eto'o och Pep.. och 1 titel med Ibra och Pep?
Barcelona Rambla~
2010-08-17 14:04
Steaua/Bukarest

Det var bland det mest korkade...

Var det därför som Barcelona bla tack vare Bojans insatser på slutet kunde säkra ligan? Det hade man inte gjort med Ibra på planen då hans form var katastrofal på slutet. Bojan däremot gjorde flera avgörande mål i viktiga skeden i slutet av ligan.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-17 14:04
Steaua/Bukarest

Ett lag som visste att spelet skulle flyta på betydligt bättre med Bojan på plan. Ett lag som i efterhand gynnades utav att bänka Zlatan och sätta in Bojan. Det spelar ingen roll om Zlatan skulle heta Jesus i efternamn, han är inte större än klubben. Presterar man inte tillräckligt så ska man inte få spela.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2010-08-17 14:03
Den idioten som kallar Ezquerro en oduglig parasit ska ju få en sån jäkla heltidsspärr så det skriker om det.

En parasit är den som kallar en gammal Barcaspelare för både det ena o det andra. Ezquerro kunde inte göra mer än sitt bästa, visst det dög inte men han var ändå en spelare som spred glädje.

Visst kan man säga vad som helst om Figo osv. men inte om en Barcaspelare som skött sig bra i klubben.

Äcklas av vissa supportrar.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-17 14:02
Hehe, om den sprickan (som ingen pratar högt om men som alla vet finns) mellan Pep och Hleb försvann så kanske det allra bästa inför kommande säsong vore följande:

* Caceres stannar (får Peps förtroende och blir en viktig del av backtruppen )
* Hleb stannar (får Peps förtroende och är nöjd o glad över att vara inhoppare på mitten. Bidrar med bredd.)
* en Pivote köps in.

Någon som håller med?
Barcelona Sam
2010-08-17 14:00
Hur har Zlatan behandlats illa? För att han i slutet av säsongen blev bänkad till förmån för Bojan som var i bättre form? Eller för att Barca har försökt sälja han? Är det så fel?
Barcelona Barcadinho.
2010-08-17 14:00
Svårt och säga när det är bäst att flytta upp en spelare. Det finns flera exempel på spelare som har haft några år med a-laget, tills de har mognat till stjärnstatus.

Messi hade t ex två säsonger på bänken, då som väldigt ung mellan 17 och 19 år.
Första säsongen spelade Messi endast en match för att öka till 15 matcher som starter säsongen efter. Sen kom genombrottet.
Iniesta har också kommit in som ordinarie successivt. Första säsongen som 19 årig fick han 5 matcher som starter. Året därpå 12 matcher och säsongen efter 20 matcher.
Bojan har haft nu tre säsonger med spel mellan 14 till 18 matcher som en starter.
Det kan hända att genombrottet kommer snart. Det vet man inte. Ibland kan man hamna på fel tid fel plats. Kan hända att Bojan har svårare att konkurrera sig in när det finns ovanligt många duktiga på samma position. En del försvinner så småningom som t ex Saviola, Gai och blir aldrig en riktig succé.

Det är väldigt svårt att avgöra sådana saker. Alltså, vem som har potential och när. Även om tränarstabben har en bra känsla så kan omständigheterna vara tuffa och oförutsägbara.
Det andra alternativet att köpa sig framgångar genom att spendera på etablerade spelare funkar ofta till en viss del, men ändå inte alltid. Man måste trots allt ha en balanserad ekonomi i längden.
Frågan är också – hur många miljarder kr är en cl-titel värd?

Tänk t ex om Dos Santos börjar få mer chanser nu och börjar visa att man kan räkna med honom i snar framtid. Då sparar klubben de 40-50 milj euro som Fabregas ska kosta.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-17 13:58
Nu var ju inte frågan om ni vet, utan vad ni tror.

Själv tycker jag att han borde lämna skiten... Barcelona har behandlat Zlatan illa med tanke på vilken stor spelare han är. Vem fan sätter en av världens bästa anfallare i sina bästa år på bänken? Och sedan sätter man in en Bojan som inte ens fanns med i Spaniens vm-lag istället.

Zlatan kan spotta Pep i ansiktet och dra till en klubb där man behandlar honom med lite värdighet. Som om det var tack vare Pep som laget spelare så bra...
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-17 13:54
"På tal om odugliga parasiter, vad hände med Ezquerro? "

Försvann till Osasuna 2008, la av med fotbollen förra sommaren. Fascinerande att han har en Champions League guld medalj..
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-17 13:51
På tal om odugliga parasiter, vad hände med Ezquerro?

-------

Rambla

Ang. Bojan så håller jag med dig till viss del, men samtidigt så visar det hur duktig Bojan var i B-laget. "Tyvärr" så är Barcelona en klubb som sällan roterar på striker rollen, det är därför Bojan har fått stå i skuggan.

Det blir än mer tufft nu när Ibra och Villa är i laget, jag tycker inte heller att Bojan är särskilt bra på kanten. När man spelar som kantspelare så måste man vara hyfsat fysiskt stark så att man kan stå emot tacklingar, det saknar Bojan.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-08-17 13:51
Klint

I Första bilden står han bredvid Piqué, i 3:e bilden är det han med gula Nike skorna.

Kanske inte så lätt att känna igen honom när han har uppsatt hår, man är van att se han med sergio ramos likt frissa
Barcelona The Reporter
2010-08-17 13:50
Vem tycker ni är bäst mellan Hleb och Pedro när båda är i form? Själv svarar jag Hleb utan tvekan !
Barcelona Klint
2010-08-17 13:50
Gonzalez_Barca

Jo där är han minsann med håret uppsatt och allt. Trevligt!
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-17 13:49
Ämne: Har kollat på bilder....Är det inte han till höger om Pique på högsta raden? Fjärde från vänster

edit: på tredje bilden ser man också honom om man koller in albumet på hemsidan.
Annons: