/spanien/barcelona/forum/157.aspx/spanien/barcelona/forum/157.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Meneysuarez91011
2018-11-08 01:30
Svårt att se att någon missat straffen city fick idag men här kommer den igen, hur sjukt är det egentligen? Tycker detta visar hur jävla mycket VAR betyder. Innan Laliga började använda det var jag tveksam till det, men efter så många händelser i fotbollen senaste åren, bla. CL finalen osv så har man verkligen börjat uppskatta funktionen. Detta är ju en skam för fotbollen rent ut sagt, både filmningen och bedömningen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-08 01:19
Jag har svårt att respektera dig på grund Av att du ljuget en rakt upp i ansiktet sen försöker du vända det till din fördel. Första meningen du kom med var att du förstod varför Gabriel lämnade forumet. Andra längre inlägget gav du din förklaring angående Gabriel och så exakt så här Gabriel gillar honom knappast heller. Men det är ju inget du och dina boys härinne förstår. Så vad har det med att Gabriel lämnade forumet då? Så du försökte vända det till din fördel genom att manipulera, höja dig själv och sänka mig på samma drag, god natt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-08 00:55
Jag är 34 och ingen pojk. Det där med farfar var en metafor för gnällandet. Angående Mourinho så handlade det om att han blev trakasserad av 10 tusentals fans som han själv sa, att ta sin hand bakom örat efter matchen då han själv sa att det betyder, fortsätt sjung men visst hata han för allt han gör det är ditt problem och inte mitt. Jag avskyr han med men i denna Matchen var det full njutning som jag skrev innan att Juventus är mitt nya hatobjekt efter att klubben skyddade Ronaldo med det där twitter inlägget precis efter att han blev anklagad. När du pratar om jag och mina boys så dömmer du mig, jag känner ingen här och jag har inte ens skickat en privat meddelande till nån men visst lägg mig och mina boys på en och samma fack och du med dina katalaner där nere och alla gamla admins här och andra skribenter som skrivit här i åratal. Jag bryr mig inte vad dem där nere eller vad vissa skribenter tror eller tycker, jag skapar min egen uppfattning. Tex dem riktiga cules där nere verkar ju så smarta! Speciellt efter att dem valde samma ledning 2 gånger om efter all skit men men. Ps. Jag har dyslexi ifall du inte förstod allt eller försöker hitta fel i min grammatik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2018-11-08 00:37
Passa Bollen Vet inte ens varför jag svarar på dig då du uppenbarligen inte förstod vad jag syftade på but here it goes. Jag är inte någon som bestämmer vem som är en riktig culé eller ej men du kan ju åka ner till Katalonien och höra med dom eller så kan du fråga några av oss rävar här inne hur många det är som tycker att Mourinho är "skön" när han beter sig som bara Mourinho kan bete sig. Han har slängts ner i samma smutsiga källare som Figo efter all hyckleri genom åren, speciellt när han står som en ungtupp och bedyrar sin kärlek för Barca "imorgon och för alltid". Ingen riktig culé gillar honom och så är det bara. Har man varit med sedan början av hans tränarkarriär och kulmineringen av den i både Inter och sedan Real, lyssnat på otaliga presskonferenser och hört allt möjligt skit som kommit ut ur hans mun så har man samlat på sig en arsenal av avsky för denna trötta gubbe. Gabriel gillar honom knappast heller. Men det är ju inget du och dina boys härinne förstår. Clearly. För övrigt är jag inte lastgammal utan 36 år "endast" så farfar med långkalsonger är du fel på också. Du behöver inte svara på mitt inlägg för jag kommer inte fortsätta diskussionen då det inte finns något värde i det överhuvudtaget, men jag tycker gott att du kan läsa det jag skriver hör och lära dig ett och annat. Pojk :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-08 00:16
När folk alltid ska klaga. Jag förstår inte vissa skribenter som aldrig ger sig. Allt handlar om gamla goa tiderna när allt var perfekt. Så ser inte verkligheten ut idag. Genom att man hela tiden klagar på andra så bidrar man själv med att skapa hat. Jag ser en gammal farfar som kämpar Med att ta på sig långkalsongerna och säger samtidigt det var bättre förr. Jag har läst hör sen 2011 och under Gabriels tid så var det mer efterblivet på andra sätt men vi väljer att se det hur vi vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2018-11-08 00:07
Rambla Man förstår varför Gabriel lämnade forumet.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2018-11-07 23:41
:')
Barcelona FCB_Messi
2018-11-07 23:36
Domaren Victor Kassai, som dömde real - München matchen, dömde den sjuka straffen till City idag . Om inte denna domaren är mutad så heter jag ******..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 23:29
ourinho: "I was insulted 90 minutes and I'm just here doing my work. I was insulted, my family was insulted, and I did the gesture meaning I wanted to hear more songs now" Ps. Hur många gånger har man sätt spelare göra så efter att dem firat sitt mål och ingen har klagat på det innan iof.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2018-11-07 23:20
Mourinho blev hånad machen igenom av juvefansen . Vad är problemet med att han tysta dom efter matchen ? Ni som inte tycker att det var Ok, öppna ögonen och öronen och tänk på VARFÖR han gjorde så . Finns alltid en anledning till det .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-07 23:20
Juve fansen sjöng sånger om han o hans familj på old trafford. What goes around, comes around. Helt rätt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 23:14
Rabla. För att hela fotbollsvärlden är efterbliven nu för tiden. En av mina nya hatobjekt är Juventus. precis efter våltäkt anklagelserna som dem skyddade Ronaldo så önskar jag dem vidriga klubben all skit! Ps. Börjar jag tappa verklighetsuppfattningen när domaren får orgasm efter Ronaldos mål och säger att den målet är av högsta tekniken med den bästa spelaren i värden när det är en tap in i vanlig ordning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-11-07 23:14
Plus så hånade juve fansen Mourinho under matchens gång. Tjuventus är de sista som ska dra på sig någon offerkofta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-11-07 23:11
Hahaha det var legendariskt när han sprang runt på Camp nou, även om man brann just då. Han är en människa med sina brister och en hycklare emellanåt, men en underhållare av hög nivå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2018-11-07 23:11
Mourinho din jävla legend, om man inte uppskattar hans firande idag så har man fan ingen humor haha !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2018-11-07 23:04
Hur kan man älska det? Förlåt men jag förstår verkligen inte det, jag dömer verkligen inte dig men kan inte förstå hur man kan acceptera det Mourinho håller på med? Varför ska han håna för? Speciell när han själv nyligen gått bananas när andra enligt honom firat för mycket och det mer än en gång. Det är ju höjden av hyckleri, ja det är värre för han hånar en hel arena (fans) och dessutom spelarna i Juventus. Spelarna tog ju illa upp som ni kanske såg. Visst får han fira hur mycket han vill och visa glädje men gör det med lite värdighet då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Azulgrana!
2018-11-07 23:04
Infinit8don Hur kan man älska nåt med den tränaren? Speciellt hans äckliga beteenden? Tyckte du att det va roligt och se honom springa runt på Camp Nou när Inter tog sig vidare till final? Inte nog med att han är en usel tränare så har han också en kaxighet som egentligen inte borde vara där. Nej usch vad jag ogillar den människan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xavi #6
2018-11-07 22:59
Hahaha Mourinho är så smutsig, provocerar Juve efter sin vinst.
Barcelona Infinit8Don
2018-11-07 22:57
Alltså satan vad jag älskar mourinhos arrogans. Förlåt men jag gör verkligen det. Karaktär. Och Ronaldo fick i sig karma. Fira mot klubben som skapa honom o sen vänder manu. Äskart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-07 22:49
Jinx deluxe.... HAHAHA Men kvarstår de tre bästa lagen just nu utan rangordning är Barcelona city och Juventus.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jarlma
2018-11-07 22:39
[QUOTE=Messi-Alba-Messiiiiii]Juventus är verkligen det största hotet till cl titeln. [/QUOTE] Verkligen! Speciellt utan ärkesopan Higuain på topp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Alba-Messiiiiii
2018-11-07 22:36
Juventus är verkligen det största hotet till cl titeln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-11-07 22:01
Manchester Citys twitter... @ManCity ör 36 minuter sedan PENALTY CITY! @sterling7 tripped by Matvyenko! Jovars, verkligen "tripped". Värsta man sett sedan Pepe fick straff mot Elche för ett par år sedan.
Barcelona Andreas FCB
2018-11-07 21:54
@Barcelonistas:
Jag har 5 skärmar, jag klarar mig och ser det mesta. Fokuserar dock på Lyon - Hoffenheim. Juventus och definitivt Manchester United kollar jag knappt på ens om jag skulle få betalt.. Kollar hellre på Real Madrid och ser hur det går med våra ligarivaler, om de får ihop något spel osv. Vad är problemet med det? Juventus och United intresserar mig inte nämnvärt.
Barcelona || #5 sergiobusquets
2018-11-07 21:53
Värdelösa domare Men måste säga äckligt beteende av spelare som inte kan svälja och erkänna när det är ett misstag från spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-11-07 21:40
Soko vad har hänt med dig. Dina inlägg har vart bra ett litet tag nu! Tummen upp!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-11-07 21:31
Kan någon bryta ramos ben snart? Fyfan vad tröttsam han är. Smuts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-11-07 21:28
Haha den domare som gjorde Real till mästare dömde en straff för City där Sterling själv sparkade i marken och motspelare var en meter borta !!! .. Hur kan han fortsätta döma ?!?!
Barcelona Barcelonistas
2018-11-07 21:22
Andreas - hur kan du kolla på Real matchen när det finns Juve - Man United?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andreas FCB
2018-11-07 21:16
Inte ens gult för Ramos? Vad är det frågan om?!
Annons: