/spanien/barcelona/forum/15681.aspx/spanien/barcelona/forum/15681.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2010-08-12 15:32
Sigge:

Biljetter kan du köpa där nere, det blir nästan aldrig fullsatt. Inte ens mot Valencia. Precis som du är inne på så kan du köpa biljett av säsongskortinnehavare som brukar sälja sina platser när de sjäva inte går på match. Jag misstänker dock att de tar bra betalt för sina platser. Erfarenhet av det har säkert forumiten "tarrak". Han kan säkert ge dig tips.

Matchen mot Valencia är en så kallad A+. Priserna ligger mellan €60-€86 om du nöjer dig med platser bakom mål eller högst upp på sidan som saknar tak (General).
Barcelona Klint
2010-08-12 15:22
Espanaboy

Det kommer, men eftersom transferfönstret har öppet ett tag till och seriepremiären först är om två veckor ser jag ingen anledning att komma med ett sådant tips alltför tidigt.
Barcelona Espanaboy
2010-08-12 15:19
Klint
Kan inte ni på barca-redaktionen börja med ett la liga-tips, precis som real-redaktionen?
Sigge
2010-08-12 14:53
Rambla~ :

Åker dit 8:e och stannar i 2 veckor, aah, kollade hemsidan för c:a 5 dagar sen, nu var den uppdaterad. Matchen jag tänkte mig var mot Valencia. =) Såg att dom ligger på 90 euro st. Hört att det finns möjlighet att köpa s¨songsbiljetter av folk där nere också för 1 match. NNågon som har erfarenhet av det?
Barcelona Rambla~
2010-08-12 14:48
Här finns mer info angående EM-kvalet och datum.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 14:46
Sigge:

Eftersom spelschemat redan är ute så såg du säkert att det inte var någon match det datumet? Anledningen är enkel. Det finns inga ligamatcher i de högsta serierna i hela Europa den dagen för då spelar landslagen EM-kval. Det är nog bäst att du ändrar resplaner om du planerar att se en match.
Barcelona Klint
2010-08-12 14:43
Absolut inte petigt utan du är bara en vän av ordning. Rätt ska vara rätt! Har korrigerat =)
Sigge
2010-08-12 14:43
Hej.

Jag åker till Barcelona 8 oktober, är det någon som vet hur det är med att få tag på biljetter? Tänkte ta med frun så 2 biljetter bredvid varandra, i hur stor tid innan måste man boka då? Eller tar men det på plats? Matchen var inete ute på officiella ännu nämligen så det är därför jag frågar. Tacksam för svar.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 14:41
Klint:

Petigt jag vet, men Planas spelade nyss i U19-EM inte U21. :P
Barcelona westinho
2010-08-12 14:39
Ämne: Mino Raiola (agent I....
Hehe...spelar Ibra som igår så får han gärna stanna för mig. Vilket självförtroende han visade upp.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 14:34
Mino Raiola (agent Ibrahimovic): "Zlatan will stay. The papers of Barcelona are only good to use at the lavatory."

Ibland får pizzabagaren till det. :D
Barcelona El Ilusionista
2010-08-12 14:30
Steaua/Bukarest

Vad yrar du om?
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-12 14:29
Nej, nej....
Menar inte så... Han lever och är frisk !!!
Menade bara VS en annan....
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-12 14:28
Steua/Bukarest,

Får man fråga vad f-n du snackar om?
Barcelona Rambla~
2010-08-12 14:28
Det går faktiskt att spela med både Busi och Maschearno på planen samtidigt. Knappast optimalt men i vissa matcher kan man starta så, speciellt tuffa bortamatcher i CL, i andra matcher beroende på hur matchen urartar sig kan man byta in en av spelarna. Spanien tex spelade med både Xabi och Busquets. Jag säger inte att det är den bästa lösningen, bara det att man måste inte låsa fast sig vid samma 4-3-3-modell i varenda match under en säsong. Det ger Pep flera alterantiv med två olika spelartyper på den positionen.
Barcelona westinho
2010-08-12 14:24
Ämne: Ämne: Ämne....
Ja visst är det agenten som talar, men jag tror knappast han går ut och säger att Mascherano skulle älska att spela för Barcelona om det inte är sant.

Om nu Mascherano vill till Barcelona, fine, han vet att Busquets är nummer ett. Det är hans val.
Barcelona Steaua/Bukarest
2010-08-12 14:24
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-12 14:23
Jag tror knappt på nåt som skrivs i Spansk media längre, gällande Barca. De verkar jobba så i det tysta nu för tiden, när det gäller värvningar.. hoppas bara att de verklgien JOBBAR bara :P
Barcelona el Flaco
2010-08-12 14:21
Ämne: Ämne: westinh...."Han har ändå uttryckt sin önskan att få komma till Barcelona, vilket tyder på att han inte verkar ha några problem med att sitta på bänken".

Det är Mascheranos agent som ligger bakom uttalanden där han försöker väcka Barcelonas intresse.

Bara så du och alla andra vet så gillar jag Mascherano. Gillar hans spelstil och aggressiva ledarskap. Däremot är jag osäkert om han hade passat in i Barças spelmodell, det är den stora frågan.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-12 14:12
westinho

Rutin i all ära, men tror du verkligen att Mascherano kommer till Barcelona för att bli bänkad när han är lagkapten i Argentina och en viktig spelare i Liverpool? Knappast va.

Det här luktar bara idioti från lång väg, jag hoppas att det här är lösa rykten.

-------

Angående byte mellan Robinho och Zlatan så är jag väldigt tveksam. Man C behöver en stor spelare (eftersom att Adebayor bara spelar bra när det passar honom), och Barcelona behöver ha en kantspelare nu när Henry är borta.

Klurigt.
Barcelona westinho
2010-08-12 14:11
Ämne: westinho/

Håller ....
Mascherano är inte korkad. Han vet att en klasspelare som Touré blev bänkad pga Busquets. Han vet att Busquets är nummer ett och att det kommer vara väldigt svårt att ändra på det.

Han har ändå uttryckt sin önskan att få komma till Barcelona, vilket tyder på att han inte verkar ha några problem med att sitta på bänken.

Jag tycker dessutom att det kan vara bra att Mascherano har andra egenskaper än Busquets. Om vi blir tillbakatryckta i en match mot ett fysiskt starkt lag så använder jag hellre Mascherano än Busquets.

Mascherano är en köttare och som du sa, en bra bollvinnare. Busquets är i och för sig en bra bollvinnare, men han är mycket bättre när Barcelona för spelet än när det är tvärtom, som mot Inter på bortaplan.Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-12 14:05
Ja, nog för att Pep är en bra tränare, men det är något med honom som jag bara inte förstår..
Barcelona el Flaco
2010-08-12 14:03
westinho/

Håller med om att vi behöver köpa in en rutinerad och duktig pivote, men denna spelaren måste även vara villig att acceptera sitta på bänken till förmån för Busquets. Ställer mig tveksam till att Mascherano skulle gå med på att värma bänken under merparten av säsongen.

Personligen anser jag att Mascherano är en grym bollvinnare och hans ledaregenskaper går inte heller att klaga på. Däremot är hans bollbehandling inte den bästa och det finns en risk att denna svagheten kan avslöjas ännu mer om Mascherano får lira på Barças mittfält.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-08-12 14:00
I länktips finns en SPORT artikel där de kritiserar guardiolas beslut i affären Eto'o-ibrahimovic. även ibrahimovic får sig en liten känga.

Trodde aldrig att varken EMD eller SPORT skulle ha "ballarna" att kritisera guardiola
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-08-12 13:50
Jag tycker att vissa överdriver med hur Pep favoriserar Busquets. Alla vet att han gillar honom men det gjorde del Bosque också som hyllade honom väldigt mycket. Busquets är en spelare tillför väldigt mycket(inte något alla ser kanske men tränarna gör det) och han spelade faktiskt bättre än Yaya förra året och han förtjänade sin speltid.

Om en spelare inte vill komma till Barca för att han inte tror på speltid så anser jag att han inte bör köpas. Om Mascherano kommer och spelar bättre än Busquets så tror jag att Pep kommer låta honom spela mer. Men om spelaren inte tror att den kan konkurera med de spelarna som finns så innebär det att han inte tror på sig själv tillräckligt mycket.
Barcelona westinho
2010-08-12 13:45
Klubben har meddelat att det senaste budet på Cesc låg på under 40 miljoner euro..

Hetfield

Vi behöver en rutinerad och duktig backup till Busquets ifall han skulle bli skadad. Mascherano hade inte gjort bort sig i Barcelona. Om klubben samtidigt ger Liverpool Hleb så kommer inte Mascherano bli så dyr, två flugor i en smäll.

Vi kan inte förvänta oss att Sergio ska spela 60 matcher nästa säsong. Han måste ha en backup som klarar av att göra jobbet. Om Mascherano kommer så kommer han garanterat få speltid.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-12 13:44
Nej, men jag förstår inte heller hur ryktet kan uppstå. Varför skulle Mascherano vilja komma till Barcelona när Pep har visat klart och tydligt att det är Busquets som är nr.1. Det var ju därför Yaya lämnade oss, varför skulle då Mascherano gå från att vara en av lagets viktigaste spelare till att bli en bänkis?

I don't get it. Skittidningar och deras jävla dumma rykten, om ni ska fabricera rykten så får de vara någorlunda logiska.
Barcelona Andreas (Aris/Brasilien Red.)
2010-08-12 13:43
Det skulle vara väldigt bra om Hleb kan inkluderas Mascherano-affären så att priset går ner och så får vi äntligen bort en spelare som Pep inte vill ha.

Att Rosell gillar brassar vet de flesta om som det stod Silly Season artikeln. Att Barca är intresserade av Robinho tror jag kan stämma då han varit på tapeten under en längre tid. Jag tror personligen att han skulle passa in bättre än Zlatan. Men jag vet inte hur smart köp det skulle vara ändå, för Zlatan är ju ingen spelare som vill sitta på bänken och hans lön är skyhög dessutom så det är nog inget ledningen heller vill. Men om Robinho värvas in så kommer han nog med stor sannolikhet inte heller vara ordinarie hela tiden och vi såg hur det gick till i City när han inte fick spela varje match. Han skulle säkert trivas bättre i Barca men det är ändå en risk då han lätt blir grinig om han får nöta bänk. Dessutom lär hans lön också vara väldigt hög.
Barcelona Rambla~
2010-08-12 13:32
Ämne: Gonzalez_Barca/

&....
Stämmer ganska bra med de siffrorna som det talats om man var beredda att bjuda på Cesc för. Några klausuler hade man säkert tänkt sig baka in också. Nu var ju Arsenals värdering en helt annan än Barcelonas, men det var så klubben resonerade.
Barcelona el Flaco
2010-08-12 13:29
Gonzalez_Barca/

"Vi hade en budget på 50 miljoner euro innan vi sålde Chygrynskiy och Yaya Toure. De andra fyra som har lämnat har förvisso lämnat gratis/lånats ut. Men deras lön har givit pengar till fler transferpengar. Nu har vi runt 70 miljoner efter värvningen av Adriano..."

En liten rättning bara. Jag minns att vicepresidenterna Faus och Bartomeu har sagt att efter värvningen av Villa och försäljingarna av Touré och Chygrynskiy har klubben en budget på 50 miljoner euro att handla spelare för. Detta var innan värvningen av Adriano presenterades.
Annons: