/spanien/barcelona/forum/15645.aspx/spanien/barcelona/forum/15645.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona NoGo™
2010-08-24 01:42
Rivaldo_gudarnas gud//

Nej hat är lite överdrivet därför skrev jag "". Ja folk får tycka att Yaya är en bättre spelare, jag säger inte att han är det för jag tycker Sergio är rätt bra med men men.

Sen att säga att Yaya mobbade av Pep bla bla stämmer ju inte, han blev petad för Sergio var bättre och som "Frodo" var inne på så passar hans spelstil in mycket bättre än Yayas, inte lika trögt utan vara spelbar och leverera bollarna till Xavi och de andra när han får den, spela enkelt. Det är därför han spelade och Yaya satt på bänken.

Sen att säga att han spelar bara för han är katalan stämmer inte heller för om det anländer någon som presterar bättre än Sergio och passar in så att spelet flyter på så kommer han att ge Sergio en match i om vem som ska spela det kan jag lova, katalan eller inte.


Frodo //

Bra skrivet, håller med.


Nej läggdags nu godnatt på er :)
Barcelona Frodo
2010-08-24 01:28
NoGo™

Folk har en stereotypisk bild på defensiva mittfältare där de ska vara stora, starka, riviga och springa konstant. Essien, Mascherano, Vieira med flera passar in på den bilden. Däremot har fotbollen även andra typer av defensiva mittfältare så som Makelele, Cambiasso, Busquets med mera vars styrkor ligger i positionsspelet och det enkla passningsspelet. Nu gjorde jag en grövre generalisering men jag hoppas att poängen var tydlig.

Busquets är extremt positions- och passningssäker där han alltid spelar bollen på ett eller två tillslag. Det ger spelet ett flyt som behövs i lag med mycket bollinnehav. Jag ser vissa likheter i hans spel med Makeleles trots att de har väldigt olika fysiska attribut.

Är han en lika bra spelare som exempelvis Essien eller Yaya? Nej, men i lag som Barcelona och Spanien som dominerar bollinnehavet passar han som handen i handsken.

Sen att vissa påstår att han får spela på grund av att han är katalan är ju bara korkat och de förtjänar knappast ett gensvar. Del Bosque är en sann madridista då han tillhört klubben både som spelare och tränare. Skulle han favorisera en katalan? För de som inte har någon koll kan ju tilläggas att del Bosque tagit Real till 2 CL-titlar så han är helt klart en meriterad tränare. Värt att nämnas är att Makelele lämnade klubben samtidigt som del Bosque och vi vet ju alla hur det gick efter det. Jag tror att del Bosque vet vad han vill ha ut av sina defensiva mittfältsspelare.

Sen ska man ha i åtanke att Pep själv spelade på samma position som Busquets så just den positionen har Pep full koll på. Att påstå att Pep inte vet hur spelare i DM-rollen i Barcelona ska spela är ganska dumt.
Barcelona Oha789
2010-08-24 01:22
Zlatan är sämst det har jag alltid tyckt..

Barcelona spelar den riktiga fotbollen. Dom har den riktiga grunden och spel ideen och tanke bakom allt dom gör på plan..

Inte som Italiensk fotboll och Engelsk Fotboll, " Låt oss lägga bollen ut på kanten och fylla på med folk i straff området och sedan testa med inlägg och se vart den tar vägen.

Medans Barcelona vill spela sig fram till målet och hälst hitta ytor bakom moståndarförsvaret.

Barcelona spelar den riktiga fotbollen och bara riktiga begåvade spelare kan spela med dom.

Zlatan är inte i närheten av den kvalitet som Pique änns har som anfallare.

Många verkar vara fast vid att vi ibland behöver spelare som öppnar upp alternativ när det låser sig i vissa matcher som Chelsea.. Ja då släpper man upp Pique bara Som är både snabb och stor och stark.

SOM GUARDIOLA SA: OM ZLATAN SKA STANNA SKA HAN VARA EN VIKTIGSPELARE!
Peshmerge
2010-08-24 01:18
Så OM nu ibra sticker som det pratas om och förhandlingarna pågår. Är det tänkt att man ska spela Pedro-Villa-Messi och Bojan som 4:e anfallare i laget som backup? Barcelona gör sig borta totalt i den här förhandlingen i såna fall.

Alltså varför sälja IBRA varför?. Ge honom hans andra chans. Vad är det Pep och Rosell tänker när dem släpper ibra bara så där. Truppen blir ju knappast starkare utan ibra. Seriöst onormala saker Pep och Barcelona ledningen hållt på med för ofta nu under Silly Season 2010.

Och sen vill Pep inte ens värva någon. Jag hoppas inte han hämtar in en anfallare från B-laget som ersättare för Zlatan OM han nu går.

Så förbannad!
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 01:07
NoGo™//

Det är inget hat om du hör det här inne på forumet. Jag och många med mig kan jag lova. Tycker bara Yaya va en bättre spelare som blev orättvist behandlad. Det fanns ingen grund för att peta Toure och mobba ut honom från barca så som Pep gjorde. Alla som kan något om fotboll som har sett dessa spela kan se skillnaden direkt. Toure är en mycket bättre och stabilare spelare. Men Busquets är katalan och det skall tydligen gå före allt numera. Tom kvalitet.

Man får passa sig för sånt tänkande. Så inte småsintheten övergår i allt grövre uteslutande av spelare och tillslut i rasistiskt tänk. Rosells utalande om hur dom "afrikanska" spelarna står ivägen för dom "egna" är ett exempel på när det har övergått till något helt annat än fotboll. Vad gör dom katalanska 10 åringarna till vi och dom andra småbarca lirarna till dom? Dom representerar la alla vår klubb och är våra produkter/spelare?
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 00:59
Barcanist `´ Jimmy Jump //

Eftersom Galliani och Braida gott direkt ut i media och sagt att dom skall förhandla så får man ju tro att dom vet va dom ger sig in på. Mycket väl kan det va så att Berlusconi gått med på att finansiera ett köp av Ibra. Likt han alltid brukar finansiera köp av speciella spelare.
Barcelona NoGo™
2010-08-24 00:53
Allt detta "hat" mot Sergio B var kommer det ifrån? Kan inte förstå det riktigt måste jag säga.
Han är ordinarie i världens bästa klubblag och landslag och han är bara 22 år och han blir bara bättre och bättre.
Att säga med Yaya var vi osårbara är ju bara dumt för så var ju inte fallet.
Barcelona Barcanist `´ Jimmy Jump
2010-08-24 00:51
Ämne: Håller, som så många....
Kan inte annat än att hålla med dig på dom punkterna!

Förresten, när man tänker efter så - tror verkligen någon att AC Milan, som vägrade höja sitt bud på Luis Fabiano förra året från 12m(?) till 16m kommer att köpa Zlatan? Mission Impossible säger jag bara, om inte Galliano & co. funderar på att skicka Pato åt det motsatta hållet.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 00:49
Frodo//

Spanien må inte ha någn bättre men barca hade. Han såg inte särskilt stabil ut mot vare sig inter eller real. Om du frågar mig vad den stora skillnaden va mellan barca 09 och barca nu 10. Så va det saknaden av Yayas tyngd. i dueller som Busquets läggger sig i för han är påväg å tappa boll vinner Yaya bollen. Han går in å flyttar på spelare då han är fysiskt starkare och snabbare en busquets.

Drogba är en klokare spelare som hade aklimatiserat sig snabbare. Han jobbar för laget. Zlatan är en mer egocentrisk spelare som inte alls har samma rörelsemönster eller klokhet i spelet. Om du följer båda i spelet ser du skilnaden efter 10 minuter. Drogba gör alltid nått konstruktivt av varje situation han är inblandad i. Förlorar i regel aldrig en duell eller tar ett felbeslut.

Förövrigt: Vem tror man hade märkt någon skillnad om Senna spela istället för Busquets för spanien?
Barcelona ★Sami★
2010-08-24 00:46
Jag har för mig att Robinho är klar för Besiktas.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 00:42
Ämne: Ämne: Mojito ....
C.Andrés//"Kom inte och säg att laget under Ronaldinho hade sambashow med alla och allt"

Under 2 säsonger va det ju precis det dom hade!?!

Efter Guardiolas första säsong så har han fattat många konstiga beslut. Alla värvningar han själv har velat genomföra har floppat och utmobbningen av Yaya va helt bisarr. Förhoppningsvis får vi nu in Mascherano och en rejäl ersättare till Zlatan. Någon form utav centertank måste ingå i truppen. Denna gång skall det va en rörligare spelare som även kan hota i djupet. Drogba är en oupnålig dröm. Snarare får man hoppas på någon bänknötare. Typ som Klose eller Llorente. Dock lär det bli Robinho om en anfallare kommer in i Ibras ställe:/
Barcelona Frodo
2010-08-24 00:42
Rivaldo_gudarnas gud

Om Zlatan, som har en mycket bättre teknik och speluppfattning än vad Drogba har, ser ut som en klumpeduns bland våra övriga spelare så är det troligt att Drogba inte kommer att passa in bättre.

Busquets säkerhetsrisk? Killen som spelade hela VM-finalen? Är del Bosque också katalan? Det är snarare du som har begränsade fotbollskunskaper.
Barcelona NoGo™
2010-08-24 00:36
Vad är det med Milan ,kommer sista veckan med deras skambud och tror att Barcelona ska få panik och sälja för reapris eller vad?

Och varför i helvete (ursäkta) ska vi fortsätta betala 25 %av hans lön för? Idiotiskt isf!!

Det som talar emot att han går är väl att han vill ha en STOR chans att vinna CL och det kan ju bli svårt i Milan faktiskt. Det mest positiva om han lämnar är väl att man blir med alla jävla (ursäkta igen) Zlatan fanboys och medias skriverier 24/7.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 00:35
Ämne: Rivaldo

Busquets ....
Hetfield//

Fortsätt intela dig själv det;). Med Yaya var vi osårbara. Med Busquets har vi en säkerhetsrisk såfort vi möter jämnstarka mittfält.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 00:33
Vi borde bytt ut Zlatan mot en annan cnetertank + cash. Vrf inte byte med Drogba? Där har ni Världens bäste i det barca vill ha ut av sin center. Den fysiskt starkaste spelaren i världen blandat med otrolig speluppfattning målkänsla och huvudspel utan dess like. Lägg där till att han kanske är världens effektivaste frisparksskytt dessutom och otroligt snabb. En mer komplett spelare får man leta efter, Drogba i barca hade vart en dröm!
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-24 00:32
Rivaldo

Busquets är bättre som DM i Barcelona än vad Toure var. Period.
Barcelona C.Andrés
2010-08-24 00:29
Ämne: Mojito - Culé (un es....
Que?Mezut läser i tidningar om hur Barcelona behandlar spelare? Drar du upp skillnader mellan Rijkaard och Guardiola får du dra dåliga sidor kontra bra sidor hos båda.Kyla att slänga in rätt spelare vid rätt tillfälle? Vad f*n är det för noja.

SAMBASHOWER? Har du sett vad laget presterar på plan dessa senaste 2 år mot bra motstånd? Kom inte och säg att laget under Ronaldinho hade sambashow med alla och allt.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-24 00:29
Hetfield//

Han lät ju Busquets status som katalan gå före Yayas överlägsna spelförmåga förra säsongen. Så låt oss då stänga troféerummet?
Barcelona ★Sami★
2010-08-24 00:28
Vet inte om ni har sett denna video. Milan Fansen sjunger Zlatan.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-24 00:18
1.70-ligan

Då måste du ha blandat ihop oss med Real Madrid. I Barcelona så måste spelarna FÖRTJÄNA status, bara för att Zlatan är en megastjärna så garanterar det inte att hans status är mer än t.ex: Pedro. Den dagen Pep låter status gå före prestation är den dagen vi kan stänga troférummet, vi kommer inte vinna något.

Bevis? När ligan skulle avgöras så spelade Pep med Bojan istället för Zlatan.
Barcelona Denyo
2010-08-24 00:17
Hetfield//

Du hör ju själv hur det låter bytt bort Eto gett 50 miljoner Euro för att sedan sälja för 30-40 miljoner Euro du hör ju själv hur det låter tragiskt.

varför skulle han inte få fortsätta ett år till då han presterat bra.

och vad tycker du Barca ska göra när matchbilden blir så som jag förklarat den låser sig dem kan inte tråckla sig igenom backlinjen??
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-24 00:08
Hetfield,

Jag menar att man ska ge klubbens dyraste värvning genom tiderna en ordentlig chans att visa att man gjorde rätt som köpte honom,
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-24 00:06
1.70-ligan

Så du menar att man ska fortsätta i ett år till och ge honom 10 miljoner i lön, och dessutom låta hans marknadsvärde sjunka mer?

Om Pep inte litar på Zlatan så finns det absolut ingen mening att ha kvar honom. In Pep we trust.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-24 00:04
Godnatt cules!

Imorgon vill jag se Rosell ro hem en DM och dementera Zlatanryktena.
Barcelona ★Sami★
2010-08-24 00:04
Messidinho_10
Zlatan kommer lämna. Det tror jag faktiskt.
Barcelona Bashir
2010-08-24 00:02
Zlatans agent måste va riktigt skojare till agent
Men han vet hur man får höga spelar löner och bonusar
Barcelona Bashir
2010-08-24 00:01
Det är sant. Tycker själv hela iden med Zlatan eller drogba typ verkade vettigt extra dimention. Men man kan nog säga med facit i hand barca är beroende av rörlig center mer än target och styrka. En target spelare ställer till för de andra. Ty Messi som får mindre ytor att springa på och det har väl Pep insett. Tror chelsea matchen och hur vi klaga på fysisk spel från de övertyga Pep vi behövde rå styrka. Men messi sjuka utveckling som center har väl gjort att Pep inte riktigt kunnat spela in ny Zlatan model i laget, det plus att zlatan bjöd på lång formsvacka
Barcelona 1.70-ligan.
2010-08-23 23:59
Delarocha,

Precis! Därför är man oerhört korkade om man slänger ut Zlatan efter bara ett år i klubben.
Barcelona Denyo
2010-08-23 23:58
Mojito - Culé (un estilo de vida)
Tarrakk
Delarocha
//

visserligen inte 07/08 men glöm inte vad som hände innan det det går och jämföras med nu då var det sambashower, visserligen ingen 6ling men fortfarande ett lag som kanske var ett av dem bästa lagen på pappret genom tiderna och spelmässigt. Rijkaard hade många egenskaper som pep saknade framför allt kylan att slänga in rätt spelare i rätt tid osv,visserligen som du säger pep är orutninerad men snälla nån ta bort makten från han när det gäller värvningar katastrof!

plus dåligt av barca efter en säsong att kicka en lirare som har gjort en bra säsong, och att han inte passar in spelet skit snack alla kan anpassa sig,

Barca gör otroligt dålig reklam för sig själva, Mezut kanske läste tidningarna hur pep behandlar zlatan kanske därför han valde marängerna.

Ni kommer få se mot engelsk motstånd och italiensk defensiv så kommer ni få se att det går inte ha 4 småttingar där fram som ska spela bollen enda in på mål linjen.
Barcelona Messidinho_10
2010-08-23 23:58
Tror ni på riktigt Zlatan går till Milan eller?
Annons: