/spanien/barcelona/forum/15561.aspx/spanien/barcelona/forum/15561.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-29 02:23
BlueRed - I’m with Coco

Aha Okej, ber då om ursäkt :)

Jag tror faktiskt att kontraktet är som så att Milan MÅSTE köpa Zlatan nästa år. De lånade honom detta året bara för att inte behöva betala med det samma.
Barcelona Gabriel
2010-08-29 02:19
Herregud. Om det här stämmer blir jag illröd och råförbannad!

Hur i helvete kan klubben vara så dumma i huvudet att dom går med på något sånt. Vill Milan ha honom så jävla mycket så får dem för fan ta och köpa loss honom isånnafall. För det första så tyckte jag redan att det var för jävligt att de inte kunde hosta upp pengarna för honom redan nu och KÖPA HONOM. Men sedan blev jag ändå lättad när jag tänkte på att vi äntligen slipper honom.

Men nu gör vi ju inte alls det. Det är ju för fan ingen jävla garanti what so ever att Milan faktiskt köper loss honom. Fuck vad blåsta styrselsen är.

Ska fan ta över själv och göra det bättre så jag vet att allting går rätt till! Idioter!
Barcelona The Reporter
2010-08-29 02:17
Taget från Milans forum
" tror att det är du som måste missupfattat. Barcaledningen må ha vart i ett prekärt läge. Men man är inte dumma nog att sätta sig i en situation där ibras marknadsvärde riskerar att sänkas ännu mer. Även om det är blandade uppgifter ute i media just nu lär du bli varse om att Milan är tvungna att köpa Zlatan efter låneperioden. Vi har inga pengar just nu men Barca vill bli av med han nu. Så dom låter oss sitta inne med betalningen till nästa år. Då dom även planerar att värva cesc. Då riskerar dom inte det genom att låta oSs ha ett val. Tror du verkligen vi ska få provsmaka på en spelare av ibras kaliber för att sedan själva bestämma va vi ska göra med
honom?Om han gjort dåligt ifrån sig hos oss så blir han ju iaf osäljbat för Barca. Nej du. Det är inte en grupp av mentalt handikapade människor som styr Barca. Ibra har skrivit på ett personligt 4års avtal med oss. Där första e på lån och dom sista 3 är som köpt spelare. Där Milan kommer betala av lite för varje år dom sista 3 åren. Galliani må vara en klyftig förhandlare men han är inte Harry Potter;) "
Barcelona Sam
2010-08-29 02:13
Jag kan inte se någonstans att Milan kommer köpa honom nu. Varför skulle dom? De kommer antagligen försöka få låna honom igen. Till en kostnad så lite som 9-10(?) per säsong för en spelare av Zlatans kaliber så går de gärna med på det.

Milan kommer inte spendera några stora pengar på Zlatan. De har inte råd oavsett vad.
Barcelona pokke
2010-08-29 02:09
Gabriel

Precis som el Profete skriver så står det IF. Det är bara att acceptera att vi har blivit blåsta. Trode själv att det var ett köpkrav det handlade om men icke.

Tänk om Zlatan typ går skadad hela säsongen och kommer tillbaka till Barcelona då Milan inte vill utnyttja köpoptionen? Då har vi en 30 årig Zlatan vars värde har sjunkit som titanic.
Barcelona The Reporter
2010-08-29 02:06
Hur dumma kan styrelsen vara och gå med på en sån deal? Jag hoppas att de nöjer fansen med något !
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-29 02:06
Gabriel

Då har vi sparat ett par miljoner, eftersom Milan betalar hans lön. Sen kommer han tillbaka, tillsammans med Raiola. Till Barça. Och med hans ego och självförtroende så kommer han fortfarande tro att han är bäst i världen och att allt ska handla om honom. Alltså fortsätter problemen.
Barcelona el Profete
2010-08-29 02:02
Gabriel, lameG^, NoGo™ & Gud är störst! - Pep el rei!

"FC Barcelona and AC Milan have agreed a deal for Zlatan Ibrahimovic to move to the Italian club on loan for the entire season 2010/11 with the Rossoneri paying all his earnings.

Included in the agreement is the option for AC Milan to make the move permanent next summer for a fee of €24 million.

If the option to buy Ibrahimovic is taken up by the Serie A club then that could see FC Barcelona save approximately €60 million."

På den officiella hemsidan skriver de IF, dvs om Milan bestämmer sig för att köpa honom efter säsongen 2010/2011 så kostar det €24m. Dvs. det handlar om en köpoption, inte en köpobligation.
Barcelona Gabriel
2010-08-29 01:59
pokke

Är du säker på det? För enligt det jag läste på SPORT så är det ett köpkrav det handlar om. Är det en köpoption så är hela affären ännu mer usel än vad den redan är. Vad fan händer isånnafall om Milan vägrar att köpa loss honom nästa sommar. Då står vi helt plötsligt med Zlatan i laget igen.
Barcelona pokke
2010-08-29 01:49
Barcelona ville först ha en ren försäljning. Milan ville ha honom på lån med köpoption. Då möttes man halvvägs och kallade det ett lån med köpkrav. I sista sekunden ändrade man sig dock och skrev på ett avtal med köpoption.
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-29 01:47
¡Barça! - Crèma Catalana

Startelvor får du skriva, så länge du skriver en motivering också. Alltså inte bara rita upp en startelva. Anledningen är att forumet ser för jävligt ut då när (risken finns) tio personer börjar göra massa elvor med massa sträck och dylik mellan namnen.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-29 01:47
Rabbla//


Ett humant och rättvist pris för en Spelare som vid 23 års ålder är kapten för en av Englands ledande klubbar och sedd som pls bästa mittfältare är inte en summa under 500 miljoner. Specielt om du ser vilka summor spelare går för numera. Bayern kräver 800 för ribery. En formsvag Kaka 28år går från Milan för närmare 700 miljoner. C.Ronaldo för snudd på 1 miljard. Och vi köper Zlatan 28år för 700 miljoner.benzema oprövad talang går för 400 miljoner. Och du tycker Arsenal skall acceptera ett bud på 300 miljoner för en kille som är helt unik med framtiden för sig? Drömmer du? Hade jag suttit i Arsenals styrelse hade jag inte ens funderat på summor under 600 miljoner. Vart ska man hitta en spelare med hans kvalitéer i dagens fotboll? Det är bara han å xavi som kan dominera ett matchuplägg så totalt. Före dom va det zizou.
Barcelona lameG^
2010-08-29 01:46
Många som har förvirrat mig här på forumet. Är det ett köpkrav eller köpoption.

Hoppas vi får Robinho på lån denna säsong för den anfalls trupp vi har nu är för tunn.

Robinho--Villa--Messi (Pedro-Bojan-Jeffren)
Canaletes
2010-08-29 01:46
Barca Atlético vann första matchen borta mot Celta med 2-1

Här har ni målen. *länk*
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-29 01:42
Mod, borde du inte varna folk som frågar vilken startelva man ska spela med nästa match istället för den som svarar på frågan?
Barcelona II Barça II
2010-08-29 01:41
BlueRed - I’m with Coco

Ja det är synd, för att han är en väldigt duktig fotbollspelare. Men vad ska han bli ihågkomen för? Jag menar han hade fått legend status i Juvenus eller Inter. Kanske klacken mot Italien..

Ja Vieri är ju en klass för sig :).
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-29 01:38
II Barça II

Nja, Vieri flyttade ju runt lite också. ;) Men absolut, med Zlatans ego och hans agent så blir det såhär som det är nu. Nästan synd.
Barcelona el Maestro!
2010-08-29 01:35
Slutklämmen av Klints artikel gillar jag. Den sammanfattar även vad jag tycker.

"Vi tackar Zlatan för hösten 2009 och hoppas att han nu mår bättre i Italien. För i ärlighetens namn. Han platsar inte i Guardiolas Barcelona. Vare sig på fotbollsplanen eller utanför. För tvingas jag välja väljer jag Josep ”Pep” Guardiola alla dagar i veckan.".
Real Betis Perra FC
2010-08-29 01:35
Mmm...Kan väl aldrig vara så att TV4 kommer köra så hårt så man kommer kräkas på det med "Etoo vs Ibra" i sin Serie A-satsning ? ;)
Barcelona Rooonney___
2010-08-29 01:34
Andres Iniesta Lujan //

Kolla olics statistik så ser du att han inte e så bra som du tror. Han gjorde några bra matcher i CL men han blir ingen världspelare för det. Finns väl en anledning till att folk knappt kände till honom förän han blev 30
Barcelona II Barça II
2010-08-29 01:33
Zlatan måste vara den största klubb horan i historien. Det blir säkert Real nästa år...
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-08-29 01:32
Märker att det inte bara är jag som är förvirrad. Vi får väl vänta på mer specifika rapporter då. :P
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-08-29 01:30
En som njuter nog mest av hur hela den här soppan slutade är en viss Samuel Eto'o
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-29 01:30
Här står det (ungefär) att han ska skriva på ett kontrakt så han blir bunden i 4 år. Men jag är inte säker heller. Klint skrev att det är köpkrav, medan andra källor skriver option.

Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2010-08-29 01:30
Försäljningen av ibra är ett stort fett failhelt signerat guardiola. Det är hans personliga värvning precis som chyg. Och båda har gått rätt ner i avloppet där han ensam kostat klubben närmare 1 miljard med sina felbeslut. Hans behandling av spelare som dom två nämnda i allmänhet och yaya i synerhet är också riktigt dåligt. Efter den fina starten har en rad brister hos pep uppenbarat sig. Hoppas det bara är nybörjar misstag och att han lär sig från dom. Bäst för han att Barca gör bra ifrån sig även detta år annars kan
man ju börja fundera på hur stor del han verkligen haft i senare års framgångar. Rijkaard lämna ju ändå ett färdigt Barca. Ett färdigt men omotiverat Barca. Han har tagit det laget han tog över för 2 år sen och lämnat oss svagare än va vi va. I Försvaret har han misslyckats med att ersätta puyol som börjar bli gammal. Snarare har han försvagat den indeviduella skickligheten i backlinjen. Med busi ist för yaya har vi inte världens starkaste mf längre för det har Chelsea numera. I villa har vi nu fått en likvärdig ersättare till etoo men pedro är ingen Henry. Och bänkalternariven bakom är alldelles för tunna. robinho måste in. För bredden och tyngden! Vi har ett fint spel. Spelar lite mer totalt nu än med rijkaard. Men håller den tunna truppen mot real nu är frågan. Ett real nu ledda av en
mästare som Mourinho som gjort alla dom rätta dragen under en och samma sommar? Återstår att se
Barcelona NoGo™
2010-08-29 01:27
Gud är störst! - Pep el rei!

Vill också ha det klart för mig, om man läser på Sportbladet och expressen så står det att det är en köpobligation.

"överens om ett fyraårskontrakt som enligt uppgift innebär att Zlatan under det första året lånas ut till Milan med en köpobligation på 24 miljoner euro."

Varför ska han skriva på ett 4års kontrakt om det bara är en köpoption? It makes no sense
Barcelona Napao
2010-08-29 01:27
Ämne: Måste säga att Barca....
Jag hoppas att du inte får som du vill för dom spelarna vill jag inte se i mitt Barca,och jag tycker inte som dig som tycker spelarna som Barca köpt Villa,Adiano osv inte är bra.
Barcelona The Reporter
2010-08-29 01:26
Jag gillar Zlatan fortfarande men efter dessa fula/kaxiga uttalanden han gjort på slutet börjar jag tvivla
Barcelona ¡Barça! - Crèma Catalana
2010-08-29 01:22
Ännu en gång, omotiverade startelvor är inte tillåtet! Hur många gånger ska man behöva skriva det? Nästa gång blir det spärr. /Mod
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-08-29 01:22
Kan någon få det klargjort, jag uppfattar det att det är en köpoption på Ibra nästa sommar men vissa (som på artikeln) säger att det är ett krav. Hur ligger det till egentligen?
Annons: