/spanien/barcelona/forum/15556.aspx/spanien/barcelona/forum/15556.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Pedro Rodriguez
2010-08-28 23:38
Grattis till Bojan som fyllde 20 år idag. =) Känns som han har varit med i hur länge som helst. =)
Real Betis Dahleone
2010-08-28 23:37
Jag håller på Milan och jag håller med DM1982 om att han helt klart byter ner sig.

Därmed inte sagt att Milan inte kan vinna CL. Man har gjort det förr utan att någon trott på dem.
Barcelona westinho
2010-08-28 23:36
Ämne: BlueRed

Spring ut....
Jag tycker många kritiserar Pep, men jag är förvånad över hur många som försvarar honom.
Barcelona jopo
2010-08-28 23:35
Om vi vinner Champions League i år, då är det verkligen synd om Zlatan =/ hahah
Barcelona Heywood Jablome - Xaviniesta
2010-08-28 23:35
Det var Raiola som var anledningen till det låga priset. Han började öppna munnen, medan Guardiola sade klart och tydligt att han inte borde diskutera Zlatan för att det kunde skada klubben (skada i den formen av en ekonomisk förlust). Raiola pratar ut i media om hur illa Guardiola har betet sig mot Zlatan och Zlatan säger att Guardiola inte har pratat med honom på flera månader och att han vill ha bort honom.

Då uttalar sig Guardiola. När skadan redan är skedd.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-28 23:35
Hetfield

Tänk om Pep haft Ibra på bänken/läktaren en längre period, fan då hade Raiola nog kallat honom ännu värre saker än mentalpatient, kanske till och med pizzabud eller nåt ;-p

Långsiktigt är det bästa om Milan inte utnyttjar optionen och att City köper Ibra nästa sommar för en si så där 450 mille.
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-28 23:34
BlueRed

Spring ut i skogen och skrik lite :P

Nej men skämtåsido, man får ta emot den här smällen och gå vidare. Jag är fortfarande konfunderad att INGEN kritiserar Pep, vad ska Pep behöva göra för att någon ska kritisera honom?

Jag tror att även om Pep skulle äta bebisar så skulle ingen kritisera honom.
Barcelona DM1982
2010-08-28 23:34
Raiola kan bara inte vara tyst.

"Att svensken skulle "byta ner sig", och ta ett steg tillbaka i karriären i och med flytten, ville agenten inte höra talas om.

– Nej, historiskt sett är Milan en av världens bästa klubbar. Historiskt är man bättre än Barcelona."

Ett desperat uttalande för att dölja det faktumet att Zlatan går ett steg ner i karriären. Jag vill inte vara otrevlig mot milanfansen men faktum är att Barcelona är bra mycket bättre än Milan, det är ett steg ner i karriären.

Sedan undrar man vad historiken har med det hela att göra. Så otroligt skönt att pizzabaren drar (även om han också har Maxwell).
Real Betis Ostfrallan
2010-08-28 23:31
Skönt att bli av med honom. GO Barca
Barcelona Smogen
2010-08-28 23:31
Jag tror det har gått till så här.

Galliani är smart, han vet vad Pep är för person. En jävligt envis person och när han bestämt sig för något går det inte att rubba honom. Denna sommar har han bestämt sig för att han inte vill ha kvar Zlatan i truppen.

Barcelona har försökt hålla käften, men Galliani har synat Pep genom förhandlingarna. Han vet att Pep inte vill ha kvar Zlatan, och vill Pep inte ha kvar Zlatan ska han lämna till varje pris.

Under förhandlingarna har Rosell sen hamnat i en situation där han antingen måste gå med på varenda detalj som Galliani säger eller helt gå emot sin tränare och börja ställa krav. Något som han säkert försökte till en början, men allt eftersom den erfarne Galliani spelade på att Pep ville bli av med Zlatan till varje pris blev Rosell tvungen att böja sig, detalj efter detalj, prissänkning efter prissänkning.

Valet blev att inte trotsa Pep fler gånger (Chyg försäljningen var första gången) och därför blev man tvugna att sälja (låna ut) Zlatan så här billigt.
Real Betis Dahleone
2010-08-28 23:31
För övrigt: om det stämmer att Milan har fått en köpOPTION och inte ett köpKRAV så är det ju bara att gratulera Galliani till ännu en intellektuell bitch slap på Rosell.

Ponera att Zlatan får en allvarlig skada, lex Brolin, under säsongen i Milan. Vad gör Rosell då?

Otroligt.
Barcelona Visca y Barca Visca y Catalunya
2010-08-28 23:31
De här är helt jävla absurt! Dom som förhandlar ska föreställa profesionella på det dom gör men för fan vad förbannad man blir när man läser allt de här! Jag sa det innan valet jag säger det nu också Rosell är vår undergång men det är inte bara han det är Pep också med sin jävla envishet! DU VILLE HA HONOM TILL BARCELONA! DU GAV BORT VÅR LEJON! Fyfan! Håll dig så lååångt borta från transer fönstret som möjlig Josep Guardiola!
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-28 23:30
Hetfield

Alldeles för mycket negativt runt affären, för att jag ens ska se det positiva nu.
Barcelona Barcanist `´ Jimmy Jump
2010-08-28 23:30
Hetfield

Bara sitta på bänken tror jag inte han hade fått göra. Pep sa i en intervju att "om Zlatan är kvar efter den 31 augusti" så skulle han sätta sig ner och prata med honom - vilket skulle ha förbättrat saker och ting, helt klart.
Förbättrade saker och ting mellan Pep och Zlatan = Bättre prestationer på plan från Zlatan = Mer speltid = Inget snack från Mr Raiola.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2010-08-28 23:30
Smogen

Real kan inte skratta, de reade ju bort Robben med skälet att "då får vi Ribery till underpris nästa säsong".
Så vitt jag vet spelar Ribery ff i Bayern...

Men denna affären kommer vi att hånas för under en lång tid, och som jag skrev tidigare - det ska bli intressant att höra hur Rosell motiverar affären rent ekonomiskt...
Ska vi gissa på att Laporta får sig en känga, för han vågar väl inte kritisera Pep va?
Å andra sidan har situationen blivit omöjlig, och med bara en potetiell köpare är det Milan som sitter med triumf på hand -Shack matt.
Barcelona Rooonney___
2010-08-28 23:29
Gio Style //

Nu vet vi ju som sagt inte vad som exakt har hänt osv. Men sedan om pep avskyr vissa spelare vet jag itne , tror snarare det handlar om att inte tappa omklädningsrummet ?
Barcelona Goliador
2010-08-28 23:28
Ämne:
Men är det på allv....
Äntligen någon som pratar samma språk som jag!! Grymt inlägg...Jag tror på alternativ; bend over and...
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-28 23:27
Nu när jag har gått ut i skogen och skrikit ut mina frustrationer så måste jag lägga det här i perspektiv.

Visst, vi gör en förlust på 25 miljoner men å andra sidan så tjänar Zlatan 12 miljoner per år. Lägg till att han skulle ha fått sitta på bänken, är det värt att ha en så bra spelare på bänken?
Barcelona el Profete
2010-08-28 23:27
Smogen

Co-sign. Milan har pole position, vi har blivit blåsta, sad but true.
Barcelona Abbe.
2010-08-28 23:27
Snacka om att skjuta upp besvären till nästa år om det är en option på svensken.
Barcelona el julio
2010-08-28 23:26
Det är en option, det står klart och tydligt. En option innebär att möjligheten finns att köpa till ett förbestämt pris, i det här fallet 24 MEUR. OM nu Ibra vinner scudetton, skytteligan och annat så blir han förstås svindyr igen och då är den där optionen ännu trevligare för Milan att ha... ja jösses...

Om inte kan Ibra vara tillbaka nästa år.

el julio
Barcelona pokke
2010-08-28 23:26
Någon som kan bekräfta om Milan är tvungna att köpa loss Ibra nästa säsong?

Jag hänger inte med nu.
Barcelona Gonzalez_Barca
2010-08-28 23:26
Ämne:
Men är det på allv....
Hahaha sån jävla klockrent inlägg :D
Real Betis Dahleone
2010-08-28 23:25
@el Maestro!

Jag vet inte det, nej.

Barcelona skriver på sin hemsida: "Included in the agreement is the option for AC Milan to make the move permanent next summer for a fee of €24 million."

Gör nu följande tankeexperiment:

1. Ligger det inte i så fall i Barcelonas styrelses intresse att påpeka att sådana kostnader ska betalas av Milan i fall affär blir av? För att få sin egen insats att framstå som bättre?

2. Varför skulle klubbarna göra en sån deal istället för att låta övergångssumman spegla det förhållandet istället? (Alltså, att övergångssumman istället hade blivit, säg, 26 milj euro?)

Istället för att kalla mig amatör (jag är civilekonom, det är inte du) tycker jag att du ska tänka lite längre innan du tar ton.

De allra flesta Barcafansen här i forumet gör den korrekta analysen att deras klubb har gjort en riktigt dålig affär rent ekonomiskt, men inte du.

Med det sagt så är alternativet, att betala Zlatans lön om han inte spelar, som jag skrivit tidigare givetvis betydligt sämre.
Barcelona Barcanist `´ Jimmy Jump
2010-08-28 23:25
Smogen

Ja

Ja

Ja
Atlético addeh
2010-08-28 23:25
Smogen

Jag är ungefär lika förvirrad som du verkar vara för tillfället. Detta är helt obegripligt.
Real Betis Perra FC
2010-08-28 23:24
Fast grejen är ju också att det var snack om att Zlatan togs in för att ge en ny dimension (tyngd och lite hot på huvudspel antar jag) i anfallspelet, men mot Inter då det verkligen borde varit läge att testa. Vad händer ?
Samma nätta fina rullande, lite stjärnor (eller en) som ska försöka sig på soloraider.

Båda varianterna gav n0ll, och Barca kändes ovanligt ofarligt. Det som retade mig var att t.ex. Pedro kom undan med att han varit okej, men vad gjorde han ?
Inter tryckte ihop och gav han en massa yta första 3-delen på sin planhalva ute på sin kant,. Visst han tappade inte bollen, men med all tid han hade så kom knappt ETT VETTIGT INLÄGG mot straffområdet.
Nog borde Pep kunnat tryckt på det och åtminstone testat lite vad det kunde ge med Zlatan på plan.
Ny dimension...hahaha
Barcelona Hetfield- Megan Fox is a dude
2010-08-28 23:24
"Det är inte som tidigare nämnts med köpkravet. Milan ska under det första året, dvs låneperioden, betala Zlatans fulla lön (i runda slängar 12 miljoner euro). Därefter har man en köpoption på 24 miljoner Euro. Kontraktstiden är på sammanlagt fyra år."

Lite klurigt det där.
Barcelona Abbe.
2010-08-28 23:24
"If the option to buy Ibrahimovic is taken up by the Serie A club then that could see FC Barcelona save approximately €60 million."

Verkar vara en option?
Barcelona BlueRed - I’m with Coco
2010-08-28 23:22
Chagall

Pep sa klart och tydligt att han ville se Touré stanna. Det var Touré själv som lämnade.
-----
Smogen

Agree.
Annons: