/spanien/barcelona/forum/155.aspx/spanien/barcelona/forum/155.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona S.Eto'o
2018-09-21 16:59
HAHAHAH man kan inte hata Henry efter det här.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 15:01
Passa_bollen Påminn mig inte om ballon dor 2013.... äcklas fortfarande. Usch. Att han ens stod stolt när han tog emot den efter så tydligt fusk. Fyfan. Skämmigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-21 13:55
Om vi ändå pratar om detta ämnet. Så nu pratas det väldigt mycket om att införa var överallt i cl på grund av att Ronaldo fick ett rött kort. Men real Madrid har vunnit cl 3 rad på systematisk fusk från Ramos och flera i laget så pratas det om var mesta dels från motståndarna som förlorat finalen eller slutet av gruppspelet. Nivån är så patetisk att det går knappt att hålla normala diskussioner längre. Jag menar såg en fotbollspelare få rött kort för ett tag sedan som domaren råkade ta fel spelare i samma lag men det blev knappt nåt snack om det. Tydligen så har ronaldo värdens bästa eturage bakom sig och han har lyckats få det att se ut som att han ör värdens bästa, kan forfarande inte smälta att han fick guldbollen 2013 när Messi vann ligan, mest mål, mest assist i hela värden och Ronaldo vann ingenting förutom att han vann mot Sverige i en gruppspel Och dem förlängde omröstningen men 2 veckor, Ronaldo vann med 2.5 procent efter det. Och vår kära FIFA president fick sparken för korruption men det nämndes inget om att Ronaldo fick guldskon på grund av det, är det har han bara avancerat med fulheterna, året efter gjorde han en Hollywood film om det och vann igen. Nu PR han en fullbordat skådespelare. Förstår att många fanns känner för han värden över på grund av allt men jag har ingen respekt för människan utanför planen över huvudtaget. Han tappade min respekt när han gjorde den där kvinnan gravid och mutade henne att aldrig ta kontakt ned sin son!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-21 13:51
Svaret på min egen fråga Malcom is expected to receive medical clearance before the Girona match. [marca] Sergi Samper har fått medical green light. Vad tror ni händer med honom? Han tillhör A laget och är den enda riktiga ersättaren vi har till busquets (Arthur kan även spela där och Valverde gillar att spela rakitic där). Men eftersom 18 manna truppen är för tuff att slå sig in i (Vermaelen, Munir, Denis och Alena kommer sitta såvida vi inte har några skador) finns det ingen plats för Samper.... Eftersom Valverde knappt ger våra bänk spelare speltid tror jag samper får 0 minuter speltid framtill Copa del Rey.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 13:35
”Heard Messi will be attending the FIFA Best event despite the top 3 snub. He was invited as part of being present in the World XI. What a man. He's not voicing his opinion about the snub. Instead, the footballing fraternity is questioning the credibility of the award.” ”He does this, while others let their family members and others complain endlessly about not winning the award. This man wasn't even nominated for the top 3 award. Levels to this shit.” Lite tweets angående att Messi ryktas komma o ställa upp på fifa galan trots att dem sjukt nog nobbade honom. Messi är underbar, både störst på plan, men även störst utanför plan. Vinnare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 13:31
Passa_bollen Eller hur. Att han sen börjar lipa, tar på sig offerkoftan för att få uppmärksamhet. Usch. Patetisk människa som sagt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-21 13:26
Det mest patetiska med hela situationen är att det blev en sorglig Hollywood film i flera minuter när det röda kortet kom, påminde mycket om när tjuren mötte Ferdinand och inte ville möte matadoren och chillade upp hela planen i vanlig ordning så fort Ronaldo får guld/rött har aldrig sett en spelare göra en show som han gör så fort det går i mot han, sist han gjorde Hollywood show av det hela innan var i cl finalen när han försökte förklara för publiken att han skulle sluta i laget för att få uppmärksamheten riktat mot sig eftersom bale visade att han var yngre och spänstigare en han.


@Infinit8Don:

Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 13:12
Grejen är att han ”lägger inte handen” på hans huvud. Han drar honom i håret. Kolla när-repriserna i slowmotion så ser man tydligt att han drar honom rejält i håret. Patetiskt gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona william.t
2018-09-21 12:47
@Zibarca:

Om det är så du tycker, fine. Jag tycker inte det är rött kort, så lets agree to disagree.
Barcelona Zibarca
2018-09-21 12:13
[QUOTE=william.t]Zibarca Objektivitet som sagt. Låt oss säga att det händer Messi, hade du sagt att det var ett rött kort då? [/QUOTE]det hade jag. Han ska inte sparka en motståndare och lägga handen på han. Svårare än så är det inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-21 12:06
Äntligen har Messi kapat skägget. Underbart. 2015 Messi är tbx.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-21 11:47
Någon som hört något angående Malcom, har han fått medical green light? Han skulle vara borta 7 dagar men det har gått 18 dagar nu och inget nytt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2018-09-21 11:40
Även om det röda kortet är hårt mot Ronaldo så är det ju helt absurrt att folk påstår att han ”klappade” motståndaren på huvudet? Är ni på riktigt blinda? Han gör ett tydligt ”knip” med handen och en ryckrörelse. Intentionen är inte att ”klappa” honom på huvudet. Förmodligen ångrar Ronaldo sig i sista sekund och tar inte ett grepp i håret. Jag tycker det är i gränslandet. Hela beteendet och intentionen är egentligen rött kort men å andra sidan så är själva sparken och ”rycket” inte så farligt i sig. Det man kan tycka är ju varför han i första läget ska sparka överhuvudtaget? Varför ska han lägga handen på håret och göra denna rörelse? Skyll dig själv säger jag! Det beteendet är barnsligt och ännu barnsligare när han ska gråta ut framför hela världen precis som om han absolut inte gjort någonting. 100% oskyldig liksom. Aja, good news; Inga matcher i USA. Så jävla bra. Hur kan dom ens påstå att det skall ske när dom uppenbarligen måste vetat att det aldrig skulle gå igenom med så många motståndare? RFEF, UEFA, FIFA, Spanska regeringen etc etc. Fuck USA!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona william.t
2018-09-21 11:35
Zibarca

Objektivitet som sagt. Låt oss säga att det händer Messi, hade du sagt att det var ett rött kort då?
Mod
2018-09-21 11:16
Raderat lite inlägg som är off topic och som spårat ur. Diskutera med god ton utan anklagelser.
Barcelona Zibarca
2018-09-21 10:53
[QUOTE=william.t]Passa_Bollen Brukar inte skriva, endast läsa forumet. Jag behöver dessutom inte bevisa för dig att jag är barcafan, du behöver inte tro mig om du inte vill. Du kan även läsa mitt förra inlägg och se att jag förstod vad han menade med Puyol men att jag ansåg att det inte skulle se annorlunda ut. Jag kan säga såhär: Jag gillar inte Ronaldo, det har jag aldrig gjort. Har alltid tyckt att han har varit arrogant och gnällig. Däremot så har jag en enorm respekt för honom och att han ska åka ut i sin CL-debut på det där sättet är oacceptabelt enligt mig. Blir irriterad när folk säger att det är solklart rött kort, en klapp på huvudet är inte ett röt kort. Hade det varit vilken annan spelare som helst så hade folk flippat ur men bara för att det är Ronaldo så är det helt plötsligt rättvist. Jag försöker inte försvara honom utan jag bedömer situationen ur ett objektivt perspektiv. Försök sätta ditt agg mot Ronaldo åt sidan och ställ dig själv följande fråga: Om det där hade hänt Messi, eller vilken annan Barcelonaspelare som helst, hur hade jag reagerat? [/QUOTE]det hade inte hänt Messi. Han hade inte satt sig själv i den situationen. För det första så sparkar han ju backen över smalbenet först så han ramlar och sen går fram och lägger sin hand på hans huvud och klämmer till. Finns inget du kan säga, solklar rött. Tänk vad han måste ha grinat när Juve fick sina straffar och han inte kunde lägga dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kubala.
2018-09-21 10:37
@Davids3:


Jag tänkte exakt samma sak när jag kollade på matchen mot PSV. Det är först i andra halvlek målen kommer. Känns som att Barca är som bäst mellan minut 50 och 80. De sista 10 minuterna är lite Hawaii fotboll, vilket bygger på de defensiva byten som Valverde gör, tyvärr. Om det fortsätter på samma vis så har jag svårt att tro att vi vinner CL.
Barcelona Davids3
2018-09-21 09:16
Tidigare gjorde Barca mest mål andra kvarten in på matchen, man var så bra på att spela ut sina motståndare med tiki-taka. Nu har den saken förändrats, en klar majoritet av målen har kommit i andra halvlek, både förra säsong, och denna säsong (15 av 20 mål).
Satsar vi mer på att trötta ut motståndarna nu istället för att skära igenom deras försvar?
Barcelona william.t
2018-09-21 09:16
FCB_Messi

Tycker man ska vara objektiv när det gäller att bedöma sådana situationer. Det är inte en dragning i håret, endast en klapp på huvudet. Bara för att det är Ronaldo betyder det inte att man ska bedöma situationen annorlunda.

Angående Puyol så hade situationen sett exakt likadan ut, endast en klapp på huvudet.
Barcelona FCB_Messi
2018-09-21 09:13
William

Han drar ju honom i håret ? Sånt beteende ska inte accepteras på en plan. Det röda är det absolut inget fel på . Det är bara väldigt vågat utav domaren .
Hårdragningen ser inte så farlig ut för att murillo har så kort hår . Tänk om det var puyol istället , hur hade den dragningen sett ut då ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona william.t
2018-09-21 08:54
Jag kom in här för att läsa lite vettiga synpunkter från vettiga barcafans men ser att majoriteten här anser att Ronaldo borde fått rött, skojar ni med mig? Solklar domartabbe, som ett barcafan själv så tycker jag det är pinsamt att se folk ha agg mot en av fotbollens bästa spelare någonsin. Det ska inte spela någon roll vad han har gjort innan och hans ska behandlas om vilken annan spelare som helst.
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-20 23:43
S.eto’o Tacksamt! Antar att franska ligan har samma värde som spanska när det gäller ett mål fast det enda laget som har dopat sig rejält sen förra året på grund av Neymar och mbappe är Psg bland annat så har det på nåt sätt gjort så det Är lika mycket värt som dem övriga top ligorna? Jag har dyelexi, hoppas du förstår min formulering.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Infinit8Don
2018-09-20 23:43
The Spanish Football Federation will not allow the game between Barça and Girona to be played in Miami. The possibility of the match being played there is 0.0 %. [COPE] Underbart.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-20 23:30
Ett mål mindre... Men av alla franska spelare i dem 5 största ligorna har Dembele tillsammans med Mbappe gjort flest mål (5) i alla tävlingar inräknade. Dembele är den enda Barcelona spelaren som gjort mål i alla turnering vi spelat den här säsongen (Supercupen, La Liga och Cl) Dembele är även den spelare som har vunnit flest poäng åt sin lag i La Liga såhär långt i säsongen (4). Han har verkligen fått en produktiv start på säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Passa_Bollen
2018-09-20 23:18
Nån som vet ifall dembele har gjort mer liga mål en mbappe?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2018-09-20 20:51
Nu hittade jag själv detta på nätet .. I slutet nämns allt som kontroversiellt att Mess inte är med trots att han vann guldskon..

Unlike France Football's Ballon d'Or, the winner of Fifa's The Best award is decidedby a vote.

At least, it's 25 per cent a public vote. Another 25 per cent of voting rights goes to members of the world's media, while another quarter each goes to national team coaches and national team captains.

There was minor controversy last month when the shortlist for the Best Men's Player of the Year award shortlist did not include Barcelona and Argentina forwards, Lionel Messi - despite the 31-year-old winning the European Golden Shoe last season. 
Barcelona Soko
2018-09-20 20:40
Jag tycker att Messi borde bojkottat dem eftersom de "bojkottar " honom och bedömer honom enbart utifrån landslagsspel. För det finns inte en klok människa som inte anser honom bland tre bästa även om han är bäst utan konkurrens.
Barcelona Infinit8Don
2018-09-20 19:03
Messi’s ‘Fair play’: He will be at the ‘The Best’ gala despite not being nominated. Hur kan man ogilla denna mannen? Tidernas bästa och största atlet. Om ni tkr annorlunda? Spola ner er själva.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2018-09-20 18:06
Njaa är det något vi lärt oss av Valverdes Barcelona så är det att han spelar sällan med spelare som inte har matchform. Plus Lenglet är Valverdes 3 mittbacks alternativ så tror inte Vermaelen startar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cúles
2018-09-20 17:58
Har en känsla av att Vermaelen startar på wembley istället för Lenglet.
Annons: