/spanien/barcelona/forum/15308.aspx/spanien/barcelona/forum/15308.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2010-09-22 23:55
ZinZid

Haha, du verkar vara hjärndöd.
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:54
Ämne: ZinZid

Vad fan sn....
Bra att du slutar skriva:)
Barcelona Gabriel
2010-09-22 23:53
ZinZid

Vad fan snackar du om? Jag upprepade att era matcher var tråkiga för att förtydliga vad jag menade när jag skrev att jag somnade. Du hakade upp dig på att jag hade sagt att jag somnar när ni spelar era matcher och därmed inte heller bör uttala mig. Förstår du nu?

Okej, jag ska sluta skriva för att göra livet enklare för dig. Eller så försvinner du ut härifrån bara? Jag kräver det inte men valet är ditt.
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:48
Ämne: ZinZid

Men gud, t....
Vad fick dig att tro att jag har svårt att leva med det? Du försöker få mig att ta åt mig när du sagt 3 gånger att reals matcher är tråkiga kommer inte att hända, och det har inget med ämnet att göra heller. Kan du inte argumentera bra så kan du bara låta bli att skriva.
Barcelona Gabriel
2010-09-22 23:42
ZinZid

Men gud, ta inte allt så ordagrant. Okej, nej jag somnar inte. Men det är förbannat tråkigt att se era matcher och som jag sa så är jag inte den enda som tycker så!

Jag har vänner som håller på Inter, Man U, Chelsea, Milan m.m och alla säger samma sak. Att era matcher är rena rama sömnpillret så det har inget o göra med att jag är culé.

Jag ser era matcher, tråkiga som dom är, och ser vad som händer. Så nej, jag tänker inte hålla mig utanför diskussionen, framför allt inte när det var jag som tog upp den. Lär dig att leva med det!
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-09-22 23:41
Ämne: Fan vill också ha Sp....
Vi har kanske bästa redaktionnen. Fast man vill också se spelarbetyg. Alla redaktioner gör det varje gång efter matcherna.

Skulle vara oerhört tacksam om ni skulle fixa det.
Barcelona Rambla~
2010-09-22 23:41
Radical

Det är tydligt att vi har olika uppfattningar och det är bara att lämna det där. Jag förnekar inte att barcaspelarna går fram till domarna men det är på en helt annan nivå än när de lagen jag tidigare nämnde. En helt annan ton och framför allt aggressivitet. För de spelar på pulikens reaktioner. Camp Nous publik är bara mesiga och det vet nog alla om vid det här laget.

Det är bara att se på matchen nu. Publiken är galna på Mestalla och skriker och väsnas över minsta sak. Det sker nästan aldrig på Camp Nou. Där sover nästan publiken.
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:39
Ämne: ZinZid

Haha!

J....
Ja men det är ju bra att du är barca fan ifall du somnar när du ser reals matcher. Ser du inte deras matcher så borde du hålla dig utanför diskussionen:)
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:37
Ämne: Ämne: Ämne....
Gör så att du kommer ihåg den här diskussionen så kan vi kolla ifall det händer nästa real match
Barcelona Gabriel
2010-09-22 23:37
ZinZid

Haha!

Jag somnar för att ni spelar så otroligt tråkigt att det är pinsamt, och jag är inte den enda.

När Xavi klagar på domare är det oftast pga att han eller någon annan spelare blir nedsparkad konstant av motståndarspelarna och domaren aldrig sätter någon gräns. Den enda som brukar klaga lite mer villt pga andra saker, som utelämnade straffar/frisparkar etc är Alves och han nämnde jag också. Det är en stor skillnad från när ni spelar och sätter press på domarna. Era spelare nästan skriker på domaren och uppträder aggressivt för att påverka hans beslut, och det roliga är att det fungerar och ibland önskar jag bara att våra spelare kunde bli lite mer sånna, även om jag avskyr sånt beteende, just eftersom det funkar i längden.
Real Madrid Radical - La Armada Blanca
2010-09-22 23:34
Ämne: Radical

För det ....
Nästa gång ni får en frispark runt motståndarnas straffområde eller om motståndarna får en frispark runt ert straffområde, alternativt en billig frispark vart som helst, studera hur många spelare som går fram till domaren för att "befogat" påpeka vad som hände.

Jag har inte uppfattat det du påstår. Ja, det händer runt motståndarnas och runt vårat straffområde att tre-fyra spelare klagar på. Annars brukar det sällan vara någon som klagar såvida det inte är en grov tackling.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-09-22 23:34
Ämne: Ämne: ZinZid ....
För du verkar inte se, eller bättre sagt inte vilja se när pepe, ramos, ronaldo, marcelo, higuain. gnäller och försöker påverka domaren
Barcelona Mrfaariis
2010-09-22 23:33
Fan vill också ha Spelarbetyg som alla andra lag har.
Barcelona Rambla~
2010-09-22 23:29
Radical

För det första, Barcelona som lag beter sig aldrig så aggressivt mot domaren som tex Atletico, Madrid och Valencia brukar göra. De viglar upp rena hatstämingen hos publiken, och de gör det medvetet. Barcelona är fjantiga och tama i sammanhanget, vilket många gånger retar mig. Tydligen även fler då Gabriel tidigare påpekade det i sitt inlägg.

När Xavi & co snackar med domarna är det oftast befogat och för att påpeka att de blir nersparkade eller hafsade i hälsenorna vilket inte är så konstigt då de är bäst av alla i världen på att hålla bollen inom laget. Men framför allt, det är aldrig lika aggressvit och hotfullt som när de lagen jag nämnde ovan ger sig på domarna. Ser du inte det själv, kan tyvärr ingen hjälpa dig.
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:29
Ämne: ZinZid

du verkar ....
Varför tror du det?
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:28
Ämne: ZinZid

Ja, jag ko....
A exakt du sover när vi får våra frisparkar:P så säg inget
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2010-09-22 23:28
ZinZid

du verkar själv inte kollat på era matcher
Barcelona Gabriel
2010-09-22 23:27
ZinZid

Ja, jag kollar på era matcher enda tills jag somnar pga erat spel!
Barcelona DM1982
2010-09-22 23:25
Ämne: nyss hemkommen från ....
Kanske inte direkt dåligt men det var slarvigt och segt spel från Barcelonas sida. 1-0 visar matchbilden rätt bra, Sporting hade inte direkt något farligt framåt.
Real Madrid ZinZid
2010-09-22 23:25
Ämne: Radical - La Armada ....
Har du ens sett reals matcher? ser aldrig sånt som ni påstår händer varje match
Real Madrid Marcus grande Perez
2010-09-22 23:24
nyss hemkommen från lite annan "toppfotboll", Elfsborg - Blåvitt!

Men jag undrar hur er match gick? Att ni vann vet jag ju men siffrorna gör att jag är misstänksam, dåligt spel?
Barcelona Gabriel
2010-09-22 23:23
Radical - La Armada Blanca

Självklart tycker du så. Du är ju madridista. Jag tycker si, för att jag är culé. Tror inte vi kommer att kunna enas om den saken. Däremot är jag villig om att hålla med om att Xavi ofta säger vad han tycker till domaren, men jag står fast vid att era spelare försöker påverka domaren mer än vad våra spelare gör.
Real Madrid Radical - La Armada Blanca
2010-09-22 23:23
Ämne: Radical

Seriöst a....
Vilka felaktiga påståenden? Du nämner en spelare. Cristiano är en annan som klagar på domaren. Annars är det inte någon som regelbundet klagar. Så fort någon av era offensiva spelare blir tacklade så springer Xavi fram till domaren och börjar klaga. Självklart är det intelligent av honom att lägga press på domaren men det är knappast rent spel.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2010-09-22 23:21
Kul att vissa har samma tankar som mig, vi får helt enkelt hoppas på att jag har fel eller att Pep redan har planer på gång. ;)
Barcelona Rambla~
2010-09-22 23:18
Radical

Seriöst alltså, Madrid beter sig bra mycket grisigare mot domare när det går emot dem. Det börjar bli tjatigt med dina felaktiga påståenden. Visst, kanske lite mindre nu när Guti är borta. Hur du kan jämföra honom med Xavi när det gäller att gnälla på domaren är skrattretande.
Barcelona Joan Gamper 1899
2010-09-22 23:17
Vet ni vad som gör så att de går så illa som i dagens match exempelvis ? de är när vi fans underskattar lagen. Minns i detta forum hur alla sa de kommer bli en promenad seger mot Hercules, men vi åkte på en fet torsk mot nykomlingarna.

Sen kan jag hålla med andra personer som vill se en ny spel modell, vist vill alla se total fotbollen liras på Camp Nou varje helg, men så f*cking sur man blir på motståndarna som spelar grisfotboll. Kolla på Chelsea och Inter dom parkera bussen och spela på kontringar när vi mötte dom i CL sen tar små lagen och lär från dessa ä*kliga lag.

Nya tag nu mot Bilabo. Det kommer bli ett helvete på San Mames och vi får akta oss från spanske landslags mannen Fernando Llorente. Pique och Puyol måste vakna och täppa till försvaret.

elbraco
2010-09-22 23:16
Ämne: Jag ser framför mig ....För det första kan den förändringen komma i nästa generationsväxling, JDS och Thiago t.ex. Xavi är 31, Puyol 33, och snart kommer ungdomarna som Muniesa, Fontas, JDS & Thiago att stiga fram. Riskerna är att Pep inte är kvar som tränare då, och då får vi en ny med nya visioner och idéer.

För det andra så är det inte säkert att vi behöver något nytt. Se på Chelsea och United, de har alltid spelat på deras sätt. United med deras spelbredd och Chelsea som kör...ja, ett j*vligt effektivt, dominerande spel helt enkelt. Med nya spelare kommer förändringar, oavsett om man kör samma spelstil eller inte. Dessutom förändras ju motståndarlagen samtidigt. De köper nya spelare, testar nya spelsätt och jag tror det krävs ett sammansvetsat lag där alla känner alla och har mött Barca flera gånger för att kunna stoppa oss gång efter gång (inte som Hercules då...), och det finns inget lag som har den kontinuiteten. Det kanske är därför vi har slagit Real de senaste 4 mötena?

Håller dock med om att vi borde införa ett snabbare kontringsspel nu när vi BARA har snabba anfallare, Tänk Xavi tjonga upp en långboll till Villa/Messi/Pedro. Kan inte misslyckas.
Real Madrid Radical - La Armada Blanca
2010-09-22 23:15
Ämne: Det var halvtidsvila....
Nu fattar jag ingenting, vad har du för verklighetsbild egentligen? Våra spelare brukar inte alls omringa domaren och klaga på domslut? Snarare motsatsen.

Det är ERA spelare som går fram till domaren och klagar, hur ofta är det man inte ser 5-6 spelare runt domaren, självklart med Xavi i spetsen, som går fram och börjar klaga så fort en av era spelare får en liten knuff eller ni får en frispark emot er?

Seriöst, ta av dig Barcelona-glasöongen. Dessutom är det verkligen inget man ska uppmana till, snarare motsatsen.
Barcelona 1.70-ligan.
2010-09-22 23:12
11 mål och 4 assist på 18 matcher är ruggigt bra för en 17 åring!

Tänk vilken stjärna han spåddes att bli.. vad var det som hände på vägen? :( Potentialen finns där, jag tror på dig Bojan! En dag kommer du tysta alla kritiker.
AndreD
2010-09-22 23:06
Någon sa att Bojan gjorde 17 mål och 10 assist säsongen 2007/2008.
Han gjorde sammanlagt 11 mål och 4 assist på 18 matcher.

Om ni nu undrade :)
Annons: